Connect with us
Επιμελητηρίο

WEB

Συμβουλές για αρχάριους παίκτες στο στοίχημα

Ανέβηκε

στις

Συμβουλές για αρχάριους παίκτες στο στοίχημα 1
Κοινοποιησέ το

Το διαδικτυακό στοίχημα εξελίσσεται σε κορυφαίο προορισμό για τους φίλους του παιχνιδιού προσφέροντας μοναδικές στιγμές δράσης και διασκέδασης. Η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει βοηθήσει κατά πολύ την αναβάθμιση των εφαρμογών που προσφέρουν οι online bookmakers με τους παίκτες να επωφελούνται σημαντικά πλεονεκτήματα στο στοίχημα. Σε συνδυασμό με το online casino και το poker που προσφέρουν οι στοιχηματικές πλατφόρμες η διασκέδασή σας θα περάσει σε άλλο επίπεδο.

 

Αν τώρα είστε αρχάριος παίκτης στο στοίχημα θα πρέπει να γνωρίζετε πως η επιτυχία είναι συνδυασμός κατάλληλων γνώσεων και εφαρμογής καλών στρατηγικών. Διαβάστε παρακάτω κάποιες από τις σημαντικότερες συμβουλές που μπορούμε να δώσουμε σε έναν αρχάριο παίκτη προκειμένου να αποφύγει κοινά λάθη που θα στοιχήσουν σε διάθεση και χρήμα. Βάλε στέρεες βάσεις στο παιχνίδι σου και απόλαυσε τις χαρές που μοιράζει απλόχερα το διαδικτυακό στοίχημα.

 

Ορίστε το budget για το στοίχημα

 

Μπορεί να ακούγεται τετριμμένο αλλά το υπεύθυνο παιχνίδι θα πρέπει να συνοδεύει το παιχνίδι σας σε βάθος χρόνου. Μην προσπαθήσετε ποτέ να ξεπεράσετε τα όρια που βάζετε εξαρχής για να αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις στο στοίχημα ποδόσφαιρο ή οποιοδήποτε άλλο τυχερό παιχνίδι στο διαδίκτυο. Καθορίζοντας τον προϋπολογισμό από νωρίς θα σας βοηθήσει να παραμείνετε μακριά από κακοτοπιές και να πάρετε ξεκάθαρες αποφάσεις στα πονταρίσματά σας.

 

Επιλογή στοιχηματικής εταιρίας

 

Μία έρευνα αγοράς είναι απαραίτητη για να καταλήξετε στην στοιχηματική εταιρία που καλύπτει τις προσωπικές σας απαιτήσεις. Στο διαδίκτυο μπορείτε να διατηρείτε λογαριασμό σε περισσότερους από έναν bookmaker γεγονός που θα σας βοηθήσει να πάρετε ακόμα καλύτερες αποφάσεις. Προσοχή όμως να επιλέξετε πλατφόρμα από αυτές που βρίσκονται στη λίστα με τις αδειοδοτημένες εταιρίες στην Ελλάδα. Οι έλεγχοι είναι συνεχείς με τους παραβάτες να είναι εκτεθειμένοι σε αυστηρές ποινές. Ελέγξτε τα πιστοποιητικά νομιμότητας που διαθέτει η εκάστοτε στοιχηματική εταιρία παίζοντας με ασφάλεια και αξιοπιστία τα στοιχήματά σας.

 

Ποικιλία στοιχηματικών επιλογών

 

Οι επιλογές που θα βρείτε στο διαδίκτυο σε αθλήματα και στοιχήματα είναι απεριόριστες με αποτέλεσμα να χάνετε κάπως τον προσανατολισμό σας. Ειδικά για τους αρχάριους παίκτες η μεγάλη ποικιλία μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις. Αναζητήστε τα σπορ στα οποία έχετε περισσότερες γνώσεις και μείνετε σταθεροί σε πονταρίσματα που μπορείτε να διαχειριστείτε με ευκολία. Όσο αποκτάτε οικειότητα με το παιχνίδι θα μπορέσετε να περάσετε στο επόμενο και πιο πολύπλοκο επίπεδο στοιχηματισμού.

 

Πονταρίσματα και προγνωστικά

 

Το στοίχημα είναι ένα άκρως απαιτητικό παιχνίδι και χρειάζεται προσήλωση για να βγει το σωστό αποτέλεσμα. Πρέπει να κατανοήσετε ακριβώς τους βασικούς όρους κάθε πονταρίσματος για να μπορείτε ξεκάθαρα να γνωρίζετε που τοποθετείτε τα στοιχήματά σας. Επίσης ο παίκτης του στοιχήματος οφείλει να μελετά τις αποδόσεις, τις πιθανότητες και γενικότερα τον τρόπο που λειτουργούν οι αγορές στο στοίχημα. Οι πιθανότητες είναι ένας παράγοντας που επηρεάζουν άμεσα το παιχνίδι. Το αποτέλεσμα εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες τόσο αγωνιστικούς όσο και έξω αγωνιστικούς που σημαίνει πως πρέπει να ενημερώνεστε διαρκώς για τις εξελίξεις στον χώρο του αθλητισμού.

 

Μέχρι να αποκτήσετε τη σχετική άνεση με το παιχνίδι θα πρέπει να μείνετε σταθεροί στη στρατηγική των χαμηλών πονταρισμάτων. Αυξήστε σταδιακά το ύψος των στοιχημάτων σας όσο αποκτάτε περισσότερη οικειότητα με το είδος των στοιχημάτων και τη διαχείριση του budget σας. Αποβάλλετε κάθε συναισθηματισμό παίζοντας στοίχημα. Μην ακολουθείτε την ομάδα της αρεσκείας σας απλά και μόνο επειδή τρέφετε οπαδικά αισθήματα αλλά δείτε ξεκάθαρα προς ποια κατεύθυνση δείχνουν οι πιθανότητες επιτυχίας. Αξιολογείστε τα δεδομένα και πάρτε αντικειμενικές αποφάσεις ακόμα και αν είναι κόντρα στα οπαδικά σας πιστεύω.

 

Προσφορές και μπόνους εγγραφής*

 

Ένας από τους βασικούς λόγους που οι παίκτες στρέφονται στο διαδικτυακό στοίχημα είναι οι προσφορές που τρέχουν διαρκώς οι εταιρίες. Εκμεταλλευτείτε τις προωθητικές ενέργειες των bookmakers και κερδίστε free bets και μετρητά για έξτρα πονταρίσματα χωρίς να ιδρώσετε. Φροντίστε όμως να ενημερώνεστε για τους όρους και τις προϋποθέσεις που τις συνοδεύουν για να μπορέσετε να απελευθερώσετε τα όποια κέρδη προκύψουν από τα στοιχήματά σας.

 

Το στοίχημα είναι πάνω από όλα ένα παιχνίδι και έτσι θα πρέπει να το αντιμετωπίζετε σε βάθος χρόνου. Μάθετε από τα λάθη σας και φροντίστε να διορθώσετε τη στρατηγική σας όπου και αν χρειάζεται. Διασκεδάστε τη συμμετοχή σας στο στοίχημα και μείνετε μακριά από εμμονές που θα σας στοιχήσουν σε χρήμα και ψυχολογία.

 

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

pralinaspourgitissesamiikoniokafemauroeidis
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ