Παρασκευή , Νοέμβριος 15 2019
Το ανέκδοτο της ημέρας
Το ανέκδοτο της ημέρας

Το ανέκδοτο της ημέρας

Sharing is caring!

Στην αλάνα, στην ντίσκο, στην καφετέρια, στο σχολείο, η καλύτερη στιγμή της ημέρας ήταν όταν κάποιος έκανε την αρχή, έλεγε το πρώτο ανέκδοτο και μετά μας έπαιρνε το βράδυ, γιατί δεν θέλαμε να σταματήσουμε.

4 συντάκτες του menshouse γύρισαν το χρόνο πίσω και θυμήθηκαν το ανέκδοτο με το οποίο δάκρυζαν πριν 20 χρόνια!

Βαγγέλης Χαντζής: Ήταν ένα παιδάκι που δεν μπορούσε να πει το νι και το έλεγε μι. Μια πολύ σπάνια περίπτωση δυσκολίας προφοράς ενός γράμματος.

Το στέλνει λοιπόν η μαμά του στη γειτόνισσα να φέρει το τηγάνι που είχε δανειστεί και το προτρέπει να είναι επίμονο γιατί η οικογένεια δεν είχε άλλο τηγάνι και η γειτόνισσα το κρατούσε πολύ καιρό. «Δε θα γυρίσεις αν δε φέρεις το τηγάνι μας» του είπε. Ξεκινάει ο μικρός αποφασισμένος και αρχίζει να χτυπάει κουδούνια. Η γειτόνισσα τον βλέπει από το παράθυρο και δεν του ανοίγει. Τότε ο μικρός τσαντίζεται και αρχίζει να χτυπάει την πόρτα φωνάζοντας «Αμοίχτε μου γρήγορα. Θέλω πίσω το τηγάμι μας. Μου είπε η μαμά μου μα το δώσετε γιατί δεμ είμαι δικό σας. Αμ δε τηγ@μίσουμε εμείς δε θα τηγ@μίσετε ούτε εσείς»

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

Δες και αυτό

Το ανέκδοτο της ημέρας

Το ανέκδοτο της ημέρας: «Γυναίκα, κέρδισα το τζόκερ»

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΜπαίνει ένα άντρας φουριόζος στο σπίτι του! -Γυναίκα, κέρδισα το Τζόκερ, ετοίμασε …

shares