Connect with us

Ειδησεις απο Καλαματα

Δημοσκόπηση στο Δήμο Καλαμάτας: Οσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού…!

Ανέβηκε

στις

δημοσκόπηση στο δήμο καλαμάτας: οσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού…! 3
Κοινοποιησέ το

Δημοσκόπηση στο Δήμο Καλαμάτας: Οσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού…!

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗ

υποψηφίου δημάρχου Καλαμάτας, ανεξάρτητου βουλευτή Μεσσηνίας

ΜΙΑ αγγλική παροιμία αναφέρει: «Όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού, τόσο πιο πολύ φαίνεται ο @@@@@ της».  Εδώ όμως δεν πρόκειται για το συμπαθές τετράποδο, αλλά για δημοσκοπήσεις «μαϊμού» που όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές παίρνουν διαστάσεις πανδημίας και εαρινής πολιτικής χιονοστιβάδας.

Από την πρώτη στιγμή είχα ζητήσει από τους ανθυποψηφίους δημάρχους Καλαμάτας να διεξάγουμε ένα προεκλογικό αγώνα με κανόνες και ευπρέπεια με πολιτικό πολιτισμό και χαμηλούς τόνους.  Δεν είχα την ψευδαίσθηση ότι θα εισακουστώ, καθώς στον πολιτικό χώρο της ΝΔ διεξάγεται μια ιδιότυπη μάχη επιγόνων του Παναγιώτη Νίκα με στόχο τη διαδοχή του στη Δημαρχία.

Ωστόσο καθώς πλησιάζουμε στο τέλος της διαδικασίας για την κατάθεση των συνδυασμών, κάποιοι πιστεύουν ότι θα… πάρουν κεφάλι μέσα από ψευδοδημοσκοπήσεις ή στοιχηματικό τζόγο!

Θεωρούμε προϊόν «παραγγελίας» δημοσκόπηση που είδε το φως σε  Κυριακάτικη τοπική εφημερίδα, καθώς είναι εμφανής και ο παραγγελιοδόχος και οι στόχοι του.

Τελικά… κατάφεραν να «βγάλουν» δήμαρχο Καλαμάτας που δεν… πιάνει ούτε 13άρι!!!

Έτσι, ρωτήθηκαν(;) 600 άνθρωποι για 12 υποψήφιους (άνω των 50 για τον καθένα είναι οι υποψήφιοι) και από αυτούς οι 250 δήλωσαν αναποφάσιστοι, ενώ κανένας υποψήφιος δεν ξεπερνά το 13%, δηλαδή τους 70 δημοσκοπούμενους! Δίνοντας μάλιστα η «δημοσκόπηση» και έναν «αέρα» +-3 στατιστικού λάθους με… διαφορά στήθους κατέταξε τους υποψηφίους!

Η «Καλαμάτα – Πόλη Ενωμένη» και εγώ προσωπικά θέτουμε ζητήματα τήρησης της δεοντολογίας και των κανόνων πολιτικής ευπρέπειας και ηθικής.  Καλέσαμε σε διάλογο τους υποψηφίους δημάρχους θέτοντας συγκεκριμένα ερωτήματα για τα οικονομικά και τα δάνεια του Δήμου!  Απάντηση καμία, μονόλογοι ανέξοδοι και προεκλογικές πρακτικές που έρχονται από το παρελθόν!

Αμφισβητούμε ανοιχτά τη συγκεκριμένη «δημοσκόπηση» και την καταγγέλλουμε ως «πειραγμένη» με εύπλαστα τα στοιχεία και κατευθυνόμενα τα ερωτήματα, από μια εταιρεία τύπου «πατάς, γλιστράς και χάνεσαι»,  που καταγγέλλεται Πανελληνίως για δημοσκοπικές μαϊμουδιές…

Όποιος η όποια προσδοκούσε κάποιο όφελος από τη συγκεκριμένη δημοσκόπηση απέτυχε παταγωδώς, καθώς και η ίδια εφημερίδα που την παράγγειλε(;) και τη δημοσιοποίησε απλά μετά το στοίχημα, τώρα «παίζει»… Τζόκερ, μήπως «κερδίσει» τη Δημαρχία!

Για την «Καλαμάτα – Ενωμένη Πόλη» και για μένα την καλύτερη δημοσκόπηση αποτελεί η καθημερινά διευρυνόμενη αποδοχή των συμπολιτών μου που αποτυπώνεται στην πόλη και τα χωριά.  Ένα λαϊκό ρεύμα στήριξης στον μόνο πραγματικά ανεξάρτητο συνδυασμό με τον αυτόνομο αυτοδιοικητικό μας λόγο.

Οσοι σπέρνουν προεκλογικά ζιζάνια είναι βέβαιο ότι θα θερίσουν εκλογικές και μετεκλογικές θύελλες.  Η «Καλαμάτα – Πόλη Ενωμένη» κι εγώ καλούμε τους συμπολίτες με νηφαλιότητα,  σωστή ενημέρωση και συμμετοχή να επιλέξουν ελεύθερα για τη νέα δημοτική αρχή όχι επαγγελματίες της τοπικής πολιτικής σκηνής, αλλά ανθρώπους που πραγματικά θέλουν να προσφέρουν ενεργά για μια πόλη ενωμένη με το βλέμμα στο μέλλον.

  • Για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων όλων των δημοτών χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις.
  • Για την Καλαμάτας της νέας εποχής με κοινωνικό πρόσωπο και δίκαιη ανάπτυξη για όλους τους κατοίκους και κυρίως τους νέους για να μείνουν και να δημιουργήσουν δουλειές και οικογένειες στην πόλη μας.

Υ.Γ.: Περιττό να αναφερθεί κανείς,  θα αποτελούσε προσβολή για τους συμπολίτες μου, προφανώς άλλοι τους θεωρούν τυφλούς ή κουφούς,  ότι μετά από 54 χρόνια ζωής  στην Καλαμάτα, πολύχρονη δημόσια δράση και επτά χρόνια βουλευτής Μεσσηνίας, το 74% ούτε με είδε, ούτε ποτέ άκουσε για μένα! Μωραίνει κύριος…

 

δημοσκόπηση στο δήμο καλαμάτας: οσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού…! 4

kafemauroeidiskafemauroeidiskafemauroeidis
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ