Πέμπτη , 27 Φεβρουαρίου 2020

Συστάσεις στους κατόχους Smart να δέσουν τα οχήματα τους λόγω των ισχυρών ανέμων

Sharing is caring!

Συστάσεις προς τους κατόχους Smart να δέσουν τα αυτοκίνητα τους λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν απηύθυνε σήμερα η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό ανακοινωθέν, οι ιδιοκτήτες Smart θα πρέπει να βεβαιωθούν ότι τα αυτοκίνητα τους είναι δεμένα σε κάποιο βαρύ αντικείμενο ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να τα πάρει ο αέρας.

«Συστήνουμε στους ιδιοκτήτες Smart να δέσουν με αλυσίδα ποδηλάτου τα αυτοκίνητα τους σε κάποια κολώνα της ΔΕΗ ή έστω να βάλουν στο πορτ μπαγκάζ μερικούς τσιμεντόλιθους έως ότου κοπάσουν οι ισχυροί άνεμοι» αναφέρει η ανακοίνωση.

Η υπηρεσία ταυτόχρονα εξέδωσε και απαγορευτικό κυκλοφορίας για όλα τα αυτοκίνητα αυτού του τύπου, καθώς η ταχύτητα των ανέμων αναμένεται να φτάσει κατά τόπους τα 10 μποφόρ.

Όπως λένε πηγές της υπηρεσίας, εξαιτίας των ανέμων έχουν υπάρξει περιστατικά με Smart που βρέθηκαν σε ταράτσες πολυκατοικιών, δέντρα, απλώστρες ή μπλεγμένα σε καλώδια της ΔΕΗ, ενώ σήμερα εντοπίστηκε ένα με τον Αθηναίο ιδιοκτήτη του να πλέει ανοιχτά της Λιβύης.

 

ΠΗΓΗ http://tovatraxi.com

Δες και αυτό

Το smart που κόλλησε πάνω σε νησίδα στην Καλαμάτα

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΈνας οδηγός smart στην Καλαμάτα, υπερεκτίμησε τις ικανότητες του αυτοκινήτου του, αψηφώντας …

shares