Connect with us

Ζώδια

Ζώδια: Tι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου;

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια!

ΚΡΙΟΣ

Φυσικά είναι σημαντικό να σκέφτεστε τους άλλους, αλλά προσέξτε μην αρχίσετε να παίρνετε τα πάντα πολύ στα σοβαρά.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθήστε να τα βρείτε με τους άλλους κάπου στη μέση ή ακόμη και να κάνετε μεγαλύτερες υποχωρήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας απογευματινός περίπατος ή μια γρήγορη έξοδος μετά τη δουλειά θα σας φέρει σε επαφή με μερικά καινούργια, χαριτωμένα άτομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αργότερα μέσα στη μέρα, η ενέργεια σας είναι πιο κατάλληλη για εργασιακά ζητήματα και προσπάθειες να αναρριχηθείτε επαγγελματικά.

ΛΕΩΝ

Ηρθε η στιγμή να ρίξετε μια ματιά στα βαθύτερα συναισθήματα σας και να αφήσετε μερικά να αναδυθούν στην επιφάνεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νωρίς σήμερα το πρωί μπορεί να μην αισθάνεστε ιδιαίτερα ανεβασμένοι πνευματικά, οπότε κάντε κάτι προκειμένου να συνδεθείτε με άλλα άτομα.

ΖΥΓΟΣ

Ζώδια

Νωρίς σήμερα, θα ήταν σοφό εκ μέρους σας να διαχειριστείτε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις στο περιβάλλον εργασίας σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επικοινωνία ευνοείται πολύ για εσάς τώρα αλλά όχι το επιδέξιο, αιχμηρό, αυθόρμητο είδος στο οποίο έχετε συνηθίσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το να αφιερώνετε την καρδιά σας σε ένα πρόσωπο ενώ δεν σας δίνει σημασία, σημαίνει ότι μπορεί να χάσετε κάποιο άλλο ακόμη καλύτερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διαβόητη μακροχρόνια ισορροπία σας μπορεί να μην λειτουργεί καλά για εσάς τώρα, καθώς η μια πλευρά απαιτεί περισσότερη προσοχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αργότερα μέσα στη μέρα, όλοι θα είναι χαρούμενοι που βρίσκονται κοντά σας!

ΙΧΘΕΙΣ

Βάλτε τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις σε μια σειρά και χειριστείτε οποιοδήποτε ερωτικό ζήτημα το πρωί, όταν η ενέργεια σας σας κάνει δεκτικούς.

Οι καλύτεροι συνδυασμοί ζωδίων και φιλίας!
Δεν είναι τυχαίο πως επιλέγουμε τους φίλους μας τελικά! Σας βρήκαμε ποιοι είναι οι καλύτεροι συνδυασμοί ζωδίων και φιλίας! Πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί πως γίνεται να είμαστε φίλοι με κάποιον και για ποιον λόγο;! Οι φίλοι είναι αυτοί που μας στέκονται στα δύσκολα αλλά και χαίρονται με την χαρά μας! Σε αυτό συμφωνεί και η συναστρία όπως αποδεικνύεται!

Τα αθώα ψέματα είναι μέσα στην καθημερινότητά μας. Τα λέμε για να καλυφθούμε ή για να προστατέψουμε τους άλλους όταν η αλήθεια πονάει. Η αλήθεια όμως οικοδομεί την εμπιστοσύνη καθώς ότι σκοτώνεις δεν γίνεται να το αναστήσεις. Όταν φύγει η μάσκα του ψέματος, κλονίζεται και η ισορροπία. Η αλήθεια υπάρχει ενώ το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.

Ο Κρόνος μας φέρνει αντιμέτωπους με την πραγματικότητα, ο Ποσειδώνας χρησιμοποιεί ψέματα για να προστατέψει μια κατάσταση ή να διαστρεβλώσει μια αλήθεια ενώ ο Πλούτωνας έχει άλλο κίνητρο, την εκδίκηση και τη ραδιουργία.

Επίσης σας έχουμε βρει και ποια τεχνική χρησιμοποιεί κάθε ζώδιο όταν φιλάει!

Εμπιστοσύνη σημαίνει να προβάλω τον εαυτό μου στο σύντροφό μου και βλέποντάς τον να τον ανακαλύπτω. Η επικοινωνία είναι το κλειδί. Ο σύντροφος ή ο φίλος δεν είναι εχθρός, είναι επιλογή μας. Η φιλία και η αγάπη έρχονται όταν ανακαλύπτεις τον άλλο και εμπιστεύεσαι εκείνον, τον εαυτό σου και τις δυνατότητές σου.

Τελικά είναι εφικτή η εμπιστοσύνη ή είναι μια αξία που δεν μπορεί να κατακτηθεί σήμερα; Αναρωτιόμαστε συνεχώς αν αξίζει να εμπιστευτούμε τον άνθρωπο που αγαπάμε. Ποια ζώδια εμπιστεύονται εύκολα και ποια σημάδια κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου;

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ζώδιο ευθύ και παρορμητικό. Είναι ο τύπος που θα σου πει την αλήθεια όσο επώδυνη και αν είναι. Είναι ειλικρινής και φευγάτος. Έχει πολλούς φίλους γιατί είναι εύθυμος και πνευματώδης. Συμπαραστέκεται στους φίλους του και εκφράζει τα συναισθήματά του άμεσα αλλά και εκείνοι με τη σειρά τους τον βοηθούν στις δύσκολες στιγμές του. Άλλες φορές σκέφτεται δυνατά και άλλες λειτουργεί απερίσκεπτα και ακραία. Δεν είναι πάντα ώριμος και υπεύθυνος, ούτε κρατάει τα μυστικά των άλλων. Είναι ανταγωνιστικός, διασπαστικός και ανοίγει μέτωπα. Υποστηρίζει τη γνώμη του με ένθερμο τρόπο. Λέει αθώα ψέματα που εύκολα καταλαβαίνεις. Έχει πολλούς φίλους και γνωστούς που αποκαλεί κολλητούς αλλά στην ουσία κανείς δεν έχει την αποκλειστικότητά του γιατί ποτέ δεν κολλάει με συγκεκριμένα άτομα. Η φιλία γι΄ αυτόν όσο εύκολα ξεκινάει τόσο εύκολα τελειώνει. Οι ρυθμοί του είναι γρήγοροι, δεν σκέφτεται, θυμώνει με το παραμικρό και δημιουργεί παρεξηγήσεις. Αν σου αρνείται τα πάντα, είναι επιθετικός και νευρικός, βρίζει και ειρωνεύεται χωρίς λόγο, τότε μάλλον δεν θα πρέπει να τον εμπιστεύεσαι…

Καρμική σχέση: Ζυγός
Αδερφές ψυχές: Λέων, Τοξότης
Καλοί φίλοι: Δίδυμος, Υδροχόος
Μακριά: Καρκίνος, Αιγόκερως
Not bad: Κριός, Ταύρος, Παρθένος, Σκορπιός, Ιχθύς

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι πιστός και θα μείνει δίπλα σου ακόμα και αν όλοι σε προδώσουν. Αυτό δίνει αλλά και αυτό απαιτεί. Είναι προγραμματισμένος, καθόλου παρορμητικός, κτητικός, συναισθηματικός, υπομονετικός, επίμονος, συγκαταβατικός, ευγενικός, αποδεκτός από τους άλλους και με καλούς τρόπους. Έχει λίγους φίλους και καλούς, δεν δημιουργεί εύκολα νέες σχέσεις και του αρέσουν οι σταθεροί και οι ακέραιοι άνθρωποι. Εκμαιεύει εύκολα μυστικά αλλά εκείνος δεν ανοίγει εύκολα τα χαρτιά του καθώς σκέφτεται τις επιπτώσεις της κάθε πράξης του. Προγραμματίζει τα πάντα και μερικές φορές γίνεται πιεστικός στους άλλους. Βοηθάει τους φίλους του στις δύσκολες στιγμές, δεν τσακώνεται εύκολα και τα ψέματά του έχουν κάποιο σκοπό. Εκμεταλλεύεται μια φιλία μόνο για να ανέβει κοινωνικά. Δεν δίνει εύκολα μια δεύτερη ευκαιρία επειδή η ασφάλεια και η σταθερότητα είναι βασικές ανάγκες του και του παίρνει χρόνο να βασιστεί στους άλλους χωρίς φόβο. Αν αρχίσει να ζηλεύει, να λέει μικρά ψεματάκια, να είναι λιγομίλητος και εγκρατής και να μην έχει διάθεση για τίποτα, τότε μάλλον έχεις χάσει την εμπιστοσύνη του.

Καρμική σχέση: Σκορπιός
Αδερφές ψυχές: Παρθένος, Αιγόκερως
Καλοί φίλοι: Καρκίνος, Ιχθύς
Μακριά: Λέων, Υδροχόος
Not bad: Κριός, Ταύρος, Δίδυμος, Ζυγός, Τοξότης

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δίδυμος είναι επικοινωνιακός και ευχάριστος στην παρέα αλλά αναξιόπιστος για κολλητός. Έχει πολλούς φίλους γιατί δεν αντέχει τη μοναξιά. Οι φίλοι του είναι διαφορετικής κουλτούρας και πολιτισμού γιατί του αρέσει να μαθαίνει πράγματα. Είναι προσιτός και αγαπητός, εκφραστικός και αυθόρμητος. Επιδιώκει να αποκτά εμπειρίες. Τα συναισθήματα και η συμπεριφορά του παρουσιάζουν συχνά εναλλαγές. Θέλει να ξέρει τα πάντα, δεν κρατάει μυστικά καθότι αγαπά να δίνει και να παίρνει πληροφορίες. Λέει ψέματα για να καλύπτει τις αταξίες του. Είναι όμως η ψυχή της παρέας. Θέλεις να συζητάς ώρες μαζί του και για τα πάντα. Περνάς καλά και δίνει λύσεις σε προβλήματα. Πρέπει να τον πείσεις με τα λόγια σου, τις πράξεις σου, τη ζωή σου για να σ’ εμπιστευτεί. Είναι έμπιστος σε όλες τις σχέσεις του, όχι όμως και στις ερωτικές. Στα ερωτικά θέματα είναι ανάλαφρος και ανώριμος. Αν κόψει τα τηλέφωνα, την επικοινωνία και γίνει μονολεκτικός, τότε μάλλον δεν σε εμπιστεύεται…

Καρμική σχέση: Τοξότης
Αδερφές ψυχές: Ζυγός, Υδροχόος
Καλοί φίλοι: Κριός, Λέων
Μακριά: Παρθένος, Ιχθύς
Not bad: Ταύρος, Δίδυμος, Καρκίνος, Σκορπιός, Αιγόκερως

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος έχει αδερφικές φιλίες, σταθερές και μακροχρόνιες. Είναι τρυφερός, συναισθηματικός, ευαίσθητος, αγαπητός. Αγαπά τους φίλους του ως τα βαθιά του γεράματα, τρέχει γι’ αυτούς και απαιτεί αποκλειστικότητα. Φροντίζει, βοηθάει και στηρίζει τους ανθρώπους που έχει δίπλα του. Έχει παρέες από τα παιδικά του χρόνια. Μπορείς να κλάψεις πάνω του σαν να είναι η οικογένειά σου. Τα συναισθήματα και οι ευαισθησίες του ταλαντεύονται. Λέει ψέματα μόνο για να προκαλεί το ενδιαφέρον και τη συμπάθεια των άλλων. Συγκαλύπτει γεγονότα και καταστάσεις για να προστατεύσει αγαπημένα πρόσωπα. Οι φίλοι του πρέπει να αντέχουν τα νεύρα, τα κλάματα και τα παράπονά του. Η εμπιστοσύνη είναι απαραίτητο συστατικό στις σχέσεις του αν και δεν σταματά ποτέ να είναι καχύποπτος. Δεν θα σε εμπιστευτεί ποτέ εξ’ολοκλήρου και ειδικότερα όταν του δημιουργείς συναισθηματικά κενά γιατί φοβάται μήπως προδοθεί, πέσει θύμα απάτης ή απόρριψης. Δεν του αρέσει να τον κοροϊδεύουν και να τον ξεγελούν. Αν λέει ψέματα, δεν μιλάει γλυκά και δεν είναι τρυφερός, τότε έχεις χάσει την εμπιστοσύνη του.

Καρμική σχέση: Αιγόκερως
Αδερφές ψυχές: Σκορπιός, Ιχθύς
Καλοί φίλοι: Ταύρος, Παρθένος
Μακριά: Κριός, Ζυγός
Not bad: Δίδυμος, Καρκίνος, Λέων, Τοξότης, Υδροχόος

ΛΕΩΝ

Το Λιοντάρι προσφέρει τα πάντα στους φίλους του αρκεί να κινούνται στο ρυθμό του. Δεν δέχεται συγκρίσεις και αμφισβητήσεις. Θέλει να είναι το κέντρο της παρέας. Είναι γεννημένος αρχηγός, δυναμικός, παθιασμένος, μεγαλόψυχος, γενναιόδωρος. Είναι σταθερός και σέβεται αυτούς που αγαπά. Έχει πολλούς φίλους και γνωστούς και είναι πιστός φίλος, αγαπητός και αποδεκτός απ’ όλους. Τραβάει τα βλέμματα και την προσοχή των άλλων προκειμένου να ξεχωρίσει και να πετύχει τους στόχους και τις επιθυμίες του. Διογκώνει τα γεγονότα για να εντυπωσιάζει και να φαίνεται μέγας κατακτητής. Λέει ψέματα με σκοπό να προβάλει τον εαυτό του και να παρουσιάσει μια καλύτερη εικόνα απ’ότι είναι πραγματικά. Χρησιμοποιεί τη φαντασία του για να ανεβάζει τις μετοχές του. Δίνει τα πάντα για να αναγνωρίσεις την αξία του. Δεν κρύβει τα συναισθήματά του, αντίθετα, είναι κάθετος, αποφασιστικός, αφοσιωμένος, διασκεδαστικός και έντιμος, ότι αντίκτυπο κι αν έχει αυτό. Το κριτήριο της επιλογής του είναι να τον βγάζεις ασπροπρόσωπο. Κάνε του συνέχεια κομπλιμέντα και άφησέ τον να αποφασίζει εκείνος για όλα. Εμπνέει εμπιστοσύνη αλλά και εκείνος τη χαρίζει απλόχερα. Αν τον διαψεύσεις, πληγώνεται πολύ. Αν ξεχνάει γιορτές και επετείους, αν είναι επιθετικός, αν δεν σε κοιτάει στα μάτια, τότε μάλλον δεν υπάρχει εμπιστοσύνη.

Καρμική σχέση: Υδροχόος
Αδερφές ψυχές: Κριός, Τοξότης
Καλοί φίλοι: Ζυγοί, Δίδυμοι
Μακριά: Ταύρος, Σκορπιός
Not bad: Καρκίνος, Λέων, Παρθένος, Αιγόκερως, Ιχθύς

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος είναι περίεργος, ανασφαλής, κριτικάρει τα πάντα και δεν είναι καθόλου εύκολος φίλος. Θέλει να στηρίζεται σε κάποιον, όμως οι φιλίες του είναι επιπόλαιες και μικρής διάρκειας. Αλλάζει τους φίλους του συνεχώς. Δεν εμπιστεύεται εύκολα. Έχει λίγους φίλους και καλούς τους οποίους αγαπά, σέβεται και εκτιμά. Τρέχει γι’ αυτούς, τους φροντίζει, τους καθοδηγεί, τους εξυπηρετεί. Αγαπά την τάξη, τη λεπτομέρεια και προσπαθεί να εξηγήσει τα πάντα με τη λογική. Είναι ρεαλιστής, καυστικός και επικριτικός και ψάχνει την ουτοπία της τελειότητας. Έχει πνευματικές αναζητήσεις και αποφεύγει τα ψέματα. Αν όμως πει, δεν θα γίνει εύκολα αντιληπτό. Δημιουργεί συχνά σενάρια χάνοντας την ουσία. Για να είσαι φίλος του χρόνια, πρέπει να είσαι γενναίος, να έχεις περάσει όλα τα τεστ και τις αναλύσεις, να έχεις ανεχτεί την εκνευριστική κριτική του, τις εμμονές του, τις ιδιοτροπίες του, τη γκρίνια του. Αν όμως τον κατακτήσεις και του αποδείξεις με τις πράξεις σου πως είσαι αξιόπιστος, τότε θα γίνει πολύ δοτικός, θα δεθεί πολύ μαζί σου και δεν θα σε προδώσει ποτέ. Ακόμα και όταν θα αισθάνεται περίεργα, θα σου μιλάει ευθέως.

Καρμική σχέση: Ιχθύς
Αδερφές ψυχές: Ταύρος, Αιγόκερως
Καλοί φίλοι: Καρκίνος, Σκορπιός
Μακριά: Δίδυμος, Τοξότης
Not bad: Κριός, Λέων, Παρθένος, Ζυγός, Υδροχόος

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι υποχωρητικός, καλοπροαίρετος, καλοσυνάτος, συμπαθητικός, κοινωνικός, ρομαντικός, φιλικός, ευγενικός αλλά ασταθής και αναποφάσιστος. Κάνει εύκολα φίλους γιατί λέει αυτά που οι άλλοι θέλουν να ακούσουν κι ας μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δεν εκφράζει ελεύθερα τη γνώμη του για να μην τους δυσαρεστήσει, κινείται διπλωματικά. Κερδίζει τους άλλους με τον τρόπο του, δεν αρνείται εύκολα και υποχωρεί εύκολα. Αγαπά την αρμονία και την πνευματική καλλιέργεια. Η λογική βοηθά τις αποφάσεις του. Φοβάται μήπως κάνει λάθος, γι’ αυτό και αργεί να αποφασίσει για σοβαρά ζητήματα. Θέλει να είναι δίκαιος, γι’ αυτό και δεν λέει εύκολα ψέματα. Δεν του αρέσουν οι έντονες αντιδράσεις και αν τις προκαλεί, προσπαθεί να μαζέψει τα λόγια του. Δεν κρατάει φιλίες για πολύ καιρό. Έχει διλήμματα κατά πόσο πρέπει να εμπιστεύεται. Εκτός αν γοητευτεί, οπότε τα δίνει όλα, ακόμα και αν στην πορεία φάει τα μούτρα του. Θα το ξεπεράσει γρήγορα και θα αρχίσει πάλι από την αρχή. Μιλάει για τα ελαττώματα των άλλων σε όλους εκτός από τον ενδιαφερόμενο. Ξέρει να χειρίζεται τις καταστάσεις και έτσι κερδίζει εύκολα την εμπιστοσύνη των άλλων. Ξέρει επίσης να κουκουλώνει τα σφάλματά του και οι άλλοι να συνεχίζουν να τον εμπιστεύονται. Αν ρίχνει τα λάθη του πάνω σου και σε κάνει να αισθάνεσαι ένοχος για πράγματα που δεν έκανες, τότε πρέπει να ανησυχείς. Μήπως δεν πρέπει να τον εμπιστεύεσαι πια;

Καρμική σχέση: Κριός
Αδερφές ψυχές: Δίδυμος, Υδροχόος
Καλοί φίλοι: Λέων, Τοξότης
Μακριά: Καρκίνος, Αιγόκερως
Not bad: Ταύρος, Παρθένος, Ζυγός, Σκορπιός, Ιχθύς

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι καχύποπτος, κυριαρχικός, υποτάσσει τους άλλους και δύσκολα εκμυστηρεύεται. Θέλει να επιβάλλεται και αυτό δεν το κάνει πάντα έντιμα. Είναι μυστικοπαθής και μυστηριώδης και οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν εύκολα αυτά που θέλει να πει. Αν κερδίσεις την εμπιστοσύνη του, γίνεται χαλί να τον πατήσεις. Ζει με πάθος, έντονα, δεν ξεχνά ποτέ την προδοσία και εκδικείται. Έχει λίγους φίλους και καλούς τους οποίους επιλέγει με πολύ προσοχή. Θεωρείται πολλές φορές ακατόρθωτο να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του καθώς δεν εμπιστεύεται ούτε τον ίδιο του τον εαυτό. Υποπτεύεται συνεχώς ότι κάτι του κρύβεις. Είναι επιφυλακτικός και κρατιέται. Μόνο αν εξαρτηθεί συναισθηματικά, αποκαλύπτει πτυχές του εαυτού του. Όταν παθιάζεται, τα δίνει όλα, και αν προδοθεί, ψάξε που θα κρυφτείς. Έχει πάντα μια κρυφή πλευρά που δύσκολα θα την ανακαλύψεις όσο και αν σε λατρέψει. Εξωτερικά φαίνεται ήρεμος και έχει την ικανότητα να εκμαιεύει τα μυστικά και τις βαθύτερες σκέψεις των άλλων. Είναι πολύ ζηλιάρης και όσα περισσότερα του δίνεις, τόσα περισσότερα θα πάρεις. Ψέματα λέει μόνο όταν απειλείται. Αν δεν είσαι εντάξει απέναντί του, αν δεν είσαι αφοσιωμένη, αν δεν τον ικανοποιείς, τότε θα υπάρξει θέμα εμπιστοσύνης.

Καρμική σχέση: Ταύρος
Αδερφές ψυχές: Καρκίνος, Ιχθύς
Καλοί φίλοι: Παρθένος, Αιγόκερως
Μακριά: Λέων, Υδροχόος
Not bad: Κριός, Δίδυμος, Ζυγός, Σκορπιός, Τοξότης

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης έχει γρήγορους ρυθμούς και δύσκολα κάνει φιλίες που κρατάνε στο χρόνο. Είναι τέλειος συμβουλάτορας και βρίσκει πάντα λύσεις στα προβλήματα. Είναι ανοιχτός σε κάθε νέα εμπειρία, ανεξάρτητος, αισιόδοξος, δυναμικός, ζωντανός. Αγαπά τους ανθρώπους και συμπαραστέκεται στους φίλους του με γενναιοδωρία. Έχει πολλούς φίλους με καλή κοινωνική θέση καθότι είναι πολύ κοινωνικός και δημοφιλής. Έχει πολλές ιδέες, αναζητά τη γνώση, ψάχνει την αλήθεια και αξιολογεί τις καταστάσεις δίκαια. Είναι έντιμος στις σχέσεις του και τις συναλλαγές του και αντιμετωπίζει τα πάντα χωρίς υπεκφυγές. Οι σκέψεις του πολλές φορές είναι ακραίες και εγωιστικές αν και εκφράζει τα συναισθήματά του και εμπιστεύεται εύκολα τους άλλους. Όταν είναι ερωτευμένος, είναι ανοιχτό βιβλίο. Ακόμα και αν προδοθεί δεν μετανιώνει. Η περιπέτεια, η επιπολαιότητα και η δίψα του για συνεχείς εμπειρίες κλονίζουν μάλλον τη δική σου εμπιστοσύνη. Λατρεύει κάθε τι καινούργιο και δεν σνομπάρει τίποτα. Αν σας ενώνει ένας φλογερός έρωτας, όσο υπάρχει τρέλα, χημεία και ενθουσιασμός, μη φοβάσαι. Αν αντέχεις τους ρυθμούς του και την αγάπη του για μετακινήσεις, θα είσαι πάντα φίλη του. Αν αρχίσει να σε αποφεύγει, τότε πράγματι κάτι συμβαίνει.

Καρμική σχέση: Δίδυμος
Αδερφές ψυχές: Κριός, Λέων
Καλοί φίλοι: Ζυγός, Υδροχόος
Μακριά: Παρθένος, Ιχθύς
Not bad: Ταύρος, Καρκίνος, Σκορπιός, Τοξότης, Αιγόκερως

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι δύσκολος, απόμακρος, ψυχρός, επιλεκτικός, ουσιαστικός, αυστηρός, επικριτικός, συντηρητικός, σταθερός, ώριμος, σοβαρός και λίγο καταπιεστικός. Έχει λίγους φίλους γιατί δουλεύει πολύ. Δείχνει την αγάπη του με πράξεις και όχι με λόγια. Απωθημένα από απορρίψεις του παρελθόντος τον οδηγούν στην κατάκτηση κοινωνικών και επαγγελματικών αξιών και με αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώνεται. Έχει ηθικές αξίες και αρχές και κερδίζει την εμπιστοσύνη των άλλων. Θεωρεί απαραίτητο το σεβασμό και την εμπιστοσύνη. Δεν λέει ψέματα γιατί δεν θέλει να χάσει την αξιοπρέπειά του. Αποφεύγει κουτσομπολιά και διαπλοκές που μπορεί να χαλάσουν την εικόνα του. Λέει την αλήθεια όσο πόνο και αν προκαλέσει. Συμπονά τους φίλους του και έχει καυστικό χιούμορ. Είναι δύσκολο για κείνον να εμπιστευτεί εκτός αν διαθέτεις σταθερότητα, λογική, σοβαρότητα, συνέπεια. Αν λέει ψέματα, αν δεν σε συστήνει στον κύκλο του, αν σε αποφεύγει, αν κριτικάρει σκληρά την κάθε σου κίνηση, τότε τίθεται θέμα εμπιστοσύνης.

Καρμική σχέση: Καρκίνος
Αδερφές ψυχές: Ταύρος, Παρθένος
Καλοί φίλοι: Σκορπιός, Ιχθύς
Μακριά: Κριός, Ζυγός
Not bad: Δίδυμος, Λέων, Τοξότης, Αιγόκερως, Υδροχόος

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος θέλει να κάνει τον κόσμο καλύτερο. Είναι ιδεαλιστής και κάνει τα πάντα για τους φίλους του. Τους βάζει πάνω απ’όλους και απ’όλα. Είναι ευφυής, καλόψυχος, ανθρωπιστής, ιδιόρρυθμος και αντιδραστικός και αυτές του οι αντιδράσεις απειλούν τη σταθερότητα της σχέσης του. Είναι αυθεντικός και λειτουργεί αντίθετα από τα καθιερωμένα. Πρωτότυπος, πρωτοποριακός και καινοτόμος, ξαφνιάζει τους άλλους. Συμμετέχει σε συλλογικές δραστηριότητες χωρίς συμφέρον και ευτελή κίνητρα. Είναι πολύ αγαπητός, λέει πάντα την αλήθεια ακόμα και αν σοκάρει και αν προκαλεί αντιδράσεις. Αλτρουισμός και αλληλεγγύη είναι τα προσόντα του. Παλεύει με ιδανικά και αξίες και ξέρει πως για να εμπιστευτεί τους άλλους, πρέπει πρώτα να μάθει να εμπιστεύεται τον εαυτό του. Ξέρει πως κανείς δεν είναι τέλειος γι’ αυτό και εμπιστεύεται ακόμα και αν ξέρει πως θα προδοθεί. Η εκρηκτική, απρόβλεπτη και ανατρεπτική στάση του κλονίζει την εμπιστοσύνη των άλλων. Πρόσεχε αν σου βάζει όρια και αρχίζει να κρατά αποστάσεις!

Καρμική σχέση: Λέων
Αδερφές ψυχές: Δίδυμος, Ζυγός
Καλοί φίλοι: Κριός, Τοξότης
Μακριά: Ταύρος, Σκορπιός
Not bad: Καρκίνος, Παρθένος, Αιγόκερως, Υδροχόος, Ιχθύς

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς ζει σ’ένα δικό του κόσμο. Είναι ευαίσθητος, καλός ακροατής και συμπονετικός. Δίνει χωρίς να ζητάει ανταλλάγματα. Είναι συναισθηματικός, κοινωνικός, ευχάριστος, ευμετάβλητος, πολύπλευρος και πολλές φορές μπερδεύεται και δεν μπορεί να σχηματίσει άποψη για πρόσωπα και πράγματα. Έχει πολλούς γνωστούς και φίλους. Ξέρει να ακούει τα προβλήματα των άλλων και αν τσακωθείς μαζί του, εκείνος θα κάνει πρώτος κινήσεις συμφιλίωσης. Έχει καλές προθέσεις και αποβλέπει στην ανιδιοτελή αγάπη. Είναι ευμετάβλητος και λέει ψέματα που αγγίζουν το μύθο είτε για να βγει από μια δύσκολη θέση είτε για να μην πληγώσει τους άλλους. Έχει διαίσθηση και μπορεί εύκολα να καταλάβει τις διαθέσεις των άλλων. Τους περιποιείται και είναι υπομονετικός. Δεν αδιαφορεί όταν ξεχνά γιορτές και επετείους, απλά ζει σε ένα άλλο κόσμο. Εμπιστεύεται και αγαπά με όλη του την ψυχή ακόμα και αν ξέρει ότι θα πληγωθεί. Αν του δώσεις αγάπη και τρυφερότητα, στα χαρίζει όλα. Πληγώνεται εύκολα αλλά εμπιστεύεται το ίδιο εύκολα ξανά. Ακολουθεί πάντα την καρδιά του και σε κάθε του πράξη κυριαρχεί το συναίσθημα. Όσο εύκολα δίνει όρκους αγάπης, τόσο εύκολα φεύγει για ένα καινούργιο έρωτα. Πρέπει να τον εμπιστευτείς;

Καρμική σχέση: Παρθένος
Αδερφές ψυχές: Καρκίνος, Σκορπιός
Καλοί φίλοι: Ταύρος, Αιγόκερως
Μακριά: Δίδυμος, Τοξότης
Not bad: Κριός, Λέων, Ζυγός, Υδροχόος, Ιχθύς

 

ΠΗΓΗ

Ζώδια

Το χαρτί της τράπουλας που πέφτει στα γενέθλιά σου, φανερώνει πολλά για σένα και τον χαρακτήρα σου

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Χαρτί γενεθλίων

Το χαρτί της τράπουλας για τα γενέθλιά σου

Χαρτί γενεθλίων: Η τράπουλα είναι πολύ καλά μελετημένη, αλλά και καλοφτιαγμένη. Κάθε μήνας ή ημέρα του χρόνου έχουν τα δικά τους χαρτιά. Έχουν τα δικά τους σύμβολα, αλλά και τα δικά τους χρώματα. Αυτό που πρέπει να κάνετε αρχικά, είναι να δείτε τον πίνακα. Στη συνέχεια θα πρέπει να βρείτε το συνδυασμό από τα γενέθλιά σας. Αυτό, διότι τα γενέθλιά σας έχουν ιστορία και θα πρέπει να τη μάθετε. Αναλυτικότερα:

Τι περιέχει μία τράπουλα

– 52 φύλλα, όσες και οι εβδομάδες του χρόνου – 12 φιγούρες, όσοι και οι μήνες του χρόνου – 13 φύλλα κάθε «χρώματος», όσες και οι εβδομάδες μιας εποχής ή όσοι οι σεληνιακοί μήνες – 2 χρώματα (κόκκινο και μαύρο) αντιπροσωπεύουν το αρσενικό και τη θηλυκό, το θετικό και το αρνητικό.

Κούπες: Νερό, Άνοιξη Καρώ: Γη, Φθινόπωρο Μπαστούνια: Αέρας, Χειμώνας Σπαθιά: Φωτιά, Καλοκαίρι

Τα τέσσερα σύμβολα

– Κούπες: Ευαίσθητοι, συναισθηματικοί, υποστηρικτικοί, αισθησιακοί, φροντιστικοί. Οι κούπες είναι οι αιώνιοι νέοι που αγαπούν τη ζωή, τον έρωτα, τη δημιουργία, την αγάπη αλλά και τη μαλθακότητα. Αρνητικά, είναι τόσο συναισθηματικοί που μερικές φορές παρασύρονται. Κάποιες φορές λατρεύουν το να τεμπελιάζουν κι αν τους πειράξει κάτι θα το θυμούνται για πάντα.

– Σπαθιά: Φιλομαθείς, επικοινωνιακοί και δημιουργικοί. Τα Σπαθιά είναι επικοινωνιακοί και εφευρετικοί. Έχουν ταλέντο στον λόγο και τους αρέσει να βρίσκουν την ουσία και το νόημα σε ό,τι τους συμβαίνει. Σπάνια κρατάνε κακίες απλά γιατί μπορούν να ανέβουν πάνω από καταστάσεις και επειδή βρίσκουν δικαιολογίες για όποιον τον έχει πειράξει. Αρνητικά, χρησιμοποιούν τα λόγια ως… σπαθιά που πληγώνουν τους άλλους ενώ χρησιμοποιούν την εξυπνάδα τους για να παραποιήσουν την αλήθεια.

– Καρώ: Πρακτικοί, γειωμένοι, αναλυτικοί, υλιστές, επινοητικοί. Οι Καρώ αγαπούν οτιδήποτε έχει να τους προσφέρει η ζωή. Και οι πέντε αισθήσεις τους λειτουργούν τόσο καλά που δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι υπάρχει και κάτι άλλο εκτός από αυτό που αντιλαμβάνονται και ζουν. Αγαπούν τις απολαύσεις, τα χρήματα και όλα τα ωραία της ζωής. Αρνητικά, αρκετές φορές μετράνε κρίνουν τους άλλους ανάλογα με το πόσο χρήσιμοι μπορούν να τους φανούν.

– Μπαστούνι: Έξυπνοι, θεωρητικοί και με αγάπη για τον άνθρωπο. Πρόκειται για ανθρώπους που εργάζονται σκληρά και που έχουν ισχυρότατη θέληση. Τους αρέσει που είναι τόσο ισχυροί και που μπορούν να καταφέρνουν πολλά. Θετικά, έχουν μεγάλη αυτοπειθαρχία. Αρνητικά, ενδιαφέρονται και εστιάζουν στις λεπτομέρειες χάνοντας την ουσία των πραγμάτων και τη μεγάλη εικόνα.

Το χαρτί της τράπουλας που πέφτει στα γενέθλιά σου, φανερώνει πολλά για σένα και τον χαρακτήρα σου - Εικόνα 1

Χαρτί γενεθλίων: Οι αριθμοί από την τράπουλα

– Άσσοι: Οι Άσσοι είναι ηγέτες, αρχηγοί και πρωτοπόροι. Είναι φιλόδοξοι, ενεργητικοί και αρκετά δυναμικοί. Είναι ανεξάρτητα άτομα που εύκολα αποφασίζουν να ξεκινήσουν καινούργια πράγματα, να ανοίξουν δρόμους, να δοκιμάσουν και να δοκιμαστούν. Αρνητικά, μπορεί έχουν μια τάση προς την κατάθλιψη, να είναι ανυπόμονοι και εγωκεντρικοί.

– Δυο: Οι Δυο είναι διακριτικοί, δεκτικοί, ευχάριστοι και με ομαδικό πνεύμα. Αναλαμβάνουν δράση προκειμένου να πετύχουν μια ειρηνική και γεμάτη αρμονία ατμόσφαιρα Αρνητικά, μπορούν να προσκολληθούν σε ανθρώπους και καταστάσεις, να χάσουν την ανεξαρτησία τους, να δυσκολεύονται να πάρουν αποφάσεις και να μη βρίσκουν τη θέληση να κάνουν αυτά που οι ίδιοι θέλουν.

– Τρία: Οι Τρία είναι δημιουργικοί, εκφραστικοί, με χιούμορ, αξιαγάπητοι, επινοητικοί και έξυπνοι. Είναι ακούραστοι, ευέλικτοι και αναζητούν την ποικιλία γιατί αλλιώς πλήττουν. Αρνητικά, αν δεν βρουν τρόπους να επικοινωνήσουν όσα έχουν στο μυαλό τους γίνονται νευρικοί και υπερβολικά ανήσυχοι.

– Τέσσερα: Οι Τέσσερα είναι προσγειωμένοι, ρεαλιστές, αφοσιωμένοι, συντηρητικοί και θέλουν να υπάρχει ασφάλεια στη ζωή τους. Είναι ειδικοί στο να ασχολούνται με τις λεπτομέρειες γιατί θέλουν να τα κάνουν κάτι άψογα. Αγαπούν πολύ τη σταθερότητα και την ασφάλεια. Αρνητικά, δεν αγαπούν τις αλλαγές, τρομάζουν από αυτές γι΄ αυτό και τις αποφεύγουν.

 Οι υπόλοιποι αριθμοί από την τράπουλα

– Πέντε: Οι Πέντε είναι έξυπνοι, ακούραστοι, περιπετειώδεις, δημιουργικοί και αγαπούν την ελευθερία. Μπορούν να ασχολούνται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, είναι πνευματώδεις, με επιχειρηματικό μυαλό και έχουν αρκετό ενθουσιασμό με ό,τι καταπιάνονται. Αρνητικά, μπορούν να γίνουν αναξιόπιστοι, ασυνεπείς ενώ βαριούνται τόσο εύκολα.

– Έξι: Οι Έξι αγαπούν την ισορροπία. Αγαπούν το σπίτι, την οικογένεια, ξέρουν πώς να φροντίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους, έχουν καλλιτεχνική φύση και είναι αξιόπιστοι. Αρνητικά, χαλαρώνουν υπερβολικά κια περιμένουν τα πάντα να συμβούν από μόνα τους.

– Επτά: Οι Επτά είναι ευαίσθητοι, πιστοί, διαισθητικοί, αυθόρμητοι, ιδεαλιστές ενώ πιστεύουν σε κάτι ανώτερα ιδεώδη. Ονειρεύονται πολύ, και τους αρέσει να κάνουν ωραία σχέδια για το μέλλον τους. Έχουν αρκετές απαιτήσεις από τον εαυτό τους αλλά και από τους άλλους. Αρνητικά, μπορούν να γίνουν χαοτικοί, εγωιστές και απόμακροι.

– Οκτώ: Οι Οκτώ ξέρουν τι θέλουν από τη ζωή τους και πώς να το αποκτήσουν. Είναι αποφασιστικοί, ξέρουν να εργάζονται σκληρά, είναι καλοί στη διαχείριση χρημάτων, ρεαλιστές και αξιόπιστοι. Αρνητικά, μπορούν να είναι αρκετά χειριστικοί ενώ γίνονται και αρκετά ξεροκέφαλοι.

– Εννέα: Οι Εννέα είναι γενναιόδωροι, έξυπνοι, ολοκληρωμένοι, αγαπούν τους ανθρώπους και ξέρουν πώς να προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια. Αρνητικά, είναι τόσο ευαίσθητοι που είναι πιθανό να χάσουν τον προσανατολισμό τους στη ζωή.

– Δέκα: Οι Δέκα είναι φιλόδοξοι, προγραμματισμένοι για την επιτυχία, έχουν ένα δυνατό μυαλό, ισχυρές απόψεις και μια έντονη αλλά υγιή αίσθηση ανταγωνισμού. Αρνητικά, μπορεί να είναι απαιτητικοί, χειριστικοί και ανυπόμονοι.

Οι φιγούρες

– Ο Βαλές: Οι Βαλέδες είναι νεανικοί, γοητευτικοί, σκανδαλιάρηδες, ρομαντικοί, έξυπνοι και δημιουργικοί. Είναι συνήθως αρκετά έξυπνοι και συχνά χρησιμοποιούν αυτή την εξυπνάδα για να καταφέρουν να γίνει αυτό που θέλουν. Είναι καλόψυχοι, ενθουσιώδεις και αρκετά ταλαντούχοι. Αρνητικά, τείνουν στο να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και στο να μην μπορούν να θέσουν ξεκάθαρους στόχους.

– Η Ντάμα: Οι Ντάμες είναι οι αρχηγοί στην οικογένεια και στην κάθε ομάδα τους. Είναι έξυπνοι, διαισθητικοί, δημιουργικοί, δυνατοί αλλά αγαπούν και το δράμα. Είναι καλοί στο να οργανώνουν και να ολοκληρώνουν ένα έργο. Αρνητικά, αρκετές φορές προκαλούν οι ίδιοι την ένταση στη ζωή τους και συχνά μεγαλοποιούν ό,τι τους συμβαίνει.

– Ο Ρήγας: Όσοι ανήκουν στο χαρτί του Ρήγα είναι υπερήφανοι, συχνά εξουσιαστικοί και έχουν θέληση. Είναι δημιουργικοί και κάπως υπερβολικοί στις αντιδράσεις τους. Μπορούν εύκολα να φέρουν σε πέρας οτιδήποτε αναλάβουν και εύκολα γίνονται επικεφαλής σε ό,τι αναλαμβάνουν. Αρνητικά, μπορούν να γίνουν απαιτητικοί, απότομοι, ανυπόμονοι, παρορμητικοί και αντιδραστικοί.

Πηγή

Συνέχεια ανάγνωσης

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα 3 Ιουλίου

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Τα ζώδια σήμερα 3 Ιουλίου 13

Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση.

Κριός

Μην υπεραναλύετε τα γεγονότα αλλά και τις πληροφορίες που θα φτάσουν στα αφτιά σας σήμερα, γιατί δεν θα καταλήξετε σε ασφαλή συμπεράσματα, καθώς αντιλαμβάνεστε μόνο μερικά ψήγματα από αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα. Στρέψτε την προσοχή σας στο να μάθετε καινούργια πράγματα, τόσο για τη δουλειά σας, όσο και για την προσωπική σας βελτίωση, την πνευματική. Προσέξτε τα έξοδα σας και πάνω από όλα, δώστε προσοχή στην διαίσθηση σας κατά την διάρκεια της μέρας.

 

Ταύρος

Δέχεστε έναν ηλεκτρονικό πόλεμο σήμερα και όλα είναι εναντίων σας, από το αυτοκίνητο σας, το τηλέφωνο, τον υπολογιστή ακόμη και τον εκτυπωτή σας. Τα νεύρα σας θα είναι πάνω από το κεφάλι σας, κάτι που θα σας οδηγήσει με ασφάλεια σε αντιπαραθέσεις με συναδέλφους, παρόλο που θα προσπαθήσουν να σας βοηθήσουν ή να κατευνάσουν τα νεύρα σας. Το απόγευμα, όταν πια θα έχετε αφήσει πίσω σας τα προβλήματα με την σύγχρονη τεχνολογία, καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να ξαναχτίσετε τις γέφυρες που γκρεμίσατε το πρώτο μισό της μέρας. Χαλαρώστε με ψώνια, εάν σας παίρνει οικονομικά, ή προγραμματίστε τις διακοπές σας ή μια μικρή απόδραση.

 

Δίδυμος

Ακούστε την διαίσθηση σας σήμερα, φίλοι Δίδυμοι, ειδικά εάν πρόκειται για ζητήματα συναισθηματικής φύσης! Στον οικονομικό τομέα προγραμματίστε με προσοχή τα έξοδα σας και λάβετε σαν βάση το χειρότερο δυνατό σενάριο, ώστε να έχετε μια ασφάλεια, για κάθε ενδεχόμενο. Μην ενθουσιάζεστε με πράγματα που σας φαίνονται πολύ καλά για να είναι πραγματικά, γιατί όντως, θα είναι παραπλανητικά. Μην κοινοποιείτε επίσης τα σχέδια σας σε συναδέλφους που δεν είστε σίγουροι για την αξιοπιστία και την φιλική τους στάση απέναντι σας.

 

Καρκίνος

Αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις σήμερα, είτε πρόκειται για την προσωπική σας ζωή, είτε για τα επαγγελματικά σας. Σκεφτείτε προσεκτικά και αναλύστε στο έπακρο όλες τις πλευρές του ζητήματος που αντιμετωπίσετε. Μοιραστείτε τις ανησυχίες σας με φίλους που τους εμπιστεύεστε και ζητήστε την γνώμη τους, ώστε να μην σας ξεφύγει κάτι που μπορεί να είναι σημαντικό. Γιατί οποιαδήποτε παράλειψη ή μια βιαστική και επιφανειακή επιλογή θα γίνει εμφανής στην ζωή σας πολύ πιο σύντομα από ότι φανταζόσαστε.

 

Λέων

Έχετε μια τάση φυγής σήμερα και δεν θέλετε να ασχοληθείτε με τα καυτά θέματα της προσωπικής ή επαγγελματικής σας ζωής. Με το να χώνετε το κεφάλι σας στην άμμο όμως δεν θα αποφύγετε τίποτε. Αντίθετα, η όποια καθυστέρηση στην λήψη αποφάσεων θα δημιουργήσει πολλά περισσότερα προβλήματα. Πάρτε μια βαθιά ανάσα, προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και αγωνιστείτε για όλα εκείνα που πιστεύετε.

 

Παρθένος

Για να αντιμετωπίσετε όλες στις συγκρούσεις και τις αντιθέσεις που θα κυριαρχήσουν στο ημερήσιο πρόγραμμά σας, θα πρέπει να αφιερώσετε κάποιο χρόνο για να βρείτε τους συμβιβασμούς που ενδείκνυται κατά περίπτωση. Εκεί που δεν μπορεί να λειτουργήσει ωστόσο μια τέτοια προσέγγιση είναι τα οικονομικά σας. Να είστε προσεκτικοί στην διαχείριση σας, ειδικά με τις αποταμιεύσεις σας! Γιατί το μέλλον είναι άδηλο. Το βραδάκι χαλαρώστε, κάντε μια βόλτα ή περάστε όμορφες στιγμές με το ταίρι ή τους φίλους σας.

 

Ζυγός

Ίσως διαπιστώσετε ότι το μυαλό σας ταξιδεύει κατά τη διάρκεια της μέρας σε κόσμους μαγικούς και ονειρεμένους και είστε χαμένοι στις ονειροπολήσεις σας. Κάτι τέτοιο δεν είναι κατ ανάγκη κακό, εάν η δουλειά σας είναι ρουτινιάρικη και μπορείτε να «ταξιδέψετε» χωρίς επιπτώσεις. Εάν όμως πρέπει να πάρετε αποφάσεις επαγγελματικού χαρακτήρα, όπως είναι μια έναρξη συνεργασίας,  μια σημαντική αλλαγή σε εργασιακό επίπεδο ή την τοποθέτηση χρημάτων, το πράγμα γίνεται από δύσκολο έως επικίνδυνο!  Έχετε το κατά νου και αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις, για να μην αντιμετωπίσετε τεράστια προβλήματα στο άμεσο μέλλον. Το βραδάκι απολαύστε δημιουργικές δραστηριότητες!

 

Σκορπιός

Ακούστε την διαίσθηση σας σήμερα και χειριστείτε τις καταστάσεις με προσοχή. Με τον τρόπο αυτό θα βρείτε το μονοπάτι που θα οδηγήσει στην επιτυχία που ονειρεύεστε για τον εαυτό σας, χωρίς μεγάλες προσπάθειες. Τις απογευματινές και  βραδινές ώρες δεν θα ήταν κακό να αφιερώσετε ποιοτικό χρόνο σε φιλικά πρόσωπα ή στην οικογένεια σας. Φροντίστε να είστε απόλυτα παρόντες στην στιγμή!

 

Τοξότης

Προβλέπεται να σας χαμογελάσει για μια ακόμη φορά σήμερα η τύχη στα αισθηματικά σας. Το χιούμορ σας ωστόσο είναι κάποιες φορές χοντροκομμένο και άγαρμπο, και καλό θα ήταν να το προσέξετε σήμερα, ειδικά όταν βρίσκονται γύρω σας άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Γιατί από αφέλεια θα ενοχλήσετε κάποιον, που θα σας το κρατήσει μανιάτικο και θα το βρείτε μπροστά σας αργότερα. Στον οικονομικό τομέα, ίσως διαπιστώσετε σήμερα, ότι παρά τις προσεκτικές σας κινήσεις, τα οικονομικά σας δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση, όσο φανταζόσασταν.

 

Αιγόκερως

Στον επαγγελματικό τομέα ίσως να αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις κατά την διάρκεια της μέρας! Μια εργασία σας που υπολογίζατε να ολοκληρώσετε απρόσκοπτα και στην ώρα της, θα παρουσιάσει επιπλοκές και θα σημειωθούν καθυστερήσεις που θα σας αγχώσουν, γιατί θα απαιτηθεί μεγαλύτερη προσπάθεια και χρόνος από την πλευρά σας. Όσοι έχετε δικές σας επιχειρήσεις, τα μάτι σας στο προσωπικό σας!!! Όσο για τα συναισθηματικά σας, χρησιμοποιείστε λίγο τη φαντασία σας οι αδέσμευτοι, για να σας βγει το ραντεβού που θέλετε, ενώ οι δεσμευμένοι για να ανανεώσετε την σχέση σας!

 

Υδροχόος

Μην εμπιστεύεστε σήμερα τις συμβουλές ή παροτρύνσεις φιλικών σας προσώπων, ειδικά εάν αφορούν εργασιακά θέματα. Υπάρχει το ενδεχόμενο να μην κατέχουν το πλήθος των πληροφοριών που έχετε εσείς και να σας οδηγήσουν χωρίς να το θέλουν σε λανθασμένες επιλογές. Ίσως όμως και κάποιοι κατ επίφαση φίλοι, που άσκησαν πρόσφατα δριμύτατη κριτική για τις φιλοδοξίες σας, να θελήσουν να σας παραπλανήσουν εσκεμμένα από καθαρή ζήλια. Επικοινωνιακά, φροντίστε να διατηρήσετε πολύ καλή επαφή με τους ανωτέρους σας!

 

Ιχθείς

Ίσως να έχετε σήμερα πολύ καλές ιδέες, που θα μπορούσαν να κάνουν τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη στο μέλλον. Είναι σημαντικό να μην επαναπαύεστε στις επιτυχίες ή τα επιτεύγματα του παρελθόντος, αλλά να θέτετε στόχους για το μέλλον και να κινήστε σταθερά προς την επίτευξη τους. Προσέξτε κατά τη διάρκεια της μέρας τα άτομα που σας πλησιάζουν και εκμυστηρεύονται τον έρωτα τους. Τα κίνητρα τους μπορεί να μην είναι όσο αγνά φαίνονται…

 

Πηγη: alindakanaki.gr

 

Συνέχεια ανάγνωσης

Ζώδια

Προβλέψεις ζωδίων: Τα 6 ζώδια που θα περάσουν «δύσκολα» τον Ιούλιο

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

ζωδια

Προβλέψεις ζωδίων για τον Ιούλιο

Δύσκολος μήνας για έξι ζώδια θα είναι ο Ιούλιος, καθώς θα δοκιμάσει τα νεύρα και τις αντοχές τους για εντελώς διαφορετικούς λόγους το καθένα, με εμπόδια κι αναποδιές, καθυστερήσεις και προβλήματα.

Δε χρειάζεται, όμως, ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια ζητήματα ανακύψουν με ψυχραιμία και αισιοδοξία!

Τα ζώδια που θα βιώσουν έναν δύσκολο Ιούλιο είναι τα εξής:

Δύσκολος μήνας για έξι ζώδια: Ο Αιγόκερως θα κάνει νέα ξεκινήματα στις σχέσεις

Με το που ξεφορτώνεσαι τον Άρη από απέναντί σου και πας να αναθαρρήσεις, έρχεται νωρίς-νωρίς μια Νέα Σελήνη – Ηλιακή Έκλειψη κλείσει πόρτες στις σχέσεις σου, επαγγελματικές κι ερωτικές, αλλά και να ανοίξει άλλες ή να αλλάξει τελείως τη μορφή τους. Εσύ θα είσαι στα χαμένα, πηγαίνοντας πότε στο παρόν και πότε στο παρελθόν, κάνοντας συγκρίσεις, βγάζοντας κρίσεις και κάνοντας σκέψεις για επιστροφές σε παλιούς έρωτες, στο οποίο θα βοηθήσει και ο Ερμής ο ανάδρομος. Εκτός αυτού, θα ευθύνεται για καθυστερήσεις και μπερδέματα σε οικονομικές σου υποθέσεις. Από την άλλη, θα είναι και ο Άρης στον Λέοντα που θα φουντώνει στις σεξουαλικές σου επιθυμίες, κάνοντάς σε επιρρεπή σε λάθη, προκειμένου να τις καταλαγιάσεις. Κερασάκι στην τούρτα, η Πανσέληνος – Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σου, που θα σου προκαλέσει έντονη συναισθηματική φόρτιση, ξέσπασμα ολκής και ενδεχομένως να πάρεις αποφάσεις… ιστορικής σημασίας.

 

Ο Κριός θα κάνει στροφή στην καριέρα του

 

Το κλίμα θα είναι τεταμένο στο οικογενειακό σου περιβάλλον και θα δοκιμαστούν οι σχέσεις σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα με τη Νέα Σελήνη – Ηλιακή έκλειψη στις 2 κιόλας του μήνα. Δεν αποκλείεται κιόλας να γίνουν διάφορες ανακατατάξεις που θα σε ξεβολέψουν ή το σπίτι σου να γίνει κέντρο διερχομένων. Επίσης, το να αλλάξεις ένα χώρο σου ή να έχεις ζημιές ή να κάνεις τεχνικές εργασίες αναγκαστικά το κατακαλόκαιρο είναι πολύ πιθανό. Εξελίξεις πάντως θα υπάρχουν τόσο σε ένα ακίνητο όσο και περισσότερο στη δουλειά σου, όπου εκεί είναι και τα μεγάλα ζόρια, στις 17 με την Πανσέληνο-Σεληνιακή έκλειψη αυτή τη φορά, όπου μπορεί να δεις να γίνεται της μουρλής ή να φορτώσεις και να πεις «άντε γεια». Όσον αφορά στα ερωτικά σου, αν είσαι μόνος/η, γκάζι – φρένο θα σου πάνε, αφού με τον Άρη στον Λέοντα από την μια και τον Ερμή τον ανάδρομο από την άλλη ομαλή εξέλιξη δεν προβλέπεται. Χώρια τους τσακωμούς και τις ζήλιες που θα έχεις.

 

Ο Ζυγός θα έχει οικογενειακές υποθέσεις

 

Οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα θα σε ταλαιπωρήσουν σχεδόν όλο τον Ιούλιο, καθώς όχι μία αλλά δύο εκλείψεις σε «χτυπάνε» στους συγκεκριμένους τομείς. Και για τα δεύτερα, εδώ που τα λέμε, σκασίλα σου μεγάλη, αφού το πολύ-πολύ μέχρι να φύγεις με άδεια, θα βελάξεις από την δουλειά, τα πρώτα όμως δε θα είναι και τόσο ασήμαντα. Άλλα σχεδίαζες κι άλλα ενδεχομένως να σου επιφυλάσσει η Πανσέληνος-Σεληνιακή έκλειψη στις 17, όπου και συναισθηματικό κόστος θα έχουν και θα αναγκαστείς να πάρεις την ευθύνη προσώπων και καταστάσεων που εύκολα δεν τα λες. Ίσως μάλιστα πάρεις και μια απόφαση κάτω από μεγάλο βάρος και πίεση που δε θέλεις. Από την άλλη, προβλήματα μπορεί να έχεις και με το σπίτι σου, σαν χώρο, είτε με ζημιές είτε με τρεξίματα άλλου τύπου, όπως μια αναγκαστική μετακόμιση πχ λόγω ιδιοκατοίκησης και να μην βρίσκεις να μείνεις.

 

Όλα του γάμου δύσκολα για τον Καρκίνο

 

Εγώ και οι άλλοι. Σε αυτή τη φράση συνοψίζεται όλη η πρόβλεψη για τον Ιούλιο και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις, προσπαθώντας να κάνεις κι εσύ αυτό που θέλει η καρδιά σου, αλλά και να διατηρήσεις τις ισορροπίες στις σχέσεις σου, ερωτικές και επαγγελματικές, χωρίς να φτάσεις στην ρήξη. Αμ δε! Τόσο η πρώτη έκλειψη στις 2 του μήνα στο ζώδιό σου, όσο και η δεύτερη, στις 17 απέναντί σου, στον Αιγόκερω, απαιτούν δραστικές λύσεις και αποφάσεις που θα αλλάξουν τελείως το τοπίο. Δεν αποκλείεται μάλιστα η κατάσταση να φτάσει στο απροχώρητο και να διακόψεις τελείως κάποια που δε «συμμορφώνεται» με τα θέλω σου ή δεν υπάρχει δυνατότητα να τα βρείτε, παρά τη στενοχώρια σου. Ο Άρης στον 2ο οίκο σου από την άλλη, προμηνύει έξοδα πολλά και αν περιμένεις να πάρεις χρήματα, μάλλον θα καθυστερήσουν αφού ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος.

 

Μπρος – πίσω για τον Λέων

 

Ο Άρης θα περάσει στο ζώδιό σου και η χαρά σου θα είναι μεγάλη, αφού θα σου δώσει πολύ ενέργεια και φόρα να κάνεις πράγματα που θέλεις και εφ’ όσον τρώγοντας ανοίγει η όρεξη, να κυνηγήσεις κι άλλα που θα εμφανιστούν στην πορεία. Ωστόσο, αναίμακτα και άμα τη εμφανίσει σου δε θα γίνουν. Θα χρειαστεί να συγκρουστείς και να κόψεις κάθε επαφή με κόσμο, ακόμα και άτομα που μέχρι χθες δεν είχαν κανένα πρόβλημα μαζί σου. Πρόσθεσε και τον Ουρανό που θα κάνει δυναμική εμφάνιση στη ζωή σου, κάνοντάς σε να ξεχάσεις όσα ήξερες. Στις 9, ο Ερμής που είναι στο ζώδιό σου γυρνά ανάδρομος, βάζοντας τρικλοποδιές στον δρόμο σου και αναγκάζοντάς σε να μειώσεις ταχύτητα για να μην αναποδογυρίσεις το όχημα. Σε αρκετές περιπτώσεις, θα κάνεις άτακτη υποχώρηση, αναθεώρηση και ενδεχομένως να παρατήσεις αρκετές από τις επιδιώξεις σου, αφού προκοπή δε βλέπεις. Αν, πάντως, επιμείνεις, θα φας τον χρόνο σου τσάμπα και τελικά θα το μετανιώσεις.

 

Πολύ καλά περνάμε, αρχίζω και φοβάμαι για τον Υδροχόο

 

Έτσι λέει το τραγούδι και το πιο πιθανό είναι να σου συμβεί κι εσένα, αφού όλα ξεκινούν μέλι-γάλα στις σχέσεις σου, για να καταλήξουν σε μέγα μπάχαλο, με κατηγορίες να εκτοξεύονται από εδώ και από εκεί, απειλές, ενίοτε βρισιές και προσβολές. Κι εσένα που δεν ίδρωνε το αφτί σου μέχρι πρότινος και προκαλούσες, τώρα θα είσαι στην τσίτα κι έτοιμος να αντεπιτεθείς, αφού κάποια περιστατικά θα είναι too much με τον Άρη στον Λέοντα, ιδίως όταν κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό, καθώς οι δυο εκλείψεις θα φροντίσουν να σε φορτίσουν αρκετά, οπότε ο έλεγχος κινδυνεύει να χαθεί και να φτάσεις σε ένα ωραιότατο τέλος εποχής είτε με μια συνεργασία είτε με τον/ην σύντροφό σου, είτε με κάποιον/α που έθετε σοβαρή υποψηφιότητα για τη θέση στην καρδιά σου. Θα σου μπουν ιδέες πάντως να ξαναγυρίσεις με τον Ερμή που θα… αναδρομίσει, όμως ο δρόμος δε θα είναι ανοιχτός και καλό θα ήταν να κάτσεις να ηρεμήσεις και σιγά-σιγά να πιάσεις το δρόμο για μια νέα αρχή.

Πηγή

Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ