Δευτέρα , 27 Ιανουαρίου 2020
Φωτογραφία απο την θητεία του κ. Γιαννόπουλου στην ανδρική ομάδα του Άργη Καλαμάτας
Φωτογραφία απο την θητεία του κ. Γιαννόπουλου στην ανδρική ομάδα του Άργη Καλαμάτας

Επίσκεψη του περιφερειακού ομοσπονδιακού κόουτς στην Καλαμάτα – Ο Άργης χαιρετίζει την κίνηση της Κ.Ο.Ε.

Sharing is caring!

Επίσκεψη του περιφερειακού ομοσπονδιακού κόουτς στην Καλαμάτα – Ο Άργης χαιρετίζει την κίνηση της Κ.Ο.Ε.

ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ αθλητές της πόλης μας είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν και να συμμετάσχουν σε αγώνες κατά ηλικιακές ομάδες υπό το βλέμμα του Φώτη Γιαννόπουλου. Ο νέος περιφερειακός Ομοσπονδιακός προπονητής ακαδημιών βρέθηκε στην πόλη μας το πρώτο διήμερο του Δεκεμβρίου και επισκέφθηκε το κολυμβητήριο της Καλαμάτας.

Ο περιφερειακός Ομοσπονδιακός προπονητής ακαδημιών, αφού παρείχε χρήσιμες οδηγίες στους προπονητές των νεαρών αθλητών και επισήμανε στους νέους πολίστες πτυχές του αθλήματος και τη σημασία της προπόνησης, ευχαρίστησε όλους για την προσπάθειά τους και δεσμεύτηκε ότι θα επαναλάβει σύντομα την επίσκεψη για να ενημερωθεί και ιδίοις όμμασι να δει την εξέλιξή τους.

«Η Π.Α.Ε. Άργης Καλαμάτας χαιρετίζει την κίνηση της Κ.Ο.Ε. για την ανάπτυξη των ακαδημιών και στην περιφέρεια, και όχι μόνο των μεγάλων αστικών κέντρων, αναμένοντας ως αθλητικό σωματείο να υπάρξει συνέχεια στο νέο της εγχείρημα. Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον περιφερειακό Ομοσπονδιακό προπονητή ακαδημιών Φώτη Γιαννόπουλο για τις πολύτιμες συμβουλές του, τόσο στο προπονητικό team της ομάδας μας, αλλά και στους νεαρούς υδατοσφαιριστές. Το σωματείο μας του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση και εδώ αξίζει να επισημανθεί ότι ο Φώτης Γιαννόπουλος διετέλεσε προπονητής της αντρικής ομάδας υδατοσφαίρισης της Π.Α.Ε. Άργης Καλαμάτας τις αγωνιστικές περιόδους 2014-2015, 2015-2016,2016-2017. Στην επιτυχημένη συνεργασία μας αυτά τα 3 χρόνια, αξιοσημείωτη ήταν η ιστορική άνοδος της ομάδας μας στη Β΄ΕΘΝΙΚΗ την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.
Τέλος, καταλήγει η ανακοίνωση «η Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, η διοίκηση, οι προπονητές, οι αθλητές της αντρικής ομάδας υδατοσφαίρισης θα συνεχίσουν σταθερά και αταλάντευτα να καλλιεργούν στη νεολαία το μήνυμα της ενασχόλησης με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, τον υγρό στίβο, την υδατοσφαίριση μεταλαμπαδεύοντας στους νέους αθλητές τη σημασία του «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘAI» και της ΕΥΓΕΝΟΥΣ ΑΜΙΛΛΑΣ.»

78459369 485181988784176 2486143962478280704 n - Επίσκεψη του περιφερειακού ομοσπονδιακού κόουτς στην Καλαμάτα – Ο Άργης χαιρετίζει την κίνηση της Κ.Ο.Ε.
Φωτογραφία απο την θητεία του κ. Γιαννόπουλου στην ανδρική ομάδα του Άργη Καλαμάτας

Επίσκεψη του περιφερειακού ομοσπονδιακού κόουτς στην Καλαμάτα – Ο Άργης χαιρετίζει την κίνηση της Κ.Ο.Ε.

ilias poulis home - Επίσκεψη του περιφερειακού ομοσπονδιακού κόουτς στην Καλαμάτα – Ο Άργης χαιρετίζει την κίνηση της Κ.Ο.Ε. oinomessinia - Επίσκεψη του περιφερειακού ομοσπονδιακού κόουτς στην Καλαμάτα – Ο Άργης χαιρετίζει την κίνηση της Κ.Ο.Ε. 24173577 212881032587180 6080907507292582957 o - Επίσκεψη του περιφερειακού ομοσπονδιακού κόουτς στην Καλαμάτα – Ο Άργης χαιρετίζει την κίνηση της Κ.Ο.Ε. niniosbanner 1 - Επίσκεψη του περιφερειακού ομοσπονδιακού κόουτς στην Καλαμάτα – Ο Άργης χαιρετίζει την κίνηση της Κ.Ο.Ε. MYLO Indian Palace Restaurant - Επίσκεψη του περιφερειακού ομοσπονδιακού κόουτς στην Καλαμάτα – Ο Άργης χαιρετίζει την κίνηση της Κ.Ο.Ε. perrotis - Επίσκεψη του περιφερειακού ομοσπονδιακού κόουτς στην Καλαμάτα – Ο Άργης χαιρετίζει την κίνηση της Κ.Ο.Ε. mavreas1anigif - Επίσκεψη του περιφερειακού ομοσπονδιακού κόουτς στην Καλαμάτα – Ο Άργης χαιρετίζει την κίνηση της Κ.Ο.Ε. krystalkyriakoanigif - Επίσκεψη του περιφερειακού ομοσπονδιακού κόουτς στην Καλαμάτα – Ο Άργης χαιρετίζει την κίνηση της Κ.Ο.Ε. YPODIMATA - Επίσκεψη του περιφερειακού ομοσπονδιακού κόουτς στην Καλαμάτα – Ο Άργης χαιρετίζει την κίνηση της Κ.Ο.Ε.

Δες και αυτό

DSC01014 310x165 - Με λαμπρότητα τελέστηκε ο αγιασμός των υδάτων στο Κολυμβητήριο Καλαμάτας

Με λαμπρότητα τελέστηκε ο αγιασμός των υδάτων στο Κολυμβητήριο Καλαμάτας

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΑγιασμός των υδάτων στο Κολυμβητήριο Καλαμάτας Με λαμπρότητα και την παρουσία πλήθους …

shares