Κυριακή , 23 Φεβρουαρίου 2020

Τρεις συλλήψεις για μικροποσότητες κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων

Sharing is caring!

Τρεις συλλήψεις για μικροποσότητες κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων

Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά πραγματοποιήθηκαν στο νομό Μεσσηνίας την Δευτέρα. Δυο έλαβαν χώρα το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου- Νέστορος Μεσσηνίας και μια στην Καλαμάτα.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, συνέλαβαν σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου- Νέστορος δύο ημεδαπούς, και πιο συγκεκριμένα έναν 53χρονο και μια 57χρονη διότι σε έρευνα που έγινε στην οικία τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 58 γραμμάρια κάνναβης, ποσότητα η οποία κατασχέθηκε.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στην Καλαμάτα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, συνέλαβαν 38χρονη ημεδαπή, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης και 5 ναρκωτικά δισκία. Επιπλέον όπως προέκυψε η 38χρονη, στις 2 Νοεμβρίου 2019 στην Καλαμάτα αφαίρεσε από όχημα ημεδαπής δύο πορτοφόλια, τα οποία περιείχαν χρήματα και διάφορα έγγραφα, ενώ μέρος των χρημάτων βρέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια του.

Τρεις συλλήψεις για μικροποσότητες κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων

Δες και αυτό

17χρονος συνελήφθη για κλοπή προ διετίας σε οικία στη Μεσσήνη

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0shares17χρονος συνελήφθη για κλοπή προ διετίας σε οικία στη Μεσσήνη Εντοπίστηκε από …

shares