Connect with us
Επιμελητηρίο

πρέπει να δεις

Τι είναι τα ηλεκτρονικά τσιγάρα μίας χρήσης

Ανέβηκε

στις

Τι είναι τα ηλεκτρονικά τσιγάρα μίας χρήσης 1
Κοινοποιησέ το

Από το 2019 που έκαναν την εμφάνιση τους στην αγορά έως και σήμερα, τα μίας χρήσης ηλεκτρονικά τσιγάρα απέκτησαν θερμούς υποστηρικτές. Αναρωτιέσαι γιατί; Η απάντηση είναι.. Ελευθερία! Με αυτό το ατμιστικό προϊόν, έχεις την απόλυτη ελευθερία να επιλέγεις γεύσεις, να ατμίζεις όποτε επιθυμείς χωρίς την έννοια φόρτισης μπαταρίας.

Βρήκαμε για εσάς εδώ τα καλύτερα ηλεκτρονικά τσιγάρα μίας χρήσης για τα οποία μπορείτε να ενημερωθείτε πριν κάνετε οποιαδήποτε αγορά

Με το ηλεκτρονικό τσιγάρο μίας χρήσης, μπορείς να ελέγχεις τον προϋπολογισμό σου, ενώ γλιτώνεις από το κόστος ανταλλακτικών ή επισκευής, γεγονός που συμβαίνει με τα πολλαπλών χρήσεων ηλεκτρονικά τσιγάρα.

Πρόκειται για μια συσκευή ατμίσματος, την οποία χρησιμοποιείς άμεσα. Μπορείς να την αγοράσεις διαδικτυακά, σε φυσικά καταστήματα ή ακόμα και σε περίπτερα. Σου λύνει τα χέρια μιας που έχει ήδη φορτισμένη μπαταρία και περιλαμβάνει αρκετή ποσότητα υγρού αναπλήρωσης, για να καλύψει τις ανάγκες σου.

Η εξέλιξη τους στον χρόνο

Το πρώτο ηλεκτρονικό τσιγάρο μια χρήσης κυκλοφόρησε το 2015 από την εταιρεία JUUL. Το 2019 συνεχίστηκε δυναμικά η παρουσία του με το Mojo Disposable Kit. Αμέσως μετά, το 2020 συνέχει η πραγματική εκτίναξη της παραγωγής του από εταιρείες όπως η IVG Bar, Elux Bar, Geek Bar, κ.α. Στην πραγματικότητα όμως, η ιστορία ηλεκτρονικού τσιγάρου μίας χρήσης χάνεται πίσω στον χρόνο, όταν ο ο εφευρέτης Hok Lik δημιούργησε το πρώτο ecig.

Η εξέλιξη τους στο μέλλον είναι εγγύηση μιας που μεγάλοι κατασκευαστές στον χώρο, επενδύουν ανθρώπινο δυναμικό, κεφάλαια και πολλή έρευνα για την βελτίωση της όλης εμπειρίας.

Πως λειτουργούν;

Οι αρχές λειτουργίας του ηλεκτρονικού τσιγάρου μίας χρήσης είναι πολύ απλές. Η συσκευασία περιέχει ένα disposable ecig με προγεμισμένο υγρό αναπλήρωσης. Από την πλευρά σου δεν έχεις να κάνεις τίποτα παραπάνω από το να πατήσεις το κουμπί και να ξεκινήσεις να ατμίζεις. Σε κάποια μοντέλα, το κουμπί έναρξης ατμίσματος δεν υφίσταται καν. Δηλαδή, ξεκινάς αμέσως το vaping! Η μπαταρία τους είναι έτοιμη προς χρήση, και η αντίσταση είναι κατάλληλα ρυθμισμένη, ώστε η παραγωγή ατμού να γίνεται ένα εύκολο παιχνίδι. Εάν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τη λειτουργία του, υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες στο διαδίκτυο, όπως ένας ολοκληρωμένος οδηγός χρήσης που θα λύσει όλες τις απορίες σου. Το ζήτημα στην περίπτωση μας, είναι να πάρεις μια ιδέα, να αποκτήσεις την πρώτη εικόνα για αυτού του τύπου ecig. Γενικά, μπορεί να σου παρέχει από 600 ρουφηξιές και παραπάνω. Συγκρίνοντας τα, με τα παραδοσιακά τσιγάρα, αυτό σημαίνει περίπου κατανάλωση από 40 τσιγάρα ή αλλιώς 2 πακέτα.

Γεύσεις και Νικοτίνη

Υπάρχουν απίθανες διαθέσιμες γεύσεις, όπως μέντα, καπνού, βανίλιας και πολλοί συνδυασμοί από φρούτα. Πιο αναλυτικά, μπορείς να δοκιμάσεις ένα συγκεκριμένο φρούτο πχ. Berry Blend, αλλά και πιο ξεχωριστά αρώματα όπως tropical coconut blend. Και εκεί κρύβεται η μαγεία. Το κάθε άρωμα προσφέρει διαφορετική αίσθηση, αντίστοιχα. Τι εννοούμε με αυτό; Ας δώσουμε ένα παράδειγμα; Εάν προτιμάς τις κλασικές γεύσεις, το creamy smoke, είναι η τέλεια επιλογή, απλή, καθαρή αίσθηση καπνού. Αυτό που θα επιλέξεις θα επηρεάσει όλη την εμπειρία χρήσης. Σου αρέσει η αίσθηση δροσιάς; Τότε, το Banana ice, θα απογειώσει τη διάθεση σου! Το μυστικό είναι να κατασταλάξεις σε αυτό που θέλεις να βιώσεις, και έπειτα στην επιλογή του πιο ιδανικού αρώματος.

Υπάρχουν και άλλα καλά νέα! Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα μίας χρήσης κυκλοφορούν με νικοτίνη, αλλά και με μηδενική περιεκτικότητα. Είναι σημαντικό που σου δίνεται αυτή η επιλογή μιας που είτε στην αρχή είτε στο μέλλον, ίσως αποφασίσεις την απεξάρτηση από αυτή.

Συμβουλές για Νέους Χρήστες

Εάν είσαι νέος χρήστης, δες παρακάτω μερικές χρήσιμες συμβουλές για το ταξίδι σου στο άτμισμα:

Βασικά βήματα για την πρώτη χρήση

Βήμα #1: Άνοιξε την συσκευασία

Βήμα #2: Ξεκίνα να ατμίζεις

Βήμα #3: Τελείωσε; Απέρριψε τη συσκευή

Βήμα #4: Προμηθεύσου ένα νέο disposable ecig!

Πώς να διαλέξεις το κατάλληλο ηλεκτρονικό τσιγάρο μίας χρήσης

Πολλές φορές, έχουμε ακούσει να συζητιέται με ποιον τρόπο θα κάνουμε την κατάλληλη επιλογή ενός disposable ecig. Ο λόγος είναι πως στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλές μάρκες με διάφορες γεύσεις. Αυτό μας οδηγεί στο να μην μπορούμε να αποφασίσουμε ποια είναι η κατάλληλη επιλογή. Αρχικά, κάνε μια έρευνα αγοράς στο διαδίκτυο, δηλαδή σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, ώστε να ανακαλύψεις τι υπάρχει διαθέσιμο, αλλά και το αντίστοιχο κόστος. Εφόσον καταλήξεις σε αυτό που σε ενδιαφέρει, προχώρησε στην προμήθεια του. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα αυτού του τύπου ηλεκτρονικού τσιγάρου, είναι η ευελιξία να δοκιμάζεις νέες γεύσεις χωρίς περιορισμούς. Δεν σε ικανοποίησε το άρωμα που προμηθεύτηκες; Κανένα πρόβλημα! Το αμέσως επόμενο, μπορεί να είναι το καλύτερο για σένα. Ο πειραματισμός είναι η λύση!

Συμπεράσματα

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης σου προσφέρει την ευελιξία να δοκιμάζεις γεύσεις απεριόριστα. Είτε επιλέξεις κάποιο με νικοτίνη είτε χωρίς, η ελευθερία που θα νιώσεις είναι εκπληκτική. Μπορείς να το προμηθεύεσαι σχεδόν από παντού και άμεσα, ενώ δεν υπάρχει δεύσμευση, όσον αφορά την αντικατάσταση ανταλλακτικών ή πιθανών επισκευών, όπως συμβαίνει με τα ηλεκτρονικά τσιγάρα πολλαπλών χρήσεων. Εσύ είσαι εκείνος που θα αποφασίσει πότε χρειάζεσαι ένα νέο, ανάλογα με τις ατμιστικές συνήθειες σου. Ως συνέπεια, μπορείς να επιβλέπεις το πόσα χρήματα θέλεις να ξοδεύεις, σύμφωνα με τις ανάγκες σου. Το μόνο που μένει είναι να επισκεφτείς ένα κατάστημα και με τη βοήθεια των επαγγελματιών του χώρου να προμηθευτείς το πρώτο!

https://pralina.gr/spourgitissesamikafemauroeidis
Κοινοποιησέ το

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ