Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας neoskosmos, ο 41χρονος άνδρας έφθασε στη Μελβούρνη τον Ιούλιο για τις διακοπές των ονείρων του.

Σύμφωνα με την ομογενειακή εφημερίδα της Μελβούρνης, για λόγους που παραμένουν άγνωστοι μέχρι στιγμής, ο 41χρονος αποφάσισε, ενώ βρισκόταν στη συγκεκριμένη πόλη, να βάλει τέλος στη ζωή του.

«Μας είναι ακόμα αδύνατο να αποδεχθούμε πως δεν είναι ζωντανός. Τον περιμέναμε με ανυπομονησία να έρθει στην Ελλάδα και να μοιραστεί μαζί μας τις εμπειρίες του» από το ταξίδι στη μακρινή Αυστραλία. Τώρα περιμένουμε να μας στείλουν τη σορό του για να τον ενταφιάσουμε» δήλωσε στον «Νέο Κόσμο» η αδελφή του 41χρονου αυτόχειρα. Όπως είπε η ίδια πριν μερικά χρόνια είχαν χάσει και τον πατέρα τους.

«Ενημερωθήκαμε από ιατροδικαστή της Μελβούρνης ότι ο αδελφός μου έβαλε τέλος στην ζωή του. Τα αίτια δεν τα γνωρίζουμε. Μας είπαν ότι έκαναν εξονυχιστική έρευνα» πρόσθεσε.

Η αδελφή του 41χρονου επεσήμανε επίσης ότι το Ελληνικό Προξενείο της Μελβούρνης έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να μεταφερθεί η σορός στην Ελλάδα. «Ελπίζουμε αυτό να γίνει σύντομα» πρόσθεσε.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η οικογένεια του θανόντος δεν θέλησε να δημοσιοποιηθεί το όνομά του κι άλλα στοιχεία για την υπόθεση.

ΠΗΓΗ