Connect with us

Gadgets

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα από την χρήση ενός μεσιτικού προγράμματος

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα από την χρήση ενός μεσιτικού προγράμματος 1
Κοινοποιησέ το

p3komma14

Πρόγραμμα  μεσιτικού γραφείου

Μια εφαρμογή διαχείρισης επαφών μπορεί να είναι απαραίτητη για την επιχείρησή σας ώστε να συγκεντρώνετε και να διαχειρίζεστε όλα τα στοιχεία επικοινωνίας σας σε ένα μέρος, παρακολουθώντας τις συνομιλίες σας με τους πελάτες σας, να διαχειρίζεστε τις πληροφορίες προμηθευτών και να γνωρίζετε τις ακριβείς πιθανότητες επιτυχίας από τις προσφορές σας. Η λύση ενός λογισμικού CRM για ακίνητα είναι εξαιρετική επιλογή στη διαχείριση της περίπλοκης επιχειρηματικής διαδικασίας ενός μεσίτη.

Ως άτομο πωλήσεων είναι απολύτως απαραίτητο να παρακολουθείτε την πρόοδο των προσφορών σας. Ως μεσίτης χρειάζεστε μια στρατηγική προσέγγιση για τον πελάτη σας που θα ενισχύσει την αμοιβαία κατανόηση, τη σχέση και την εμπιστοσύνη. Ένα CRM για ακίνητα είναι προσαρμοσμένο για επαγγελματίες ακινήτων.

Αλλά προτού υιοθετήσετε την λύση ενός λογισμικού διαχείρισης πελατών για την επιχείρησή σας, ίσως θελήσετε να ρίξετε μια ματιά στα οφέλη και τις προκλήσεις που προσφέρουν αυτά τα συστήματα

  • Οφέλη από το λογισμικό CRM για ακίνητα

Προσφέρει καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών: Με τη συλλογή και την ανάλυση πληροφοριών μπορείτε να διαμορφώσετε ιδέες σχετικά με τις αγοραστικές συνήθειες των πελατών σας συμπεριλαμβανομένων των προτιμήσεών τους και των αγοραστικών συχνοτήτων. Τα συστήματα CRM προσφέρουν στις επιχειρήσεις μια πιο προσεκτική εικόνα για το τι θέλουν οι πελάτες τους, ώστε να μπορούν να προσφέρουν βελτιωμένες λύσεις εξυπηρέτησης / υποστήριξης πελατών. Αυτά βοηθούν στη βελτίωση του όγκου των πωλήσεων καθώς ικανοποιημένοι πελάτες είναι πιο πιθανό να δημιουργήσουν ισχυρότερη σχέση με τους παρόχους υπηρεσιών τους.

Αντιστοίχιση διαδικασιών: Αντί να μπλεχτείτε με βουνά  χαρτιών, λίστες υποχρεώσεων, ημερολόγια γραφείου και φύλλα excel μπορείτε να μεταβιβάσετε εργασίες, να ορίσετε υπενθυμίσεις για παρακολούθηση πελατών, να μοιραστείτε το ημερολόγιο με την ομάδα από τη μοναδική διεπαφή χρηστών του συστήματος διαχείρισης πελατών και μπορεί να αυτοματοποιήσει μεγάλο μέρος των δραστηριοτήτων διαχείρισης πωλήσεων. Το λογισμικό διαχείρισης πελατών ακίνητης περιουσίας θα ενισχύσει την επιχείρησή σας με επιμερισμό του φόρτου εργασίας, ομαδική οργάνωση και αναφορές.

Απλοποιεί τη διαδικασία μάρκετινγκ: Το CRM έχει διαθέσιμα στοιχεία προς τους μεσίτες  ώστε να στοχεύουν συγκεκριμένους καταναλωτές με πιο συγκεκριμένες στρατηγικές μάρκετινγκ βασισμένες στις αγοραστικές τους συμπεριφορές. Το μάρκετινγκ έχει στόχο να μειώνει το χρόνο και την προσπάθεια που απαιτούνται για το κλείσιμο μιας συμφωνίας και βελτιώνει τις πωλήσεις σας. Βελτιώνει την ικανοποίηση του πελάτη καθώς ο πελάτης παίρνει το σωστό προϊόν και απολαμβάνει ποιοτική εξυπηρέτηση.

 

  • Μειονεκτήματα του CRM για ακίνητα

Αυξημένο κόστος: Εάν η εταιρεία αποφασίσει να αποκτήσει  ιδιόκτητο λογισμικό, τότε θα αυξήσει τον προϋπολογισμό της στον τομέα της πληροφορικής. Θα υπάρξουν απαιτήσεις για βελτιώσεις υποδομής υλικού και δικτύου. Επιπλέον, η εταιρεία θα πρέπει να πληρώσει τον πωλητή του λογισμικού, τους προγραμματιστές και την εσωτερική ομάδα που θα διαχειρίζεται και θα παρακολουθεί το σύστημα.

Εκπαίδευση: Εάν εισαχθεί το σύστημα για πρώτη φορά, η εταιρεία θα πρέπει να διοργανώσει εκπαιδευτικό συνέδριο για τους υπαλλήλους της. Έτσι, αν η επιχείρησή σας είναι μικρή, μπορεί να προκαλέσει κάποια μειονεκτήματα. Ομοίως, για μεγάλους οργανισμούς αυτό θα σήμαινε την έναρξη εκπαιδευτικών συναντήσεων για όλους τους υπαλλήλους της. Αυτό μπορεί να αυξήσει τα γενικά έξοδα.

Όπως προκύπτει όμως από τα παραπάνω τα πλεονεκτήματα είναι πολλά περισσότερα με την εγκατάσταση και χρήση ενός  προγράμματος  μεσιτικού γραφείου και τα οφέλη που θα δώσει στην επιχείρηση σας αλλά και στη διευκόλυνση της εκτέλεσης των καθημερινών σας υποχρεώσεων αντισταθμίζουν και με το παραπάνω τα μειονεκτήματα.


Κοινοποιησέ το
Advertisement

Gadgets

Πως το πλυντήριο πιάτων θα κάνει τη ζωή σας εύκολη!

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

πλυντήριο πιάτων
Κοινοποιησέ το

p3komma14

Το πλυντήριο πιάτων είναι ένα θαυματουργό εργαλείο για την κουζίνα σας που εκτός από τα πιάτα και τα μαγειρικά σκεύη μπορεί να πλύνει, να καθαρίσει και να απολυμάνει ένα σωρό άλλα πράγματα. Εμπιστευτείτε το και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη από σήμερα κιόλας!

Πλαστικά παιχνίδια: Αν το παιδί σας έχει πλαστικά παιχνίδια και θεωρείτε πως χρειάζονται πλύσιμο, τότε μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το πλυντήριο πιάτων. Άλλωστε καλό είναι να πλένετε όλα τα παιχνίδια του παιδιού σας κάθε λίγο καιρό για να απολυμαίνονται – ειδικά όταν αυτό είναι σε μικρότερη ηλικία.

Σφουγγάρια: Το πλυντήριό σας μπορεί να πλύνει τα σφουγγάρια σας και να τα κάνει σαν καινούρια. Αν και τα σφουγγάρια της κουζίνας πρέπει να αλλάζονται κάθε μήνα, καλό είναι να τα πλένετε κάθε εβδομάδα αν θέλετε να είναι απόλυτα καθαρά.

Εξαρτήματα φωτιστικών: Αποσυναρμολογώντας τα φωτιστικά σας μπορείτε να πλύνετε τα αμπαζούρ στο πλυντήριο πιάτων. Στη συνέχεια τα στεγνώνετε καλά και τα ξανατοποθετείτε στη θέση τους.

Ξεσκονόπανα: Τα ξεσκονόπανα μπαίνουν και στο πλυντήριο ρούχων αλλά μπορούν να μπουν και στο πλυντήριο πιάτων χωρίς κανένα πρόβλημα. Το ίδιο ισχύει και για χτένες, σφουγγάρια μπάνιου, οδοντόβουρτσες, αλλά αν θέλετε να είστε ήσυχοι καλύτερα να βάζετε στο πλυντήριο πράγματα που δεν έχουν σχέση με την υγιεινή μας και συγκεκριμένα ποτέ να μην πλένετε για παράδειγμα σφουγγάρια σώματος μαζί με οδοντόβουρτσες.

Μπoλ και πιάτα κατοικιδίων: Μπορείτε άνετα να πλύνετε τα μπολάκια και τα πιατάκια των κατοικίδιών σας. Μάλιστα έχει αποδειχθεί πως το μπολ ενός κατοικίδιου έχει περισσότερα βακτήρια από το καπάκι της τουαλέτας σας. Γι’ αυτό η συχνή πλύση είναι απαραίτητη.

Εξαρτήματα ηλεκτρικής σκούπας: Που και που είναι καλό να καθαρίζετε την ηλεκτρική σας σκούπα. Μπορείτε να την καθαρίσετε εξωτερικά με ένα πανάκι που θα βουτήξετε σε μια λεκάνη με σαπουνάδα και να βάλετε τα εξαρτήματα που βγαίνουν από τη σκούπα στο πλυντήριο πιάτων.

Καπέλα: Το καλό με το πλυντήριο πιάτων είναι πως δεν ανακατεύει τα αντικείμενα που βάζετε μέσα αλλά τους ρίχνει σαπουνάδα και νερό με δύναμη. Έτσι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το πλυντήριό σας βάζοντας μέσα τα καπέλα σας. Με αυτόν τον τρόπο θα είστε σίγουροι πως δε θα παραμορφωθούν και ταυτόχρονα θα καθαριστούν και θα γίνουν σαν καινούρια (μην ξεχνάτε πάντα να τσεκάρετε τις ετικέτες του ότι μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο).

Υπάρχουν αμέτρητα πράγματα που μπορείτε να πλύνετε στο πλυντήριο πιάτων σας άφοβα και πολλοί υποστηρίζουν πως μπορείτε να πλύνετε ακόμα και τις γαλότσες σας. Ωστόσο εμείς θα σας συμβουλεύαμε να μην το κάνετε κρατώντας το πλυντήριό σας αποκλειστικά για χρήση αντικειμένων που δεν βγαίνουν εκτός σπιτιού.

ΠΗΓΗ


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Gadgets

Τα πάντα για τους υαλοκαθαριστήρες και τα φίλτρα αυτοκινήτου

Avatar

Ανέβηκε

στις

από

Τα πάντα για τους υαλοκαθαριστήρες και τα φίλτρα αυτοκινήτου 2
Κοινοποιησέ το

p3komma14

Όλα τα οχήματα ανεξαιρέτως, είτε παλαιότερα είτε καινούρια, χρήζουν συντήρησης και φροντίδας σε ετήσια τουλάχιστον βάση. Τα φρένα τους πρέπει να ελέγχονται σε κάθε σέρβις και τα τακάκια να αλλάζονται εφόσον απαιτείται. Το ίδιο ισχύει μετά από κάποιες δεκάδες χιλιόμετρα και για τους δίσκους των φρένων που φθείρονται σταδιακά. Τα αμορτισέρ, από την άλλη, ανάλογα τη χρήση αντέχουν περίπου 100.000 έως 160.000χλμ αλλά μια μεγάλη λακκούβα μπορεί να προκαλέσει πρόωρη φθορά τους. Το κόστος αντικατάστασης για τα τακάκια κυμαίνεται περίπου στα 100€ και για τα 4, ενώ αντίστοιχα οι δίσκοι των φρένων μπορεί να κοστίσουν τουλάχιστον από 150€ και οι 4 χωρίς να υπάρχει πάνω όριο τιμής.

Ας μιλήσουμε τώρα όμως για τους υαλοκαθαριστήρες. Αυτό το είδος ανταλλακτικού είναι πολύ κρίσιμης και ζωτικής σημασίας καθώς αν δεν λειτουργεί σωστά, τίθεται σε κίνδυνο η ασφάλεια των επιβαινόντων. Πιο συγκεκριμένα, αν ο οδηγός δεν μπορεί να δει καθαρά λόγω ισχυρής βροχόπτωσης ή χιονόπτωσης, οι υαλοκαθαριστήρες είναι αυτοί που θα καθαρίσουν το τζάμι και θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε στον προορισμό μας χωρίς απρόοπτα ή δυσάρεστες καταστάσεις. Το κόστος αντικατάστασης των υαλοκαθαριστήρων κυμαίνεται από 30 έως 70€ περίπου ανάλογα το μέγεθος της λεπίδας αλλά και την ποιότητα των υλικών.

Όσον αφορά στη συντήρηση τους, αν θέλουμε να επεκτείνουμε τη διάρκεια ζωής τους, θα πρέπει να φροντίσουμε ώστε το όχημα να είναι όσο γίνεται πιο προστατευμένο από τις καιρικές συνθήκες και ειδικά από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Αυτές έχουν την ιδιότητα να ξεραίνουν τα μαλακά λάστιχα του υαλοκαθαριστήρα μας. Μόλις αυτά ξεραθούν, αρχίζουν να δημιουργούνται μικρές ρωγμές-ανοίγματα. Αυτός είναι και ο λόγος που κατά τη χρήση τους, μετά από εύλογο χρονικό διάστημα, παρατηρούμε να σχηματίζονται γραμμές νερού πάνω στο παρμπρίζ. Είναι λόγω των διάκενων που έχουν δημιουργηθεί. Κλείνοντας για τους υαλοκαθαριστήρες, αν προμηθευόμαστε ανταλλακτικά αυτοκινήτων από τη MaxxParts, υπάρχει η δυνατότητα να εντοπίσουμε το μέγεθος που χρειαζόμαστε και να τους τοποθετήσουμε μόνοι μας μιας και δεν είναι και τόσο απαιτητικό.

φίλτρα που υπάρχουν σε ένα αυτοκίνητο

Ας μιλήσουμε σε αυτό το σημείο όμως για τα φίλτρα που υπάρχουν σε ένα αυτοκίνητο. Ένα από τα πιο γνωστά εξ’ αυτών αλλά και από τα πλέον σημαντικά είναι το φίλτρο αέρα μηχανής. Αυτό θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ο «πνεύμονας» του μοτέρ. Μέσω αυτού του εξαρτήματος εισέρχεται φρέσκος αέρας στο θάλαμο καύσης έτσι ώστε να παραχθεί ενέργεια. Εννοείται ότι το φίλτρο πρέπει να ελέγχεται και να καθαρίζεται ή να αντικαθίσταται όπως ορίζει ο κατασκευαστής. Σε διαφορετική περίπτωση, η μηχανή μας θα αρχίσει να υπολειτουργεί γεγονός που θα έχει και επίπτωση στην κατανάλωση καυσίμου.

Ένα ακόμη σημαντικότατο φίλτρο στο αμάξι μας είναι αυτό του λιπαντικού. Αυτό φροντίζει να κατακρατά τυχόν ρινίσματα ή άλλες επικαθήσεις που προκύπτουν κατά τη λειτουργία του κινητήρα. Ο ρόλος του είναι περισσότερο σημαντικός από όσο πιστεύουμε και αυτό το αντιλαμβανόμαστε όταν αμελήσουμε την αντικατάστασή του όπως προβλέπεται.Τότε ακόμη κι αν αλλάζουμε το λιπαντικό στην ώρα του, σίγουρα θα δημιουργηθούν προβλήματα και ίσως μετατραπούν σε μόνιμου χαρακτήρα. Το κόστος ενός τέτοιου φίλτρου δεν ξεπερνά τα 20€ οπότε δεν υπάρχει κάποιο ουσιαστικό όφελος με το να προσπαθούμε να το αποφύγουμε.

Τέλος, θα ασχοληθούμε με το φίλτρο αέρα εσωτερικού χώρου. Αυτά τα φίλτρα ξεκινούν από 2,5€ περίπου και μπορούν να φτάσουν ως και τα 30€. Οι διαφορετικοί τύποι αυτών είναι που επηρεάζουν και την τελική τιμή μιας και το σχέδιο ή το μέγεθος μένει σχεδόν πάντα ίδιο. Σε πολύ χαμηλό κόστος βρίσκουμε τα απλά φίλτρα. Λίγο πιο ακριβά είναι τα φίλτρα γύρης ή αυτά του ενεργού άνθρακα. Αντέχουν περισσότερο καιρό και είναι πιο αποτελεσματικά ενάντια στους διάφορους βλαβερούς μικροοργανισμούς. Στην υψηλότερη κατηγορία τιμής έχουμε τα φίλτρα που έχουν ισχυρή μυκητοκτόνο δράση και μας προστατεύουν ολιστικά.


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Gadgets

Τι είναι το project ”Kalamata” που δουλεύει δύο χρόνια και θα ανακοινώσει η Apple (vid)

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Τι είναι το project ''Kalamata'' που δουλεύει δύο χρόνια και θα ανακοινώσει η Apple (vid) 3
Κοινοποιησέ το

p3komma14

project ”Kalamata” από την Apple

Την τιμητική της θα έχει η… Καλαμάτα στις 22 Ιουνίου, όταν η Apple θα ανακοινώσει μια ιστορική αλλαγή.

Το όνομα του project ίσως το έχετε ακούσει ξανά.

Άλλωστε, σχεδόν δύο χρόνια τώρα η Apple δουλεύει πάνω σε αυτό.

Πλέον, όμως, είναι έτοιμη για ανακοινώσεις, στις 22 Ιουνίου, στο WWDC, το ετήσιο συνέδριο για τους δημιουργούς εφαρμογών (developers) του οικοσυστήματος της εταιρείας, το οποίο φέτος θα πραγματοποιηθεί… από το σπίτι, λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό.

Εκεί, λοιπόν, η Apple, όπως αποκαλύπτει το Bloomberg, θα ανακοινώσει πως τίθεται σε εφαρμογή το project ”Kalamata”, το… ελληνικότατο σχέδιο, που κρύβει πίσω του μια ιστορική αλλαγή: Τη μετάβαση των υπολογιστών της Apple από τσιπάκια της Intel σε τσιπάκια της ARM, που ήδη χρησιμοποιούνται -εδώ και χρόνια- στα iPhone και iPad!

Μεγάλο πλήγμα για την Intel, απόλυτος έλεγχος για την Apple

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι πρώτοι υπολογιστές της Apple με τσιπάκι ARM, το Α14, αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2021. Μιλάμε, σαφώς, για τεράστιο πλήγμα για την Intel, η Apple, ωστόσο, χρησιμοποιώντας, πλέον, τους δικούς της επεξεργαστές -και- στους Mac υπολογιστές της, θα έχει τον απόλυτο έλεγχο του hardware και του software όλων των συσκευών της.

Και, επίσης, τα τσιπάκια ARM θα αποτελέσουν «γέφυρα» μεταξύ του iOS που χρησιμοποιείται στα iPhone και iPad και του MacOS, που «τρέχει» στους υπολογιστές της εταιρείας.

Γιατί ”Kalamata”;

Τώρα, σε ό,τι έχει να κάνει με την… Καλαμάτα, οι κωδικές ονομασίες από τοπωνυμία ανά τον κόσμο είναι συνηθισμένο φαινόμενο στις μεγάλες πολυεθνικές. Δεν έχουμε ιδέα ποιος το σκέφτηκε, αλλά μας αρέσει.

Αξίζει να σημειωθεί, όμως, πως το 2017 τα γυρίσματα για ένα από τα διαφημιστικά σποτ για το iPhone 7 Plus είχαν γίνει στην περιοχή της Αρεόπολης.

ΠΗΓΗ


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ