Τρίτη , 18 Φεβρουαρίου 2020

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας

Sharing is caring!

Χριστουγεννιάτικο δέντρο Κεντρική Αγορά Καλαμάτας

Σήμερα Παρασκευή 29 Νοεμβρίου όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, άναψε στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας το πρώτο Χριστουγεννιάτικο δέντρο του δήμου Καλαμάτας.

Ο Άγιος Βασίλης βρισκόταν στο χώρο καλωσόριζε τους μικρούς μας φίλους, χαρίζοντας τους καραμέλες και φούσκες και ευδιάθετος έβγαζε αναμνηστικές φωτογραφίες μαζί τους.

Ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, στις 7μ.μ. ακριβώς, αφού μας καλωσόρισε στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας, ξεκίνησε την αντίστροφη μέτρηση, ανάβοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική αγορά Καλαμάτας δίνοντας και την επίσημη έναρξη τον προγραμματισμένων  εκδηλώσεων από τον πρόεδρο της ΚΑΚ Τάσο Αγγελή.

Στις εκδηλώσεις έλαβαν μέρος ο Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος Αρφαρών “Η Αναγέννηση”, ο Αναπτυξιακός Πολιτιστικός Σύλλογος Βέργας, η παιδική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, το μουσικό συγκρότημα “Ζορμπάς” και ο Θανάσης Σταυριανέας στο κλαρίνο και στο τέλος προσφέρθηκαν εδέσματα και κεράσματα.

Δείτε φωτογραφίες:

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας

Δες και αυτό

Από την Καλαμάτα μας ταξιδεύουν στα «Όνειρα»! (Βίντεο)

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΣυγκρότημα Εποχές – Στα όνειρα Οι «Εποχές» είναι ένα καινούργιο νεανικό συγκρότημα …

shares