Τρίτη , 18 Φεβρουαρίου 2020

2ος ο καλαματιανός ποδηλάτης Β. Μυστριώτης του Ευκλή στα Σέρβια Κοζάνης.

Sharing is caring!

Ο παλαίμαχος ποδηλάτης του Ευκλή, Βασίλειος Μυστριώτης ευαισθητοποιημένος πάντα σε θέματα που αφορούν τη ποδηλατική κοινότητα, στις 31 Αυγούστου, ταξίδεψε μέχρι την Κοζάνη για να λάβει μέρος στον ποδηλατικό αγώνα με την επωνυμία, 1η Ανάβαση Αγίας Παρασκευής ”Γιώργος Πράσσος”, ο οποίος ήταν αφιερωμένος στην μνήμη του αδικοχαμένου ποδηλάτη Γιώργου Πράσσου.

Πρόσφατα κατά την διάρκεια προπόνησης δυο φίλοι και συναθλητές, ο Γιώργος Πράσσος και ο Γιώργος Μίλτσης είχαν ένα θανατηφόρο ατύχημα στην Πτολεμαΐδα και αρκετά σωματεία αφιερώνουν τους αγώνες στην μνήμη των δυο αυτών παιδιών.

Ο καλαματιανός ποδηλάτης, Μυστριώτης τερμάτισε 2ος στην κατηγορία του (μάστερ Δ΄) στα Σέρβια Κοζάνης σε μια απαιτητική διαδρομή 15 χιλιομέτρων.

__Τον Αύγουστο ο Μυστριώτης επίσης εκπροσώπησε τον Ευκλή σε έναν άλλο αγώνα δρόμου στην Άνω Χώρα της Ορεινής Ναυπακτίας, τερματίζοντας 5ος στην κατηγορία του σε διαδρομή 35 χιλιομέτρων. Ο αγώνας διοργανώθηκε από την Ε.Ο.Π., την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Δήμο Ναυπακτίας και τη περιβαλλοντική οργάνωση «Πράσινο+Μπλε».

 

Δες και αυτό

Ευκλής Καλαμάτας: Ανάβαση στο Κάστρο του Πηδήματος.

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΕυκλής Καλαμάτας: Ανάβαση στο Κάστρο του Πηδήματος. Το κάστρο του Πηδήματος θα …

shares