Παρασκευή , 21 Φεβρουαρίου 2020

Το εκρηκτικό φωνητικό τρίο 1,2,3 Swing στην προκυμαία Καλαμάτας!

Sharing is caring!

Προερχόμενες από τον χώρο της όπερας, οι 123 SWING, επιστρατεύουν την εμπειρία και το ταλέντο τους δημιουργώντας ένα show με πολλή αγάπη, κέφι και χορευτική διάθεση για μια μουσική πρόταση για όλα τα γούστα!!!

Το γυναικείο φωνητικό τρίο των 1,2,3 Swing δημιουργήθηκε το 2013 από τις Ελένη Στέφη, Σοφία Μάλαμα, Ναταλία Κάντζια και ξεκίνησε τις εμφανίσεις του το χειμώνα του 2014, κινούμενο ρεπερτοριακά σε swing και jazz μονοπάτια του διεθνούς και ελληνικού ρεπερτορίου.

Έκτοτε το ρεπερτόριο τους έχει διευρυνθεί περιλαμβάνοντας upbeat και χορευτικά τραγούδια από το παρελθόν αλλά και το σήμερα, στηρίζοντας όμως πάντα το στοιχείο που τις καθιστά μοναδικές, την τριφωνία.

Η μπάντα αποτελείται από τρεις γυναικείες φωνές, και πλαισιώνεται από πιάνο, τύμπανα και μπάσο, την οποία θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε σήμερα στην Προκυμαία Καλαμάτας στις 21.00 με ελεύθερη είσοδο!

Μαζί τους οι μουσικοί Νίκος Δρογώσης (πιάνο), Θοδωρής Χριστοδούλου (ντράμς), Αντώνης Τσιαπαλης (μπάσο).

Δες και αυτό

Το τσίκνισαν στην Καλαμάτα (photos)

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΤσικνοπέμπτη Καλαμάτα Στην Καλαμάτα έμειναν πιστοί στο κλίμα της Τσικνοπέμπτης, με το …

shares