Connect with us

Ζώδια

Ταύρος ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις – 2021

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Κοινοποιησέ το

Η ώρα της δράσης…

Από την Αλίντα Κανάκη!

Το 2021 είναι ένα έτος πλούσιο σε γεγονότα και αν χειριστείτε τις καταστάσεις με τον κατάλληλο τρόπο, μπορείτε να τις γυρίσετε προς όφελός σας! Ο μόνος περιορισμός που θα σας φέρει η νέα χρονιά θα αφορά τον χρόνο! Ο χρόνος θα αποτελεί μια πολύ σημαντική παράμετρο καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους, καθώς κάποιες φορές θα πρέπει να δράτε άμεσα, κάποιες άλλες θα πρέπει να επιβραδύνετε, ώστε να μην χάσετε κάποια πολύ σημαντική λεπτομέρεια της δράσης. Και στις περιπτώσεις όμως που θα πρέπει να δράσετε άμεσα, συνιστάται να το κάνετε μετά από ανάλυση της κατάστασης, με βάση δηλαδή την λογική και όχι το συναίσθημα.

Η Σελήνη είναι ο κύριος αντίπαλος σας μέσα στο 2021! Ευτυχώς όμως για σας, θα έχετε σαν στήριγμα την αρκετά έντονη ενέργεια του Άρη, που υπό κανονικές συνθήκες περιορίζει τις δυνατότητες σας, στην παρούσα όμως αστρολογική συγκυρία θα αποτελέσει σημαντικό υποστηρικτή των προσπαθειών σας. Το κύριο μότο της χρονιάς αυτής είναι να ονειρευτείτε λιγότερο και να δράσετε περισσότερο. Επικεντρώστε τις προσπάθειες σας στην επίλυση των πρακτικών προβλημάτων της ζωής σας, κυρίως σε ότι έχει σχέση με την ύλη. Παράλληλα, το 2021 είναι ένα έτος ιδανικό για την υλοποίηση νέων έργων που θα αποβλέπουν στην αύξηση των εισοδημάτων σας. Καθώς όμως οι εποχές είναι δύσκολες και οι αλλαγές ξαφνικές και αλλεπάλληλες, πολλά από τα σχέδια σας ίσως να μην καταστεί δυνατό να δουν σάρκα και οστά, τουλάχιστον μέσα στην χρονιά αυτή.

Το διάστημα από τις πρώτες μέρες του χρόνου μέχρι και τον Μάρτιο του 2021 θα έχετε μια αξιοθαύμαστη διαύγεια. Θα είστε σε θέση να βλέπετε ξεκάθαρα και να κατανοείτε σε βάθος τα όσα θα διαμείβονται γύρω σας, κάτι που θα αποτελέσει σημαντικό πλεονέκτημα, κυρίως στον τομέα των επαγγελματικών σας. Στα αισθηματικά σας όμως η συμπεριφορά σας θα πρέπει να είναι εντελώς διαφορετική. Είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να είστε δίκαιοι απέναντι στο ταίρι σας και θα είναι απαγορευτικό να παίζετε σε διπλό ταμπλό, γιατί θα έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα από το αναμενόμενο.

Στο επαγγελματικό τομέα έχετε το δικαίωμα, ίσως και την υποχρέωση απέναντι στον εαυτό σας, να χρησιμοποιήσετε όλα σας τα χαρτιά μέσα στο 2021! Δεν θα έχει σημασία με ποιο τρόπο θα κατακτήσετε τις νίκες σας, γιατί οι νικητές είναι υπεράνω κρίσης. Αυτό ακριβώς διδάσκει και το μεταλλικό Βουβάλι που κυριαρχεί στο 2021 κατά την κινέζικη αστρολογία. Ο σκοπός δικαιολογεί τα μέσα, αρκεί να γνωρίζετε ότι κάποια στιγμή θα κληθείτε να πληρώσετε το αντίστοιχο τίμημα των πράξεων σας, εάν καταφύγετε σε πλάγια μέσα και ύπουλες τακτικές. Κατά την διάρκεια της περιόδου αυτής μπορείτε να θέσετε τα θεμέλια της δικής σας επιχείρησης, κάνοντας βήματα προόδου και ανάπτυξης προς την σωστή κατεύθυνση, που θα σας οδηγήσουν σε μια μεγαλύτερη οικονομική άνεση. Εάν είστε ήδη επιχειρηματίες, σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο επέκτασης των δραστηριοτήτων σας. Μην χρονοτριβείτε όμως άσκοπα, γιατί θα χάσετε την δυναμική των ημερών.

Η περίοδος από τον Απρίλιο έως τον Ιούλιο είναι ενδιαφέρουσα, αν και διφορούμενη για το ζώδιο σας. Χαιρέκακα σχόλια από ανθρώπους του περιβάλλοντος σας δεν θα πρέπει να επιτρέψετε να σας αγγίξουν, και φροντίστε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας. Εάν όμως κάποιο έμπιστο σας άτομο ασκήσει εποικοδομητική κριτική στα πεπραγμένα σας, ακούστε τον με προσοχή και εφαρμόστε τις συμβουλές του. Γιατί οι συμβουλές του μπορεί να είναι πραγματικά χρήσιμες και να σας ανοίξουν τα μάτια σε ζητήματα που δεν ξέρετε πως να τα διαχειριστείτε.

Θα έρθουν στιγμές το διάστημα αυτό που δεν θα ξέρετε πως να κινηθείτε και τι αποφάσεις να πάρετε. Εάν δεν είστε σίγουροι για κάτι, αποφύγετε το. Θα υπάρξουν όμως και περιπτώσεις που δεν θα έχετε αυτή η δυνατότητα, οπότε θα πρέπει να βασιστείτε στην τύχη σας. Εάν έχετε κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό, ακόμη και λάθη να κάνετε, στο τέλος θα ανταμειφθείτε. Η οικογένεια σας θα είναι το μεγαλύτερό σας στήριγμα τις εποχές αυτές, που θα είναι γεμάτες ξαφνικές αλλαγές και αναπροσαρμογές. Αν και οι προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις περνούν κατά το 2021 στο παρασκήνιο για τα περισσότερα ζώδια του ζωδιακού, εσείς είστε ίσως η μοναδική εξαίρεση στον κανόνα. Καλλιεργήστε τες, γιατί θα χρειαστείτε στην πορεία τόσο τους συγγενείς σας, όσο και τα πιο κοντινά μέλη της οικογένειας σας.

Το δίμηνο Αυγούστου και Σεπτεμβρίου αναμένεται να είναι σε γενικές γραμμές μια σχετικά ήρεμη περίοδος για το ζώδιο σας. Όσο ήρεμη μπορεί να είναι, γιατί οι αλλαγές που συντελούνται γύρω σας θα συνεχίσουν να συμβαίνουν. Το διάστημα αυτό θα πρέπει να σκεφτείτε τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα και να καταστρώσετε στρατηγικά σχέδια δράσης. Μπορείτε να συνεχίσετε να την παρούσα πορεία σας, προστατευμένοι σε μια ομαδική δουλειά, που όμως θα επιβραδύνει σημαντικά την δυναμική της εξελικτικής σας πορείας. Μπορείτε όμως και να χαράξετε ένα νέο δρόμο, μια αυτόνομη πορεία, που θα σας επιτρέψει να απελευθερώσετε τις δυνάμεις σας και να απογειωθείτε στο μέλλον. Το βέβαια είναι ότι θα πρέπει να επιλέγετε, γιατί δεν μπορείτε να στοιχηματίζετε σε δυο άλογα ταυτόχρονα.

Η προσωπική σας ζωή αναγκαστικά θα πρέπει να περάσει στο παρασκήνιο το δίμηνο αυτό και εάν πρέπει να ληφθούν αποφάσεις, θα πρέπει να περιμένουν για ένα πιο ευνοϊκό χρονικό διάστημα. Οικονομικά είναι μια περίοδος που θα πρέπει να ξοδέψετε χρήματα για να συγκεντρώσετε τα κεφάλαια που είναι απαραίτητα για την επαγγελματική σας επέκταση, εάν επιλέξετε να ακολουθήσετε αυτό το μονοπάτι. Εάν ασχολείστε με τον αθλητισμό σε επίπεδο πρωταθλητισμού, έχετε την δυνατότητα να πετύχετε εξαιρετικές επιδόσεις και ρεκόρ μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου. Είναι επίσης μια περίοδος που θα μπορέσετε να ξεκλέψετε μερικές μέρες και να κάνετε διακοπές με τους δικούς σας ανθρώπου ή αγαπημένους φίλους, γιατί δεν αναμένεται να χάσετε τίποτε συνταρακτικό από την δράση.

Το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς αναμένεται να είναι απρόβλεπτο, με δυσάρεστες εκπλήξεις και προσπάθειες εξαπάτησης ή παραπλάνησης σας. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και να εμπιστεύεστε την κρίση και την διαίσθηση σας, καθώς πολλά πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά από ότι θα φαίνονται εκ πρώτης όψεως. Την περίοδο αυτή δεν θα πρέπει να βιαστείτε να λάβετε αποφάσεις. Είναι σημαντικό να εξετάσετε την κάθε σας κίνηση με προσοχή. Μην απορρίπτετε τις συμβουλές των πρεσβυτέρων, θα πρέπει όμως να ενεργείτε κατά την κρίση σας. Ο φθόνος των γύρω σας δεν θα πρέπει να επιτρέψετε να σας αγγίξει και μην παρεκκλίνετε επ ουδενί από την πορεία σας. Η εστίαση αυτή στο στόχο θα σας βοηθήσει να αποφύγετε σημαντικά λάθη σε κρίσιμες στιγμές. Και εάν καταφέρετε να ξεπεράσετε όλες αυτές τις συμπληγάδες του 2021, το τέλος του χρόνου σας επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη!

Ας εξετάσουμε τώρα τους εξωτερικούς πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος και τον ρόλο που θα διαδραματίσει η παρούσα διέλευση τους για το ζώδιο σας μέσα στο 2021:

Κρόνος στον Υδροχόο (2020-2023)

Όσο ο Κρόνος διερχόταν μέσα από το ζώδιο του Αιγόκερου και τον 9ο ηλιακό σας οίκο (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια) είχατε την ευκαιρία να εντρυφήσετε σε πιο φιλοσοφικά ζητήματα, προσπαθώντας να κατανοήσετε το βαθύτερο νόημα της ζωής και να έρθετε σε αρμονία με τον εσωτερικό σας κόσμο. Τώρα λοιπόν, με το πέρασμα του Κρόνου στον Υδροχόο από τον Δεκέμβριο του 2020 και μετά, είναι καιρός να στρέψετε το βλέμμα σας στο μέλλον! Το 2021 θα σας δώσει μια πρώτη ιδέα για το τι θα πρέπει να αντιμετωπίσετε στα χρόνια που ακολουθούν.

Το πέρασμα του Κρόνου από τον Υδροχόο και από το μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας (10ος οίκος – καριέρα και δημόσιος βίος) θα αποτελέσει ένα σημείο καμπής για το ζώδιο σας. Θα αποκαλυφθούν πλευρές ή αρετές της προσωπικότητας σας που δεν γνωρίζατε ότι διαθέσετε, κάτι που ωστόσο θα συμβεί υπό πιεστικές καταστάσεις. Θα είναι όμως προς όφελος σας, για να μπορέσετε να απελευθερώσετε όλες εκείνες τις δημιουργικές δυνάμεις που μπορούν να σας οδηγήσουν σε μεγάλα μελλοντικά επιτεύγματα.

Το 2021 σας βρίσκει με πολλές ανασφάλειες και προβληματισμούς, ενδεχομένως και σε μια ελαφρά καταθλιπτική φάση. Και είναι λογικό και επόμενο, καθώς ο Κρόνος εγκαταλείπει ένα ζώδιο της γης, αρμονικό προς το δικό σας, για να περάσει σε ένα ζώδιο του αέρα, ξένο προς τα χαρακτηριστικά και την φύση σας. Για το ζώδιο σας θα είναι σαν να ήρθε το τέλος του κόσμου, και κατά μια έννοια θα έχει έρθει, εάν παρατηρήσουμε τα δρώμενα γύρω μας.

Αφιερώστε λίγο χρόνο και οραματιστείτε το μέλλον που θέλετε να διεκδικήσετε και αξίζετε. Βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας, αναθεωρήστε απόψεις και στρατηγικές, αναδιοργανώστε την ζωή σας, χωρίς δισταγμούς και δεύτερες σκέψεις. Η επιτυχία είναι εφικτή, εάν είστε προετοιμασμένοι ψυχικά και πνευματικά για ένα προκλητικό και άκρως απρόβλεπτο 2021! Και όσο και αν σας φαίνεται περίεργο, το 2021 θα το αναπολείτε με ζεστασιά στα χρόνια που θα ακολουθήσουν, γιατί θα είναι το πρώτο έτος της νέας σας ζωής!

Ουρανός στον Ταύρο (2019-2025)

Ο Ουρανός διέρχεται από το ζώδιο σας και τον 1ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αυτόν που είναι υπεύθυνος για την ταυτότητα σας, την έκφραση του εαυτού σας και την αυτοδιάθεση σας. Η παρουσία του στον οίκο αυτό επιβεβαιώνει με τον πιο περίτρανο τρόπο τις αλλαγές και μετασχηματισμούς που συμβαίνουν μέσα σας. Είναι ο οίκος που εκφράζει πως σας βλέπουν και σας αξιολογούν οι γύρω σας, τις ενέργειες σας σαν απάντηση στα εξωτερικά ερεθίσματα, τα κίνητρα σας, τους στόχους σας και την γενικότερη στάση σας στην ζωή.

Ο Ουρανός σαν σύμβολο μιας ανώτερης μορφής συνείδησης σας κάνει πιο ευαίσθητους κατά το πέρασμα του από το ζώδιο σας. Μέσα στο 2021 θα κινηθεί μεταξύ της 6ης  και της 14ης μοίρας, φεύγοντας από το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας και περνώντας στο δεύτερο. Το πέρασμα αυτό σηματοδοτεί και το τέλος της περιόδου για το ζώδιο σας, κατά την οποία θεωρούσατε τον οικονομικό πλούτο, την υλική ευημερία, την άνεση και την σωματική ικανοποίηση πρωταρχικής σημασίας για την ζωή σας.

Το 2021 ξεκινά η τελική μετάβαση σας σε μια άλλη πραγματικότητα, όπου θα κυριαρχούν οι πνευματικές αξίες στην ζωή σας. Μην εκπλαγείτε εάν δείξετε ξαφνικά δείγματα ενδιαφέροντος την χρονιά αυτή για φιλοσοφικά ή θρησκειολογικά ζητήματα, για την τέχνη και τις επιστήμες, ιδίως τις θετικές, αλλά και για τα δρώμενα σε κοινωνικό ή συλλογικό επίπεδο.

Το σημαντικότερο από όλα είναι όμως, ότι μέσα στο 2021 θα έχετε στην διάθεση σας τα εργαλεία που χρειάζεστε για να προωθήσετε τα ενδιαφέροντας σας. Ο Ουρανός θα σας δώσει τη χρονιά αυτή καθώς και τα έτη που ακολουθούν μια ισχυρή επιθυμία για ελευθερία και ανεξαρτησία, πλεόνασμα αισιοδοξίας, αντοχή και δύναμη να ανταπεξέλθετε επαγγελματικά και παρορμητικότητα.

Θα είστε πολύ πιο αποφασισμένοι να πετύχετε επαγγελματικά και να αποκτήσετε κοινωνική αναγνώριση για το έργο σας, και στην προσπάθεια σας αυτή θα είστε έτοιμοι να μετακινήσετε βουνά για να το πετύχετε. Και κάποιοι θα το καταφέρετε. Μέσα στο 2021 αναμένεται να δείξετε εξαιρετικές διπλωματικές ικανότητες, κάτι που θα σας ευνοήσει σε τυχόν διαπραγματεύσεις, θα σας κάνει όμως και πολύ πιο ανεκτικούς απέναντι στους γύρω σας.

Το ζώδιο σας είναι γνωστό για την επιμονή και την υπομονή του και το πέρασμα του Ουρανού από τον πρώτο οίκο σας θα σας δώσει την ενέργεια εκείνη που χρειάζεστε, καθώς και την αφοσίωση που απαιτείται, ώστε να πετύχετε οτιδήποτε βάλετε στο στόχαστρο σας! Λόγω ζωδιακού χαρακτηριστικού δε, περιμένετε μέχρι την τελευταία στιγμή να αναλάβετε δράση, όταν αισθάνεστε όμως ότι ήρθε η ώρα, δεν μπορεί να σας σταματήσει τίποτε. Καταπιάνεστε και επιλύετε όλα σας τα προβλήματα ταυτόχρονα. Και το 2021 φαίνεται να είναι μια τέτοια χρονική στιγμή!

Για την υλοποίηση των έργων σας χρειάζεστε την στήριξη μια ομάδας. Θα κληθείτε όμως να συσπειρώσετε μια ομάδα γύρω σας, θα αποκτήσετε οπαδούς ή μάζες ανθρώπων που θα ακούνε τις κλήσεις σας και εσείς θα είστε σε θέση να τους δώσετε ένα σύνθημα, ένα όραμα ή μια νέα οπτική που θα μπορέσουν να ακολουθήσουν, ενωμένοι όλοι μαζί. Υπάρχει όμως και ένα «αλλά»: Είστε έτοιμοι να αναλάβετε μια τέτοια ευθύνη; Γιατί η διαχείριση της εξουσίας κάθε μορφής απαιτεί προσεκτικούς χειρισμούς, στόχους και κυρίως μια συνετή πορεία στον χώρο και χρόνο.

Η ανάδρομη πορεία του Ουρανού το 2021 θα επηρεάσει τον τρόπο που επικοινωνείτε ή συνδιαλέγεστε με τους γύρω σας για τα καθημερινά ζητήματα. Η ηρεμία, η υπομονή, η επιμονή και η διακριτικότητα που είναι χαρακτηριστικά του ζωδίου σας ίσως να εκλείψουν και να δείξετε ένα νέο πρόσωπο που δεν θα αναγνωρίζουν. Η επαναστατικότητα και η παρορμητικότητα στις δράσεις σας ίσως να καταστρέψει μακροχρόνιες σχέσεις, εάν δεν θέσετε υπό έλεγχο τις αντιδράσεις σας, και να ζημιώσουν ανεπανόρθωτα την δημόσια εικόνα σας.

Ποσειδώνας στους Ιχθείς (2011-2026)

Ο Ποσειδώνας θα συνεχίσει και φέτος την πορεία του μέσα από το ζώδιο των Ιχθύων, το ζώδιο που κυβερνά, μέσα από τον 11ο ηλιακό σας οίκο, που είναι υπεύθυνος για τις κοινωνικές σας επαφές, τις φιλίες και τους συγγενικούς σας δεσμούς, καθώς και τις γνωριμίες, παλιές και καινούργιες. Όσο διέρχεται ο Ποσειδώνας μέσα από τον φυσικό του χώρο, μέσα από το σπίτι του, οι ενέργειες του είναι ενισχυμένες στο δεκαπλάσιο, οπότε και ο αντίκτυπος της διέλευσης του μέσα από τους Ιχθείς είναι εξαιρετικά ισχυρός για την κοινωνική σας διάδραση. Σας δίνει ένα εξαιρετικό βάθος συναισθημάτων και μιας ευαισθησίας απέναντι στο κοινωνικό σύνολο. Τα χρόνια αυτά μπορείτε μέσω συγγενών, φίλων ή γνωριμιών να συσπειρώσετε κάποιους ανθρώπους γύρω σας και να σχηματίσετε έναν κύκλο φανατικών υποστηρικτών σας που θα σας ακολουθούν.

Μέσα στο 2021 ο Ποσειδώνας θα κινηθεί μεταξύ της 18ης και της 23ης μοίρας των Ιχθύων, μεταξύ δηλαδή του δεύτερου και τρίτου δεκαήμερου, που σηματοδοτεί την μετάβαση από μια περίοδος διαισθητικής αυτοπεποίθησης σε μια πολύ πιο ιδεαλιστική φάση, πιο ονειρική, με ευσεβείς πόθους που όμως μπορούν να οδηγήσουν σε κάποιες περιπτώσεις στον φανατισμό. Θα σημάνει την χρονική στιγμή που θα πρέπει να κάνετε τα σχέδια σας, να αναζητήσετε και να θέσετε σε εφαρμογή τις καινοτόμες ιδέες και τις νέες προσεγγίσεις στον τομέα της ζωής σας που κυβερνά ο 11ος οίκος. Οι πρωτοβουλίες του ζωδίου σας ή η σταθερή και αποφασιστική σας στάση μπορεί να φέρει ή να στηρίξει μια επανάσταση στα κοινωνικά δρώμενα. Αρκεί να αναλογιστούμε, ότι η μετάβαση Κρόνου και Δία στο ζώδιο του Υδροχόου, προαναγγέλλει βαθιές αλλαγές στον τρόπο κοινωνικοποίησης, για να καταλάβουμε την σπουδαιότητα της περιόδου!

Σε κάθε περίπτωση, ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς μας προικίζει με αυξημένη διαίσθηση, και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να εμπιστεύεστε την διαίσθηση σας. Γιατί οι εικασίες σας, το πιο πιθανό είναι να είναι σωστές. Από την άλλη πλευρά όμως, ο Ποσειδώνας μας κάνει ονειροπόλους, αιθεροβάμονες, Δον Κιχώτες. Φροντίστε μέσα στο 2021 να παραμείνετε γειωμένοι. Τα όνειρα σας να είναι ρεαλιστικά, εφικτά για την πραγματικότητα του καθένα σας.

Πλούτωνας στον Αιγόκερω (2008-2024)

Ο Πλούτωνας συνεχίζει την πορεία του μέσα από τον Αιγόκερω και μέσα στην χρονιά αυτή αναμένεται να κινηθεί μεταξύ της 24ης και 26ης μοίρας του ζωδίου, πλησιάζοντας όλο και πιο κοντά στο κλείσιμο αυτού του 16ετούς κύκλου στον Αιγόκερω. Όλα αυτά τα χρόνια διέρχεται μέσα από τον 9ο ηλιακό σας οίκο, αυτόν που είναι υπεύθυνος για την κοσμοθεωρία σας, την ανώτερη εκπαίδευση, την πίστη και τις πεποιθήσεις, το ξένο και το άγνωστο. Σε κοσμικό επίπεδο η θέση του αυτή αφορά το διεθνές εμπόριο και τα μακρινά ταξίδια, την πνευματικότητα και τις φιλοσοφικές αναζητήσεις. Την χρονική στιγμή όμως που βιώνουμε όμως, τίποτε δεν είναι αυτό που φαίνεται. Η πραγματικότητα αλλάζει, το ίδιο και η αντίληψη μας για την πραγματικότητα, καθώς πλησιάζει η ολοκλήρωση του κύκλου και βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο του μετασχηματισμού.

Η διέλευση του Πλούτωνα από τον 9ο οίκο μας οδηγεί συχνά σας άκρα! Για το ζώδιο σας όμως σημαίνει μια αναγέννηση του ενδιαφέροντος σας για πνευματικές αναζητήσεις, καθώς και την αύξηση των μεταφυσικών σας εμπειριών. Οι θέσεις σας για το πρέπον και το δίκαιο γίνονται ακλόνητες κα η πίστη σας σε ένα δίκαιο αύριο το λάβαρο του αγώνα σας. Δεν έχετε άλλη επιλογή από το να υπηρετήσετε αυτό το σκοπό, που ο άρχοντας του Κάτω Κόσμου έχει προδικάσει για το ζώδιο σας. Θα υπερασπιστείτε τα πιστεύω σας μέχρι τελικής πτώσης.

Την περίοδο αυτή της ζωής σας ίσως να βιώσετε κάποιο γεγονός (μπορεί και να το βιώσατε ήδη) ισχυρό, συγκλονιστικό, όμοιο με Θεϊκή παρέμβαση, που θα σας αγγίξει στο βαθύτερο δυνατό επίπεδο της ύπαρξης σας. Κάποιους όμως το γεγονός αυτό μπορεί να τους οδηγήσει στον φανατισμό, στην ανάγκη επιβολής της άποψης τους στους γύρω τους, ως κάτοχοι της απόλυτης αλήθειας, ενσαρκωτές του παπικού αλάθητου. Εάν σας συμβεί κάτι τέτοιο, θα είναι επιτακτική η ανάγκη να κάνετε τη αυτοκριτική σας, γιατί θα έχετε ξεφύγει…

Ταύρος 2021 – Συναισθηματικά

Το 2021 θα είναι μια ανατρεπτική χρονιά για τα συναισθηματικά σας, καθώς θα είναι εντελώς διαφορετική από ότι έχετε συνηθίσει ή από ότι θα περιμένατε. Σχέδια θα αλλάξουν ή θα ακυρωθούν, αυτό όμως θα αποδειχτεί ότι θα είναι προς όφελος σας. Το πρώτο μέρος του χρόνου σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι πληροφορίες που θα έρθουν στα χέρια σας και θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε άποψη για πολλά πράγματα της συναισθηματικής σας ζωής. Το δεύτερο μέρος του 2021 κυρίαρχη θέση έχουν οι συνταρακτικές γνωριμίες και οι φωτεινές προσωπικότητες που θα έρθετε σε επαφή, που σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί να γίνουν μοιραίες, εάν το επιτρέψετε. Με την Αφροδίτη, τον κυβερνήτη σας και άρχοντα των ζητημάτων της καρδιάς να απορροφά την αρνητική ενέργεια και τους κραδασμούς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μην προδώσετε τον εαυτό σας και τα ιδανικά σας.

Το πρώτο μισό του 2021 είναι μια μάλλον ασυνήθιστη περίοδος για το ζώδιο σας, καθώς πολλά μπορούν να αλλάξουν, να αποκαλυφθεί ότι πολλά δεν ήταν αυτά που φανταζόσασταν. Είναι σημαντικό ωστόσο να μην βιαστείτε την περίοδο αυτή να καταλήξετε σε συμπεράσματα. Οι κύριοι του ζωδίου σας καλό θα ήταν να επανεξετάσουν το διάστημα αυτό τις απόψεις τους για το άμεσο τους περιβάλλον! Ίσως κάπου εκεί να βρουν τις απαντήσεις που χρειάζονται.

Οι δεσμευμένοι ή παντρεμένοι θα έχουν λιγότερες δυσκολίες προσαρμογής στην νέα πραγματικότητα, σε αντίθεση με τους αδέσμευτους. Για αυτούς το διάστημα αυτό θα φέρει μια σύγχυση τέτοια, που δεν θα είναι πια σε θέση να προσδιορίσουν τις προτιμήσεις τους. Αναβάλετε οριστικές αποφάσεις και αφήστε το χρόνο να σας δείξει την πορεία που πρέπει να ακολουθήσετε. Εκείνο που θα πρέπει να σημειώσετε όμως, είναι ότι την περίοδο αυτή έχετε μια μοναδική ευκαιρία να κατανοήσετε τον εαυτό σας σε βάθος και να τον αποδεχτείτε για αυτό που είναι πραγματικά!

Το δεύτερο εξάμηνο του έτους δεν θα είναι το ίδιο δραματικό με το πρώτο, θα είναι όμως μάλλον μοιραίο! Μην βιάζεστε να κάνετε μεγάλα βήματα σε μια καινούργια σχέση, μην σας τυφλώνει ο έρωτας και σας απομακρύνει από γνωστούς και φίλους, που σας συμβουλεύουν για το αντίθετο. Για την ακρίβεια, το κυνήγι της ηδονής θα σας οδηγήσει στο ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκετε και ελπίζετε να πετύχετε, θα φέρει την κατάρρευση των ελπίδων σας. Μόνο ο αλτρουισμός και η ανιδιοτέλεια μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε διεξόδους στα αδιέξοδα του συναισθηματικού σας κόσμου. Το δεύτερο μισό του έτους είναι σαφώς ευνοϊκότερο για να κάνετε ένα μεγάλο βήμα στην σχέση σας ή απλά να το προτείνετε στον σύντροφό σας. Εάν θέλετε να αλλάξετε πορεία ζωής, δεν υπάρχει καλύτερη χρονική περίοδος από τους τελευταίους μήνες του χρόνου.

Ο καλύτερος μήνας του έτους θα είναι ο Απρίλιος για τα συναισθηματικά σας, καθώς θα απολαύσετε την προστάτιδα σας Αφροδίτη σε όλο της το μεγαλείο! Είναι η περίοδος του έτους που μπορούν να γεννηθούν νέοι μεγάλοι έρωτες! Θα έχετε εξαιρετική συμβατότητα και πραγματική χημεία με Ζυγούς, Ιχθείς και Καρκίνους, ενώ καλό θα ήταν να αποφύγετε την ανάμειξη σας με Ταύρους, Σκορπιούς και Κριούς, με τους οποίους αναμένεται να έχετε μια αρκετά δύσκολη σχέση μέσα στο 2021.

Ταύρος 2021 – Επαγγελματικά

Ο τομέας της καριέρας σας θα δεχτεί αρκετά χτυπήματα μέσα στο 2021, κυρίως από την Σελήνη που θα είναι δυσαρμονική κυρίως σε σχέση με τα επαγγελματικά σας. Οι δυσκολίες θα είναι πολλές, αλλά δεν θα είναι καταλυτικής σημασίας. Μπορείτε να πετύχετε αυτό που προσδοκάτε, αλλά θα χρειαστεί πολύ περισσότερη δουλειά, υπομονή και επιμονή από όσο θα περιμένατε.

Το πρώτο εξάμηνο του έτους έχετε πλειάδα επιλογών και αρκετή ελευθερία κινήσεων στα επαγγελματικά σας. Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, δώστε τον καλύτερο σας εαυτό για να κυριαρχήσετε των ανταγωνιστών σας. Η εποχή είναι κατάλληλη και η επιτυχία μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα. Εάν είστε υπάλληλοι, αυξήστε την απόδοση σας, δείχνοντας τις πραγματικές σας δυνατότητες στην διοίκηση. Αποφύγετε όμως να συμμετέχετε σε παρασκηνιακές δραστηριότητες, κουτσομπολιά και παιχνίδια εξουσίας. Ο μόνος τρόπος να καταφέρετε να πετύχετε αυτό που προσδοκάτε, είναι να βελτιώσετε τις δεξιότητες.

Το δεύτερο εξάμηνο του 2021 θα ενισχύσει την θέση σας και θα βοηθήσει την προώθηση της καριέρας σας. Θα πρέπει όμως να αποστασιοποιηθείτε συναισθηματικά, να περιορίσετε τον αυθορμητισμό σας και να είστε ψυχικά και πνευματικά προετοιμασμένοι για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο δυνατό σενάριο. Εάν έχετε τη δική σας επιχείρηση, καλύψτε τα νώτα σας και φροντίστε την ασφάλεια σας. Τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν θα αφορούν τα ψηφιακά σας μέσα, το λογισμικό που χρησιμοποιείτε στην δουλειά σας ή τα λογιστικά σας βιβλία.

Προσοχή θα χρειαστεί κατά το 2021 στις περιόδους ανάδρομης πορείας του Ερμή, καθώς θα αγγίξει τους οίκους που άπτονται των επαγγελματικών σας, επηρεάζοντας την κοινωνική σας θέση και φήμη, την εργασία σας αλλά και τα εισοδήματά σας.

Ταύρος 2021 – Οικονομικά

Ο τομέας των οικονομικών σας θα παρουσιάσει αρκετό ενδιαφέρον αλλά και κινητικότητα μέσα στο 2021! Σημειώστε ότι δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν όλες σας οι ευχές, γιατί εκτός του ότι είναι πρακτικά αδύνατο, πολλά από αυτά που ονειρεύεστε δεν είναι χρήσιμα για την εξελικτική σας πορεία. Θα πρέπει επίσης να είστε ρεαλιστές και να βρείτε την χρυσή τομή μεταξύ επιθυμιών και δυνατοτήτων. Μπορείτε μέσα στην χρονιά να αυξήσετε σε σημαντικό βαθμό τα εισοδήματά σας, αλλά αυτό όχι σε βάρος της κύριας απασχόλησης σας. Γιατί έχετε πολύ καλές πιθανότητες να προταθείτε για μια νέα θέση.

Το πρώτο μισό του 2021 θα παρουσιάσει τις μεγαλύτερες ευκαιρίες για τα οικονομικά σας, αλλά και τους μεγαλύτερους κινδύνους! Διαχειριστείτε τα χρήματα σας με σύνεση. Μην ξοδεύετε χρηματικά ποσά χωρίς λόγο και ουσία, χωρίς σχέδιο ή προοπτική. Θα σας γυρίσει μπούμερανγκ. Προσέξτε επίσης τις τυχόν επενδύσεις σας, τόσο στην δουλειά σας όσο και σε αξίες ή έργα τέχνης, γιατί θα βρεθούν «ευκαιρίες» αμφίβολης ποιότητας ή προέλευσης μπροστά σας…

Το δεύτερο εξάμηνο του έτους αλλάζει το σκηνικό. Πλησιάζει η χρονική στιγμή (δεν έφτασε όμως ακόμη) να ακολουθήσετε μια επιθετική εξωστρεφή πολιτική στην δουλειά σας και να επενδύσετε. Επειδή όμως οι συνθήκες θα είναι ακόμη σχετικά ασαφείς, επιλέξτε τη διασπορά κινδύνων, την επένδυση δηλαδή σε διαφορετικές κατευθύνσεις ή αντικείμενα, ώστε να ελαχιστοποιήσετε τους κινδύνους. Οι θετικές όψεις μεταξύ Κρόνου, Δία και Ουρανού μέσα στην χρονιά θα ευνοήσουν τα κέρδη και τις επιχειρήσεις μέσα στο 2021.

Ευνοϊκές περίοδοι για το πορτοφόλι σας είναι οι μήνες Απρίλιος και Μάιος κατά το πρώτο εξάμηνο και Νοέμβριος και Δεκέμβριος κατά το δεύτερο. Μεγάλη προσοχή στην λήψη αποφάσεων οικονομικού χαρακτήρα θα πρέπει να δείξετε τις περιόδους μεταξύ 5 Ιανουαρίου και 13 Μαρτίου, 1 Μαΐου και 8 Ιουλίου και 27 Αυγούστου και 2 Νοεμβρίου!

Ταύρος 2021 – Υγεία

Από άποψη υγείας, το 2021 αναμένεται να είναι αρκετά ήρεμο για τους Ταύρους! Δεν προβλέπονται ουσιαστικοί κίνδυνοι ή γεγονότα στα οποία θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή. Κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους που κατά τα διαφαινόμενα θα έρθουν τα πάνω κάτω στην συναισθηματική σας ζωή, προσπαθήσετε να κυριαρχήσετε στα συναισθήματα σας και να αφήσετε την λογική να κατευθύνει τις κινήσεις σας. Εάν επιτρέψετε το συναίσθημα να πάρει το πάνω χέρι, πέρα από τις άλλες συνέπειες, αναμένεται να αντιμετωπίσετε αρκετά προβλήματα με την υγεία σας, κυρίως ψυχοσωματικής φύσης, ή από καθαρή αμέλεια και αφηρημάδα, καθώς δεν θα είστε σε θέση να σκεφτείτε καθαρά.

Το δεύτερο μισό του 2021 χρειάζεται να προσέξετε λίγο περισσότερο το γαστρεντερικό σας, καθώς και να έχετε το νου σας σε πιθανές τροφικές δηλητηριάσεις. Αποφύγετε ότι μπορεί να σας θέσει σε κίνδυνο μια δηλητηρίασης, είτε πρόκειται για ακάθαρτο νερό ή για τρόφιμα που η κατανάλωση τους παρουσιάζει υψηλή επικινδυνότητα. Σε περίπτωση μακρινών ταξιδιών, προφυλάξτε τον εαυτό σας, καταναλώνοντας τροφές ασφαλείς για την υγεία σας. Γιατί καθώς το δεύτερο μισό του έτους θα φέρει πολλές ευκαιρίες στην ζωή σας, θα ήταν κρίμα να χάσετε την δυναμική της περιόδου, λόγω της αναγκαστικής αδράνειας σας από μια τροφική μόλυνση.

Από την αρχή του χρόνου μέχρι τις 21 Μαΐου θα υπάρχει ένας διαρκής κίνδυνος τραυματισμών ή ατυχημάτων στο κεφάλι, ο οποίος παραμένει σε πιο μειωμένα επίπεδα μέχρι τις 26 Ιουλίου. Έντονοι αλλά φευγαλέοι πονοκέφαλοι είναι δυνατόν να σας ταλαιπωρήσουν κατά την διάρκεια του Ιουλίου. Τον Δεκέμβριο φροντίστε λίγο καλύτερα τον εαυτό σας, με καλύτερη διατροφή και περισσότερη ξεκούραση.

Καλή και δημιουργικά χρονιά!

Ευτυχισμένο το 2021!

Αλίντα Κανάκη

ΠΗΓΗ alindakanaki.gr


Κοινοποιησέ το
Advertisement

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα 27 Φεβρουαρίου 2021

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Κοινοποιησέ το

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Πανσέληνος στην Παρθένο.

 

Κριός

Θα εκπλαγείτε σήμερα, αλλά κάποιο άτομο του περιβάλλοντος σας θα σας προσφέρει με απόλυτη ειλικρίνεια την βοήθεια και την στήριξη του! Πολλές οι κοινωνικές επαφές και δραστηριότητες σας, αλλά δεν θα είστε απόλυτα ευχαριστημένοι. Κάτι στην ατμόσφαιρα δεν σας αφήνει να χαρείτε την ξεγνοιασιά σας. Η διάθεση σας δεν είναι ιδιαίτερα καλή σήμερα και η συμπεριφορά σας από ελαφρά έως αρκετά κυκλοθυμική.

 

Ταύρος

Οι προκλήσεις αντιμετωπίζονται με καλά ζυγισμένες και μελετημένες δράσεις και όχι με την γκρίνια. Άλλωστε από μια πρόκληση μπορεί να βγει κάτι θετικό που θα σας δώσει ώθηση στο άμεσο μέλλον. Ξαφνικές αλλαγές σχεδίων θα αναστατώσουν την μέρα σας και θα σας εκνευρίσουν. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, να μην χαλάσετε την διάθεση σας από το πρωί.

 

Δίδυμοι

Αυξημένη προσοχή και ψυχρή αντιμετώπιση απαιτεί η όποια δουλειά σήμερα! Νέοι τομείς δράσης που αξίζει να εξερευνήσετε εμφανίζονται μπροστά σας. Σας δίδεται υπόσχεση για βοήθεια και στήριξη, που θα πραγματοποιηθεί λίγο αργότερα. Ο τρόπος των επικοινωνιών σας θα έχει ένα δραματοποιημένο ύφος. Ίσως κάποιος να προσπαθήσει να σας «παραμυθιάσει» ή να σας εξαπατήσει.

 

Καρκίνος

Οι νέες γνωριμίες θα είναι το σημαντικό νέο της μέρας! Μπορεί να έχετε κάποιους νέους γείτονες, να κάνετε κάποιες γνωριμίες μέσα από τις σελίδες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να γνωρίσετε ένα ενδιαφέρον άτομο σε μια έξοδο σας. Μπορεί όμως και να βρεθείτε σε ένα βαρετό οικογενειακό γεύμα με το ταίρι σας, που θα σας χαλάσει κάπως τη διάθεση.

 

Λέων

Κάποιος θα θελήσει να σας προσφέρει μια εξυπηρέτηση σήμερα, αναρωτηθείτε όμως με πιο αντάλλαγμα θα γίνει κάτι τέτοιο… Προσοχή!!! Η αισθηματική σας ζωή παρουσιάζει εντάσεις κατά την διάρκεια της μέρας. Κάντε υπομονή και μην απογοητεύεστε. Τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα.

 

Παρθένος

Ίσως να χρειαστείτε την στήριξη των δικών σας ατόμων σήμερα. Ένα ζήτημα που σχετίζεται με προσωπικά προβλήματα ή με δυσκολίες προσωπικής φύσης να σας απασχολήσει σοβαρά. Το δεύτερο μισό της μέρας αναμένεται να είναι αρκετά πιο ήρεμο. Αφιερώστε χρόνο να απαλλαγείτε από οτιδήποτε περιττό από τον χώρο σας και να δημιουργήσετε χώρο για το καινούργιο. Ασχοληθείτε επίσης με την διατροφή σας.

 

Ζυγός

Η μέρα είναι καλή και μπορείτε να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή. Ξεκαθαρίζετε αρκετά πράγματα από το παρελθόν στον επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα. Ξεχάστε έστω και για λίγο τον εγωισμό σας και κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας να εκπληρώσετε τις επιθυμίες του αγαπημένου σας.

 

Σκορπιός

Σήμερα θα προκύψει κάποιο θέματα κοινωνικού χαρακτήρα, και μέχρι να το τακτοποιήσετε θα είστε σε υπερένταση! Δυσκολία στις επικοινωνίες σας σήμερα… Κρατήστε τις απόψεις σας για τον εαυτό σας, ιδίως εάν είναι λίγο επαναστατικές, τουλάχιστον μέχρι αν δείτε και άλλους γύρω σας να εκδηλώνονται ανάλογα.

 

Τοξότης

Αναζητάτε απαντήσεις και λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Έχετε βραχυκυκλώσει και βρίσκεστε σε αδιέξοδο, η απαντήσεις όμως κρύβονται μέσα σας. Υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και τα επιτεύγματα σας, με το να μην αφήνετε στους γύρω σας να σας κατευθύνουν στις επιλογές σας, μια και είστε άτομο ευεπηρέαστο σε στιγμές. Η διαίσθηση σας μπορεί να σας καθοδηγήσει με ασφάλεια…

 

Αιγόκερως

Ίσως να χρειαστεί να εκμυστηρευτείτε σε άτομα που εκτιμάτε ένα πρόβλημα που σας απασχολεί. Με τον τρόπο αυτό θα φωτιστεί πιθανά μια άλλη οπτική και θα σας βοηθήσει να βρείτε ευκολότερα λύσεις. Τα πράγματα μπορούν να εξελιχτούν έτσι καλύτερα, τουλάχιστον όσο αναφορά μια συζήτηση που θα κάνετε με το σύντροφο σας. Ευνοούνται η κοινωνική ζωή και οι σχέσεις με τους συγγενείς.

 

Υδροχόος

Προσοχή σήμερα, γιατί μπορεί να δημιουργηθεί μια δυσάρεστη κατάσταση με ανθρώπους που βρίσκονται ψηλότερα από σας στην επαγγελματική ιεραρχία. Με τη διαίσθηση, τη γενναιοδωρία και την ευγένεια που σας διακρίνει, υπάρχει υπόσχεση επιτυχίας των σκοπών σας. Μακρινά ταξίδια και περιπέτειες δεν αποκλείονται. Ελέγξτε την ανυπομονησία σας.

 

Ιχθείς

Κάτι φαίνεται να αλλάζει στην ζωή σας. Θα μπορούσε να είναι μια νέα φιλία που γεννιέται, μια νέα ερωτική γνωριμία ή ένας νέος συνεταιρισμός. Ότι και να είναι θα αλλάξει την ζωή σας με συναρπαστικό τρόπο. Υπάρχουνε μέρες που όλοι μας αντιμαχόμαστε το νεωτεριστικό και το άγνωστο, κάποιες άλλες όμως είμαστε πιο επιδεκτικοί. Σήμερα είναι η δική σας μέρα της αντίστασης. Αύριο όμως το σκηνικό θα είναι διαφορετικό…


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα 26 Φεβρουαρίου 2021

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Κοινοποιησέ το

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση.

 

Κριός

Η ψυχολογική και η σωματική σας κατάσταση φτιάχνει σιγά-σιγά. Αρχίζει και επικρατεί ισορροπία στις σχέσεις σας, ενώ τα επαγγελματικά σας ανεβαίνουν θεαματικά. Στον συναισθηματικό τομέα, εκτιμήστε σωστά την κατάσταση και μην αγχώνεστε με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκαθαρίσετε με το ταίρι σας και να κάνετε απόλυτα σαφείς τις προθέσεις σας.

 

Ταύρος

Αποβάλετε την μιζέρια και την λύπη από την ζωή σας και βρείτε την ισορροπία. Μοιράστε ισορροπημένα τον χρόνο σας μεταξύ επαγγελματικών υποχρεώσεων και προσωπικής ζωής, φροντίζοντας και για την ξεκούραση και εκτόνωση σας. Μια ασχολία που θα σας αποσπάσει την προσοχή από την καθημερινότητα σας θα ήταν εξαιρετικά ευεργετική για σας. Εάν έχει σχέση με την φύση ή τα φυτά ακόμη καλύτερα…

 

Δίδυμοι

Μην πιστεύετε ότι ακούτε σήμερα, ειδικά εάν προέρχεται από τα χείλη ενός σχετικά αγνώστου ατόμου.  Κινδυνεύετε να πέσετε θύμα εξαπάτησης! Πέραν αυτού, η μέρα αναμένεται να είναι χαλαρή και ήρεμη. Πηγαίνετε μια βόλτα, αναζητήσετε ένα νέο χόμπι ή απλά επικοινωνήστε με φίλους. Όσοι από σας αγαπάτε τα extreme sports, μην παραμελείτε την ασφάλεια σας.

 

Καρκίνος

Μην απαντάτε σε προκλήσεις και μην ασχολείστε με τα μικρά και ασήμαντα πράγματα της ζωής. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να χαλαρώσει, πιστέψτε στις ικανότητες σας και να προχωρήσετε σταθερά για την κατάκτηση του ονείρου σας. Η μέρα μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετικά θετική, εάν θελήσετε να την αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τις βραδινές ώρες ευνοούνται οι ρομαντικές επαφές.

 

Λέων

Πολλοί μεταξύ σας θα έχουν μια χαλαρή και πετυχημένη μέρα, επιτυγχάνοντας βήμα προς βήμα κάθε έναν από τους στόχους σας.  Αυτό θα βοηθήσει στη διατήρηση της ηρεμίας ή στην αποφυγή απογοητεύσεων και θα σας δώσει τον αναγκαίο χρόνο για την καλύτερη προετοιμασία, ώστε να κερδίσετε το όποιο στοίχημα. Τις βραδινές ώρες ασχοληθείτε με την καλύτερη οργάνωση του σπιτιού σας.

 

Παρθένος

Αποφύγετε να αγοράσετε οτιδήποτε σήμερα, γιατί το πιθανότερο είναι να σας εξαπατήσουν, αγοράζοντας μια απομίμηση ή ένα ελαττωματικό προϊόν σε πολύ υψηλή τιμή.  Η διασκέδαση με παρέα φίλων μπορεί να επιφυλάσσει μια θετική έκπληξη. Στα πιθανά σενάρια είναι να δεχτείτε ένα αναπάντεχο δώρο, να πληροφορηθείτε κάτι που θα σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμο ή να καταστρώσετε μελλοντικά σχέδια που θα σας συναρπάσουν.

 

Ζυγός

Η ατμόσφαιρα είναι ηπιότερη σήμερα και οι πιθανότητες να διορθώσετε τις δυσκολίες που προέκυψαν χθες είναι πολλές. Ξεκαθαρίστε τις διαφορές και βάλτε μερικά πράγματα στη θέση τους. Αν και πολλά πράγματα σας στεναχωρούν, θα μπορέσετε να ταχτοποιήσετε κάπως τα οικονομικά και προσωπικά σας θέματα σήμερα. Κάποιο ηλικιωμένο άτομο θα βοηθήσει τις προσπάθειες σας.

 

Σκορπιός

Οι αναμνήσεις επιστρέφουν και σας ταλαιπωρούν σήμερα. Θα αισθανθείτε δυσαρέσκεια με τον εαυτό σας για πράξεις του παρελθόντος και απαισιοδοξία για το μέλλον ή μια έντονη νοσταλγία για το παρελθόν. Απαλλαγείτε το συντομότερο δυνατό από τα θλιβερά αυτά συναισθήματα και επικεντρώστε την προσοχή σας στο σήμερα. Χαμογελάστε στη ζωή, για να σας χαμογελάσει και αυτή!

 

Τοξότης

Αφήστε τα προβλήματα και τις σκοτούρες που σας απασχολούν στην άκρη και φροντίστε να περάσετε καλά τη μέρα σας. Αν ψάχνετε για το άλλο σας μισό, βγείτε από το σπίτι σήμερα και διασκεδάστε με την παρέα σας! Αποφύγετε όμως να αναζητήσετε την τύχη σας μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα!!! Δεν θα σας βγει σε καλό… Αν είστε δεσμευμένοι, δώστε λίγη μεγαλύτερη προσοχή στα συναισθήματα και τη διάθεση του συντρόφου σας.

 

Αιγόκερως

Αιφνίδια αλλαγή σε επαγγελματικά σχέδια θα φέρει η μέρα σήμερα! Νέες ιδέες και συζητήσεις επί συζητήσεων θα φέρουν τα ξαφνικά νέα. Εκτόνωσε τον αυξημένο σας δυναμισμό με δημιουργική εργασία ή με ένα χόμπι που θα σας βοηθήσει να ξεσπάσετε και να ηρεμήσετε. Κάποιο φιλικό σας πρόσωπο θα χρειαστεί την στήριξη σας, κάτι που θα το κάνετε με μεγάλη χαρά.

 

Υδροχόος

Τον τελευταίο καιρό φορτίζεστε πολύ με τα επαγγελματικά σας και δεν δίνετε την πρέπουσα προσοχή στον οργανισμό σας. Υπάρχει το ενδεχόμενο να έχετε εμμονές με την υγεία σας. Παρόλα αυτά εάν αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα υγείας, καλό θα ήταν να επισκεφτείτε τον γιατρό σας για κάθε ενδεχόμενο.

 

Ιχθείς

Μια έλλειψη ισορροπίας και κάποια δυσαρμονία δεν σας αφήνει να απολαύσετε μια μέρα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάτι σας ενοχλεί, κάτι σας φταίει αλλά δεν μπορείτε να αποφασίσετε. Το όραμα σας λείπει κατά την σημερινή μέρα και μπορεί μεν να δουλεύετε και να προσπαθείτε για το καλύτερο, εάν δεν ξέρετε όμως προς τα πού θέλετε να πάτε, τα πάντα είναι ανώφελα.


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα 25 Φεβρουαρίου 2021

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Κοινοποιησέ το

Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις

Κριός

Η μέρα είναι γεμάτη ένταση και εσείς υπερευαίσθητοι. Ακόμη κι αν έχετε δίκιο αποφύγετε να δώσετε διαστάσεις και φερθείτε διπλωματικά. Προσοχή στο πορτοφόλι σας! Τα άστρα δημιουργούν την απατηλή αίσθηση της ανάγκης για προβολή μέσα από την σπατάλη χρημάτων. Κάποια λόγια που προέρχονται από άτομα της οικογενείας σας, μπορεί να σας πικράνουν σήμερα.

Ταύρος

Οι εξελίξεις στο εργασιακό σας περιβάλλον είναι θετικές και τα πρώτα απτά αποτελέσματα της σκληρής σας δουλειάς δεν θα αργήσουν να φανούν. Κάτι σημαντικό που είχατε αναλάβει στον εργασιακό τομέα κοντεύει να ολοκληρωθεί. Διατηρείστε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους ή συνεργάτες σε αρμονικό επίπεδο για να μην σας βγάλουν άλλου είδους προβλήματα από την πορεία σας.

Δίδυμοι

Αποφύγετε τους κινδύνους που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, καθώς και τα ρίσκα που κρύβουν οι «ευκαιρίες» που υπόσχονται ένα γρήγορο και μεγάλο κέρδος. Είναι πιθανό επίσης να υπάρξει κάποια βλάβη ή δυσλειτουργία σε μια οικιακή συσκευή που θα σας εκνευρίσει.  Προς το τέλος όμως της ημέρας θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μερικές ενδιαφέρουσες γνωριμίες, ειδικά οι αδέσμευτοι, πιθανότατα στο Διαδίκτυο.

Καρκίνος

Η σχέση σας είναι σε καλό δρόμο, κάτι φαίνεται όμως να σας προβληματίζει σήμερα ή να σας δημιουργεί το αίσθημα του ανικανοποίητου. Θα πρέπει να αναζητήσετε τις απαντήσεις στον εαυτό σας, γιατί ενδεχομένως δεν δεσμεύεστε απόλυτα στην σχέση αυτή. Θα πρέπει να βρείτε μέσα σας τι είναι αυτό που σας κρατάει στάσιμους και να προχωρήσετε στον επανασχεδιασμό της ζωής σας, προσωπικής ή επαγγελματικής.

Λέων

Αρκετά απαιτητική αναμένεται να είναι η μέρα σας, που πολλοί μεταξύ σας θα θέλατε να περάσετε χαλαρά… Ίσως να καταφέρετε να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, ώστε να χαλαρώσετε, αλλά μην το θεωρείτε δεδομένο…. Υπάρχει έντονο ενδεχόμενο, τα προβλήματα από ορισμένα στενά μέλη της οικογένειας σας να μην σας αφήνουν περιθώρια ξεκούρασης.

Παρθένος

Για τους περισσότερους Παρθένους, η μέρα θα χαρακτηρίζεται από ανησυχίες αναφορικά με την οικογένεια σας. Αναζητήστε τα θετικά στην επιχείρηση ή την εργασία σας, ώστε η διάθεσή σας να μην πέσει από τις καταθλιπτικές σκέψεις και το άγχος. Και αφού περάσετε την ημέρα σας διευθετώντας μια σειρά προβλημάτων, συνιστάται να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερο το βράδυ.

Ζυγός

Η μέρα είναι υπέροχη για να αναθερμάνετε την σχέση σας με τα αγαπημένα σας άτομα. Τα προβλήματα σε άλλους τομείς της ζωής σας φαίνεται να επιλύονται, καιρός να ασχοληθείτε και με τις προσωπικές σας σχέσεις. Έχετε την ανάγκη να βρείτε τις ισορροπίες σας μέσα στη σχέση σας. Ρυθμίστε τις υποθέσεις σας με τέτοιο τρόπο ώστε να βρείτε τον χρόνο να το ασχοληθείτε σοβαρά.

Σκορπιός

Αισθάνεστε πολύ καλά, ισορροπημένοι, χαρούμενοι, σχεδόν ευτυχισμένοι! Απολαύστε την ανέφελη μέρα σας και διαφυλάξτε την σαν κόρη οφθαλμού για τις πιο απαιτητικές στιγμές του μήνα που έρχονται… Μετά από πολλή και σοβαρή σκέψη αποφασίζετε να θέσετε τέρμα σε κάτι που σας δημιουργούσε άγχος και ανησυχία. Πετάξτε από την ζωή σας ότι αισθάνεστε ότι δεν είναι άξιο διατήρησης και επικεντρωθείτε στα ωφέλημα.

Τοξότης

Η χιουμοριστική σας διάθεση μπορεί να παρεξηγηθεί σήμερα και από το πουθενά να ανάψει ένας σπινθήρας που θα καταστρέψει μια σχέση. Να είστε προσεκτικοί. Αυτοκυριαρχία απαιτείται στις κινήσεις σας! Δεν θα ωφελούσε κανέναν, εάν ξεσπαθώνατε κατά τον προσφιλή σας τρόπο. Αποφύγετε να εκφράσετε την άποψη σας με έμφαση ή να ενεργήσετε βιαστικά!

Αιγόκερως

Σήμερα δείχνετε ανεκτικότητα στους γύρω σας και επιζητάτε την ηρεμία! Παρά την προσπάθεια σας να γεφυρώσετε το χάσμα με τον σύντροφό σας, οι προσπάθειες σας φαίνεται να μην έπιασαν τόπο. Μην απογοητεύεστε, γιατί δεν έχουν χαθεί τα πάντα. Μια αιφνίδια οικονομική ένεση θα σας χαροποιήσει και θα δώσει μια βαθιά ανάσα στον οικονομικό τομέα.

Υδροχόος

Αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο σήμερα ή ότι θα πρέπει να χαράξετε νέα πορεία και δεν ξέρετε την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσετε. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας, μια και ο ανώτερος σας εαυτός γνωρίζει καλύτερα, τι είναι το βέλτιστο για σας. Κάντε αυτό που πρέπει και όλα θα πάνε καλά. Μην παίρνετε οικονομικά ρίσκα και συμβουλευτείτε έμπιστα σας άτομα για τις κινήσεις σας στον οικονομικό στίβο.

Ιχθείς

Δυσκολίες στην επικοινωνία και διαφωνίες λόγω έλλειψης επικοινωνίας θα σας γεμίσουν με εντάσεις και άγχος. Αποφύγετε μυστικές συναντήσεις και παράνομους δεσμούς. Η μέρα είναι αρκετά απατηλή! Η σωστή διαχείριση των εξόδων σας θα σας βοηθήσει στο μέλλον. Ορισμένα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σας, καλά θα κάνετε να τα φροντίσετε. Μην οδηγείτε βιαστικά και απερίσκεπτα.


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ