Δευτέρα , 20 Ιανουαρίου 2020
Home / πρέπει να δεις / Τα ξεχασμένα… 2 εκατ. ευρώ που βρήκε σε ένα συρτάρι
kljnvds 660x330 - Τα ξεχασμένα... 2 εκατ. ευρώ που βρήκε σε ένα συρτάρι

Τα ξεχασμένα… 2 εκατ. ευρώ που βρήκε σε ένα συρτάρι

Sharing is caring!

Σε ένα συρτάρι ξεχασμένο για περισσότερο από 1,5 μήνα ήταν το «χρυσό» λαχείο που κερδίζει τα δύο εκατ. ευρώ του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου. Ο μεγάλος νικητής του Μεγάλου Λαχνού από την Αθήνα είχε αγοράσει το λαχείο…εξ αποστάσεως, αφού έλειπε για μεγάλο διάστημα στο εξωτερικό. Μιλώντας, μάλιστα, με τη γυναίκα του στο τηλέφωνο της ζήτησε να βρει και να αγοράσει δύο λαχεία με λήγοντα αριθμό το οκτώ.

Οι καθημερινές υποχρεώσεις στο ταξίδι του τον έκαναν, όμως, να ξεχάσει τα δύο λαχεία που είχε αγοράσει, τα οποία και ανακάλυψε πριν από λίγες ημέρες η γυναίκα του στο συρτάρι ενός τραπεζιού, ενώ καθάριζε το σπίτι. Η σύζυγος του μεγάλου τυχερού διαπίστωσε ότι το ένα από τα δύο λαχεία κέρδιζε το Μεγάλο Λαχνό των δύο εκατ. ευρώ, όταν επισκέφτηκε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ της περιοχής. Προτίμησε παρόλα αυτά να μην μοιραστεί το ευχάριστο νέο αμέσως με τον άντρα της, επιφυλάσσοντας μια αξέχαστη έκπληξη για την επιστροφή του στην Ελλάδα.

oinomessinia - Τα ξεχασμένα... 2 εκατ. ευρώ που βρήκε σε ένα συρτάρι 24173577 212881032587180 6080907507292582957 o - Τα ξεχασμένα... 2 εκατ. ευρώ που βρήκε σε ένα συρτάρι niniosbanner 1 - Τα ξεχασμένα... 2 εκατ. ευρώ που βρήκε σε ένα συρτάρι MYLO Indian Palace Restaurant - Τα ξεχασμένα... 2 εκατ. ευρώ που βρήκε σε ένα συρτάρι perrotis - Τα ξεχασμένα... 2 εκατ. ευρώ που βρήκε σε ένα συρτάρι mavreas1anigif - Τα ξεχασμένα... 2 εκατ. ευρώ που βρήκε σε ένα συρτάρι krystalkyriakoanigif - Τα ξεχασμένα... 2 εκατ. ευρώ που βρήκε σε ένα συρτάρι YPODIMATA - Τα ξεχασμένα... 2 εκατ. ευρώ που βρήκε σε ένα συρτάρι
shares