Connect with us
Επιμελητηρίο

Επιχειρήσεις

Κεντρικόν: Γεύσεις ιδιαίτερες, ωραίες επιλογές, χωρίς υπερβολές, κάθε μέρα διαφορετικές!

Ανέβηκε

στις

Κεντρικόν
Κοινοποιησέ το

kafemauroeidis

Καλοκαίρι θα πει… αγαπημένα ορεκτικά, παγωμένη μπύρα, γευστικό καφέ στο αγαπημένο μας στέκι. Πού αλλού, στο «Κεντρικόν»!

Επτά χρόνια με πίστη και αγάπη γι’ αυτό που κάνουν στο εστιατόριο – μεζεδοπωλείο «Κεντρικόν» με περίσσια διάθεση και ανανεωμένο μενού σας υπόσχονται ένα υπέροχο ταξίδι γεύσεων και ψυχαγωγίας με live θερινές βραδιές κάθε Δευτέρα και Πέμπτη…

Λεωνίδας Παχτίτης

ΚεντρικόνΓεύσεις ιδιαίτερες, χωρίς υπερβολές, κάθε μέρα διαφορετικές και πιο νόστιμο…. σας περιμένουν στο εστιατόριο – μεζεδοπωλείο «Κεντρικόν» στην Καλαμάτα. Καθημερινά μια γευστική έκπληξη στον πιο καλαίσθητο και εσωτερικό και εξωτερικό ατμοσφαιρικό χώρο, στην καρδιά της πόλης.

Μεσογειακή, Ευρωπαϊκή και Ελληνική Κουζίνα στο πιάτο σας, μέσα από γευστικές προτάσεις και σε παραλλαγές γεμάτες φαντασία! Συνταγές φτιαγμένες όλες με μεράκι και φρέσκες πρώτες ύλες, μεγάλη ποικιλία σε σαλάτες και μαγειρευτά όλα με εξαιρετικό Καλαματιανό παρθένο ελαιόλαδο και κρέατα μόνον φρέσκα και νωπά. Μενού κατάλληλο και για χορτοφάγους, με επιλογές βίγκαν και πιάτα χωρίς γλουτένη!

Στο αγαπημένο μας στέκι, στην καρδιά της πόλης, οι εκπλήξεις και η διασκέδαση δεν τελειώνουν ποτέ!

 

Κεντρικόν

spourgitissesamiikonio
Κοινοποιησέ το

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ