Connect with us

Ζώδια

Εφιαλτική ημέρα για 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα!

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Εφιαλτική ημέρα για 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα! 1

Εφιαλτική ημέρα για 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα!

Τετάρτη σήμερα, φτάσαμε στα μισά της εβδομάδας και η Λίτσα Πατέρα, μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη των ημερών!

Η κορυφαία αστρολόγος αναφέρθηκε στα 3 ζώδια που θα έχουν προβλήματα αν δεν είναι προσεκτικά και ποια θα ευνοηθούν; Ποιο είναι το ζώδιο οι υπερβολές θα το βλάψουν; Σε ποια τα σχέδια θα προσκρούσουν σε εμπόδια;

Αυτά και άλλα πολλά αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα στο παρακάτω βίντεο:

Εσύ άραγε μπορείς να μαντέψεις ποια είναι τα πιο ξεροκέφαλα ζώδια που πάντα επιλέγουν να κάνουν το δικό τους;

Εμείς σου ετοιμάσαμε την λίστα με τα πιο ξεροκέφαλα ζώδια, δίνοντας όμως και τα επιχειρήματα που κάθε ζώδιο θα ακολουθήσει αυτό που θέλει και τα χαρακτηριστικά του!

Σε κοιτούν και γνέφουν συγκαταβατικά, παρακολουθούν με προσοχή την συμβουλή σου και μάλιστα συμφωνούν, όμως όταν έρθει η «κρίσιμη» ώρα που πρέπει να δράσουν, εκεί είναι που θα τα κάνουν «μαντάρα» και θα ακολουθήσουν την δική τους τακτική.

Είναι οι άνθρωποι που κάνουν του «κεφαλιού» τους που δεν χαμπαριάζουν από συμβουλές, πολύωρες συζητήσεις και όταν τους καρφωθεί κάτι στο μυαλό, ακόμα και αν γυρίσει η Γη ανάποδα, αυτοί θα το κάνουν …

Πες το ξεροκεφαλιά, πες το επιμονή και πείσμα, το σίγουρο είναι ένα, χάνεις τον χρόνο σου δίνοντάς τους τις συμβουλές σου, γιατί πάντα θα ακολουθήσουν αυτοί που θεωρούν οι ίδιοι σωστό …

Σίγουρα διαβάζοντας τις παραπάνω γραμμές, σου έρχονται στο μυαλό σου πολλά άτομα που γνωρίζεις. Σε τι ζώδιο όμως ανήκουν;

Εμείς σου ετοιμάσαμε την λίστα με τα πιο ξεροκέφαλα ζώδια, όμως σου δίνουμε και τα επιχειρήματα που κάθε ζώδιο θα ακολουθήσει αυτό που θέλει … Μάλιστα, η κατάταξη που δώσαμε, είναι από τον πιο ξεροκέφαλο, στον λιγότερο ξεροκέφαλο … Πάμε να δούμε;;;;;

Ο Σκορπιός και η Επιμονή του …

Ο Σκορπιός είναι ο άνθρωπος που δεν δείχνει εύκολα την εμπιστοσύνη του, θέλει τον χρόνο του για να ανοιχτεί, πόσο μάλλον για να ακούσει και να τηρήσει τις συμβουλές που θα του δώσεις.

Ωστόσο, η επιμονή του τον οδηγεί πολλές φορές να κάνει το αντίθετο από ότι του λες, γιατί πιστεύει ότι είναι ο μαχητής που θα μπορέσει να φέρει τα πράγματα στο σημείο που ο ίδιος θέλει… Ναι είναι ο επίμονος ξεροκέφαλος και πολλές φορές θέλει να δει το «έργο» μέχρι τέλους, ακόμα και αν ο ίδιος βαθιά μέσα του γνωρίζει την πλοκή και την εξέλιξη.

Ο Ταύρος και το Πείσμα του ….

Χαρακτηριστική περίπτωση ξεροκέφαλου είναι ο Ταύρος, όπου μόνο αν τον ζήσεις από πολύ κοντά θα καταλάβεις ότι είναι παίρνεις «άριστα» στην ξεροκεφαλιά! Θα σε κοιτάξει με κατανόηση, ζεστασιά, ηρεμία, θα σου πει «Έχεις τόσο πολύ δίκιο, εκτιμώ για την συμβουλή σου», όταν γυρίσει όμως την πλάτη του, θα κάνει αυτό που ο ίδιος θέλει, γιατί πολύ απλά είναι πεισματάρης… Αν του μπει κάτι στο μυαλό, δεν του το ξεριζώνεις μέχρι να φάει για τα καλά τα μούτρα του! Μην συγχύζεσαι λοιπόν…

Ο Υδροχόος ο Ασυμβίβαστος

Παριστάνει τον Open Mind (τον ανοιχτόμυαλο), θα ακούσει κάθε άποψή σου, θα την αμφισβητήσει, στο τέλος θα συμφωνήσει, στην συνέχεια όμως … θα κάνει του κεφαλιού του γιατί πολύ απλά δεν συμβιβάζεται αλλά και δεν πιάνεται πουθενά … Φυσικά μιλώ για τον Ουράνιο Υδροχόο, ο οποίος δεν πιάνεται … Θα υπερασπιστεί τις ιδέες του ως τέρμα και αν κάποιος τον συμβουλέψει ή τον καθοδηγήσει, αυτός θα ακολουθήσει το αντίθετο, έτσι για να ανατρέψει τα δεδομένα.

Ο Λέοντας και η Έπαρσή του …

Το Λιοντάρι πατάει γερά στα πόδια του, πιστεύει στον εαυτό του και στις δυνάμεις του, νιώθει ότι είναι ο «αρχηγός» όμως πολλές φορές αυτά τα στοιχεία είναι τόσο υπερτονισμένα, που τον κάνουν να εκδηλώνει «έπαρση» στην συμπεριφορά του! Δίνοντάς του μία συμβουλή ή μία προτροπή, φυσικά και θα είναι καλοδεχούμενη, όμως ο ίδιος θα σκεφτεί : «Είναι δυνατόν να ξέρει καλύτερα από μένα τι πρέπει εγώ να κάνω»; Δεδομένου ότι υπερεκτιμά τις δυνάμεις και τις δυνατότητές του, θα κάνει του κεφαλιού του γιατί πολύ απλά θέλει να αποδείξει την δύναμή του!

Ο Τοξότης που τα ξέρει όλα

Μαζί του θα κάνεις πολύωρες συζητήσεις για διάφορα θέματα, θα τον συμβουλέψεις και στο τέλος θα οδηγηθείτε σε μία φιλοσοφική συζήτηση άνευ προηγουμένου … Ο ίδιος θα σου αναπτύξει τις θεωρίες του μέχρι που θα σε ζαλίσει κιόλας … Στην ώρα της «κρίσης» που θα χρειαστεί να αναλάβει δράση, ο Τοξότης θα κάνει το δικό του, γιατί πολύ απλά τα ξέρει όλα, είναι γνώστης των πάντων και αυτός γνωρίζει καλύτερα το τι πρέπει να γίνει…

Ο Κριός ο αντιδραστικός

Εδώ έχουμε την περίπτωση του ανθρώπου που δεν θα σου γνέψει καταφατικά στην συμβουλή σου. Από την αρχή θα σε κοντράρει και θα κάνει το δικό του, έστω και αν γνωρίζει ότι αυτό που θα κάνει είναι λάθος … Ο Κριός, είναι αρκετά αντιδραστικός και του αρέσει να πηγαίνει κόντρα σε κάθε τι που του λένε… Ξεροκέφαλος λοιπόν; Σίγουρα έχει το δυναμισμό, το πάθος και την ορμητικότητα να κάνει το λάθος του και να το παραδεχθεί.

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα 28 Μαΐου

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Τα ζώδια σήμερα 28 Μαΐου 14

Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στον Λέοντα  – σε γέμιση.

Κριός

Προσοχή στο πορτοφόλι σας, μια και θα είναι η προσφιλή σας διέξοδος για να εκτονωθείτε. Εκείνη την δίαιτα που σκεφτόσασταν πότε λέτε να την ξεκινήσετε;

Ταύρος

Αναποδιές και τα εμπόδια δεν σας αφήνουν σε ησυχία κατά την διάρκεια της μέρας. Χαλαρώστε και μην ζορίζετε πράγματα που δεν σας βγαίνουν, γιατί θα τα κάνετε χειρότερα…

Δίδυμοι

Θέματα χρημάτων ενδέχεται να σας απασχολήσουν και να σας αγχώσουν. Φανείτε συνετοί στην διαχείριση των οικονομικών σας, γιατί τα λάθη δεν μένουν ατιμώρητα…

Καρκίνος

Στον τομέα της καριέρας σας υπάρχουν χαραμάδες διεξόδου για προβλήματα ή θέματα που σας απασχολούσαν τον τελευταίο καιρό. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Λέων

Καλείστε να βρείτε την χρυσή τομή μεταξύ λογικής και συναισθήματος. Δύσκολο για ένα παρορμητικό άτομο, αλλά θα πρέπει να το κάνετε για να μην πάρετε λανθασμένες αποφάσεις.

Παρθένος

Δεν είναι καλή η μέρα να θίξετε τα κακώς κείμενα της σχέσης σας! Υπάρχει αρκετή νευρικότητα στον αέρα και μπορεί να αιφνιδιασθείτε από τις αντιδράσεις του συντρόφου σας.

Ζυγός

Το συναίσθημα σε δεύτερη μοίρα σήμερα και με ανασυγκροτημένη στρατηγική και δυναμισμό βάλτε σε εφαρμογή τα σχέδια σας. Ήρθε η κατάλληλη στιγμή.

Σκορπιός

Οι συμπτώσεις κατά την διάρκεια της μέρας λειτουργούν υπέρ σας! Ο παράγοντας τύχη διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση της μέρας σας.

Τοξότης

Μια κρίση μπορεί να πυροδοτήσει εξελίξεις! Χειριστείτε προσεκτικά τις καταστάσεις που θα προκύψουν για να μην γίνετε έρμαιο των εξελίξεων…

Αιγόκερως

Βγαίνουν στην επιφάνεια οι καλλιτεχνικές σας ανησυχίες και μπορεί να συνδυαστούν με τα επαγγελματικά σας πλάνα. Χειριστείτε τις υποθέσεις σας με προσοχή και υπευθυνότητα για να μην εκπλαγείτε…

Υδροχόος

Εστιάστε στα επαγγελματικά σας και χειριστείτε τις υποθέσεις σας με προσοχή! Η διάθεση για κατανόηση και υποστήριξη των συνεργατών ή συναδέλφων δεν πρέπει να βλάψει τα δικά σας συμφέροντα.

Ιχθείς

Έχετε την ευκαιρία να δρομολογήσετε εξελίξεις που θα αναδείξουν την δουλειά σας και θα προωθήσουν σε μελλοντικό χρόνο την καριέρα σας.

 

Πηγή: alindakanaki.gr

 

Συνέχεια ανάγνωσης

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα 27 Μαΐου

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Τα ζώδια σήμερα 27 Μαΐου 15

Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση.

Κριός

Είστε κάπως διχασμένοι, με την επαγγελματική και την ερωτική σας ζωή να απαιτούν την ενασχόληση και την προσοχή σας. Θα πρέπει να βρείτε την χρυσή τομή…

Ταύρος

Και σήμερα τα επαγγελματικά σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση της μέρας σας. Ίσως χρειαστεί να παλέψετε για τις επιλογές σας και να στηρίξετε το έργο σας…

Δίδυμοι

Η βδομάδα ήταν κουραστική και κάπου αισθάνεστε ότι ξεπεράσατε τα όρια των αντοχών σας. Μην τα παρατάτε όμως, γιατί υπάρχει παρασκήνιο στον επαγγελματικό σας χώρο και χρειάζεται την προσοχή σας.

Καρκίνος

Η μέρα προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες να βγείτε μπροστά και να λάμψετε. Αρκεί βέβαια να το θέλετε αλλά και να τις διαβλέψετε εγκαίρως.

Λέων

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει την προδιάθεση για έντονο προβληματισμό για την πορεία σας. Ίσως να υπάρξει μια αλλαγή στάσης ή αντιλήψεων σε κάποια σημαντικά θέματα.

Παρθένος

Δεν θα χαρακτηριζόταν μια ήρεμη μέρα η σημερινή. Στον εργασιακό σας χώρο εντοπίζονται τα περισσότερα προβλήματα, με πιθανή ένταση μεταξύ συναδέλφων ή συνεργατών.

Ζυγός

Τα επαγγελματικά σας προωθούνται! Μην θέτετε όμως στόχους για άμεση απόδοση των προσπαθειών σας, γιατί όλα θέλουν τον χρόνο τους για να δώσουν τους καρπούς τους.

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα προσφέρεται για χαλάρωση, καλή παρέα και εκτόνωση. Φορτίστε τις μπαταρίες σας και αποστασιοποιηθείτε για λίγο από τα προβλήματα που σας απασχολούν.

Τοξότης

Οι ελπίδες για μια καλύτερη πορεία είναι πολλές σήμερα. Η μέρα χαρακτηρίζεται από μια γενική αισιοδοξία και χαλαρή διάθεση.

Αιγόκερως

Η δημιουργική διάθεση σας έντονη! Κάντε όμως μετρημένες κινήσεις και μην παίρνουν τα μυαλά σας αέρα. Παν μέτρο άριστον…

Υδροχόος

Θέματα εργασίας θα σας απασχολήσουν και μια επινόηση σας μπορεί να σας δείξει τον δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσετε μελλοντικά στον τομέα της καριέρας σας.

Ιχθείς

Μια μικρή αδράνεια ή η έλλειψη σαφών στόχων στον επαγγελματικό πεδίο να σας ταλαιπωρήσει. Η μέρα όμως προσφέρεται για κοινωνικές επαφές και διασκέδαση.

 

Πηγή: alindakanaki.gr

 

Συνέχεια ανάγνωσης

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα 26 Μαΐου

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Τα ζώδια σήμερα 26 Μαΐου 16

Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση.

Κριός

Φροντίστε τον εαυτό σας σήμερα και μην αψηφάτε σημάδια αδιαθεσίας. Η υγεία σας φαίνεται να σας απασχολεί με κάποιο τρόπο, χωρίς όμως να πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Ταύρος

«Πολύ καλό για να είναι αληθινό», έτσι θα σκεφτείτε με αυτό που θα προκύψει σήμερα στον εργασιακό σας χώρο! Όσοι ειδικά από σας δραστηριοποιούνται σε έναν δημιουργικό τομέα, η σημερινή μέρα θα αποδειχτεί εξαιρετική!

Δίδυμοι

Η μέρα μπορεί να σας φέρει μια νέα ερωτική σχέση, αρκεί να αποφασίσετε να βγείτε από το κουκούλι σας και να έρθετε σε επαφή με κόσμο. Ίσως ο νέος σας έρωτας να κρύβετε κάποιου στο φιλικό σας περιβάλλον.

Καρκίνος

Έχετε την τάση να ξανοίγεστε οικονομικά σήμερα, αλλά δεν θα ήταν μια σοφή επιλογή! Άλλωστε τα άτομα που σας περιβάλλουν και σας ενδιαφέρουν δεν εστιάζουν στο πορτοφόλι σας αλλά στον ψυχικό σας κόσμο.

Λέων

Επικεντρωθείτε στα όσα σας έχει δώσει η καλή σας τύχη και μην γκρινιάζετε με όσα αισθάνεστε ότι σας λείπουν. Και αν δεν είστε ευχαριστημένοι και θέλετε να πραγματοποιήσετε αλλαγές, κινηθείτε αντί να μεμψιμοιρείτε.

Παρθένος

Έχετε πολλές πιθανότητες να προσελκύσετε το άτομο που είναι κατάλληλο για σας αυτή την χρονική στιγμή. Ένα άτομο που θα σας νοιάζεται και θα σας φροντίζει πραγματικά.

Ζυγός

Πολλές είναι οι πιθανότητες να επανεμφανιστεί ένας ερωτικός σύντροφος από το παρελθόν σας σήμερα και να σας βάλει σε σκέψεις. Πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση, αναρωτηθείτε αν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείτε…

Σκορπιός

Οι μέχρι τώρα δυσκολίες στην ζωή σας, σας έκαναν αρκετά σκληρό άτομο και εσωστρεφή. Θα πρέπει να χαλαρώσετε λίγο και να μάθετε να γελάτε, ακόμη και με τις αναποδιές που σας βρίσκουν.

Τοξότης

Η μέρα θα σας φέρει κάποια χρήματα σήμερα από μια πηγή που δεν μπορούσατε να φανταστείτε. Η μέρα προσφέρεται επίσης για ανοίγματα οικονομικά ή επαγγελματικά σε τομείς που δεν είχατε στις προτεραιότητες σας.

Αιγόκερως

Με το ρομαντισμό και έντονο το καλλιτεχνικό στοιχείο σήμερα, αλλά και τα μεγάλα πάθη, δείξτε ιδιαίτερη προσοχή και μην τα βάζετε με τον εαυτό σας.

Υδροχόος

Ώθηση σε θέματα συνεργασιών και σχέσεων στο επαγγελματικό περιβάλλον θα υπάρξει σήμερα. Είναι πιθανόν επίσης να φανούν τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας του τελευταίου διαστήματος.

Ιχθείς

Επικοινωνιακά είστε στα πάνω σας αυτό το διάστημα και οι πρωτότυπες ή πρωτοπόρες ιδέες σας μπορούν να προωθήσουν τα επαγγελματικά σας σχέδια.

 

Πηγή: alindakanaki.gr

 

Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ