Connect with us

Events

Βραβεύτηκε o πολυχώρος Επιχειρηματικότητας και Πολιτισμού “House by Phaos” στα Venue Awards 2020

Ανέβηκε

στις

Κοινοποιησέ το

dagiopoulosDA-LUZ

Βραβεύτηκε o πολυχώρος Επιχειρηματικότητας και Πολιτισμού “House by Phaos” στα Venue Awards 2020

Με τη συμμετοχή επιφανών εκπροσώπων του event industry, διοργανώθηκε με επιτυχία για 1η χρονιά από την Boussias Communications και το Marketing Week, η τελετή απονομής των βραβείων Venue Awards 2020. Κατά τη διάρκεια της τελετής επιβραβεύτηκαν χώροι πολιτισμού, ξενοδοχεία, νέοι – εναλλακτικοί χώροι, πολυχώροι και κτήματα εκδηλώσεων, που ξεχωρίσαν  για τις υποδομές, την ποιότητα των υπηρεσιών και την εμπειρία που παρέχουν στον πελάτη.

 

Σε ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα εκπρόσωποι της αγοράς, συγκεντρώθηκαν στις  30 Ιανουαρίου 2020 στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού για να τιμήσουν την καινοτομία, τη δημιουργικότητα, την εμπειρία, και τον σεβασμό στον άνθρωπο, κάποια από τα βασικά κριτήρια που αναδεικνύουν τους καλύτερους χώρους εκδηλώσεων. Οι φετινές συμμετοχές, η ποιότητα και ποικιλία των υποψηφιοτήτων δίνουν δύναμη και ελπίδα να καθιερωθούν τα Venue Awards  ως θεσμό.

 

Τη βραδιά άνοιξε η κ. Ζωη Λεφάκη Μπελούκα, Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής και PR Consultant. Στην ομιλία της τόνισε ότι «η επιτυχία κρίνεται από τον πιο άμεσο τελικό συνεργάτη, που είναι ο χώρος. Εκεί όπου θα στηθεί το σκηνικό, εκεί που οι άνθρωποι θα ζήσουν την εμπειρία».  Η Πρόεδρος ανέφερε ότι η βραδιά σηματοδοτεί την  αρχή για τα βραβεία που θα γίνουν θεσμός και θα χαρτογραφήσουν στο ελληνικό τοπίο τους χώρους εκδηλώσεων. Κλείνοντας  έδωσε συγχαρητήρια  στην κριτική επιτροπή  για το πολύτιμο και αδιάβλητο έργο της αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων».

Ακολούθησε η απονομή τιμητικών βραβείων σε ανθρώπους και οργανισμούς,  που με τη δράση τους και το όραμα τους έχουν προσφέρει αξιόλογο έργο και έχουν συμβάλει στην ανάπτυξη του industry.

 

Τιμητικό βραβείο απονεμήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, για την κοινωνική προσφορά του και τον επαναπροσδιορισμό του δημόσιου χώρου. Το ΚΠΙΣΤ το χαρακτηρίζει το όραμα της δημιουργίας ενός δημόσιου χώρου ανοιχτού σε όλο τον κόσμο, όπου το κάθε άτομο έχει ελεύθερη πρόσβαση και συμμετοχή σε ένα πλήθος πολιτιστικών, εκπαιδευτικών, αθλητικών, ψυχαγωγικών και περιβαλλοντικών δράσεων και εκδηλώσεων. Το βραβείο παρέλαβε ο Ελπιδοφόρος Παππάς, Επιχειρησιακός Διευθυντής, η Σάρρα Κωστάλα, Safety Manager, Deputy Security Manager και ο Νικόλαος Πολεμικός, Deputy Facilities Manager.

 

Πέρα από τις παραπάνω τιμητικές διακρίσεις, απονεμήθηκαν Gold , Silver και Bronze βραβεία σε χώρους εκδηλώσεων από όλη τη χώρα για τις κατηγορίες Venue, Location, Infrastructure / Design, Best Practices.

Στην κατηγορία “Best in Social Responsibility”, βραβεύτηκε o πολυχώρος Επιχειρηματικότητας και Πολιτισμού “House by Phaos” που βρίσκεται στην πόλη της Καλαμάτας ως ο καλύτερος Χώρος Εφαρμογής Προγραμμάτων Εταιρικής Υπευθυνότητας!

 

Στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, το “House by Phaos” φιλοξένησε περίπου 90 εκδηλώσεις – δράσεις, εκ των οποίων οι μισές ήταν στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης, με ελεύθερη συμμετοχή,  και θεματολογία σχετική με την κοινωνική επιχειρηματικότητα, την εν γένει επιχειρηματικότητα, τον εθελοντισμό, κοινωνικά θέματα και την εκπαίδευση. Οι επισκέπτες και συμμετέχοντες σε αυτές τις εκδηλώσεις υπολογίζονται στους 5.000.

 

Το βραβείο παρέλαβε η Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της Φάος ΚοινΣΕπ, Νέλλη Κουβελάκη η οποία το αφιέρωσε στην πόλη της Καλαμάτας και στους συνεργάτες της.

 

 

Τα Venue Awards 2020 πραγματοποιήθηκαν υπό την Αιγίδα των ΣΕΤΕ και HAPCO .

Βραβεύτηκε o πολυχώρος Επιχειρηματικότητας και Πολιτισμού “House by Phaos” στα Venue Awards 2020

kafemauroeidis
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ