Σάββατο , 25 Ιανουαρίου 2020
tarifas89 660x330 - Ταξιτζής οδήγησε βιαστή κατευθείαν στην αστυνομία

Ταξιτζής οδήγησε βιαστή κατευθείαν στην αστυνομία

Sharing is caring!

Ταξιτζής οδήγησε βιαστή κατευθείαν στην αστυνομία

Για τους οδηγούς ταξί, έχουν ακουστεί πολλά αρνητικά. Ανεξαρτήτως τι πιστεύει κανείς, υπάρχουν πολλά καλά παραδείγματα που συνηγορούν στο αντίθετο.

Ένα από αυτά, είναι και ο Άγγλος οδηγός που αντιμετωπίζεται ως ήρωας τις τελευταίες ώρες στην πατρίδα του, καθώς κατάφερε να παραδώσει στην αστυνομία έναν καταζητούμενο βιαστή, ο οποίος στην μεγάλη λίστα των θυμάτων του είχε και ένα 11χρονο αγοράκι.

viastis1 - Ταξιτζής οδήγησε βιαστή κατευθείαν στην αστυνομία

Το όλο σκηνικό έγινε την προηγούμενη Κυριακή, όταν ο Joseph McCann του έκανε σήμα να σταματήσει για να τον πάει στον προορισμό του.

«Κατάλαβα πως κάτι δεν πήγαινε καλά από τον τρόπο που συμπεριφερόταν και τα όσα μου έλεγε. Όπως για παράδειγμα να μην μπω σε κεντρικές λεωφόρους.

Έκρυβε συνέχεια το πρόσωπό μου και μου ζητούσε επίμονα να μην μπω στον Α34», είπε αρχικά ο οδηγός.

«Στην συνέχεια, είδα σε κάποια φάση έναν αστυνομικό να μην μιλάει με έναν πολίτη του. Του έπαιξα τα φώτα και σταμάτησα δίπλα του.

viastis2 - Ταξιτζής οδήγησε βιαστή κατευθείαν στην αστυνομία

Μόλις σταμάτησα, αυτός άρχισε να με χτυπάει. Ο αστυνομικός μπήκε στο αυτοκίνητο και έβαλα τις παιδικές ασφάλειες. Κατάφερε όμως να ανοίξει την πόρτα, άρπαξε ένα σπασμένο γυαλί και άρχισε να τρέχει. Μπορέσαμε όμως να του μπλοκάρουμε τον δρόμο και να τον πιάσουμε».

Συνολικά ο Joseph McCann εμπλέκεται σε συνολικά 12 επιθέσεις, με τις ηλικίες των θυμάτων του να ξεκινούν από ένα παιδί 11 ετών και έφταναν μέχρι μία 71χρονη.

ΠΗΓΗ

ilias poulis home - Ταξιτζής οδήγησε βιαστή κατευθείαν στην αστυνομία oinomessinia - Ταξιτζής οδήγησε βιαστή κατευθείαν στην αστυνομία 24173577 212881032587180 6080907507292582957 o - Ταξιτζής οδήγησε βιαστή κατευθείαν στην αστυνομία niniosbanner 1 - Ταξιτζής οδήγησε βιαστή κατευθείαν στην αστυνομία MYLO Indian Palace Restaurant - Ταξιτζής οδήγησε βιαστή κατευθείαν στην αστυνομία perrotis - Ταξιτζής οδήγησε βιαστή κατευθείαν στην αστυνομία mavreas1anigif - Ταξιτζής οδήγησε βιαστή κατευθείαν στην αστυνομία krystalkyriakoanigif - Ταξιτζής οδήγησε βιαστή κατευθείαν στην αστυνομία YPODIMATA - Ταξιτζής οδήγησε βιαστή κατευθείαν στην αστυνομία

Δες και αυτό

taxi night 1021x580 770x470 310x165 - Έχεις παράπονα από ταξιτζήδες; Κανε

Έχεις παράπονα από ταξιτζήδες; Κανε “κλικ” και πες τα!

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΤαξί Ιστότοπος για τις καταγγελίες των επιβατών Ηδη, σύµφωνα µε απόφαση του …

shares