Connect with us

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα 8 Ιουλίου

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Κοινοποιησέ το

Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση. Ερμής ανάδρομος τετράγωνο Άρη.

Κριός

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας σήμερα, με το τετράγωνο Άρη φίλοι Κριοί, και τον έλεγχο των συναισθημάτων σας, ειδικά εάν εργάζεστε υπό τις διαταγές ενός δεσποτικού ατόμου, γιατί μια έκρηξη θυμού από την πλευρά σας μπορεί να οδηγήσει σε πολύ ανεπιθύμητες καταστάσεις. Κατά τα άλλα, όλα αναμένονται να κυμανθούν σε φυσιολογικά πλαίσια. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας προσέξτε την εμμονή σας και την πίεση που μπορεί να ασκήσετε σε ένα άτομο που σας αρέσει, γιατί θα το βάλει στα πόδια… Οι δεσμευμένοι θα πρέπει κάποια στιγμή να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σας για τα συναισθήματα σας, και σήμερα είναι η κατάλληλη ευκαιρία.

 

Ταύρος

Σκεφτείτε πολύ προσεκτικά και αναλύστε κάθε πιθανό σενάριο, σχετικά με τις αλλαγές που προτίθεστε να κάνετε! Ειδικά όλες εκείνες τις αλλαγές που δεν μπορούν να αναιρεθούν εύκολα! Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν θα πρέπει να κάνετε καμία αλλαγή στην ζωή σας από τον φόβο της κακής επιλογής ή της αποτυχίας. Ενεργήστε απλά με προσοχή και περίσκεψη! Σήμερα είναι μια μέρα που μπορείτε να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα στην ζωή σας, και καλό θα ήταν να ξεφορτωθείτε ότι σας είναι βάρος, για να μπορέσετε να δημιουργήσετε χώρο για το καινούργιο. Η μέρα έχει επίσης κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

 

Δίδυμος

Η μέρα σας, τουλάχιστον στο πρώτο της μισό, δεν αναμένεται να παρουσιάσει κάτι αξιοπρόσεκτο. Μετά το μεσημέρι θα αισθανθείτε κάποια συναισθηματική κόπωση, που θα πυροδοτηθεί από κάποιο γεγονός ή μια ανάμνηση. Απαλλαγείτε από τα έντονα αυτά συναισθήματα το γρηγορότερο δυνατόν και απασχοληθείτε με πράγματα που σας κάνουν χαρούμενους και που σας βοηθούν να ξεχαστείτε. Έχετε όμως κατά νου ότι η μέρα δεν είναι κατάλληλη για πολύωρη οδήγηση ή δράσεις που θα σας εξαντλήσουν σωματικά!

 

Καρκίνος

Η μέρα επιφυλάσσει αρκετές και μεγάλες χαρές για σας, φίλοι Καρκίνοι! Επαγγελματικά ίσως να έφτασε η στιγμή εκείνης της προαγωγής που περιμένατε ή ενδεχομένως να καταφέρετε να βρείτε την τέλεια θέση εργασίας, που για χρόνια ονειρευόσασταν! Και στην προσωπική σας ζωή υπάρχουν πιθανότητες θετικών εξελίξεων, ειδικά για όσους μεταξύ σας είστε αδέσμευτοι! Ένα γοητευτικό πρόσωπο θα μπει στη ζωή σας, που θα είναι έτοιμο ψυχικά και αποφασισμένο για σοβαρές δεσμεύσεις! Όπως καταλαβαίνεται, ευκαιρίες σαν και αυτή σπάνια έρχονται…

 

Λέων

Στην αισθηματική σας ζωή ενδεχομένως να υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις, φίλοι Λέοντες, ειδικά όσοι είστε αδέσμευτοι! Ένα νέο πρόσωπο φαίνεται να μπαίνει στην ζωή σας με δυναμικό τρόπο. Προσοχή όμως στους χειρισμούς από την πλευρά σας! Αφήστε τον να δει το πραγματικό σας πρόσωπο, πως είστε στις καλές και τις κακές σας, στην χαρές και τις λύπες, ώστε να σας ερωτευτεί για αυτό που πραγματικά είστε. Στον τομέα της καριέρας σας, δεν θα ήταν κακό να καλοπιάσετε σήμερα τους ανωτέρους σας, σε κάποια λογικά πλαίσια βέβαια. Τις απογευματινές ώρες αφιερώστε λίγο από τον ελεύθερο χρόνο σας σε ένα άτομο που περιμένει με λαχτάρα να σας δει…

 

Παρθένος

Μην είστε παρορμητικοί και αφήστε το συναίσθημα στην άκρη όταν σχεδιάζετε το μέλλον σας, γιατί τις αποφάσεις που θα πάρετε θα τις μετανιώσετε στο άμεσο μέλλον, όταν θα γυρίσουν μπούμερανγκ. Ειδικά εάν πρόκειται να αναλάβετε ρίσκα οικονομική φύσης! Να είστε προετοιμασμένοι με εναλλακτικά πλάνα δράσης, ανάλογα με την πιθανή έκβαση των καταστάσεων, ώστε να είστε σε θέση να αντιδράσετε γρήγορα και με επιτυχία.

 

Ζυγός

Σήμερα καλό θα ήταν να είναι η προσοχή σας προσανατολισμένη στο μέλλον! Ότι συμβεί, οτιδήποτε ανακοινωθεί ή δρομολογηθεί, θα έχει επίπτωση στο μέλλον σας, αν και αρχικά ίσως να μην το αντιληφθείτε. Αποφύγετε καυχησιές, μην δίνετε υποσχέσεις που εκ των πραγμάτων δεν μπορείτε να τηρήσετε, μην εμπλέκεστε στις υποθέσεις των γύρω σας και ειδικά αποφύγετε να χλευάσετε λάθη ή παραλείψεις τους… Δεν είναι επίσης καλή η σημερινή μέρα να ξεκινήσετε περιπετειώδεις δράσεις ή να ξεκινήσετε μια συνεργασία ή ένα συνεταιρισμό με άτομο που δεν γνωρίζετε καλά!

 

Σκορπιός

Σήμερα θα βρεθείτε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και θα γίνετε αντικείμενο θαυμασμού! Θέλετε η εμφάνιση σας, το ντύσιμο σας, ο τρόπος που χειρίζεστε την δημόσια εικόνα σας ή τα επιτεύγματα σας, κάτι από όλα ή και περισσότερα από ένα θα σας φέρουν κάτω από τα φώτα των προβολέων! Το μόνο δυσάρεστο συμβάν που μπορεί να κρύβει η σημερινή μέρα, είναι κάποια προβλήματα με την οικογένεια σας. Σε ένα οικογενειακό συμβούλιο μπορεί να ξεφύγει η κατάσταση εκτός ελέγχου. Όσο για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας, δεν αποκλείεται μια επαφή με το αντικείμενο του πόθου σας να αναπτερώσει τις ελπίδες σας.

 

Τοξότης

Το κυρίαρχο γεγονός της μέρας μπορεί να είναι η άφιξη ενός διακεκριμένου επισκέπτη! Και η άφιξη αυτή ενδεχομένως να συνοδεύει νέα δεδομένα για την καριέρα και τα οικονομικά σας. Κατά την διάρκεια της μέρα αποφύγετε να δεσμευτείτε σε συνομιλίες με απαθείς συνομιλητές, γιατί άδικα θα χάσετε την ενέργεια σας. Αποφύγετε λεκτικές αψιμαχίες, την δεικτική κριτική τρίτων για τις ενέργειες τους αλλά κυρίως, μην προσπαθείτε να καρπωθείτε οικονομικά οφέλη με παράνομους ή ημινόμικους τρόπους.  Αφιερώστε χρόνο στα δικά σας άτομα και ίσως μια συμβουλή ενός γηραιού ατόμου σας ανοίξει ένα καινούργιο παράθυρο στην ζωή!

 

Αιγόκερως

Εμπιστευτείτε την τύχη σας και την δικαιοσύνη του σύμπαντος σήμερα και όλα θα πάνε κατ ευχή! Υπάρχει το ενδεχόμενο να ξεφύγετε κάπως από τις προθεσμίες μιας εργασίας ή κάτι να σας απογοητεύσει ελαφρά γιατί δεν καρποφόρησε όπως θα το περιμένατε ή το είχατε προγραμματίσει, αλλά έχετε κατά νου, πως τα πάντα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Θα το διαπιστώσετε με την πάροδο του χρόνου! Αποφύγετε ωστόσο ανεύθυνους χειρισμούς, ειδικά στα οικονομικά σας. Σκεφτείτε διεξοδικά κάθε κίνηση σας οικονομικού ενδιαφέροντος!

 

Υδροχόος

Σήμερα θα έχετε την παρόρμηση να επικοινωνήσετε με άτομα που έχετε πολύ καιρό να δείτε ή να ακούσετε. Αφιερώστε λίγο από τον χρόνο σας  και προσπαθήστε να σκεφτείτε, για πιο λόγο έχετε χαθεί. Μήπως κάνατε ή είπατε κάτι που δεν το συνειδητοποιήσατε; Μήπως ήρθε η χρονική στιγμή να αποκαταστήσετε τις γραμμές επικοινωνίας σας; Στον οικονομικό τομέα η μέρα υπόσχεται επικερδείς αγορές, ενδεχομένως ενός αντικειμένου που μέχρι τώρα ήταν πέρα και πάνω από την αγοραστική σας δύναμη. Το βραδάκι επικρατεί ερωτική ατμόσφαιρα και είναι η ιδανική χρονική στιγμή να εκμυστηρευτείτε τα συναισθήματα σας…

 

Ιχθείς

Οι αναμνήσεις επιστρέφουν σήμερα και σας πληγώνουν… Αναμνήσεις από περασμένα γεγονότα ή άτομα της ζωή σας που χάθηκαν και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνετε πλέον τίποτε. Η νοσταλγία είναι κάτι που δεν μπορεί να καταπολεμηθεί, πάρτε όμως τουλάχιστον χρήσιμα μαθήματα από αυτές τις στιγμές της ζωής σας που σας στοιχειώνουν. Σε επίπεδο καριέρας, θα έχετε επιτυχίες στην δουλειά σας ή καινούργιες προοπτικές για να ξεκινήσετε κάτι δικό σας. Όσοι έχετε δημιουργικές δουλειές και η έμπνευση είναι σημαντικό κομμάτι της εργασιακής σας μέρας, ίσως να έχετε μια τελείως νεωτεριστική έμπνευση σήμερα!  Τέλος, αποφύγετε δαπανηρές αγορές αλλά και επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις!

 

Πηγή: alindakanaki.gr

 


Κοινοποιησέ το

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα 25 Ιανουαρίου 2021

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Κοινοποιησέ το

Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις

(Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα στο τέλος του έτους φέρνει εξαιρετικά δώρα για σας. Μπορεί να είναι μια νέα ευκαιρία επαγγελματική, ίσως μια νέα θέση εργασίας, δεν αποκλείεται ακόμη και μια απροσδόκητη οικονομικά ανάσα. Τα συνεχή και πολλά προβλήματα του τελευταίου χρονικού διαστήματος φαίνεται να σας έχουν μπλοκάρει και δεν ξέρετε πώς να συνεχίσετε στο άμεσο μέλλον. Πάρτε αποστάσεις από τα θέματα που σας απασχολούν και σχεδιάστε εκ νέου τις δράσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε την τάση να κάνετε βιαστικές και αψυχολόγητες κινήσεις ή ενέργειες, που αφενός δεν θα έχουν πρακτικό αντίκρισμα και αφετέρου θα φέρουν ένα γενικό εκνευρισμό! Ανατροπή των προγραμμάτων σας θα φέρει σήμερα η μέρα και θα πρέπει να την αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία. Μην δυσανασχετείτε με όσα θα ακούσετε σε μια συζήτηση, γιατί εάν σκεφτείτε κάποια πράγματα θα αναγκαστείτε να παραδεχτείτε ότι είχαν δίκαιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδανική μέρα σήμερα να πλησιάστε τους ανθρώπους του σπιτιού σας ή τον σύντροφο της ψυχής σας και να περάσετε μια ήρεμη μέρα. Σε επαγγελματικό επίπεδο, με δυναμική αλλά και σοβαρή αντιμετώπιση των θεμάτων που σας απασχολούν, θα ολοκληρώσετε με επιτυχία κάποιο έργο σας. Θα κάνετε έξυπνες ενέργειες, αλλά σας βοηθά και η διαίσθησή σας. Μην παίρνετε αποφάσεις χωρίς τις κατάλληλες διαπραγματεύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλά έχετε επιτύχει τον τελευταίο καιρό και δικαίως είστε υπερήφανοι, μπορείτε όμως πολλά περισσότερα να πετύχετε, εάν αφεθείτε και ζητήσετε την βοήθεια ειδικών ή ανθρώπων που εμπιστεύεστε. Σκεφτείτε το… Ίσως χρειαστείτε τις συμβουλές κάποιου σε θέματα οικονομικής διαχείρισης και επενδύσεων. Τα τρέχοντα οικονομικά σας φαίνεται να πάνε αρκετά καλά, υπάρχουν όμως υποθέσεις από το παρελθόν που χρειάζονται ρύθμιση…

ΛΕΩΝ

Γίνεστε ανυπόμονοι! Αισθάνεστε ότι για κάποιο χρονικό διάστημα σας χειραγωγούσαν οι άλλοι και θέλετε να απαλλαγείτε από τα δεσμά της καταπίεσης. Θα πρέπει να επανεξετάσετε την πορεία της ζωής σας και να βρείτε την βαθύτερη αιτία της απογοήτευσης που σας έχει κυριεύσει. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να πάρετε χρήσιμα μαθήματα για το μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιες αναφορές στο παρελθόν ή αναμνήσεις από το παρελθόν σας μπορούν να σας φτιάξουν την διάθεση σήμερα και να σας αποσπάσουν την προσοχή από την δύσκολη τρέχουσα πραγματικότητα. Ασχοληθείτε με το σπίτι, την οικογένεια ή την προσωπική σας ζωή το απόγευμα, γιατί κάποια πράγματα θα πρέπει να ρυθμιστούν άμεσα. Η κοινωνική ζωή μπορεί να περιμένει…

ΖΥΓΟΣ

Τα επαγγελματικά σας δυσκολεύουν, όμως εσείς ξέρετε πώς να κερδίζετε τους άλλους! Εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα και πιστέψτε στον εαυτό σας και σύντομα θα δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται. Σε κοινωνικό επίπεδο δεν θα ήταν κακό να τείνετε χείρα βοήθειας σήμερα σε ανθρώπους που χρειάζονται υλική ή ηθική στήριξη. Όλο και κάποιος γύρω σας θα έχετε την ανάγκη σας σήμερα…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι εξελίξεις στο εργασιακό σας περιβάλλον είναι θετικές και τα πρώτα απτά αποτελέσματα της σκληρής σας δουλειάς δεν θα αργήσουν να φανούν. Κάτι σημαντικό που είχατε αναλάβει στον εργασιακό τομέα κοντεύει να ολοκληρωθεί. Διατηρείστε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους ή συνεργάτες σε αρμονικό επίπεδο για να μην σας βγάλουν άλλου είδους προβλήματα από την πορεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η οξύθυμη διάθεση, το άγχος και η καταπίεση, μπορούν ν αποτραπούν, αν ασχοληθείτε με μια άλλη δουλειά, κυρίως χωρίς την παρέμβαση τρίτων. Ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν για να βρείτε τις ισορροπίες σας. Ο σύντροφος της ζωής σας θα σας χαρίσει το βραδάκι ρομαντικές στιγμές, αρκεί να μην τον απογοητεύσετε με τη συμπεριφορά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σας διακατέχει έντονη δημιουργικότητα και πάθος και υψηλή καλλιτεχνική διάθεση. Μην ξεφύγετε από το μέτρο και μετριάστε όσο μπορείτε την ορμητικότητα σας, για να υπάρχει διάρκεια σε ότι αγαπάτε. Πετάξτε επίσης από την ζωή σας ότι αισθάνεστε ότι δεν είναι άξιο διατήρησης και επικεντρωθείτε στα ωφέλημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα σας μπορεί να αποδειχτεί μια μέρα ατελείωτων συναντήσεων και επαφών! Εάν δεν αισθάνεστε κουρασμένοι από την βδομάδα που πέρασε, μην αρνείστε προσκλήσεις φίλων, πηγαίνετε σε μια γιορτή ή παρακολουθήσετε ένα πολιτιστικό γεγονός. Θα σας ωφελήσει να αλλάξετε περιβάλλον, έστω για λίγες ώρες. Για εσάς που είστε ελεύθεροι, μια έξοδος αυξάνει τις πιθανότητες για μια μοιραία συνάντηση.

ΙΧΘΕΙΣ

Σήμερα καλό θα ήταν, πέρα από την δουλειά να φροντίζετε τον εαυτό σας και να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο σώμα σας. Πέρα από την ξεκούραση, μια καλή διέξοδος θα ήταν η ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας, που θα σας βοηθούσε να ανεβείτε ψυχολογικά. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποια σημαντικά προβλήματα, αναζητήστε την βοήθεια ειδικού.


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα 24 Ιανουάριου 2021

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Κοινοποιησέ το

Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις

(Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Κριός

Μην επιτρέπετε το στρες στην δουλειά να σας συντρίψει, γιατί σε πολλά πράγματα η εικόνα μπορεί να ξεγελάει. Ωστόσο, είναι μια κατάλληλη μέρα για αλαρές συναντήσεις με φίλους, για συζητήσεις αναφορικά με το μέλλον της οικογένειάς σας ή για ένα διακριτικό φλερτ με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει.

Ταύρος

Η μέρα θα σας φέρει αντιμέτωπους με κάποιες από τις φοβίες σας. Καταπολεμήστε τον πανικό και ενεργήστε με ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση. Αποβάλετε τις φοβίες σας που σας περιορίζουν και αφήστε το φως να μπει στην ζωή σας. Προσοχή στην ένταση με αγαπημένα πρόσωπα ή οικογενειακό περιβάλλον σήμερα! Εάν χάσετε την ψυχραιμία σας και βάλετε τις φωνές, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να χάσετε το δίκαιο σας. Με την διπλωματία θα καταφέρετε περισσότερα.

Δίδυμοι

Νέοι τομείς δράσης ίσως να εμφανιστούν ξαφνικά μπροστά σας, με το ξεκίνημα της μέρας. Μελετήστε τους προσεκτικά! Τα άστρα θα φέρουν στο προσκήνιο προτάσεις που θα σημαδέψουν θέματα εργασίας σας. Μελλοντικές προαγωγές ή συμφωνίες προς όφελος σας θα έρθουν πολύ σύντομα. Μια απρόσμενη κατάσταση μπορεί να σας αναστατώσει και να σας αποσυντονίσει.

Καρκίνος

Θα αντιμετωπίσετε πιθανόν κάποια οικογενειακά θέματα που θα απαιτήσουν προσεκτικό χειρισμό, υπομονή και διπλωματία. Η διαίσθηση σας θα σας οδηγήσει στον σωστό δρόμο… Η μέρα δεν προσφέρεται για τζόγο και ριψοκίνδυνα παιχνίδια, τόσο με την κυριολεκτική τους έννοια, όσο και μεταφορικά! Κινδυνεύετε να χάσετε τα πάντα πριν καλά-καλά το καταλάβετε.

Λέων

Πολλές οι εναλλαγές κατά τη διάρκεια της μέρας και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι γι αυτές. Πολλές από τις προγραμματισμένες δραστηριότητες σάς σήμερα να αναβληθούν λόγω απρόβλεπτων παραγόντων. Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας για μια ενδεχόμενη αποτυχία και δεν πρέπει να ανησυχείτε για οποιοδήποτε δεν εξαρτάται από το χέρι σας και δεν μπορείτε να αποφύγετε.

Παρθένος

Απογοήτευση και μοναξιά ίσως να αισθανθείτε και θα έχετε την διάθεση να κρυφτείτε στο καβούκι σας. Καλύτερα όμως θα ήταν να βρείτε έξω, έστω και με το ζόρι, και να χαλαρώσετε με φιλική παρέα. Προσέξτε όμως ποιόν εμπιστεύεστε, ιδίως στον εργασιακό σας χώρο. Υπάρχει αρκετό παρασκήνιο γύρω σας που προσπαθεί να σας υπονομεύσει και δεν είναι ανάγκη να τους οπλίσετε το χέρι…

Ζυγός

Θα έχετε την τάση να αναλαμβάνετε ευθύνες ή επιπλέον εργασία, υπερεκτιμώντας τις δυνατότητες σας. Καλύτερα να απορρίψετε κάποια δουλειά και να είστε εμπρόθεσμοι, παραδίδοντας ένα άρτιο αποτέλεσμα, παρά να αγχώνεστε και να παρουσιάσετε τελικά κάτι μέτριο ή ελλιπές. Θα χρειαστεί επίσης να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και με την φυσική σας κατάσταση. Ίσως είναι καιρός να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες και να εντάξετε την άσκηση στην ζωή σας για να προλάβετε τα δύσκολα…

Σκορπιός

Με την διαίσθηση σας σε έξαρση θα μπορέσετε να διαγνώσετε τα αίτια των Πρβλημάτων στο οικογενειακό σας περιβάλλον και να βοηθήσετε σημαντικά στην διευθέτηση ή την επίλυση τους. Σε επαγγελματικό επίπεδο, κάποιες αλλαγές που θέλετε να κάνετε ίσως θα πρέπει να τις αναβάλετε, να ασχοληθείτε με την αρτιότερη οργάνωση για να επιτύχετε σημαντικά πράγματα μελλοντικά.

Τοξότης

Κάθε καινούργιο ξεκίνημα συνοδεύεται αναγκαστικά από το τέλος μιας κατάστασης. Μην θρηνείτε για ότι τελείωσε, προσηλωθείτε στο καινούργιο που ξεκινάει. Θα σας είναι ωστόσο χρήσιμη η παρουσία ενός στενού σας φιλικού προσώπου. Είναι από εκείνες τις μέρες που η παρουσία και μόνο ενός αγαπητού μας προσώπου είναι ικανή να γαληνέψει την ψυχή μας…

Αιγόκερως

Η υπερβολική σας αυτοπεποίθηση μόνο να σας βλάψει μπορεί στην παρούσα φάση, γιατί μπορεί να σας οδηγήσει σε επιπόλαιες αποφάσεις και να σας ζημιώσει, κυρίως υλικά! Δεν μπορείτε να ελέγξετε την ροή της δουλειάς σας σήμερα, γιατί έχετε διασπάσει τις δυνάμεις σας σε πολλά μέτωπα, και μάλιστα χωρίς σκοπό και ουσία.

Υδροχόος

Προσέχετε να μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας. Μην είστε αφηρημένοι και προσπαθήστε να οργανωθείτε. Το πλανητικό σκηνικό σας γεμίζει με ανυπομονησία, καθώς σκέφτεστε συνέχεια τις προσωπικές σας επιθυμίες και λιγότερο την δουλειά σας. Μόνο με σκληρή δουλειά και μεγάλη υπομονή, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε ένα επαγγελματικό πρόβλημα.

Ιχθείς

Η διάθεση πολλών εκπροσώπων του ζωδίου σας θα είναι επιθετική. Αυτή ωστόσο θα είναι η ιδανική στάση για την κατάκτηση νέων στόχων σταδιοδρομίας ή για την κατατρόπωση ενός πιθανού αντίπαλου σας. Τα αθέμιτα μέσα καλό είναι να αποφεύγονται, καθώς και η χειραγώγηση των άλλων. Τις βραδινές ώρες δώστε προσοχή στα στενά μέλη της οικογένειας σας.


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Ζώδια

Ταύρος ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις – 2021

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Κοινοποιησέ το

Η ώρα της δράσης…

Από την Αλίντα Κανάκη!

Το 2021 είναι ένα έτος πλούσιο σε γεγονότα και αν χειριστείτε τις καταστάσεις με τον κατάλληλο τρόπο, μπορείτε να τις γυρίσετε προς όφελός σας! Ο μόνος περιορισμός που θα σας φέρει η νέα χρονιά θα αφορά τον χρόνο! Ο χρόνος θα αποτελεί μια πολύ σημαντική παράμετρο καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους, καθώς κάποιες φορές θα πρέπει να δράτε άμεσα, κάποιες άλλες θα πρέπει να επιβραδύνετε, ώστε να μην χάσετε κάποια πολύ σημαντική λεπτομέρεια της δράσης. Και στις περιπτώσεις όμως που θα πρέπει να δράσετε άμεσα, συνιστάται να το κάνετε μετά από ανάλυση της κατάστασης, με βάση δηλαδή την λογική και όχι το συναίσθημα.

Η Σελήνη είναι ο κύριος αντίπαλος σας μέσα στο 2021! Ευτυχώς όμως για σας, θα έχετε σαν στήριγμα την αρκετά έντονη ενέργεια του Άρη, που υπό κανονικές συνθήκες περιορίζει τις δυνατότητες σας, στην παρούσα όμως αστρολογική συγκυρία θα αποτελέσει σημαντικό υποστηρικτή των προσπαθειών σας. Το κύριο μότο της χρονιάς αυτής είναι να ονειρευτείτε λιγότερο και να δράσετε περισσότερο. Επικεντρώστε τις προσπάθειες σας στην επίλυση των πρακτικών προβλημάτων της ζωής σας, κυρίως σε ότι έχει σχέση με την ύλη. Παράλληλα, το 2021 είναι ένα έτος ιδανικό για την υλοποίηση νέων έργων που θα αποβλέπουν στην αύξηση των εισοδημάτων σας. Καθώς όμως οι εποχές είναι δύσκολες και οι αλλαγές ξαφνικές και αλλεπάλληλες, πολλά από τα σχέδια σας ίσως να μην καταστεί δυνατό να δουν σάρκα και οστά, τουλάχιστον μέσα στην χρονιά αυτή.

Το διάστημα από τις πρώτες μέρες του χρόνου μέχρι και τον Μάρτιο του 2021 θα έχετε μια αξιοθαύμαστη διαύγεια. Θα είστε σε θέση να βλέπετε ξεκάθαρα και να κατανοείτε σε βάθος τα όσα θα διαμείβονται γύρω σας, κάτι που θα αποτελέσει σημαντικό πλεονέκτημα, κυρίως στον τομέα των επαγγελματικών σας. Στα αισθηματικά σας όμως η συμπεριφορά σας θα πρέπει να είναι εντελώς διαφορετική. Είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να είστε δίκαιοι απέναντι στο ταίρι σας και θα είναι απαγορευτικό να παίζετε σε διπλό ταμπλό, γιατί θα έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα από το αναμενόμενο.

Στο επαγγελματικό τομέα έχετε το δικαίωμα, ίσως και την υποχρέωση απέναντι στον εαυτό σας, να χρησιμοποιήσετε όλα σας τα χαρτιά μέσα στο 2021! Δεν θα έχει σημασία με ποιο τρόπο θα κατακτήσετε τις νίκες σας, γιατί οι νικητές είναι υπεράνω κρίσης. Αυτό ακριβώς διδάσκει και το μεταλλικό Βουβάλι που κυριαρχεί στο 2021 κατά την κινέζικη αστρολογία. Ο σκοπός δικαιολογεί τα μέσα, αρκεί να γνωρίζετε ότι κάποια στιγμή θα κληθείτε να πληρώσετε το αντίστοιχο τίμημα των πράξεων σας, εάν καταφύγετε σε πλάγια μέσα και ύπουλες τακτικές. Κατά την διάρκεια της περιόδου αυτής μπορείτε να θέσετε τα θεμέλια της δικής σας επιχείρησης, κάνοντας βήματα προόδου και ανάπτυξης προς την σωστή κατεύθυνση, που θα σας οδηγήσουν σε μια μεγαλύτερη οικονομική άνεση. Εάν είστε ήδη επιχειρηματίες, σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο επέκτασης των δραστηριοτήτων σας. Μην χρονοτριβείτε όμως άσκοπα, γιατί θα χάσετε την δυναμική των ημερών.

Η περίοδος από τον Απρίλιο έως τον Ιούλιο είναι ενδιαφέρουσα, αν και διφορούμενη για το ζώδιο σας. Χαιρέκακα σχόλια από ανθρώπους του περιβάλλοντος σας δεν θα πρέπει να επιτρέψετε να σας αγγίξουν, και φροντίστε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας. Εάν όμως κάποιο έμπιστο σας άτομο ασκήσει εποικοδομητική κριτική στα πεπραγμένα σας, ακούστε τον με προσοχή και εφαρμόστε τις συμβουλές του. Γιατί οι συμβουλές του μπορεί να είναι πραγματικά χρήσιμες και να σας ανοίξουν τα μάτια σε ζητήματα που δεν ξέρετε πως να τα διαχειριστείτε.

Θα έρθουν στιγμές το διάστημα αυτό που δεν θα ξέρετε πως να κινηθείτε και τι αποφάσεις να πάρετε. Εάν δεν είστε σίγουροι για κάτι, αποφύγετε το. Θα υπάρξουν όμως και περιπτώσεις που δεν θα έχετε αυτή η δυνατότητα, οπότε θα πρέπει να βασιστείτε στην τύχη σας. Εάν έχετε κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό, ακόμη και λάθη να κάνετε, στο τέλος θα ανταμειφθείτε. Η οικογένεια σας θα είναι το μεγαλύτερό σας στήριγμα τις εποχές αυτές, που θα είναι γεμάτες ξαφνικές αλλαγές και αναπροσαρμογές. Αν και οι προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις περνούν κατά το 2021 στο παρασκήνιο για τα περισσότερα ζώδια του ζωδιακού, εσείς είστε ίσως η μοναδική εξαίρεση στον κανόνα. Καλλιεργήστε τες, γιατί θα χρειαστείτε στην πορεία τόσο τους συγγενείς σας, όσο και τα πιο κοντινά μέλη της οικογένειας σας.

Το δίμηνο Αυγούστου και Σεπτεμβρίου αναμένεται να είναι σε γενικές γραμμές μια σχετικά ήρεμη περίοδος για το ζώδιο σας. Όσο ήρεμη μπορεί να είναι, γιατί οι αλλαγές που συντελούνται γύρω σας θα συνεχίσουν να συμβαίνουν. Το διάστημα αυτό θα πρέπει να σκεφτείτε τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα και να καταστρώσετε στρατηγικά σχέδια δράσης. Μπορείτε να συνεχίσετε να την παρούσα πορεία σας, προστατευμένοι σε μια ομαδική δουλειά, που όμως θα επιβραδύνει σημαντικά την δυναμική της εξελικτικής σας πορείας. Μπορείτε όμως και να χαράξετε ένα νέο δρόμο, μια αυτόνομη πορεία, που θα σας επιτρέψει να απελευθερώσετε τις δυνάμεις σας και να απογειωθείτε στο μέλλον. Το βέβαια είναι ότι θα πρέπει να επιλέγετε, γιατί δεν μπορείτε να στοιχηματίζετε σε δυο άλογα ταυτόχρονα.

Η προσωπική σας ζωή αναγκαστικά θα πρέπει να περάσει στο παρασκήνιο το δίμηνο αυτό και εάν πρέπει να ληφθούν αποφάσεις, θα πρέπει να περιμένουν για ένα πιο ευνοϊκό χρονικό διάστημα. Οικονομικά είναι μια περίοδος που θα πρέπει να ξοδέψετε χρήματα για να συγκεντρώσετε τα κεφάλαια που είναι απαραίτητα για την επαγγελματική σας επέκταση, εάν επιλέξετε να ακολουθήσετε αυτό το μονοπάτι. Εάν ασχολείστε με τον αθλητισμό σε επίπεδο πρωταθλητισμού, έχετε την δυνατότητα να πετύχετε εξαιρετικές επιδόσεις και ρεκόρ μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου. Είναι επίσης μια περίοδος που θα μπορέσετε να ξεκλέψετε μερικές μέρες και να κάνετε διακοπές με τους δικούς σας ανθρώπου ή αγαπημένους φίλους, γιατί δεν αναμένεται να χάσετε τίποτε συνταρακτικό από την δράση.

Το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς αναμένεται να είναι απρόβλεπτο, με δυσάρεστες εκπλήξεις και προσπάθειες εξαπάτησης ή παραπλάνησης σας. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και να εμπιστεύεστε την κρίση και την διαίσθηση σας, καθώς πολλά πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά από ότι θα φαίνονται εκ πρώτης όψεως. Την περίοδο αυτή δεν θα πρέπει να βιαστείτε να λάβετε αποφάσεις. Είναι σημαντικό να εξετάσετε την κάθε σας κίνηση με προσοχή. Μην απορρίπτετε τις συμβουλές των πρεσβυτέρων, θα πρέπει όμως να ενεργείτε κατά την κρίση σας. Ο φθόνος των γύρω σας δεν θα πρέπει να επιτρέψετε να σας αγγίξει και μην παρεκκλίνετε επ ουδενί από την πορεία σας. Η εστίαση αυτή στο στόχο θα σας βοηθήσει να αποφύγετε σημαντικά λάθη σε κρίσιμες στιγμές. Και εάν καταφέρετε να ξεπεράσετε όλες αυτές τις συμπληγάδες του 2021, το τέλος του χρόνου σας επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη!

Ας εξετάσουμε τώρα τους εξωτερικούς πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος και τον ρόλο που θα διαδραματίσει η παρούσα διέλευση τους για το ζώδιο σας μέσα στο 2021:

Κρόνος στον Υδροχόο (2020-2023)

Όσο ο Κρόνος διερχόταν μέσα από το ζώδιο του Αιγόκερου και τον 9ο ηλιακό σας οίκο (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια) είχατε την ευκαιρία να εντρυφήσετε σε πιο φιλοσοφικά ζητήματα, προσπαθώντας να κατανοήσετε το βαθύτερο νόημα της ζωής και να έρθετε σε αρμονία με τον εσωτερικό σας κόσμο. Τώρα λοιπόν, με το πέρασμα του Κρόνου στον Υδροχόο από τον Δεκέμβριο του 2020 και μετά, είναι καιρός να στρέψετε το βλέμμα σας στο μέλλον! Το 2021 θα σας δώσει μια πρώτη ιδέα για το τι θα πρέπει να αντιμετωπίσετε στα χρόνια που ακολουθούν.

Το πέρασμα του Κρόνου από τον Υδροχόο και από το μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας (10ος οίκος – καριέρα και δημόσιος βίος) θα αποτελέσει ένα σημείο καμπής για το ζώδιο σας. Θα αποκαλυφθούν πλευρές ή αρετές της προσωπικότητας σας που δεν γνωρίζατε ότι διαθέσετε, κάτι που ωστόσο θα συμβεί υπό πιεστικές καταστάσεις. Θα είναι όμως προς όφελος σας, για να μπορέσετε να απελευθερώσετε όλες εκείνες τις δημιουργικές δυνάμεις που μπορούν να σας οδηγήσουν σε μεγάλα μελλοντικά επιτεύγματα.

Το 2021 σας βρίσκει με πολλές ανασφάλειες και προβληματισμούς, ενδεχομένως και σε μια ελαφρά καταθλιπτική φάση. Και είναι λογικό και επόμενο, καθώς ο Κρόνος εγκαταλείπει ένα ζώδιο της γης, αρμονικό προς το δικό σας, για να περάσει σε ένα ζώδιο του αέρα, ξένο προς τα χαρακτηριστικά και την φύση σας. Για το ζώδιο σας θα είναι σαν να ήρθε το τέλος του κόσμου, και κατά μια έννοια θα έχει έρθει, εάν παρατηρήσουμε τα δρώμενα γύρω μας.

Αφιερώστε λίγο χρόνο και οραματιστείτε το μέλλον που θέλετε να διεκδικήσετε και αξίζετε. Βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας, αναθεωρήστε απόψεις και στρατηγικές, αναδιοργανώστε την ζωή σας, χωρίς δισταγμούς και δεύτερες σκέψεις. Η επιτυχία είναι εφικτή, εάν είστε προετοιμασμένοι ψυχικά και πνευματικά για ένα προκλητικό και άκρως απρόβλεπτο 2021! Και όσο και αν σας φαίνεται περίεργο, το 2021 θα το αναπολείτε με ζεστασιά στα χρόνια που θα ακολουθήσουν, γιατί θα είναι το πρώτο έτος της νέας σας ζωής!

Ουρανός στον Ταύρο (2019-2025)

Ο Ουρανός διέρχεται από το ζώδιο σας και τον 1ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αυτόν που είναι υπεύθυνος για την ταυτότητα σας, την έκφραση του εαυτού σας και την αυτοδιάθεση σας. Η παρουσία του στον οίκο αυτό επιβεβαιώνει με τον πιο περίτρανο τρόπο τις αλλαγές και μετασχηματισμούς που συμβαίνουν μέσα σας. Είναι ο οίκος που εκφράζει πως σας βλέπουν και σας αξιολογούν οι γύρω σας, τις ενέργειες σας σαν απάντηση στα εξωτερικά ερεθίσματα, τα κίνητρα σας, τους στόχους σας και την γενικότερη στάση σας στην ζωή.

Ο Ουρανός σαν σύμβολο μιας ανώτερης μορφής συνείδησης σας κάνει πιο ευαίσθητους κατά το πέρασμα του από το ζώδιο σας. Μέσα στο 2021 θα κινηθεί μεταξύ της 6ης  και της 14ης μοίρας, φεύγοντας από το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας και περνώντας στο δεύτερο. Το πέρασμα αυτό σηματοδοτεί και το τέλος της περιόδου για το ζώδιο σας, κατά την οποία θεωρούσατε τον οικονομικό πλούτο, την υλική ευημερία, την άνεση και την σωματική ικανοποίηση πρωταρχικής σημασίας για την ζωή σας.

Το 2021 ξεκινά η τελική μετάβαση σας σε μια άλλη πραγματικότητα, όπου θα κυριαρχούν οι πνευματικές αξίες στην ζωή σας. Μην εκπλαγείτε εάν δείξετε ξαφνικά δείγματα ενδιαφέροντος την χρονιά αυτή για φιλοσοφικά ή θρησκειολογικά ζητήματα, για την τέχνη και τις επιστήμες, ιδίως τις θετικές, αλλά και για τα δρώμενα σε κοινωνικό ή συλλογικό επίπεδο.

Το σημαντικότερο από όλα είναι όμως, ότι μέσα στο 2021 θα έχετε στην διάθεση σας τα εργαλεία που χρειάζεστε για να προωθήσετε τα ενδιαφέροντας σας. Ο Ουρανός θα σας δώσει τη χρονιά αυτή καθώς και τα έτη που ακολουθούν μια ισχυρή επιθυμία για ελευθερία και ανεξαρτησία, πλεόνασμα αισιοδοξίας, αντοχή και δύναμη να ανταπεξέλθετε επαγγελματικά και παρορμητικότητα.

Θα είστε πολύ πιο αποφασισμένοι να πετύχετε επαγγελματικά και να αποκτήσετε κοινωνική αναγνώριση για το έργο σας, και στην προσπάθεια σας αυτή θα είστε έτοιμοι να μετακινήσετε βουνά για να το πετύχετε. Και κάποιοι θα το καταφέρετε. Μέσα στο 2021 αναμένεται να δείξετε εξαιρετικές διπλωματικές ικανότητες, κάτι που θα σας ευνοήσει σε τυχόν διαπραγματεύσεις, θα σας κάνει όμως και πολύ πιο ανεκτικούς απέναντι στους γύρω σας.

Το ζώδιο σας είναι γνωστό για την επιμονή και την υπομονή του και το πέρασμα του Ουρανού από τον πρώτο οίκο σας θα σας δώσει την ενέργεια εκείνη που χρειάζεστε, καθώς και την αφοσίωση που απαιτείται, ώστε να πετύχετε οτιδήποτε βάλετε στο στόχαστρο σας! Λόγω ζωδιακού χαρακτηριστικού δε, περιμένετε μέχρι την τελευταία στιγμή να αναλάβετε δράση, όταν αισθάνεστε όμως ότι ήρθε η ώρα, δεν μπορεί να σας σταματήσει τίποτε. Καταπιάνεστε και επιλύετε όλα σας τα προβλήματα ταυτόχρονα. Και το 2021 φαίνεται να είναι μια τέτοια χρονική στιγμή!

Για την υλοποίηση των έργων σας χρειάζεστε την στήριξη μια ομάδας. Θα κληθείτε όμως να συσπειρώσετε μια ομάδα γύρω σας, θα αποκτήσετε οπαδούς ή μάζες ανθρώπων που θα ακούνε τις κλήσεις σας και εσείς θα είστε σε θέση να τους δώσετε ένα σύνθημα, ένα όραμα ή μια νέα οπτική που θα μπορέσουν να ακολουθήσουν, ενωμένοι όλοι μαζί. Υπάρχει όμως και ένα «αλλά»: Είστε έτοιμοι να αναλάβετε μια τέτοια ευθύνη; Γιατί η διαχείριση της εξουσίας κάθε μορφής απαιτεί προσεκτικούς χειρισμούς, στόχους και κυρίως μια συνετή πορεία στον χώρο και χρόνο.

Η ανάδρομη πορεία του Ουρανού το 2021 θα επηρεάσει τον τρόπο που επικοινωνείτε ή συνδιαλέγεστε με τους γύρω σας για τα καθημερινά ζητήματα. Η ηρεμία, η υπομονή, η επιμονή και η διακριτικότητα που είναι χαρακτηριστικά του ζωδίου σας ίσως να εκλείψουν και να δείξετε ένα νέο πρόσωπο που δεν θα αναγνωρίζουν. Η επαναστατικότητα και η παρορμητικότητα στις δράσεις σας ίσως να καταστρέψει μακροχρόνιες σχέσεις, εάν δεν θέσετε υπό έλεγχο τις αντιδράσεις σας, και να ζημιώσουν ανεπανόρθωτα την δημόσια εικόνα σας.

Ποσειδώνας στους Ιχθείς (2011-2026)

Ο Ποσειδώνας θα συνεχίσει και φέτος την πορεία του μέσα από το ζώδιο των Ιχθύων, το ζώδιο που κυβερνά, μέσα από τον 11ο ηλιακό σας οίκο, που είναι υπεύθυνος για τις κοινωνικές σας επαφές, τις φιλίες και τους συγγενικούς σας δεσμούς, καθώς και τις γνωριμίες, παλιές και καινούργιες. Όσο διέρχεται ο Ποσειδώνας μέσα από τον φυσικό του χώρο, μέσα από το σπίτι του, οι ενέργειες του είναι ενισχυμένες στο δεκαπλάσιο, οπότε και ο αντίκτυπος της διέλευσης του μέσα από τους Ιχθείς είναι εξαιρετικά ισχυρός για την κοινωνική σας διάδραση. Σας δίνει ένα εξαιρετικό βάθος συναισθημάτων και μιας ευαισθησίας απέναντι στο κοινωνικό σύνολο. Τα χρόνια αυτά μπορείτε μέσω συγγενών, φίλων ή γνωριμιών να συσπειρώσετε κάποιους ανθρώπους γύρω σας και να σχηματίσετε έναν κύκλο φανατικών υποστηρικτών σας που θα σας ακολουθούν.

Μέσα στο 2021 ο Ποσειδώνας θα κινηθεί μεταξύ της 18ης και της 23ης μοίρας των Ιχθύων, μεταξύ δηλαδή του δεύτερου και τρίτου δεκαήμερου, που σηματοδοτεί την μετάβαση από μια περίοδος διαισθητικής αυτοπεποίθησης σε μια πολύ πιο ιδεαλιστική φάση, πιο ονειρική, με ευσεβείς πόθους που όμως μπορούν να οδηγήσουν σε κάποιες περιπτώσεις στον φανατισμό. Θα σημάνει την χρονική στιγμή που θα πρέπει να κάνετε τα σχέδια σας, να αναζητήσετε και να θέσετε σε εφαρμογή τις καινοτόμες ιδέες και τις νέες προσεγγίσεις στον τομέα της ζωής σας που κυβερνά ο 11ος οίκος. Οι πρωτοβουλίες του ζωδίου σας ή η σταθερή και αποφασιστική σας στάση μπορεί να φέρει ή να στηρίξει μια επανάσταση στα κοινωνικά δρώμενα. Αρκεί να αναλογιστούμε, ότι η μετάβαση Κρόνου και Δία στο ζώδιο του Υδροχόου, προαναγγέλλει βαθιές αλλαγές στον τρόπο κοινωνικοποίησης, για να καταλάβουμε την σπουδαιότητα της περιόδου!

Σε κάθε περίπτωση, ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς μας προικίζει με αυξημένη διαίσθηση, και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να εμπιστεύεστε την διαίσθηση σας. Γιατί οι εικασίες σας, το πιο πιθανό είναι να είναι σωστές. Από την άλλη πλευρά όμως, ο Ποσειδώνας μας κάνει ονειροπόλους, αιθεροβάμονες, Δον Κιχώτες. Φροντίστε μέσα στο 2021 να παραμείνετε γειωμένοι. Τα όνειρα σας να είναι ρεαλιστικά, εφικτά για την πραγματικότητα του καθένα σας.

Πλούτωνας στον Αιγόκερω (2008-2024)

Ο Πλούτωνας συνεχίζει την πορεία του μέσα από τον Αιγόκερω και μέσα στην χρονιά αυτή αναμένεται να κινηθεί μεταξύ της 24ης και 26ης μοίρας του ζωδίου, πλησιάζοντας όλο και πιο κοντά στο κλείσιμο αυτού του 16ετούς κύκλου στον Αιγόκερω. Όλα αυτά τα χρόνια διέρχεται μέσα από τον 9ο ηλιακό σας οίκο, αυτόν που είναι υπεύθυνος για την κοσμοθεωρία σας, την ανώτερη εκπαίδευση, την πίστη και τις πεποιθήσεις, το ξένο και το άγνωστο. Σε κοσμικό επίπεδο η θέση του αυτή αφορά το διεθνές εμπόριο και τα μακρινά ταξίδια, την πνευματικότητα και τις φιλοσοφικές αναζητήσεις. Την χρονική στιγμή όμως που βιώνουμε όμως, τίποτε δεν είναι αυτό που φαίνεται. Η πραγματικότητα αλλάζει, το ίδιο και η αντίληψη μας για την πραγματικότητα, καθώς πλησιάζει η ολοκλήρωση του κύκλου και βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο του μετασχηματισμού.

Η διέλευση του Πλούτωνα από τον 9ο οίκο μας οδηγεί συχνά σας άκρα! Για το ζώδιο σας όμως σημαίνει μια αναγέννηση του ενδιαφέροντος σας για πνευματικές αναζητήσεις, καθώς και την αύξηση των μεταφυσικών σας εμπειριών. Οι θέσεις σας για το πρέπον και το δίκαιο γίνονται ακλόνητες κα η πίστη σας σε ένα δίκαιο αύριο το λάβαρο του αγώνα σας. Δεν έχετε άλλη επιλογή από το να υπηρετήσετε αυτό το σκοπό, που ο άρχοντας του Κάτω Κόσμου έχει προδικάσει για το ζώδιο σας. Θα υπερασπιστείτε τα πιστεύω σας μέχρι τελικής πτώσης.

Την περίοδο αυτή της ζωής σας ίσως να βιώσετε κάποιο γεγονός (μπορεί και να το βιώσατε ήδη) ισχυρό, συγκλονιστικό, όμοιο με Θεϊκή παρέμβαση, που θα σας αγγίξει στο βαθύτερο δυνατό επίπεδο της ύπαρξης σας. Κάποιους όμως το γεγονός αυτό μπορεί να τους οδηγήσει στον φανατισμό, στην ανάγκη επιβολής της άποψης τους στους γύρω τους, ως κάτοχοι της απόλυτης αλήθειας, ενσαρκωτές του παπικού αλάθητου. Εάν σας συμβεί κάτι τέτοιο, θα είναι επιτακτική η ανάγκη να κάνετε τη αυτοκριτική σας, γιατί θα έχετε ξεφύγει…

Ταύρος 2021 – Συναισθηματικά

Το 2021 θα είναι μια ανατρεπτική χρονιά για τα συναισθηματικά σας, καθώς θα είναι εντελώς διαφορετική από ότι έχετε συνηθίσει ή από ότι θα περιμένατε. Σχέδια θα αλλάξουν ή θα ακυρωθούν, αυτό όμως θα αποδειχτεί ότι θα είναι προς όφελος σας. Το πρώτο μέρος του χρόνου σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι πληροφορίες που θα έρθουν στα χέρια σας και θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε άποψη για πολλά πράγματα της συναισθηματικής σας ζωής. Το δεύτερο μέρος του 2021 κυρίαρχη θέση έχουν οι συνταρακτικές γνωριμίες και οι φωτεινές προσωπικότητες που θα έρθετε σε επαφή, που σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί να γίνουν μοιραίες, εάν το επιτρέψετε. Με την Αφροδίτη, τον κυβερνήτη σας και άρχοντα των ζητημάτων της καρδιάς να απορροφά την αρνητική ενέργεια και τους κραδασμούς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μην προδώσετε τον εαυτό σας και τα ιδανικά σας.

Το πρώτο μισό του 2021 είναι μια μάλλον ασυνήθιστη περίοδος για το ζώδιο σας, καθώς πολλά μπορούν να αλλάξουν, να αποκαλυφθεί ότι πολλά δεν ήταν αυτά που φανταζόσασταν. Είναι σημαντικό ωστόσο να μην βιαστείτε την περίοδο αυτή να καταλήξετε σε συμπεράσματα. Οι κύριοι του ζωδίου σας καλό θα ήταν να επανεξετάσουν το διάστημα αυτό τις απόψεις τους για το άμεσο τους περιβάλλον! Ίσως κάπου εκεί να βρουν τις απαντήσεις που χρειάζονται.

Οι δεσμευμένοι ή παντρεμένοι θα έχουν λιγότερες δυσκολίες προσαρμογής στην νέα πραγματικότητα, σε αντίθεση με τους αδέσμευτους. Για αυτούς το διάστημα αυτό θα φέρει μια σύγχυση τέτοια, που δεν θα είναι πια σε θέση να προσδιορίσουν τις προτιμήσεις τους. Αναβάλετε οριστικές αποφάσεις και αφήστε το χρόνο να σας δείξει την πορεία που πρέπει να ακολουθήσετε. Εκείνο που θα πρέπει να σημειώσετε όμως, είναι ότι την περίοδο αυτή έχετε μια μοναδική ευκαιρία να κατανοήσετε τον εαυτό σας σε βάθος και να τον αποδεχτείτε για αυτό που είναι πραγματικά!

Το δεύτερο εξάμηνο του έτους δεν θα είναι το ίδιο δραματικό με το πρώτο, θα είναι όμως μάλλον μοιραίο! Μην βιάζεστε να κάνετε μεγάλα βήματα σε μια καινούργια σχέση, μην σας τυφλώνει ο έρωτας και σας απομακρύνει από γνωστούς και φίλους, που σας συμβουλεύουν για το αντίθετο. Για την ακρίβεια, το κυνήγι της ηδονής θα σας οδηγήσει στο ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκετε και ελπίζετε να πετύχετε, θα φέρει την κατάρρευση των ελπίδων σας. Μόνο ο αλτρουισμός και η ανιδιοτέλεια μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε διεξόδους στα αδιέξοδα του συναισθηματικού σας κόσμου. Το δεύτερο μισό του έτους είναι σαφώς ευνοϊκότερο για να κάνετε ένα μεγάλο βήμα στην σχέση σας ή απλά να το προτείνετε στον σύντροφό σας. Εάν θέλετε να αλλάξετε πορεία ζωής, δεν υπάρχει καλύτερη χρονική περίοδος από τους τελευταίους μήνες του χρόνου.

Ο καλύτερος μήνας του έτους θα είναι ο Απρίλιος για τα συναισθηματικά σας, καθώς θα απολαύσετε την προστάτιδα σας Αφροδίτη σε όλο της το μεγαλείο! Είναι η περίοδος του έτους που μπορούν να γεννηθούν νέοι μεγάλοι έρωτες! Θα έχετε εξαιρετική συμβατότητα και πραγματική χημεία με Ζυγούς, Ιχθείς και Καρκίνους, ενώ καλό θα ήταν να αποφύγετε την ανάμειξη σας με Ταύρους, Σκορπιούς και Κριούς, με τους οποίους αναμένεται να έχετε μια αρκετά δύσκολη σχέση μέσα στο 2021.

Ταύρος 2021 – Επαγγελματικά

Ο τομέας της καριέρας σας θα δεχτεί αρκετά χτυπήματα μέσα στο 2021, κυρίως από την Σελήνη που θα είναι δυσαρμονική κυρίως σε σχέση με τα επαγγελματικά σας. Οι δυσκολίες θα είναι πολλές, αλλά δεν θα είναι καταλυτικής σημασίας. Μπορείτε να πετύχετε αυτό που προσδοκάτε, αλλά θα χρειαστεί πολύ περισσότερη δουλειά, υπομονή και επιμονή από όσο θα περιμένατε.

Το πρώτο εξάμηνο του έτους έχετε πλειάδα επιλογών και αρκετή ελευθερία κινήσεων στα επαγγελματικά σας. Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, δώστε τον καλύτερο σας εαυτό για να κυριαρχήσετε των ανταγωνιστών σας. Η εποχή είναι κατάλληλη και η επιτυχία μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα. Εάν είστε υπάλληλοι, αυξήστε την απόδοση σας, δείχνοντας τις πραγματικές σας δυνατότητες στην διοίκηση. Αποφύγετε όμως να συμμετέχετε σε παρασκηνιακές δραστηριότητες, κουτσομπολιά και παιχνίδια εξουσίας. Ο μόνος τρόπος να καταφέρετε να πετύχετε αυτό που προσδοκάτε, είναι να βελτιώσετε τις δεξιότητες.

Το δεύτερο εξάμηνο του 2021 θα ενισχύσει την θέση σας και θα βοηθήσει την προώθηση της καριέρας σας. Θα πρέπει όμως να αποστασιοποιηθείτε συναισθηματικά, να περιορίσετε τον αυθορμητισμό σας και να είστε ψυχικά και πνευματικά προετοιμασμένοι για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο δυνατό σενάριο. Εάν έχετε τη δική σας επιχείρηση, καλύψτε τα νώτα σας και φροντίστε την ασφάλεια σας. Τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν θα αφορούν τα ψηφιακά σας μέσα, το λογισμικό που χρησιμοποιείτε στην δουλειά σας ή τα λογιστικά σας βιβλία.

Προσοχή θα χρειαστεί κατά το 2021 στις περιόδους ανάδρομης πορείας του Ερμή, καθώς θα αγγίξει τους οίκους που άπτονται των επαγγελματικών σας, επηρεάζοντας την κοινωνική σας θέση και φήμη, την εργασία σας αλλά και τα εισοδήματά σας.

Ταύρος 2021 – Οικονομικά

Ο τομέας των οικονομικών σας θα παρουσιάσει αρκετό ενδιαφέρον αλλά και κινητικότητα μέσα στο 2021! Σημειώστε ότι δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν όλες σας οι ευχές, γιατί εκτός του ότι είναι πρακτικά αδύνατο, πολλά από αυτά που ονειρεύεστε δεν είναι χρήσιμα για την εξελικτική σας πορεία. Θα πρέπει επίσης να είστε ρεαλιστές και να βρείτε την χρυσή τομή μεταξύ επιθυμιών και δυνατοτήτων. Μπορείτε μέσα στην χρονιά να αυξήσετε σε σημαντικό βαθμό τα εισοδήματά σας, αλλά αυτό όχι σε βάρος της κύριας απασχόλησης σας. Γιατί έχετε πολύ καλές πιθανότητες να προταθείτε για μια νέα θέση.

Το πρώτο μισό του 2021 θα παρουσιάσει τις μεγαλύτερες ευκαιρίες για τα οικονομικά σας, αλλά και τους μεγαλύτερους κινδύνους! Διαχειριστείτε τα χρήματα σας με σύνεση. Μην ξοδεύετε χρηματικά ποσά χωρίς λόγο και ουσία, χωρίς σχέδιο ή προοπτική. Θα σας γυρίσει μπούμερανγκ. Προσέξτε επίσης τις τυχόν επενδύσεις σας, τόσο στην δουλειά σας όσο και σε αξίες ή έργα τέχνης, γιατί θα βρεθούν «ευκαιρίες» αμφίβολης ποιότητας ή προέλευσης μπροστά σας…

Το δεύτερο εξάμηνο του έτους αλλάζει το σκηνικό. Πλησιάζει η χρονική στιγμή (δεν έφτασε όμως ακόμη) να ακολουθήσετε μια επιθετική εξωστρεφή πολιτική στην δουλειά σας και να επενδύσετε. Επειδή όμως οι συνθήκες θα είναι ακόμη σχετικά ασαφείς, επιλέξτε τη διασπορά κινδύνων, την επένδυση δηλαδή σε διαφορετικές κατευθύνσεις ή αντικείμενα, ώστε να ελαχιστοποιήσετε τους κινδύνους. Οι θετικές όψεις μεταξύ Κρόνου, Δία και Ουρανού μέσα στην χρονιά θα ευνοήσουν τα κέρδη και τις επιχειρήσεις μέσα στο 2021.

Ευνοϊκές περίοδοι για το πορτοφόλι σας είναι οι μήνες Απρίλιος και Μάιος κατά το πρώτο εξάμηνο και Νοέμβριος και Δεκέμβριος κατά το δεύτερο. Μεγάλη προσοχή στην λήψη αποφάσεων οικονομικού χαρακτήρα θα πρέπει να δείξετε τις περιόδους μεταξύ 5 Ιανουαρίου και 13 Μαρτίου, 1 Μαΐου και 8 Ιουλίου και 27 Αυγούστου και 2 Νοεμβρίου!

Ταύρος 2021 – Υγεία

Από άποψη υγείας, το 2021 αναμένεται να είναι αρκετά ήρεμο για τους Ταύρους! Δεν προβλέπονται ουσιαστικοί κίνδυνοι ή γεγονότα στα οποία θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή. Κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους που κατά τα διαφαινόμενα θα έρθουν τα πάνω κάτω στην συναισθηματική σας ζωή, προσπαθήσετε να κυριαρχήσετε στα συναισθήματα σας και να αφήσετε την λογική να κατευθύνει τις κινήσεις σας. Εάν επιτρέψετε το συναίσθημα να πάρει το πάνω χέρι, πέρα από τις άλλες συνέπειες, αναμένεται να αντιμετωπίσετε αρκετά προβλήματα με την υγεία σας, κυρίως ψυχοσωματικής φύσης, ή από καθαρή αμέλεια και αφηρημάδα, καθώς δεν θα είστε σε θέση να σκεφτείτε καθαρά.

Το δεύτερο μισό του 2021 χρειάζεται να προσέξετε λίγο περισσότερο το γαστρεντερικό σας, καθώς και να έχετε το νου σας σε πιθανές τροφικές δηλητηριάσεις. Αποφύγετε ότι μπορεί να σας θέσει σε κίνδυνο μια δηλητηρίασης, είτε πρόκειται για ακάθαρτο νερό ή για τρόφιμα που η κατανάλωση τους παρουσιάζει υψηλή επικινδυνότητα. Σε περίπτωση μακρινών ταξιδιών, προφυλάξτε τον εαυτό σας, καταναλώνοντας τροφές ασφαλείς για την υγεία σας. Γιατί καθώς το δεύτερο μισό του έτους θα φέρει πολλές ευκαιρίες στην ζωή σας, θα ήταν κρίμα να χάσετε την δυναμική της περιόδου, λόγω της αναγκαστικής αδράνειας σας από μια τροφική μόλυνση.

Από την αρχή του χρόνου μέχρι τις 21 Μαΐου θα υπάρχει ένας διαρκής κίνδυνος τραυματισμών ή ατυχημάτων στο κεφάλι, ο οποίος παραμένει σε πιο μειωμένα επίπεδα μέχρι τις 26 Ιουλίου. Έντονοι αλλά φευγαλέοι πονοκέφαλοι είναι δυνατόν να σας ταλαιπωρήσουν κατά την διάρκεια του Ιουλίου. Τον Δεκέμβριο φροντίστε λίγο καλύτερα τον εαυτό σας, με καλύτερη διατροφή και περισσότερη ξεκούραση.

Καλή και δημιουργικά χρονιά!

Ευτυχισμένο το 2021!

Αλίντα Κανάκη

ΠΗΓΗ alindakanaki.gr


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ