Connect with us

Εκλογές Μεσσηνία

9+1 δεσμεύσεις από την Ελένη Αλειφέρη για την «επόμενη μέρα» της Καλαμάτας!

Ανέβηκε

στις

9+1 δεσμεύσεις από την ελένη αλειφέρη για την «επόμενη μέρα» της καλαμάτας! 13
Κοινοποιησέ το

kafemauroeidis

ΣΕ ΕΝΝΕΑ συν μία δεσμεύσεις για την «επόμενη» μέρα του Δήμου Καλαμάτας, προχώρησε χθες σε μεγάλη πολιτική εκδήλωση η υποψήφια δήμαρχος Ελένη Αλειφέρη.

«Χαίρομαι που αντιλαμβάνομαι ότι μοιράζεστε μαζί μας την επιθυμία μας να γίνει ο  Δήμος Καλαμάτας Πρωτεύουσα Δύναμη», είπε η Ελένη Αλειφέρη καλωσορίζοντας τον κόσμο που προσέτρεξε χθες να ακούσει τις «Δεσμεύσεις» και πρόσθεσε: «Χαίρομαι γιατί πραγματικά πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε αλλά χαίρομαι περισσότερο γιατί μας εμπιστεύεστε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

9+1 δεσμεύσεις από την ελένη αλειφέρη για την «επόμενη μέρα» της καλαμάτας! 14

 

 

Μπορούμε να γίνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ η Δύναμη που θα επικρατήσει για να υπηρετήσει τον Δήμο με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα».

Πριν προχωρήσει στις 9 δεσμεύσεις της η Ελένη Αλειφέρη έθεσε το ερώτημα: «Ποιος εγγυημένα μπορεί να ανταποκριθεί στον Δήμο Καλαμάτας την επαύριο των εκλογών;».

Δίνοντας την απάντηση για τον εαυτό της ανέφερε: «Όσον αφορά εμένα, το έχω ξαναπεί: ο μοναδικός λόγος που είμαι υποψήφια είναι διότι πιστεύω ότι η Καλαμάτα είναι σε πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι και χρειάζεται αξιόπιστη λύση. Αυτό που έχω κερδίσει στην αυτοδιοικητική μου πορεία, αυτό που θεωρώ αναντικατάστατο και πολύτιμο πλεονέκτημά μου είναι εκτός από την ανθρώπινη επικοινωνία (απαραίτητη βάση), είναι όχι μόνο  να γνωρίζω όλα  όσα μας απασχολούν αλλά και τον τρόπο αποτελεσματικής αντιμετώπισής τους.

9+1 δεσμεύσεις από την ελένη αλειφέρη για την «επόμενη μέρα» της καλαμάτας! 15

 

Η εμπειρία μου λοιπόν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πολύτιμη καθώς με βεβαιότητα δεσμεύομαι ότι μπορώ να επισπεύσω τις διαδικασίες και να αποφύγουμε τα λάθη, που θα μπορούσαν να κοστίσουν έργα και υλικούς πόρους.

Επίσης, δεν είμαι υπηρέτης της ιδιοτέλειας των πολιτικών εξαρτήσεων και μπορώ να τολμήσω μετά βεβαιότητος τομές που άλλοι δεν μπορούν.

Εδώ λοιπόν μπροστά σας, και αυτό είναι Δέσμευση, σας λέω ευθέως, και χωρίς κανέναν ενδοιασμό ότι, μπορώ!

Μαζί μπορούμε!

Όλοι μαζί μπορούμε να οδηγήσουμε τον τόπο μας στην επόμενη ημέρα της προόδου με αξιώσεις, με αξιοπιστία, με όραμα και ρεαλιστικό πρόγραμμα».

9+1 δεσμεύσεις από την ελένη αλειφέρη για την «επόμενη μέρα» της καλαμάτας! 16

ΟΙ 9 ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ

Τις εννέα δεσμεύσεις της για την «επόμενη μέρα» η Ελένη Αλειφέρη προσδιόρισε:

  • Δέσμευση πρώτη: Διοικητική εξωστρέφεια με τον άνθρωπο πάντα στο επίκεντρο.
  • Δέσμευση δεύτερη: Δήμος ανοιχτός, ανθρώπινος και φιλικός με τους πολίτες να έχουν τον πρώτο λόγο.
  • Δέσμευση τρίτη: Αξιοποίηση της τεχνολογίας με χρονισμό των δημοτικών υπηρεσιών.
  • Δέσμευση τέταρτη: Επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας σε ΟΛΟ το Δήμο Καλαμάτας για ουσιαστική αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.
  • Δέσμευση πέμπτη: Ανάπτυξη, καθώς μέσα από αυτή μπορεί να επιτευχθεί ο στόχος του συνδυασμού «Πρωτεύουσα Δύναμη» για την ευημερία των πολιτών.

Εξήγησε μάλιστα με λεπτομέρειες μέσω ποιών πολιτικών θα επιτευχθούν οι στόχοι του προγράμματός της στα Πολεοδομικά ζητήματα, την Επιχειρηματικότητα, τις Επενδύσεις και την υποστήριξη του Πρωτογενή Τομέα, πάντα με τη συνεργασία των θεσμικών, αλλά και των τοπικών φορέων των πολιτών.

  • Δέσμευση έκτη: Ολοκλήρωση και βελτίωση των απαιτούμενων Υποδομών σε όλο το Δήμο.
  • Δέσμευση έβδομη: Τουριστική ανάπτυξη με αξιοποίηση του πολιτιστικού αποθέματος και ανάδειξη των τοπικών προϊόντων.
  • Δέσμευση όγδοη: Ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής και προστασία της περιουσίας των πολιτών, με ουσιαστική συμβολή του Δήμου στην πάταξη της ανομίας και της παραβατικότητας.
  • Δέσμευση ένατη: Κοινωνική Αυτοδιοίκηση με μέρισμα για ισχυροποίηση των κοινωνικών δομών του Δήμου, τις οποίες, όπως είπε η Ελένη Αλειφέρη, εγγυάται ο συνδυασμός «Πρωτεύουσα Δύναμη» και η ίδια.

9+1 δεσμεύσεις από την ελένη αλειφέρη για την «επόμενη μέρα» της καλαμάτας! 17

Καταλήγοντας η Ελένη Αλειφέρη αναφέρθηκε στα μέλη του συνδυασμού και «Δέκατη Δέσμευση» που είναι:

«Όλοι να υπηρετήσουν τους πολίτες με διάθεση προσφοράς και να είναι οι ίδιοι πριν και μετά τις εκλογές».

Παρουσίασε στη συνέχεια ένα-ένα γνωστούς ήδη, αλλά και νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους τονίζοντας:

«Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω έναν έναν προσωπικά. Να τους ευχαριστήσω αρχικά για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Για την πίστη και την προσφορά του προσωπικού τους χρόνου σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Για τις μελετημένες ιδέες και τις απόψεις που καταθέτουν. Πάνω απ’ όλα να τους ευχαριστήσω γιατί

μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα και έχουμε το ίδιο πάθος να γίνει ο Δήμος Καλαμάτας Πρωτεύουσα Δύναμη.

Θέλω να πω και δημόσια ότι είναι τιμή μου να έχω δίπλα μου τόσο αξιόλογους ανθρώπους, με γνώσεις, επαγγελματίες καταξιωμένους, με εμπειρία και προσφορά.

Ήταν η πρώτη υπόσχεση που έδωσα στον εαυτό μου και την τήρησα. Είχα αποφασίσει να έχω ποιοτικό ψηφοδέλτιο και αυτό έπραξα.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους που συμπορευόμαστε σε αυτό το ταξίδι».

9+1 δεσμεύσεις από την ελένη αλειφέρη για την «επόμενη μέρα» της καλαμάτας! 18

9+1 δεσμεύσεις από την ελένη αλειφέρη για την «επόμενη μέρα» της καλαμάτας! 19

kafemauroeidis
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ