Connect with us

πρέπει να δεις

Ενοικίαση αυτοκινήτου για επαγγελματικούς σκοπούς

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Ενοικίαση αυτοκινήτου για επαγγελματικούς σκοπούς 1

Ενοικίαση αυτοκινήτου για επαγγελματικούς σκοπούς

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε προσκαλέσει κάποιον πελάτη μας ή επενδυτή της επιχείρησής μας να τον φιλοξενήσουμε στην χώρα μας για να τον γνωρίσουμε και φυσικά για να μπορέσει να δει τον τρόπο που εργαζόμαστε και να γνωρίσει το προσωπικό μας, καθώς και να επισκεφθεί τα γραφεία μας.

Φυσικά, μια τέτοια στιγμή είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού κρίνεται σε μεγάλο βαθμό η πορεία της συνεργασίας μας. Εξάλλου, ένας ευχαριστημένος πελάτης ή επενδυτής δεν θα αποφασίσει τόσο εύκολα να αποχωρήσει από τη συνεργασία που έχουμε ξεκινήσει.

Έτσι, όταν απευθύνουμε μια τέτοια πρόσκληση σε ένα τόσο σημαντικό πρόσωπο και συνεργάτη μας επιθυμούμε όλα να κυλήσουν άψογα. Για τον λόγο αυτό επιλέγουμε το καλύτερο δυνατό ξενοδοχείο, οργανώνουμε το πρόγραμμά του κατά τις ημέρες που θα βρίσκεται μαζί μας, δηλαδή τη διασκέδασή του, το πώς μπορεί να περάσει ευχάριστα τον χρόνο του, βεβαίως τις επισκέψεις του στην επιχείρηση, καθώς και ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστεί.

Έχοντας κανονίσει και οργανώσει όλα τα παραπάνω, έρχεται η στιγμή να σκεφτούμε τον τρόπο με τον οποίο θα μεταφέρεται αυτός ο σημαντικός για εμάς άνθρωπος. Πρέπει λοιπόν να οργανώσουμε κι αυτή τη μικρή μεν, αλλά ιδιαιτέρως σημαντική λεπτομέρεια, αφού όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες!

Η ενοικίαση αυτοκινήτου με οδηγό μας δίνει τη λύση!

  • Οι παροχές των εταιριών εκμίσθωσης αυτοκινήτων είναι τόσες πολλές που σίγουρα ο πελάτης ή ο επενδυτής μας θα μείνει απολύτως ικανοποιημένος κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του.
  • Πρώτα απ’ όλα, αυτό που χρειαζόμαστε είναι η ύψιστη ασφάλεια των επιβαινόντων σε ένα αυτοκίνητο κι αυτό είναι 100% εξασφαλισμένο τις περισσότερες φορές με τα υπεύθυνα γραφεία.
  • Επιπλέον, έχουμε τη δυνατότητα να λάβουμε υπηρεσίες επαγγελματία οδηγού, καθώς και σωματοφύλακα, ώστε ο πελάτης ή ο επενδυτής μας να αισθάνεται απόλυτη άνεση και ασφάλεια τις ώρες που θα βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητο.
  • Είναι βέβαια σημαντικό το γεγονός ότι υπάρχει η δυνατότητα, μέσω της ενοικίασης αυτοκινήτου με οδηγό να παραλάβουμε τον πελάτη ή επενδυτή μας από το αεροδρόμιο ή από όποιο άλλο σημείο εκείνος επιθυμεί και να τον επιστρέψουμε σε αυτό κατά την ημέρα της αναχώρησής του.
  • Τέλος, αν είναι απαραίτητο, η εκάστοτε εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων μπορεί να αναλάβει ακόμα και την ταξιδιωτική ασφάλιση για λογαριασμό του πελάτη ή επενδυτή μας.

Έχοντας λοιπόν όλες αυτές τις παροχές εξασφαλισμένες από τα γραφεία μίσθωσης αυτοκινήτων, και έχοντας εξασφαλίσει την ενοικίαση αυτοκινήτου με οδηγό, το μόνο που μένει να κάνουμε είναι να αποφασίσουμε ποιο μοντέλο αυτοκινήτου θα μπορούσε να ταιριάξει περισσότερο στο στυλ του πελάτη ή επενδυτή μας.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο πελάτης ή επενδυτής μας θα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από τη φιλοξενία μας και εντυπωσιασμένος από τις άψογες παροχές, πολύ περισσότερο από την ενοικίαση αυτοκινήτου με οδηγό που θα κανονίσουμε για εκείνον.

Ενοικίαση αυτοκινήτου για επαγγελματικούς σκοπούς

Συνέχεια ανάγνωσης
Advertisement

πρέπει να δεις

9χρονος από Πάτρα «Μην το πείτε στη μαμά μου…Τρώμε μία εβδομάδα ρύζι»

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

9χρονος από Πάτρα «Μην το πείτε στη μαμά μου…Τρώμε μία εβδομάδα ρύζι» 2

Τρώμε μία εβδομάδα ρύζι

Αυτό έγραψε ένα παιδί από την Πάτρα, όταν πήγε μαζί με τους γονείς του στο «Φωτεινό αστέρι» για να παραλάβουν ρούχα

Ο 9χρονος, κάθισε κάποια στιγμή να ζωγραφίσει αλλά αντί για ζωγραφιά, άφησε αυτό το σημείωμα που κάνει καρδιές να ραγίσουν…

«Η κατάσταση είναι τραγική. Και μέσα από ένα μικρό παιδί μαθαίνεις την αλήθεια. Το συγκεκριμένο αγοράκι κατά την παραμονή του στο «Φωτεινό αστέρι» κάθισε να ζωγραφίσει για λίγο στα τραπεζάκια που έχουμε στον χώρο μας.

Έγραψε αυτό το σημείωμα και μας το έδωσε» αναφέρει η υπεύθυνη της οργάνωσης κυρία Νικολακοπούλου, η οποία τονίζει ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη για τρόφιμα.

«Αυτό που ζούμε και βλέπουμε αυτή την περίοδο, δεν το έχουμε ζήσει ξανά. Έρχονται άνθρωποι με ντροπή και ζητάνε, αν έχουμε να τους δώσουμε γάλα και μακαρόνια» αναφέρει χαρακτηριστικά η κυρία Νικολακοπούλου.

 

Συνέχεια ανάγνωσης

πρέπει να δεις

Δείτε ΕΔΩ τους βαθμούς των Πανελληνίων 2020

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Δείτε ΕΔΩ τους βαθμούς των Πανελληνίων 2020 3

βαθμοί Πανελληνίων 2020

Τέλος μπαίνει σήμερα (10/07) στην αγωνία των υποψηφίων καθώς αναμένεται να ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων στα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ όλης της χώρας.

Οι 100.000 υποψήφιοι για εισαγωγή στις 77.970 θέσεις της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα μάθουν τις βαθμολογίες τους νωρίς το μεσημέρι, καθώς μετά τις 12:00 αυτές θα αναρτηθούν στα σχολεία ενώ θα είναι διαθέσιμες και ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής πλατφόρμας του υπουργείου Παιδείας.

Έτσι, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να μάθουν τις βαθμολογίες τους στα μαθήματα Γενικής Παιδείας και Προσανατολισμού είτε επισκεπτόμενοι το λύκειό τους είτε στη διεύθυνση https://results.it.minedu.gov.gr.

Έτσι θα δουν οι υποψήφιοι τη βαθμολογία τους

Για την εισαγωγή στην πλατφόρμα αρκεί να πληκτρολογήσουν τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Όσον αφορά την ανάρτηση των αποτελεσμάτων στα σχολεία, υπενθυμίζεται ότι για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά στοιχεία του ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Σημεώνεται, ότι από αύριο, Σάββατο 11 Ιουλίου, μέχρι και την επόμενη Παρασκευή, 17 Ιουλίου, όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει πλέον να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό δελτίο τους, επιλέγοντας «Οριστικοποίηση», στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://exams.it.minedu.gov.gr.

Όπως έχει επισημανθεί από το υπουργείο Παιδείας, μετά την παρέλευση της προθεσμίας κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο του. Έτσι, προτείνεται στους υποψήφιους να εκτυπώσουν ή/και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό -το οποίο θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου- ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.

Μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής, όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (εκτός από την προγραμματισμένη εφημερία τους) θα λειτουργήσουν επιπλέον μία ημέρα, η οποία θα ανακοινωθεί προσεχώς, για να υποστηρίξουν τους υποψηφίους στην ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων.

Πηγή

Συνέχεια ανάγνωσης

πρέπει να δεις

Άρση μέτρων: Καταργείται το όριο των 6 ατόμων ανά τραπέζι σε καφέ και εστιατόρια

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Άρση μέτρων: Καταργείται το όριο των 6 ατόμων ανά τραπέζι σε καφέ και εστιατόρια 4

Καταργείται το όριο των 6 ατόμων ανά τραπέζι

Δεν υποχρεούνται, πλέον, οι καταναλωτές μέσα σε εμπορικά κέντρα να φορούν μάσκα, ενώ καταργείται και το όριο των έξι ατόμων ανά τραπέζι στους χώρους εστίασης, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση των συναρμόδιων υπουργών που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (Δ1α/ΓΠ.οικ.42887/2020).

Η απόφαση για τους: «Κανόνες τήρησης αποστάσεων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες και άλλους χώρους συνάθροισης κοινού στο σύνολο της Επικράτειας, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19» ισχύει από τις 7 Ιουλίου 2020 έως και τις 12 Ιουλίου 2020.

Η μάσκα παραμένει υποχρεωτική στα εμπορικά κέντρα μόνο για το προσωπικό. Υποχρεωτική είναι η χρήση μάσκας στους χώρους προσέλευσης και αναμονής των μέσων μαζικής μεταφοράς, καθώς και εντός των οχημάτων και των συρμών, για το προσωπικό και τους επιβάτες.

Με την ίδια ΚΥΑ καταργείται ο περιορισμός που υπήρχε στον αριθμό των ατόμων που επιτρεπόταν να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι στα εστιατόρια, δηλαδή καταργείται το πλαφόν των 6 ατόμων ανά τραπέζι στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Ενώ διατηρείται ο μέγιστος αριθμός πελατών και οι αποστάσεις που πρέπει να τηρούνται τόσο στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος όσο και στα εμπορικά καταστήματα δεν αλλάζουν.

Επίσης προβλέπεται πως σε όλα τα λεωφορεία δημόσιας χρήσης (λεωφορεία αστικών και υπεραστικών ΚΤΕΛ ή ΚΤΕΛ ΑΕ, λεωφορεία μεμονωμένων αυτοκινητιστών άγονων γραμμών, τουριστικά λεωφορεία και ειδικά τουριστικά λεωφορεία περιήγησης πόλεων ανοικτού ή κλειστού τύπου), σε λεωφορεία ιδιωτικής χρήσης, καθώς και στα λεωφορεία δημοτικής συγκοινωνίας, στα λεωφορεία αρμοδιότητας ΟΑΣΑ ΑΕ και ΟΑΣΘ ΑΕ, στα μέσα σταθερής τροχιάς αρμοδιότητας ΣΤΑΣΥ ΑΕ, όπως επίσης στις σιδηροδρομικές μετακινήσεις, επιτρέπεται η μεταφορά επιβατών μέχρι πλήρωσης ποσοστού 65% του προβλεπόμενου μέγιστου αριθμού μεταφερόμενων επιβατών ανά όχημα/συρμό.

Σε ό,τι αφορά τα επιβαλλόμενα πρόστιμα εξοφλούνται εντός 15 ημερών από την ημερομηνία επίδοσης ή κοινοποίησης ή θυροκόλλησης της Πράξης Επιβολής Προστίμου και Αναστολής Λειτουργίας, μέσω ηλεκτρονικού παράβολου (e-παράβολο) της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης, που εκδίδεται, είτε απευθείας από την ιστοσελίδα https://www.gsis.gr/e-paravolo, είτε από τις τράπεζες, είτε από τη Δ.Ο.Υ. Σε περίπτωση μη εμπρόθεσμης καταβολής του προστίμου αποστέλλεται από τις αρμόδιες Αρχές, εντός 30 ημερών από την ημερομηνία επίδοσης ή κοινοποίησης ή θυροκόλλησης της Πράξης Επιβολής Προστίμου και Αναστολής Λειτουργίας, ο νόμιμος τίτλος στη Δ.Ο.Υ. κατοικίας του παραβάτη προκειμένου να βεβαιωθεί.

Πηγή

Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ