Παρασκευή , 28 Φεβρουαρίου 2020

Χιλιάδες ευρώ στην Μεσσήνη, για την αναβάθμιση των παιδικών χαρών και των αθλητικών υποδομών της

Sharing is caring!

Την Τετάρτη 3/10/2018, ο Δήμαρχος Μεσσήνης συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη

όπου υπογράφηκαν οι προγραμματικές συμβάσεις για την υλοποίηση έργων αθλητικών υποδομών, προϋπολογισμού 185.000 ευρώ   για την πόλη της Μεσσήνης. Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο βουλευτής κ. Πέτρος Κωνσταντινέας , ο οποίος μαζί με την κ. Παναγιώτα Κοζομπόλη βοήθησαν με υπερβάλλοντα ζήλο για τα θετικά αποτελέσματα αυτής της συνάντησης .

Την ίδια ώρα, ο Δήμαρχος Μεσσήνης μετά χαράς, πληροφορήθηκε   τη χρηματοδότηση των 201.000 ευρώ για την αναβάθμιση των παιδικών χαρών, από τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Αλέξη Χαρίτση.

Ενώ σήμερα, υπογράφτηκαν οι πρώτες 150 συμβάσεις μεταξύ του Δημάρχου Μεσσήνης και ωφελούμενων μητέρων για την παροχή υπηρεσιών φροντίδας – φιλοξενίας – δημιουργικής απασχόλησης στο πρώτο ΚΔΑΠ του Δήμου Μεσσήνης, μία νέα δομή της πόλης όπου εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό θα χαρίσει στα παιδιά της Μεσσήνης δημιουργικές στιγμές.

Η παιδεία, με αφορμή την ημέρα που είναι αφιερωμένη σε αυτήν, 4 Οκτωβρίου, αλλά και ο αθλητισμός τυγχάνουν της πρώτης προτεραιότητας και ενδιαφέροντος του Δημάρχου κ. Γιώργου Τσώνη ,καθώς   κτίζουν το πνεύμα και το σώμα των νέων ανθρώπων .

 

tsonis

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ  ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ   kalamatatimes.gr

Δες και αυτό

Ολυμπιακός επική νίκη πρόκριση 2-1 μέσα στην Άρσεναλ

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0shares Άρσεναλ – Ολυμπιακός Οι «ερυθρόλευκοι» έγραψαν ιστορία όχι μόνο με τη νίκη …

shares