Connect with us
Επιμελητηρίο

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα 10 Ιανουαρίου 2021

Ανέβηκε

στις

Τα ζώδια σήμερα 10 Ιανουαρίου 2021 1
Κοινοποιησέ το

kafemauroeidis

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα.

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια;

Από την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα και το marigiova.gr 

Κριός  Τις πρωινές ώρες η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο μεγεθύνει την ανασφάλεια και το άγχος σας για οικονομικά αλλά και οικογενειακά θέματα. Προσέξτε να μην ξεσπάσετε στην οικογένειά σας. Φανείτε εξαιρετικά συνεπείς με άτομα κύρους στα επαγγελματικά σας. Οταν ηρεμήσετε θα βρείτε λύσεις και θα νιώσετε περισσότερο ασφαλείς. 

Ταύρος   Η αρχή της μέρας σας πιέζει πολύ ψυχολογικά, μεγαλώνοντας φόβους, ανασφάλειες και ψυχοσωματικές ενοχλήσεις. Από τις 16:47 η Σελήνη περνάει στο δικό σας ζώδιο και θα νιώσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση, αλλά και ευαισθησία στις επιθυμίες και συναισθηματικές ανάγκες.

Δίδυμοι  Μια συλλογική εργασία κινδυνεύει να αποτύχει και το ομαδικό πνεύμα πλήττεται. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και αποφύγετε τουλάχιστον για σήμερα τις σημαντικές αποφάσεις και κινήσεις. Από το απόγευμα θέλετε να ξεκουραστείτε και να μείνετε για λίγο μόνοι σας ή με πολύ δικούς σας ανθρώπους, για να ηρεμήσετε.

Καρκίνος  Ο τομέας της δουλειάς σήμερα θα είναι γεμάτος προκλήσεις και άγχος. Αποφύγετε την ένταση και φερθείτε διπλωματικά. Δεν είναι η καλύτερη μέρα για σημαντικές κινήσεις. Μετά το απόγευμα το κλίμα βελτιώνεται και περνάτε ευχάριστες στιγμές με καλή παρέα.

Λέων  Η επικοινωνία, οι συμφωνίες, οι προσδοκίες σας, τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα, συναντούν εμπόδια. Μετά το απόγευμα ετοιμάζετε μια εκδήλωση ή γιορτή για να προβάλετε τα ταλέντα και τα χαρίσματά σας.

Παρθένος  Συζητήσεις, οικονομικές συμφωνίες και αγοραπωλησίες δεν ευνοούνται σήμερα, τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα, που το κλίμα αλλά και η διάθεσή σας βελτιώνονται και βρίσκεται δημιουργικές διεξόδους αλλά και την ανταπόκριση που θέλετε από το σύντροφο ή έναν συνεργάτη σας.

Ζυγός   Προβλήματα με την οικογένεια ή το σύντροφό σας χαλάνε τη διάθεσή σας. Ομως από το απόγευμα θα νιώσετε πιο δυνατοί και θα μπορέσετε να βρείτε τη στήριξη και την ψυχική δύναμη που χρειάζεστε.

Σκορπιός  Αλλάξτε τον τρόπο που επικοινωνείτε και που βλέπετε τα πράγματα, γιατί είστε έτοιμοι να πληγώσετε δικούς σας ανθρώπους. Τσεκάρετε το αυτοκίνητο και τα μέσα επικοινωνίας και πετάξτε τοξικά συναισθήματα. Μετά το απόγευμα οι προσωπικές σας σχέσεις και τα όνειρά σας ξαναφέρνουν το χαμόγελο.

Τοξότης  Ο Δίας, δικός σας κυβερνήτης, σε ημιτετράγωνο με την Αφροδίτη σας ωθεί σε υπερβολές στον οικονομικό τομέα για χάρη της οικογένειας ή των αναγκών του σπιτιού. Μια περιοδική ένταση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο μπορεί να σας χαλάσει τη διάθεση, αλλά προσωρινά. Το απόγευμα ξαναβρίσκεται την ασφάλεια και τη ζεστασιά.

Αιγόκερως   Οι απαιτήσεις τον άλλων σας πιέζουν, τουλάχιστον ως το απόγευμα. Αφήστε τα σημαντικά για τις βραδινές ώρες, διασκεδάστε και δημιουργήστε όμορφες στιγμές με αγαπημένους σας.

Υδροχόος   Νωρίς το πρωί η ένταση καραδοκεί σε θέματα επικοινωνίας, συζητήσεων, συμφωνιών, ακόμα και διαδρομών. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και αναβάλετε τις σημαντικές κινήσεις για το απόγευμα ή μια άλλη μέρα.

Ιχθύες  Αν πρέπει να επενδύσετε στην εύνοια των πλανητών και της τύχης τότε σίγουρα οι καλύτερες ώρες ξεκινάνε από τις 16:47, που η Σελήνη θα συμμαχήσει με τον Δία στο ζώδιό σας και θα φέρει μια χαρούμενη συζήτηση, συμφωνία ή συνάντηση!

sesamiikonio
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ