Connect with us

Αθλητικά

Έναρξη εγγραφών και προπονήσεων Ακαδημίας μπάσκετ του ΕΥΚΛΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ.

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Έναρξη εγγραφών και προπονήσεων Ακαδημίας μπάσκετ του ΕΥΚΛΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. 5
Κοινοποιησέ το

p3komma14

Το τμήμα μπάσκετ του Σ.Π.Ο.Κ. ΕΥΚΛΗΣ ανακοινώνει ότι από το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι εγγραφές και οι προπονήσεις της Ακαδημίας μπάσκετ του συλλόγου για τη σεζόν 2019 – 2020.

Έναρξη εγγραφών και προπονήσεων Ακαδημίας μπάσκετ του ΕΥΚΛΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. 6Πρωταρχικός στόχος της Ακαδημίας μπάσκετ του ΕΥΚΛΗ είναι τα παιδιά να ευχαριστιούνται το μπάσκετ αλλά ταυτόχρονα να φτιάξουν χαρακτήρα, που να διέπεται από αρχές και αξίες όπως η συνεργασία, η πειθαρχία, η κοινωνικότητα, η αυτοπειθαρχία και η ομαδικότητα.

Υπεύθυνος για το προπονητικό πρόγραμμα των Ακαδημιών είναι ο κ. Ηλίας Στακιάς, προπονητής μπάσκετ και καθηγητής φυσικής αγωγής, ενώ οι προπονήσεις θα γίνονται στην Τέντα και στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στο ποτάμι.
Θα λειτουργήσουν τμήματα, όπως τις προηγούμενες χρονιές για αγόρια ηλικίας από 10 έως 16 ετών.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. του συλλόγου, 27210 84844 ή 6947006353 και στην Τέντα κάθε Σαββατοκύριακο 8:30 – 9:30 το πρωί.

Έναρξη εγγραφών και προπονήσεων Ακαδημίας μπάσκετ του ΕΥΚΛΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. 7

 


Κοινοποιησέ το

Αθλητικά

ΠΑΕ Καλαμάτα: Ανανεώνουμε τα εισιτήρια διαρκείας και “Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε”

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

εισιτήρια διαρκείας
Κοινοποιησέ το

p3komma14

Με ανακοίνωση στο web-site του συλλόγου, η ΠΑΕ Καλαμάτα προσκαλεί τους φιλάθλους της Μαύρης Θύελλας να ανανεώσουν τις κάρτες διαρκείας τους καθώς το όραμα παραμείνει ζωντανό “Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε

Το ξεκίνημα της νέας σεζόν είναι κοντά.
Ο κόσμος της Καλαμάτας είναι πάντα ο 12ος παίκτης της ομάδας!
Ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Πρασσάς έκανε αυτό που έπρεπε. Η Μαύρη Θύελλα ενισχύθηκε αγωνιστικά. Στα βοηθητικά γήπεδα τα έργα ολοκληρώθηκαν.
Το Όραμα παραμένει ζωντανό!!
Και φέτος σας θέλουμε δίπλα στην ομάδα μας για να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου.
Μαζί με σας, συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!!!

 

ΠΛΑΝΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2020-2021

 

Προτεραιότητα ανανέωσης των περσινών κατόχων διαρκείας έως 15/10/2020. Έπειτα από αυτήν την ημερομηνία ελευθερώνονται οι θέσεις για νέες κάρτες διαρκείας.

 

ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΟΡΩΝ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

 

  • GOLD ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: 350€                  VVIP
  • SILVER KATHΓΟΡΙΑ: 170€          VIP1 & VIP2
  • BRONZE ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: 120€
  • BLACK KATHΓΟΡΙΑ 70€

 

Ώρες λειτουργίας γραφείων 10:00 – 17:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Μπορείτε να κλείσετε online την κάρτα διαρκείας σας από το site της www.ticketmaster.gr


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Αθλητικά

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η “13η Ανάβαση Ταϋγετου” – Αποτελέσματα

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η “13η Ανάβαση Ταϋγετου” - Αποτελέσματα 14
Κοινοποιησέ το

p3komma14

1ος Γενικής κατάταξης, κατακτώντας το νέο ρεκόρ διαδρομής 1:11:08, όλων των χρόνων στην Ανάβαση Ταϋγέτου, ο Περικλής Ηλίας  του Π.Σ. Κρόνου Νίκαιας.
Εντυπωσίασαν τα χειροποίητα μεταλλικά κύπελλα από ποδηλατικά φριλ.
13η Ανάβαση Ταϋγετου
Έλαβαν εκκίνηση 98 ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα !
   Το ποδηλατικό τμήμα του Συλλόγου Πεζοπόρων – Ορειβατών Καλαμάτας ‘’Ο Ευκλής’’ διοργάνωσε με επιτυχία την Κυριακή 27/09/2020 στην πόλη της Καλαμάτας, ποδηλατικό αγώνα δρόμου αντοχής με την επωνυμία «13η Ανάβαση Ταϋγέτου», με την στήριξη του Δήμου Καλαμάτας και με την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, στις εξής κατηγορίες: Νέων Ανδρών – Ανδρών – Μάστερς (Α΄,Β΄,Γ΄Δ΄) – ΟΠΕΝ (19 έως 29 ετών), (30 έως 39 ετών), (40 έως 49 ετών) και ( 50 ετών και άνω).
   Σπουδαία ονόματα της Ελληνικής ποδηλασίας έλαβαν μέρος στον αγώνα, και στα  τρία sprint ξεχώρησε ο 1ος Γενικής κατηγορίας Περικλής Ηλίας, λαμβάνοντας επάξια το πριμ των 200 ευρώ από τον διοργανωτή Ευκλή.
   Ο υπεύθυνος του τμήματος αγωνιστικής ποδηλασίας του Ευκλή, Παντελεήμων Σταμάτης ευχαριστεί θερμά όλους τους αθλητές από όλη την Ελλάδα, που συμμετείχαν με τα Σωματεία τους και τίμησαν τον Ευκλή για 13η χρονιά και αυτά είναι : Π. Ο. Πατρών (16 αθλητές), Α.Σ. ΑΛΦΑ Καλλιθέας (13 αθλητές), , Α.Ο. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Περιστερίου – Χαϊδαρίου, Παναθηναϊκός Α.Ο., ΘΗΣΕΑΣ Α.Ο., Α.Ε.Κ., Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης, Α.Ο. Παράδεισος Αμαρουσίου, Π.Σ. Κρόνος Νίκαιας, Π.Ε.Σ.Α. ΑΣΤΕΡΑΣ Ζωγράφου, Ο.Φ. Ν. ΙΩΝΙΑΣ, Παναθλητικός Όμιλος Τρίπολης, Σ.Π.Ο.Κ. ΕΥΚΛΗΣ, Μεσσηνιακός Γ.Σ., Σπαρτιατικός Γ.Σ., Π.Ο. Καλαμάτας, Κορινθιακός  Π.Ο., Π.Ο.Χ. ΤΑΛΩΣ, Γ.Α.Σ. Παμβοχαϊκός, Α.Σ. Ν. ΒΟΥΤΖΑ  ”Η πρόοδος”, Διομήδης Άργους, Π.Α.Σ. ΕΡΜΗΣ Μαρκόπουλου, Π.Τ.Σ. Πύργου (Ποδηλατοδρόμος),  Αίολος Α.Ο. και Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας.
   Η εκκίνηση για τους 98 ποδηλάτες δόθηκε στην Ιστορική Πλατεία 23ης Μαρτίου, όπου ορκίστηκαν στις 23ης Μαρτίου οι Οπλαρχηγοί της Επανάστασης του 1821, για να απελευθερώσουν την πατρίδα και ο τερματισμός μετά από 45 χλμ. στο Τουριστικό Ταϋγέτου στα 1350 μ. υψόμετρο, όπου έγιναν και οι απονομές.
13η Ανάβαση Ταϋγετου

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

ΝΕΟΙ ΑΝΤΡΕΣ :
1ος Χριστάκος Δημήτριος—–1:15:55—-(Α.Σ. ΑΛΦΑ Καλλιθέας)
2ος Μούτσιος Μαρτίνος——–1:17:09—-(Π.Α.Σ. ΕΡΜΗΣ Μαρκόπουλου)
3ος Σκυλοδήμος Χρήστος—–1:17:20—-(Α.Ε.Κ.)
ΑΝΔΡΕΣ :
1ος Περικλής Ηλίας————–1:11:08—--( Π.Σ. Κρόνος Νίκαιας)
2ος Νείλας Γεώργιος————-1:11:17–—(ΑΙΟΛΟΣ Α.Ο.)
3ος Ξουρής Παναγιώτης——–1:15:31—–(ΑΙΟΛΟΣ Α.Ο.)
ΜΑΣΤΕΡΣ Α΄
1ος Νίνης Γεώργιος————1:28:24—–(Α.Σ. ΑΛΦΑ Καλλιθέας)
2ος Μπέρτσος Διονύσιος—–1:32:27—–(Π.Τ.Σ. Πύργου Ποδηλατοδρόμος)
3ος Μπελερής Βασίλειος——1:38:06—-(Κορινθιακός Π.Ο.)
ΜΑΣΤΕΡΣ Β΄
1ος Δημητρακόπουλος Δημ.—-1:19:42——-(Π.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ)
2ος Τέκος Απόστολος————-1:23:16-——(Π.Ο. Πατρών)
3ος Μπαζάρογλου Ανδρέας——1:24:41——–(Π.Ο. Πατρών)
ΜΑΣΤΕΡΣ Γ΄
1ος Καταπόδης Λουκάς———-1:25:22——-(Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης)
2ος Κολοτούρος Θεόδωρος—–1:29:21—(ΑΙΟΛΟΣ Α. Ο.)
3ος Ντούλιας Δημήτριος———-1:30:12—(ΔΙΟΜΗΔΗΣ Άργους)
ΜΑΣΤΕΡΣ Δ΄
1ος Σιατραβάνης Αλ.—————1:43:46—–(Ο.Φ. Ν. ΙΩΝΙΑ)
2ος Μυστριώτης Βασίλειος——-1:48:36—-(Σ.Π.Ο.Κ. ΕΥΚΛΗΣ)
3ος Μπουκουβάλας Στέφανος—2:05:23—-(Σπαρτιατικός Γ.Σ.)
ΟΠΕΝ (30-39 ετών)
1ος Μποντετσι Κων/νος——— 1:28:59
2ος Λυριντζής Φίλιππος———1:28:60
3ος Ρούτσης Δημήτριος———1:32:53
ΟΠΕΝ (40-49 ετών)
1ος Βαρυτιμίδης Γεώργιος – Κων/νος ——– 1:35:52
2ος Πολυμενέας Παν……….1:45:58
3ος Δημόπουλος Αλέξανδρος………1:49:26
ΟΠΕΝ (50 ετών και άνω)
1ος Καριώτης Εμμανουήλ ————-2:03:59
2ος Βίγκος Τρύφωνας —————– 2:09:16
3ος Παπαδόπουλος Λεωνίδας ——- 2:16:26
13η Ανάβαση Ταϋγετου
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ
   Ο Σ.Π.Ο.Κ. Ευκλής ευχαριστεί θερμά τους παρακάτω :
τον Δήμο Καλαμάτας για την στήριξη, τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας, το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, τον ιατρό του αγώνα κ. Γεωργόπουλο Νικόλαο, τους Εθελοντές Σαμαρείτες του Ε.Ε.Σ. Καλαμάτας για την παρουσία τους, το Ε.Κ.Α.Β., τον αλυτάρχη του αγώνα κ. Νταβουτιάν Κοσμά, το μέλος της διοίκησης Γεώργιο Κότση για την αφιλοκερδή κατασκευή των μεταλλικών  κυπέλλων από ποδηλατικά φριλ που κέρδισαν τις εντυπώσεις, τους εθελοντές γραμματείας:  Ελένη Οικονομοπούλου, Θεόδωρο Τσούτσο, Δημήτριο Κασκούτη, Αγγελική Ματσούκα, Μάγδα Μουτσούλα, Νάσσια Κακκαβά, καθώς και για τον καθαρισμό του δρόμου από τις πέτρες στον Εθνικό δρόμο στον Ταΰγετο τους Νικόλαο Αμμολοχίτη και Γεώργιο Κότση, τέλος τον νεαρό Διονύσιο Διονυσόπουλο, που μοίρασε τα νερά στους ποδηλάτες στην Αρτεμισία.
Επίσης το κατάστημα ”Τουριστικό Ταϋγέτου” του Κων/νου Μπαρσίνικα, για την φιλοξενία στον προαύλιο χώρο του όπου έγιναν οι απονομές.
Ο Ευκλής και όλοι οι αθλητές ευχαριστούν για την προσφορά των νερών, των μπανανών και των σάντουιτς, που δόθηκαν στους συμμετέχοντες, τα καταστήματα: ΧΑΡΜΑ του ποδηλάτη Άρη Κεφάλα,  Ρούμπος από το 1955, Χριστοφιλόπουλος ”Καφές & Γεύσεις” και την πρόεδρο κα. Φωτεινή Κοτσογλανίδη της Ένωσης Μικρασιατών Μεσσηνίας ”Η ΙΩΝΙΑ”.


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Αθλητικά

Jeroboam Kalamata Gravel Challenge με ποδηλάτες απ’ όλη την Ελλάδα αλλά και από την Ευρώπη

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Jeroboam Kalamata Gravel Challenge
Κοινοποιησέ το

p3komma14

Μια μοναδική διεθνή αθλητική, τουριστική διοργάνωση με ποδήλατα Gravel, διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στην πόλη της Καλαμάτας, την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου.

Jeroboam Kalamata Gravel Challenge

Η εκδήλωση – που διοργάνωσε ο οργανισμός “Πόλεις για Ποδήλατο” – πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία και την αμέριστη υποστήριξη του Δήμου Καλαμάτας, με τον Δήμαρχο, Θανάση Βασιλόπουλο και την Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Ελένη Αλειφέρη, να παραβρίσκονται στην εκκίνηση το Σάββατο το πρωί, και με την αρωγή της Αστυνομίας της πόλης, η οποία με υποδειγματικό τρόπο συνόδευσε τους συμμετέχοντες από την κεντρική πλατεία ως την έναρξη του δασικών διαδρομών του Ταΰγετου.

Jeroboam Kalamata Gravel Challenge

 

Ποδηλάτες κατέφθασαν στην Καλαμάτα όχι μόνο απ’ όλη την Ελλάδα αλλά και από την Ευρώπη καθώς ήδη, στην πρώτη αυτή διοργάνωση είχαμε 2 συμμετοχές από την Αγγλία και 2 από τη  Γαλλία.

Στην εκκίνηση, ανάμεσα στους υπόλοιπους αθλητές βρέθηκαν και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής μας Περικλής Ηλίας αλλά και δύο ακόμη από τους καλύτερους αθλητές ορεινής ποδηλασίας ο Θοδωρής Πετρίδης και ο Γιώργος Δάντος – με τον Δάντο μάλιστα να πετυχαίνει τον καλύτερο χρόνο, τερματίζοντας τα 150 χιλιόμετρα της μεγάλης διαδρομής σε 6 ώρες και 30 λεπτά.

Όλοι οι συμμετέχοντες τερμάτισαν με τις καλύτερες εντυπώσεις για την άψογη διοργάνωση, αλλά, κυρίως, για τις δυο πανέμορφες ποδηλατικές διαδρομές, τόσο των 150 όσο και των 75 χιλιομέτρων, μέσα στον Ταΰγετο.

Jeroboam Kalamata Gravel Challenge

Το Jeroboam Kalamata Gravel Challenge αποτελεί κίνητρο και πόλο έλξης επισκεπτών για την Καλαμάτα, σε περιόδους εκτός τουριστικής σεζόν, και ευελπιστεί, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και επαγγελματίες να αναδείξει την πόλη και τη Μεσσηνία ευρύτερα σε προορισμό ποδηλατικού τουρισμού.

Το Jeroboam Gravel Challenge απευθύνεται στους λάτρεις του ποδηλάτου. Στους φίλους της περιπέτειας και της ανακάλυψης. Δεν είναι αγωνιστικό αλλά αφορά όλους εκείνους που ενδιαφέρονται για τη διαδρομή κι όχι για τον χρόνο τερματισμού. Για όσους αγαπούν το κρασί και το καλό φαγητό. Για όσους αγαπούν τις εξερευνήσεις και θέλουν να στηρίζονται μόνο στις δικές τους δυνάμεις για να ανακαλύψουν έναν τόπο.

Εμπνευστής της διοργάνωσης ήταν η Ιταλική εταιρεία 3T, ενώ η εκδήλωση – που αποτελεί συνδιοργάνωση του οργανισμού Πόλεις για ποδήλατο με το Δήμο Καλαμάτας, τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ.


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ