Πέμπτη , 23 Ιανουαρίου 2020
mega channel 696x422 1 660x330 - Ξεκίνησε να εκπέμπει το Mega

Ξεκίνησε να εκπέμπει το Mega

Sharing is caring!

Mega Channel

Η ημερομηνία της μεγάλης επιστροφής του καναλιού Mega Channel, παραμένει άγνωστη αλλά λίγες ώρες μετά την απόκτηση των περιουσιακών στοιχείων του καναλιού από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκίνησε να εκπέμπει και πάλι μέσω youtube.

Η βάση για τη εκπομπή ήταν οι παλιές εγκαταστάσεις του Mega στη Λεωφόρο Μεσογείων.

Αυτή η εξέλιξη ενδέχεται να έχει άμεση σχέση με όσα ετοιμάζονται με το νέο Mega, αλλά και το κανάλι που έχει ήδη στην κατοχή του ο Μαρινάκης, το ONE.

Οι προθέσεις των ανθρώπων που τρέχουν το πρότζεκτ δεν είναι απλά να επιστρέψει το Mega, αλλά να πάρει ξανά την πρώτη θέση της τηλεθέασης. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να ενταχθούν στο δυναμικό του καναλιού κάποια πρόσωπα αγαπητά  στον κόσμο. Σε αυτή την κατεύθυνση, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει κάνει κάποιες μεγάλες συμφωνίες.

Στον τομέα της ενημέρωσης φαίνεται να έχει συμφωνήσει με τους Χριστίνα Λαμπίρη, Γιάννη Πρετεντέρη, Νίκο Ευαγγελάτο, Δώρα Αναγνωστοπούλου . Στον τομέα της ψυχαγωγίας με το Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Αντώνη Ρέμο, Μαίρη Συνατσάκη, Σάσα Σταμάτη, Γιώργο Καπουτζίδη και Αλέξανδρο Παπανδρέου.

Mega Channel

ilias poulis home - Ξεκίνησε να εκπέμπει το Mega oinomessinia - Ξεκίνησε να εκπέμπει το Mega 24173577 212881032587180 6080907507292582957 o - Ξεκίνησε να εκπέμπει το Mega niniosbanner 1 - Ξεκίνησε να εκπέμπει το Mega MYLO Indian Palace Restaurant - Ξεκίνησε να εκπέμπει το Mega perrotis - Ξεκίνησε να εκπέμπει το Mega mavreas1anigif - Ξεκίνησε να εκπέμπει το Mega krystalkyriakoanigif - Ξεκίνησε να εκπέμπει το Mega YPODIMATA - Ξεκίνησε να εκπέμπει το Mega

Δες και αυτό

4 37 310x165 - Ανακαλύφθηκε κύτταρο που ίσως οδηγήσει στη θεραπεία όλων των καρκίνων

Ανακαλύφθηκε κύτταρο που ίσως οδηγήσει στη θεραπεία όλων των καρκίνων

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΑνακαλύφθηκε κύτταρο που ίσως οδηγήσει στη θεραπεία όλων των καρκίνων Ένα νέο …

shares