Connect with us

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα 6 Σεπτεμβρίου

Ανέβηκε

στις

τα ζώδια σήμερα 6 σεπτεμβρίου 1
Κοινοποιησέ το

τυροπωλείον delicatessen

Η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, είναι μία όψη που θα φέρει έντονο συναισθηματισμό, στα ζευγάρια δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί κτητικότητα ζήλια ίσως και ανασφάλεια. Δεν θα λείψουν οι συγκρούσεις και οι σκηνές ζηλοτυπίας, ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια ενέργειες που είχαν μείνει μυστικές. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αβεβαιότητα και μυστικοπάθεια, κάποιες σχέσεις ή ενέργειες θα μείνουν κρυφές.

Ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για αλλαγές, για νέες συνεργασίες, για δυναμικές επιδιώξεις. Στον αισθηματικό τομέα οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες, δεν θα λείψουν οι εξομολογήσεις. Σε ψυχολογικό επίπεδο έντονη θα είναι η διάθεση για αλλαγή και διαφοροποίηση, κάποιοι θα καταφέρουν να διαγράψουν το παρελθόν και να επικεντρωθούν στο μέλλον.

Η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο θα κάνει το έδαφος πρόσφορο για επαγγελματικές και οικονομικές διεκπεραιώσεις. Ανάγκη θα εκδηλωθεί για άμεση τακτοποίηση, τα χαρακτηριστικά θα είναι οργάνωση συντονισμός και ανάλυση. Ο ορθολογισμός θα βοηθήσει να παρθούν ουσιαστικές αποφάσεις.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

Ο Κριός και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:

Κριέ, το μεσημέρι προβλέπεται να είναι έντονο καθώς οι αντιπαραθέσεις για θέματα της καθημερινότητας μπορεί να σε επηρεάσουν αρνητικά και να οδηγηθείς σε συγκρούσεις που είναι αχρείαστες. Το βράδυ βρίσκεις την αισιοδοξία σου και λύνεις πιθανά ζητήματα που σε προβληματίζουν με μεγαλύτερη ευκολία.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά: Η ένταση στον εργασιακό χώρο είναι αυξημένη για αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Είναι σημαντικό να αποφύγει τις αντιπαραθέσεις μπορείς να έχεις ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων. Δες την όποια κατάσταση από την θετική της πλευρά και εμπιστεύσου το ένστικτό σου που σε καθοδηγεί με άκρως θετικό τρόπο.

 

Aισθηματικά: Οι λεπτομέρειες της καθημερινότητας μπορεί να σε προβληματίσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας στη σχέση σου, όμως βρίσκει τις κατάλληλες διεξόδους και αφήνεσαι τελικά στο πάθος. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να εξετάσεις προσεκτικά τι είναι αυτό που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε μία νέα γνωριμία.

Ο Ταύρος και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:

Ταύρε, στρέφεις την προσοχή σου στην καθημερινότητα και σε δουλειές που θέλεις να τακτοποιήσεις. Είναι γεγονός όμως ότι η συγκρουσιακή σου διάθεση μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την δράση σου και να μην αφήσει περιθώρια για ψύχραιμες κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να διαχειριστείς τα οποία ζητήματα θέλεις να επιλύσεις με ψύχραιμο τρόπο.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά: Η παρούσα κατάσταση στην επαγγελματική σου ζωή μπορεί να σε προβληματίζει έντονα καθώς φαίνεται να αντιδράς σε πιθανές πρωτοβουλίες που παίρνουν οι ανώτεροι σου. Πρόσεξε την συμπεριφορά σου γιατί είναι αυτή που θα δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα και θα οδηγήσει στην απομάκρυνση από σημαντικά πρόσωπα.

 

Aισθηματικά: Η συγκρουσιακή διάθεση που σε διακατέχει θα πρέπει να περιοριστεί και στην προσωπική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις με το ταίρι σου που θα κοστίσουν. Ο αδέσμευτος δύσκολα μπορείς να περιορίσεις τα νεύρα σου για αυτό το πιθανότερο είναι να μην μπεις σε διαδικασία επικοινωνίας με νέες γνωριμίες.

Ο Δίδυμοι και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:

 

Δίδυμε, ζητήματα στην οικογένεια μπορεί να εγείρουν προστριβές που καλό είναι να διαχειριστείς για να μην υπάρξουν εντάσεις. Σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις τη ψυχική δύναμη που έχεις παίρνοντας πρωτοβουλίες που θα βγάλουν την κατάσταση από το αδιέξοδο.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά: Οι φραστικές συγκρούσεις με ανώτερους σου είναι πολύ πιθανό να σε προβληματίσουν σήμερα καθώς φαίνεται να μην μπορείς να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να αντιδράς απότομα. Καλά θα κάνεις να κρατήσεις ισορροπίες καθώς η κυκλοθυμία σου μπορεί να σε εκθέσει και να μην δώσει τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

 

Aισθηματικά: Πάθος και ρομαντισμός κυριαρχούν και μπορούν να δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου, άλλωστε επιδιώκεις να απολαύσεις κάθε στιγμή μαζί του. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να μπεις σε μία διαδικασία εσωστρέφειας θέλοντας να ανακαλύψεις πραγματικά τι είναι αυτό που θα σε ευχαριστούσε σε μία καινούργια αγάπη.

Ο Καρκίνος και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:

Καρκίνε, η επικοινωνία με το κοντινό σου περιβάλλον κυριαρχεί και αυτό είναι που τελικά απολαμβάνεις. Θέλεις να ανταλλάξεις απόψεις για ζητήματα που σε απασχολούν, πρόσεξε μόνο γιατί οι διαφωνίες μπορεί να εγείρουν ένταση που τελικά δεν θα βοηθήσουν όσο θα περίμενες.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά: Το εμπόριο, οι δημόσιες σχέσεις και επικοινωνία ανοίγουν μπροστά σου νέους δρόμους ώστε να πετύχεις μοναδικές συμφωνίες άκρως θετικές για εσένα. Οι διαφωνίες για τον τρόπο δράσης ιδιαίτερα το μεσημέρι μπορεί να πάρουν μεγάλη έκταση, φρόντισε να τις ξεπεράσεις και να δεις την θετική πλευρά των πραγμάτων που έχει να σου δώσει πολλά.

 

Aισθηματικά: Είναι σημαντικό να αντιληφθείς ότι εκφράζοντας τα συναισθήματά σου θα μπορέσεις να βοηθήσεις το ταίρι σου να καταλάβει αυτά που σκέφτεσαι. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επιδιώξεις να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σου κεντρίσει την προσοχή, φρόντισε να περιορίσεις τον εκνευρισμό που δεν θα βοηθήσει στο να υπάρξουν θετικές εξελίξεις.

Ο Λέων και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:

Λέοντα, οι ανασφάλειές εντείνονται ιδιαίτερα στο μέσο της ημέρας καθώς φαίνεται να υπάρχουν πρόσωπα που εκδηλώνουν καχυποψία υποψία απέναντί σου. Αυτό θα σε ενοχλήσει ιδιαίτερα όμως φρόντισε να το προσπεράσεις καθώς φαίνεται ότι το απόγευμα η ψυχολογία σου ισορροπεί και μπορείς να δεις τα πράγματα με θετικό πρόσημο.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά: Τα οικονομικά σου φαίνεται ότι σε απασχολούν έντονα για αυτό και δεν θα διστάσεις να πραγματοποιήσεις συζητήσεις στον εργασιακό χώρο. Το αποτέλεσμα τους μπορεί να είναι άκρως θετικό αρκεί να μην μπεις σε διαδικασία συγκρούσεων θέλοντας να επιβάλεις αποκλειστικά και μόνο την δική σου άποψη.

 

Aισθηματικά: Το να νιώσεις σταθερότητα και ασφάλεια στη σχέση σου είναι σημαντικό για αυτό μπορείς να κάνεις τα πάντα για να δημιουργήσεις το απαιτούμενο περιβάλλον για εσένα και το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανόν να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που προκαλεί έντονα συναισθήματα καθώς το πάθος απογειώνεται.

Ο Παρθένος και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:

 

Παρθένε, ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθησή που δείχνεις εντυπωσιάζουν τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Καλά θα κάνεις βέβαια να συγκρατήσεις την ορμή σου και να μην μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων χάνοντας το νόημα της επικοινωνίας και της πραγματικής επαφής μαζί τους.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά: Δεν θα διστάσεις να κάνεις βήματα που θεωρείς ότι μπορούν να αποφέρουν σημαντικά οφέλη επαγγελματικό επίπεδο. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στις συνεργασίες σου ιδιαίτερα το μεσημέρι καθώς οι διαφωνίες μπορεί να είναι έντονες και να οδηγήσουν σε εκνευρισμό και συγκρούσεις. Φρόντισε να ξεφύγεις από τη νευρικότητα που δεν σου προσφέρει απολύτως τίποτα.

Aισθηματικά: Η αισιοδοξία και το πάθος που σε γεμίζει το ταίρι σου είναι αυτή που οδηγεί στο να δημιουργήσεις τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσετε όμορφα μαζί. Ο αδέσμευτος εντυπωσιάζεις νέο πρόσωπο με την αυτοπεποίθηση και την ενεργητικότητά σου και είναι βέβαιο ότι θα επιδιώξει να έρθει κοντά σου πρωταγωνιστώντας στη ζωή σου.

Ο Ζυγός και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:

 

Ζυγέ, ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου. Δεν σου επιτρέπουν να συγκεντρωθείς σε καθημερινές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις και τα λάθη είναι πιθανά. Προσοχή γιατί αντιδράσεις από τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά θα είναι έντονες.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά: Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς στην εργασιακή καθημερινότητα και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε παραλείψεις και λάθη. Πρόσεξε γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν διαφωνίες στον χειρισμό ζητημάτων που προκύπτουν στη δουλειά με συναδέλφους. Αυτό δεν θα οδηγήσει σε θετικές λύσεις παρά μόνο σε ένταση που θα περιπλέξει τα πράγματα.

Aισθηματικά: Η τρυφερότητα κυριαρχεί και οδηγεί στο να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου καθώς βιώνεις πρωτόγνωρα συναισθήματα σε ένταση και πάθος. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επικεντρωθείς σε επιστροφές του παρελθόντος που έρχονται για να δώσουν το στίγμα τους και να σε ξεσηκώσουν.

Ο Σκορπιός και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:

 

Σκορπιέ, η ανάγκη να στραφείς στο φιλικό σου περιβάλλον είναι έντονη καθώς νιώθεις ότι μέσα από τους φίλους σου μπορείς να έρθεις πιο κοντά σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις. Είναι απαραίτητο όμως να αποδεχτείς τις διαφορετικές απόψεις καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να βγάλεις τα καλύτερα δυνατά συμπεράσματα.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά: Οι δυναμικές πρωτοβουλίες που θέλεις να πάρεις σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις ευνοούνται σημαντικά αρκεί να εμπιστευτείς το ένστικτό σου και να πιστέψεις στις δυνατότητές που έχεις. Μην αντιδικείς με πρόσωπα που μπορεί να διαφωνούν μαζί σου, όμως οι προτάσεις τους μπορεί να ευσταθούν για αυτό φρόντισε να τις ακούσεις.

 

Aισθηματικά: Οι αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου δεν θα βοηθήσουν στο να κρατήσετε την καλή ατμόσφαιρα στη σχέση, φρόντισε να αποδεχτείς τις ιδέες και την άποψή του με θετικό τρόπο. Ο αδέσμευτος μπορεί να κληθείς να διαχειριστείς πιθανή ένταση με νέο πρόσωπο που δείχνουν το ενδιαφέρον του για σένα καθώς φαίνεται να μην συμφωνείτε αρκετά και αυτό να σε επηρεάζει.

Ο Τοξότης και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:

 

Τοξότη, το άγχος και η κατήφεια μπορεί να λειτουργήσουν περιοριστικά στον τρόπο που εκφράζεις συναισθήματα και απόψεις. Φρόντισε να μην είσαι απόλυτος γιατί αυτό θα επηρεάσει κυρίως τις οικογενειακές σχέσεις και θα οδηγήσει σε προστριβές που καλά θα κάνεις να αποφύγεις.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά: Μπορείς να διεκδικήσεις με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις την θέση που θεωρείς ότι σου αξίζει σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό πιθανά να έχει αντίκτυπο και στο οικονομικό πεδίο καθώς οι ανώτεροι σου αποδέχονται και αναγνωρίζουν την μεθοδικότητα και την υπευθυνότητα που σε διακατέχει σε ότι αναλαμβάνεις.

 

Aισθηματικά: Είναι πιθανό σήμερα να εκδηλώσεις σκέψεις για περαιτέρω εξέλιξη της προσωπικής σου ζωής, καλά θα κάνεις να μην δείξεις απολύτως και να είσαι ανοιχτός στην άποψη του/ης συντρόφου σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείετε να έρθουν στο προσκήνιο νέα πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα εντείνουν την ανάγκη για σταθερότητα και ζεστασιά.

Ο Αιγόκερως και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:

 

Αιγόκερε, νιώθεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά στα πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος καθώς σου φτιάχνουν τη διάθεση. Φρόντισε βέβαια να αποδέχεσαι τις διαφορετικές απόψεις και να μην φανατίζεσαι με τα πιστεύω σου γιατί αυτό θα οδηγήσει σε ένταση.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά: Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά εμπορικές συμφωνίες που πιθανά σε ενδιαφέρουν καθώς φαίνεται να μπαίνεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων που δημιουργούν πρόβλημα στην εξέλιξη των συνεργασιών σου. Η αποφασιστικότητα σε συνδυασμό με την διαίσθηση μπορούν να σε βγάλουν σε θετικό μονοπάτι.

 

Aισθηματικά: Η εξαιρετική ατμόσφαιρα που επικρατεί στην προσωπική σου ζωή σου δίνει την ευκαιρία να δεις το μέλλον από τη θετική του σκοπιά. Προσοχή σε προστριβές που δεν θα προσφέρουν τίποτα. Ο αδέσμευτος μπορείς να επιδιώξεις να επικοινωνήσεις με νέο πρόσωπο που σε γεμίζει χαρά και θετική διάθεση για τα μελλοντικά σου σχέδια.

Ο Υδροχόος και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:

 

Υδροχόε, είναι επιτακτική ανάγκη να αφήσεις πίσω σου ανασφάλειες και φοβίες που μπορεί να επηρεάζουν τις σχέσεις με τους γύρω σου. Το να γίνεις καχύποπτος δεν θα σε βοηθήσει να δεις πραγματικά τι θέλουν από εσένα, φρόντισε να ακούσεις το ένστικτό σου που δίνει με δυναμισμό το δικό του σύνθημα.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά: Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να πάρεις πρωτοβουλίες που μπορεί να δώσουν λύσεις σε οικονομικά θέματα που σε απασχολούν. Να θυμάσαι ότι οι συγκρούσεις δεν θα σε βοηθήσουν να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα για αυτό φρόντισε να βρεις τη χρυσή τομή στα πράγματα.

 

Aισθηματικά: Το να συγχωνευτείς σε απόλυτο βαθμό με το ταίρι σου είναι αυτό που θα σου δημιουργήσει μεγάλη ασφάλεια, όμως δεν αποκλείεται να λειτουργήσει αντίθετα για το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος πιθανό είναι να μην έχεις όρεξη να επικοινωνήσεις με νέα πρόσωπα καθώς η εσωστρέφεια έντονη.

Ο Ιχθύς και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:

 

Ιχθύες, είναι γεγονός ότι θέλεις να είσαι αρεστός καθώς αυτό σε βοηθάνε ξεπεράσεις τις δικές σου ανασφάλειες. Παράλληλα όμως μπορεί να γίνεις χειριστικός με τον τρόπο που εκφράζεσαι και αυτό θα είναι αρκετό για να δημιουργηθούν εντάσεις χωρίς λόγο με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά: Οι συνεργασίες σου φαίνεται να έχουν θετική έκβαση αρκεί να συγκρατήσεις εγωκεντρικές τάσεις και υποκειμενικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν έντονα. Η αισιοδοξία και η αποφασιστικότητα που δείχνεις σε βοηθούν να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στους στόχους σου, κάτι που σε ικανοποιεί πλήρως και σε γεμίζει χαρά.

 

Aισθηματικά: Η κατανόηση στην επικοινωνία είναι το ζητούμενο κακώς φαίνεται να διεκδικείς το αλάθητο και αυτό να ενοχλεί το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με νέο πρόσωπο που σε γεμίζει αισιοδοξία και ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεσή σου.

kafemauroeidiskafemauroeidiskafemauroeidis
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ