Δευτέρα , 24 Φεβρουαρίου 2020

Δέσμευση συνεργασίας Αλειφέρη -Επιμελητηρίου σε θέματα επιχειρηματικότητας

Sharing is caring!

Τη δέσμευσή της για συνεργασία και ανάπτυξη κοινών δομών Δήμου Καλαμάτας – Επιμελητηρίου, προκειμένου να υποστηριχθεί η επιχειρηματικότητα, εξέφρασε στον πρόεδρο Ευάγγελο Ξυγκώρο και το Δ.Σ. η υποψήφια δήμαρχος Ελένη Αλειφέρη.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, η κυρία Αλειφέρη υπογράμμισε ότι η είναι η πρώτη επίσκεψη στον θεσμικό εταίρο και δεν είναι τυπική αλλά ουσιαστική, καθώς η ίδια και ο συνδυασμός της έχουν πολύ ψηλά στην ατζέντα τους την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής μας. «Το γεγονός ότι δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία στα θέματα οικονομίας και ανάπτυξης σημαίνει ότι για εμάς βασικός πυλώνας είναι η συνεργασία με το Επιμελητήριο, προκειμένου να επιτύχουμε καλύτερα, σωστότερα και γρηγορότερα αποτελέσματα», είπε χαρακτηριστικά.

Η υποψήφια δήμαρχος Καλαμάτας, συνοδευόμενη από μέλη του Συνδυασμού «Πρωτεύουσα Δύναμη», ενημερώθηκε για τα προβλήματα που ταλανίζουν τις επιχειρήσεις και συμφωνήθηκε με το Επιμελητήριο η αναγκαιότητα λειτουργίας δομών Υποστήριξης της Επιχειρηματικότητας.

Τέλος, αποφασίστηκε να υπάρχει κοινή γραμμή μεταξύ του Δήμου και του Επιμελητηρίου στα θέματα που άπτονται του κοινού ενδιαφέροντος.

 

Δες και αυτό

Επίσκεψη στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας ο Εμπορικός Σύλλογος Μεσσήνης

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΕμπορικός Σύλλογος Μεσσήνης «Ο Ερμής» Στης 19/02/2020 το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του …

shares