Τα ζώδια σήμερα 12 Ιουνίου
Κυριακή , Σεπτέμβριος 22 2019
Home / Ζώδια / Τα ζώδια σήμερα 12 Ιουνίου
Τα ζώδια σήμερα 12 Ιουνίου
Τα ζώδια σήμερα 12 Ιουνίου

Τα ζώδια σήμερα 12 Ιουνίου

Sharing is caring!

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Ευκαιρίες σε επαγγελματικά και κοινωνικά θέματα θα υπάρξουν σήμερα, αρκεί να τολμήσετε και να βγάλετε τις παρωπίδες. Κρυφές ερωτικές σχέσεις μπορεί να αποκαλυφθούν, αν δεν είστε προσεκτικοί . Προστατεύεστε όσο μπορείτε τη σχέση σας από τρίτα πρόσωπα και από έξωθεν παρεμβολές. Το κλίμα μπορεί να γίνει πολύ βαρύ, εάν δεν λάβετε μέτρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς, ένα άτομο με τάξη και λογική, για λόγους που δυστυχώς δεν ορίζετε, στα οικονομικά σας επικρατεί ένα χάος. Μην ξοδεύετε πολλά χρήματα για θέματα σπιτιού, γιατί σίγουρα θα ξεφύγετε. Δεν ευνοούνται δανεισμοί! Τακτοποιήστε τα χρέη που έχετε σε εκκρεμότητα! Δυναμικοί και απόλυτοι θα είστε κατά τα άλλα σήμερα, αλλά το σύμπαν κρύβει και παγίδες. Προσοχή!!!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δώστε σημασία στα μηνύματα της ημέρας. Μην γίνεστε σκληροί και απόλυτοι, αλλά ούτε και αναποφάσιστοι. Αφήστε την μέρα να περάσει χωρίς σοβαρές δηλώσεις. Κάποιο άτομο μέσα από τις κοινωνικές επαφές σας μπορεί να προωθήσει τους στόχους σας. Είναι η ευκαιρία που περιμένατε και θα πρέπει να κινηθείτε άμεσα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα υπάρξει ένα κλίμα φιλοσοφικής διάθεσης και σύγχυσης συναισθημάτων, που θα σας κάνει να νιώσετε ευαίσθητοι . Αφοσιωθείτε στην εργασία σας και μην ξοδεύετε χρήματα άσκοπα. Οι συνθήκες ωστόσο είναι πολύ καλές και ειδικά οι αδέσμευτοι θα νιώσετε βλέμματα θαυμασμού να σας συντροφεύουν απόψε.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή, γιατί καταφέρνετε να συγκροτηθείτε και νιώθετε ότι τα άγχη που σας είχαν φέρει σε σημείο πανικού, είναι εν πολλοίς αδικαιολόγητα… Για να λύσετε διάφορα θέματα, μην κινείστε βιαστικά και επιπόλαια. Θα πρέπει να έχετε στρατηγική, τακτική δράσεων και  καλή οργάνωση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αντανακλάτε θετικά και ζεστά συναισθήματα στους άλλους κι έτσι μπορείτε να έλκετε κοντά σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αρκεί να έχετε ισορροπήσει μέσα σας και να ξέρετε τι θέλετε από τη ζωή. Επαγγελματικά, η αναποφασιστικότητα σας σε ένα ζήτημα ίσως σας κάνει να κλείσετε μια πόρτα, που με κόπο είχατε ανοίξει, και θα το μετανιώσετε πικρά στο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Τα άστρα είναι στο πλευρό σας και υπόσχονται πως η δουλειά σας δεν θα αργήσει να αμειφτεί. Αντιρρήσεις και ασυνεννοησίες ωστόσο θα πάνε το πρόγραμμα σας πίσω. Καλύτερα να πάτε με την ροή της μέρας, διότι το πλανητικό σκηνικό ορθώνει σε διαφορετική περίπτωση εμπόδια… Φλερτάρετε με την ιδέα μιας νέας συναισθηματικής σχέσης, δεν είστε όμως απόλυτα έτοιμοι να δεσμευτείτε…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια καινούργια γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε αισθηματικό δεσμό για σας τους αδέσμευτους!  Πριν αφεθείτε σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, σκεφτείτε την ευθύνη που θα αναλάβετε αργότερα. Είστε έτοιμοι να δεσμευτείτε συναισθηματικά; Αυτό είναι το ερώτημα που θα πρέπει να απαντήσετε στον εαυτό σας, για μνα μην παίξετε με την καρδιά και τα συναισθήματα κανενός… Προσοχή στη διατροφή σας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το σημερινό πλανητικό σύστημα σας προκαλεί απαισιοδοξία και εσωστρέφεια. Οι σχέσεις σας μπερδεύονται και η διάθεση σας είναι πεσμένη. Περισσότερες ευθύνες στην εργασία, δυσκολότερες συνθήκες και καθυστερήσεις… Φροντίστε να προστατέψετε τον ψυχικό σας κόσμο και μην απαισιοδοξείτε.  Αποφύγετε να επεμβαίνετε σε πολύ ιδιαίτερα ζητήματα που αφορούν τους γύρω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ερωτική διάθεση και διάχυτος ερωτισμός υπάρχει μέσα στην δουλειά ή μέσα από νέες επαγγελματικές γνωριμίες. Χρειάζεται όμως προσοχή στις κινήσεις σας, ιδίως εάν είστε δεσμευμένοι. Αναφορικά με τα επαγγελματικά σας, τα άστρα σας βοηθούν να κινηθείτε με περισσότερη διπλωματία προς τον δρόμο που σας συμφέρει, κάνοντας τους απαραίτητους συμβιβασμούς ή απλά δείχνοντας ότι έχετε την διάθεση να τους κάνετε…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα άστρα σήμερα θα φέρουν στο προσκήνιο προτάσεις που θα σημαδέψουν την μελλοντική σας πορεία σε θέματα εργασίας σας. Μελλοντικές προαγωγές και συμφωνίες προς όφελος σας θα έρθουν πολύ σύντομα. Στον συναισθηματικό τομέα, κάποιο άτομο μπαίνει στην ζωή σας και θα ταράξει τα νερά, για σας τους αδέσμευτους… Να κάνετε αργά βήματα και πάντα μετά από ενδοσκόπηση, για να αποφύγετε παρορμητικές ενέργειες.

ΙΧΘΕΙΣ

Η αρνητική στάση του συντρόφου σας ίσως σας γεμίσει με ανασφάλειες και άγχος. Κάντε υπομονή, τα πράγματα θα καλυτερεύσουν πολύ σύντομα. Από την άλλη όμως, ευχάριστα γεγονότα όσον αφορά  την κοινωνική και επαγγελματική σας άνοδο θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία και ικανοποίηση. Τα εργασιακά θέματα βρίσκουν τον δρόμο σας. Οι ιδέες και το έργο σας σιγά-σιγά εκτιμώνται και αυτό σας δίνει ικανοποίηση!

πηγή: alindakanaki.gr

Τα ζώδια σήμερα 12 Ιουνίου

Δες και αυτό

Τα ζώδια σήμερα 12 Ιουνίου

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΑστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη ΚΡΙΟΣ Η μέρα υπόσχεται ηρεμία και …

shares