Connect with us

Ειδησεις απο Καλαματα

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Στην Καλαμάτα περνάει το lockdown ο ηθοποιός

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Κοινοποιησέ το

Την απόφαση να περάσει το lockdown μακριά από την Αθήνα έχει πάρει ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο οποίος βρίσκεται στο εξοχικό του σπίτι στη Μεσσηνία.

Ο γνωστός ηθοποιός φαίνεται πως μπορεί να χαλαρώσει περισσότερο στην Καλαμάτα, εφόσον λόγω της πανδημίας δεν μπορεί να εργαστεί στο θέατρο.

Μάλιστα, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από τον «μικρό παράδεισο» στον οποίο ζει, όπου μπορεί και απολαμβάνει πολλές μεγάλες βόλτες με τον σκύλο του. Έτσι έκανε και σήμερα, αφού ανήρτησε ένα βίντεο στο Instagram από το ηλιοβασίλεμα σε μια παραθαλάσσια περιοχή της Καλαμάτας.

«Όμορφιά μέσα στον εφιάλτη…η μάσκα είναι στη τσέπη,προς αποφυγήν παρεξηγήσεων…βόλτα στην ερημιά…», σημείωσε στη λεζάντα.

 

ΠΗΓΗ star.gr


Κοινοποιησέ το

Ειδησεις απο Καλαματα

Πρόγραμμα μεταφοράς σε εμβολιαστικά κέντρα από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Καλαμάτας

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Κοινοποιησέ το

Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Καλαμάτας  υλοποιεί πρόγραμμα συνοδείας και μεταφοράς από και προς τα εμβολιαστικά κέντρα Καλαμάτας, ηλικιωμένων και μοναχικών ατόμων, δίχως υποστηρικτικό περιβάλλον, που διαμένουν στο Δήμο Καλαμάτας.

Το συντονισμό θα έχει η Νοσηλευτική Υπηρεσίας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Καλαμάτας  με τους πολύτιμους Εθελοντές και των δύο Σωμάτων.

Για την ανωτέρω δράση απαιτείται προγραμματισμένο ραντεβού κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τα γραφεία του Τμήματος στα τηλέφωνα : 27210 87737 & 27210 88313 και ώρες 08:00 – 14:00.


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Ειδησεις απο Καλαματα

Προσωρινή αναστολή λειτουργίας τμήματος του 9ου Νηπιαγωγείου Καλαμάτας και των ΚΔΑΠΜΕΑ

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Κοινοποιησέ το

Με Απόφαση της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Μεσσηνίας αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του 2ου υποχρεωτικού πρωινού τμήματος, της πρόωρης υποδοχής και του ολοήμερου τμήματος του 9ου Νηπιαγωγείου Καλαμάτας έως και 19 Μαρτίου 2021, για λόγους πρόληψης, προστασίας και διασφάλισης της υγείας του σχολικού πληθυσμού μετά την εμφάνιση διαπιστωμένου κρούσματος COVID-19, σε εκπαιδευτικό και μαθητή.

Επίσης, λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος COVID-19 σε εκπαιδευτή των ΚΔΑΠΜΕΑ, η δομή θα παραμείνει κλειστή για προληπτικούς λόγους έως την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021 και εν συνεχεία θα διενεργηθούν τεστ σε όλα τα παιδιά. Για προληπτικούς λόγους έχουν ενημερωθεί, σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, η Διεύθυνση Υγείας καθώς και οι Διευθύνσεις του Ειδικού Δημοτικού και του Ειδικού Γυμνασίου – Λυκείου.

Ο Δήμος για τα προαναφερόμενα σχολεία και δομές έχει προγραμματίσει απολύμανση από εξειδικευμένο συνεργείο.


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Ειδησεις απο Καλαματα

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Κοινοποιησέ το

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών του Δήμου Καλαμάτας, επισκέφτηκε σήμερα, Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021, ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος.

Σε μία κίνηση συμβολική αλλά και ουσιαστική, ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τις υπηρεσίες που παρέχει το Κέντρο Συμβουλευτικής, το οποίο από το 2013 υποστηρίζει αδιάλειπτα τον αγώνα ενάντια στην έμφυλη βία και τις κάθε είδους διακρίσεις, προωθώντας την ισοτιμία, την ισότητα και την ισονομία ανάμεσα στα φύλα.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών του Δήμου Καλαμάτας δηλώνει παρόν και προτρέπει όλες τις γυναίκες να σπάσουν τη σιωπή, να μιλήσουν και να αναζητήσουν βοήθεια, όταν αυτές νοιώσουν έτοιμες.

DSC 0013 Medium

Στο δικό του μήνυμα, με αφορμή τη σημερινή ημέρα, ο Δήμαρχος Καλαμάτας ανέφερε:

«Οι γυναίκες όλου του κόσμου, συχνά σε δύσκολες συνθήκες, ανταποκρίνονται στον πολλαπλό τους ρόλο και διεκδικούν μια κοινωνία ουσιαστικής ισότητας και σεβασμού των ανθρωπίνων αξιών, χωρίς βία και παρενοχλήσεις.

Οι σκέψεις, οι πράξεις, η δράση όλων μας πρέπει να οδηγεί καθημερινά, ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη αυτού του στόχου».


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ