Κυριακή , 23 Φεβρουαρίου 2020

Τα «Πάνω Κάτω» στον Alpha με τον Χρήστο Φερεντίνο – Πότε κάνει πρεμιέρα

Sharing is caring!

Ο Χρήστος Φερεντίνος φέρνει τα «Πάνω Κάτω» στον Alpha.

Το τηλεπαιχνίδι «Πάνω Κάτω», μετά την επιτυχημένη πορεία του στην αμερικανική τηλεόραση, κάνει πρεμιέρα στον Alpha την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 17:50.

Δύο παίκτες, δύο κερκίδες, δύο ομάδες. Οι δύο αντίπαλοι καλούνται να τοποθετήσουν στη σωστή σειρά τα αριθμητικά δεδομένα που τους δίνει ο Χρήστος Φερεντίνος, από το μεγαλύτερο στο μικρότερο.

Για παράδειγμα, πρέπει να υπολογίσουν πόσοι είναι:

Οι ακόλουθοι του Στέφανου Τσιτσιπά στο InstagramΤα ζευγάρια που παντρεύονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα

Ποιοι είναι περισσότεροι; Ποιο πάει «Πάνω» και ποιο «Κάτω»;

Στο «Πάνω Κάτω» οι παίκτες δεν χρειάζεται να γνωρίζουν με ακρίβεια τους αριθμούς, αρκεί να μπορούν να μαντέψουν σωστά ποιος αριθμός μπαίνει πάνω και ποιος κάτω. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ο κάθε παίκτης έχει ένα βοηθό: την κερκίδα του!

Καθημερινά, ο νικητής μπορεί να κερδίσει έως και 10.000 ευρώ, ενώ κάποιος από τους followers του στην κερκίδα μέχρι και 5.000 ευρώ. Γιατί όλοι κερδίζουν στο «Πάνω Κάτω»!

Χιούμορ, ένταση και γρήγοροι ρυθμοί σε ένα παιχνίδι-γιορτή που όλοι μπορούν να παίξουν και να κερδίσουν ή να κερδίσουν χωρίς να παίξουν!

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Δες και αυτό

Φερεντίνος: Επεισόδιο για γερά νεύρα – «Εμφράγματα» στο πλατό του Deal (video)

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΑπίστευτο! Επεισόδιο για… γερά νεύρα το σημερινό του Deal στον ALPHA. Ο σημερινός παίκτης κατάφερε …

shares