Οι δύο νεαροί επιτέθηκαν σπάζοντας τα τζάμια από την πλευρά του οδηγού, με κίνδυνο να χάσει τον έλεγχο και να βγει από την πορεία του

Τον τρόμο έζησαν οι επιβάτες ενός λεωφορείου της Δημοτικής Επιχείρησης Συγκοινωνιών της Ρόδου, όταν το όχημα δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από δύο νεαρούς οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανάκι χωρίς πινακίδες.

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής.

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, το λεωφορείο κινούνταν ανάμεσα σε Κρεμαστή και Ιαλυσό, όταν δύο νεαροί που επέβαιναν σε μηχανάκι χωρίς πινακίδες, έστησαν καρτέρι στο λεωφορείο που ήταν γεμάτο με επιβάτες (στην πλειοψηφία τους τουρίστες) και επιτέθηκαν στον οδηγό σπάζοντας τα τζάμια με πέτρες.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν στη «Ρ» διερχόμενοι οδηγοί, υπήρξε τεράστιος κίνδυνος το λεωφορείο να εκτραπεί της πορείας του και να έχουμε τραυματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο νωρίτερα είχε δημιουργηθεί ένταση με τους νεαρούς, επειδή δεν μπορούσαν να προσπεράσουν το λεωφορείο.

Παρά τις στιγμές τρόμου που βίωσαν, οι επιβάτες έφτασαν σώοι στον προορισμό τους. Ωστόσο, σύμφωνα με τη «Ροδιακή», οι τουρίστες έχουν περιγράψει το περιστατικό στα social media με τα ανάλογα δυσφημιστικά σχόλια για τη Ρόδο.

ΠΗΓΗ