Connect with us

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα 17 Μαρτίου 2022

Ανέβηκε

στις

τα ζώδια σήμερα 17 μαρτίου 2022 1
Κοινοποιησέ το

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 17 Μαρτίου. Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, το Εξάγωνο Ερμή-Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα, θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεφύγεις επιτέλους, από την ρουτίνα σου και να αρχίσεις να ηρεμήσεις, ώστε να βρεις χρόνο να ασχοληθείς και λίγο με τον εαυτό σου! Επιπλέον, έρχεται ένα χαρμόσυνο νέο, το οποίο μαθαίνεις παρασκηνιακά!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, ο Ουρανός στο δικό σου Ζώδιο, σχηματίζει Εξάγωνο με τον Ερμή σήμερα και υπόσχεται να σου χαρίσει μια ανέλπιστα εξαιρετική και ευχάριστη περίοδο. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, θα βρεθούν στο προσκήνιο τώρα και θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις χαρμόσυνες συζητήσεις, αλλά και να λάβεις χαρούμενα νέα και ειδήσεις από φίλους σου, που δεν περίμενες καν! Ιδίως ένας φίλος σου συγκεκριμένος, σου ετοιμάζει μία έκπληξη που θα σε συναρπάσει!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ Δίδυμε, το Εξάγωνο Ερμή-Ουρανού που διαμορφώνεται σήμερα σηματοδοτεί εξαιρετικά θετικές και απρόσμενες εξελίξεις, που θα βοηθήσουν πολύ, στην τελειοποίηση της κοινωνικής σου εικόνας και υπόστασης! Το αποτέλεσμα θα είναι να λύσεις πολλά προβλήματα που σε ταλαιπωρούσαν μέχρι τώρα, αφού ο σεβασμός και η συμπάθεια των ανθρώπων που συναναστρέφεσαι, θα τους ωθήσει να σε βοηθήσουν σε υψηλές φιλοδοξίες και στόχους σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, το Εξάγωνο που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό σήμερα, προμηνύει πολύ ευχάριστα γεγονότα στη ζωή σου και μάλιστα στα ξαφνικά, χωρίς καν να το περιμένεις! Ιδανική ημέρα για να προγραμματίσεις ένα ταξίδι ή μία έξοδο ψυχαγωγίας! Το σίγουρο είναι ότι όχι μόνο θα περάσεις πολύ καλά, αλλά θα υπάρξουν και κάποιες απρόβλεπτες εκπλήξεις που θα σε συναρπάσουν! Τα νέα και ειδήσεις που θα έχεις, θα σου θυμίσουν πως η τύχη είναι ακόμα με το μέρος σου και λειτουργεί για σένα!

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, το Εξάγωνο Ερμή – Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα, θα σε βοηθήσει πολύ να αναλύσεις και να κατανοήσεις τις βαθιές σκέψεις σου, τις πραγματικές σου επιθυμίες και τα συναισθήματά σου, ώστε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το παρόν αλλά και το μέλλον σου. Ακόμα κι αν τελευταία φαινόσουν να ήσουν λιγότερο κοινωνικός και περισσότερο απομονωμένος από τους γύρω σου, κάποιες ξαφνικές επαφές και επικοινωνίες, θα σου δώσουν ουσιαστική χαρά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, το γεγονός ότι Ερμής απέναντι σου, σχηματίζει Εξάγωνο με τον Ουρανό σήμερα, είναι σαφώς ένα πολύ θετικό στοιχείο για σένα, αφού θα σου δώσει την απρόσμενη ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με αγαπημένα σου πρόσωπα, να ταξιδέψεις, να προγραμματίσεις και να πετύχεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου, αλλά και να λάβεις ξαφνικές ευχάριστες ειδήσεις και νέα! Μάλιστα, κατά την διάρκεια κάποιων μετακινήσεων, θα προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες που θα πρέπει να τις λάβεις σοβαρά υπόψη σου!

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, το σημερινό Εξάγωνο Ερμή – Ουρανού, σου δίνει την ανέλπιστη δυνατότητα και ευκαιρία, να πραγματοποιήσεις όλες τις επιθυμίες σου, ιδίως σε θέματα που αφορούν καθημερινότητα, ψυχική ηρεμία, λεπτομέρειες που πρέπει να τακτοποιηθούν αλλά βελτίωσης εμφάνισης και σωματικής κατάστασης και ευεξίας! Οι λύσεις έρχονται από το πουθενά και επιτέλους απαλλάσσεσαι από άγχος και τρεξίματα! Η σημερινή ημέρα σου εξασφαλίζει σίγουρα μια καλύτερη διαβίωση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, μια εξαιρετικά τυχερή όψη για το ζώδιό σου, πραγματοποιείται σήμερα και φυσικά πρόκειται για το Εξάγωνο Ερμή – Ουρανού! Η σημερινή ημέρα λοιπόν, θα σου δώσει την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς, να εκμεταλλευτείς στο έπακρο την τύχη σου, να γνωρίσεις ξεχωριστά άτομα, να ανοίξεις ορίζοντες και να διασκεδάσεις όσο πιο πολύ μπορείς! Το ενδιαφέρον σου για κάθε είδους γνώσεις αλλά και ταυτόχρονη ανεμελιά, θα τονωθεί και ίσως αποφασίσεις να ξεκινήσεις μια δημιουργική ευχάριστη δραστηριότητα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη σήμερα, ο Ερμής σχηματίζει Εξάγωνο με τον Ουρανό και εσύ θα καταφέρεις να τονώσεις και να βελτιώσεις όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου! Ωστόσο, αυτήν την περίοδο ίσως χρειαστεί να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια, προκειμένου να διορθώσεις συγγενικές σχέσεις ή οικιακά θέματα! Ίσως επανέλθουν ξαφνικά, κάποια παλαιά προβλήματα που νόμιζες ότι είχαν ξεπεραστεί, αλλά τώρα έχεις τις λύσεις τους!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, το ευνοϊκό Εξάγωνο Ερμή – Ουρανού που διαμορφώνεται σήμερα, στρέφει το ενδιαφέρον σου, στις διαπροσωπικές σου επαφές και επικοινωνίες! Αυτήν την περίοδο, θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις σημαντικά την επικοινωνία σου με τους άλλους και να λύσεις κάποιες παρεξηγήσεις που ενδεχομένως να είχαν δημιουργηθεί με γνωστούς, αδέρφια, συγγενείς ή γείτονες! Κατά την διάρκεια μίας μετακίνησης σήμερα, μπορείς να αναμένεις ένα ξαφνικό και απόλυτα θετικό γεγονός!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε το Εξάγωνο Ερμή – Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα, θα σου δώσει μία ανέλπιστη ευκαιρία να βελτιώσεις τις συνθήκες που επικρατούν στην ζωή σου και να νιώσεις ξανά σίγουρος για τον εαυτό σου, γεμάτος αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση! Μία ξαφνική ευχάριστη είδηση ή συνάντηση, θα σε ικανοποιήσει βαθιά και θα ηρεμήσεις σίγουρα ψυχικά, ιδίως μετά από μία περίοδο γεμάτη βάσανα και άγχη! Χαμογελάς και το εννοείς με όλη σου την ψυχή σήμερα!

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, το Εξάγωνο του Ερμή στο Ζώδιο σου με τον Ουρανό, που διαμορφώνεται σήμερα, ενεργοποιεί τους πιο θετικούς σημαντικούς τομείς της ζωής σου και βελτιώνει απόλυτα, σχεδόν τελειοποιεί, τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Η ημέρα σίγουρα εγγυάται πολύ θετικές εξελίξεις στη ζωή σου και μάλιστα χωρίς καν να το περιμένεις, αφού θα τις βιώσεις μέσα από ξαφνικά μηνύματα, νέα ή συναντήσεις! Μία ημέρα έκπληξη που θα σε κάνει να περάσεις απλά υπέροχα!

kafemauroeidiskafemauroeidiskafemauroeidis
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ