Connect with us

Επιχειρήσεις

«Σύγχρονο» Επιδιόρθωση & δημιουργία υποδημάτων από το 1994

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

«Σύγχρονο» Επιδιόρθωση & δημιουργία υποδημάτων από το 1994 1
Κοινοποιησέ το

«Σύγχρονο» Επιδιόρθωση υποδημάτων

Στο κατάστημα επιδιόρθωσης υποδημάτων και λιανικού εμπορίου υποδημάτων «Σύγχρονο» το παλιό συναντά το καινούργιο!

«Σύγχρονο» Επιδιόρθωση & δημιουργία υποδημάτων από το 1994 2

Πριν βάλετε τα αγαπημένα σας παπούτσια στην άκρη της ντουλάπας ή ακόμα και στον κάδο της ανακύκλωσης όσο προχωρημένες και αν είναι οι φθορές τους, επισκεφτείτε τον ειδικό για να εκτιμήσει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται και αν με λίγη «μαγεία» μπορούν να γίνουν ξανά σαν καινούργια!

Με εμπειρία χρόνων, έμπνευση, δημιουργικότητα και μεράκι το Υποδηματοπωλείο και επισκευαστήριο «Σύγχρονο» από το 1994 μέχρι σήμερα ανοίγει τις πόρτες του για εσάς, προσφέροντας κάθε είδους υπηρεσία αναπαλαίωσης αλλά και επιδιόρθωσης υποδημάτων (μποτάκια, παντόφλες), τσαντών και δερμάτινων ειδών, εξειδικευμένων προϊόντων συντήρησης και αξεσουάρ (ομπρέλες κα), με εγγύηση αντοχής στον χρόνο! Οι υπηρεσίες του καταστήματος σε γυναικεία και ανδρικά παπούτσια καλύπτουν μία εκτεταμένη γκάμα λύσεων από τις οποίες θα μείνετε απολύτως ευχαριστημένοι.

«Σύγχρονο» Επιδιόρθωση & δημιουργία υποδημάτων από το 1994 3

Στο «Σύγχρονο» χάρη στην εμπειρία του Γιώργου Δαρσακλή και της ικανής ομάδας του, οι επιδιορθώσεις υποδημάτων, τσαντών, δερμάτινων και συναφών ειδών γίνονται με την εγγύηση πως θα κρατήσουν για καιρό κι όχι μόνο για λίγο!
Εκτός από τα είδη περιποίησης δερμάτινων ειδών και αξεσουάρ διατίθενται επίσης ξεχωριστές και το σημαντικότερο μοναδικές προτάσεις σε αξεσουάρ, τσάντες και υποδήματα σε λιανικές τιμές! Η πολύχρονη εμπειρία του shoemaker Γιώργου Δαρσακλή τον οδήγησε σε μια πιο «σύγχρονη» δημιουργική προσέγγιση και με μεράκι αλλά και φαντασία επιδιορθώνει σε πρωτότυπα και στιλάτα τα υποδήματα που φέρουν την αποκλειστική του υπογραφή!

Επισκεφθείτε το «Σύγχρονο» για άμεση εξυπηρέτηση και άριστη ποιότητα υπηρεσιών στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

«Σύγχρονο» Επιδιόρθωση & δημιουργία υποδημάτων από το 1994 4

Σύγχρονο – Επιδιορθώσεις Υποδημάτων

«Σύγχρονο» Επιδιόρθωση & δημιουργία υποδημάτων από το 1994 5 «Σύγχρονο» Επιδιόρθωση & δημιουργία υποδημάτων από το 1994 6 «Σύγχρονο» Επιδιόρθωση & δημιουργία υποδημάτων από το 1994 7 «Σύγχρονο» Επιδιόρθωση & δημιουργία υποδημάτων από το 1994 8 «Σύγχρονο» Επιδιόρθωση & δημιουργία υποδημάτων από το 1994 9 «Σύγχρονο» Επιδιόρθωση & δημιουργία υποδημάτων από το 1994 10

Αριστοδήμου 73, Καλαμάτα

fb c-xrono-shoe care
giorgosdarsaklis@hotmail.gr
https://www.instagram.com/cxrono_shoe_care
https://gr.pinterest.com/cxrono/
Τηλ. 27210 83666


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης
Advertisement

Επιχειρήσεις

Η εταιρεία «ΚΑΛΛΙΚΟΥΝΗ» ξεκινά την παραγωγή αντισηπτικών και απολυμαντικών προϊόντων

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Η εταιρεία «ΚΑΛΛΙΚΟΥΝΗ» ξεκινά την παραγωγή αντισηπτικών και απολυμαντικών προϊόντων 11
Κοινοποιησέ το

Callicounis «Alpha Protect»

Τα «Αποστακτήρια Καλλικούνη» στην δημιουργική πορεία τους διαμέσου των αιώνων, έσπευσαν να ανταποκριθούν στη κλήση από την διεθνή κοινότητα, για συστράτευση στην αντιμετώπιση του εφιαλτικού κορωνοιού. Η εταιρεία «ΚΑΛΛΙΚΟΥΝΗ» με 170 χρόνια εμπειρίας στην επεξεργασία των αλκοολούχων διαλυμάτων, κατά την παραγωγή οινοπνευματωδών ποτών και αποσταγμάτων, κατέθεσε την διαθεσιμότητα της στην συγκρότηση μετώπου για την αντιμετώπιση της «Πανδημίας» λόγω του «υπερ-ιού». Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, δρομολόγησε άμεσα την διαδικασία παραγωγής αντισηπτικών και απολυμαντικών προϊόντων, με την ανέγερση νέας πρότυπης μονάδας παραγωγής. Μετά την αδειοδότηση της από τον ΕΟΦ, η «Callicounis Health Cosmetics» απέκτησε την απαραίτητη πιστοποίηση, για την διάθεση στους πολίτες τα υψηλής αντιμικροβιακής και αντισηπτικής αξίας  ασφαλή της σκευάσματα

Το αλκοολούχο διάλυμα χεριών «Alpha Protect» περιέχει 70% αρίστης ποιότητας αιθυλική αλκοόλη από δημητριακά, ποσότητα γλυκερόλης και υπεροξειδίου του υδρογόνου, διαθέτει ήπια αντισηπτική δράση,  με επόμενη επιλογή  στην κλίμακα αξιολόγησης του σούπερ βιοκτόνου αντισηπτικού «Alpha Protect» με 80% ποσότητα αιθυλικής αλκοόλης, σύμφωνα πάντα με την προτεινομένη οδηγία παρασκευής των από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Το σύγχρονο εργοστάσιο της Ν.Γ ΚΑΛΛΙΚΟΥΝΗΣ Α.Ε στην Καλαμάτα διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο χημείο, επανδρωμένο με δύο χημικούς με μεγάλη εμπειρία στην έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων, με αναπτυγμένες πέντε γραμμές παραγωγής, με ποιοτικό έλεγχο σε όλα τα στάδια της και εναρμονισμένο στις προδιαγραφές του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων.

Με την προσοχή στραμμένη στην κοινωνία και τις προτεραιότητες της, η Ν.Γ ΚΑΛΛΙΚΟΥΝΗΣ Α.Ε πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά, προβάλλοντας το παράδειγμα της υγιούς βιομηχανικής δραστηριότητας στην χώρα μας.


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Επιχειρήσεις

Η Τυροκομική Μεσσήνης κερδίζει και το Βραβείο γεύσης και ποιότητας Mediterranean Taste Awards 2020

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Τυροκομική Μεσσήνης – Αφοί Γ. Πετρόπουλοι ΑΒΕΕΤ
Κοινοποιησέ το

Τυροκομική Μεσσήνης – Αφοί Γ. Πετρόπουλοι ΑΒΕΕΤ

Δεύτερη μεγάλη διάκριση για το 2020 στον διαγωνισμό των Μεσογειακών Βραβείων γεύσης και ποιότητας Mediterranean Taste Awards 2020 για την Τυροκομική Μεσσήνης – Αφοί Γ Πετρόπουλοι ΑΒΕΕΤ και τα προϊόντα της, που ανεβάζει την Μεσσηνία και τα προϊόντα της ψηλά στην Παγκόσμια, Μεσογειακή και Ελληνική γαστρονομία.

Είχε προηγηθεί το Μάιο η πιστοποίηση όλων των προϊόντων μας με το ” Χρυσό Βραβείο Αυθεντική Γεύση της Ελλάδος 2020 και 2021 ” “AUTHENTIC TASTE OF GREECE 2020 -2021 – GOLD AWARD” που την καθιερώνουν ως πρέσβειρα της αυθεντικής Ελληνικής γεύσης παγκοσμίως.

Τώρα στον διαγωνισμό των Μεσογειακών Βραβείων γεύσης και ποιότητας Mediterranean Taste Awards 2020 ο οποίος στοχεύει στην ανάδειξη, γνωστοποίηση και διάδοση της εξαιρετικής ποιότητας προϊόντων που προέρχονται από την μεσόγειο, που πραγματοποιήθηκε στις 15 – 18 Ιουνίου 2020 στην Ελλάδα σε συνεργασία με την εξαιρετική ομάδα Chefs’ Brigade Team & Slow Food η οποία απαρτίζεται από κορυφαίους Chef που αξιολόγησαν τα προϊόντα του διαγωνισμού, μεταξύ των οποίων είναι ο Ηλίας Μαμαλάκης, Νίκος Φωτιάδης, Γιάννης Μπαξεβάνης, Νίκος Πελεγρίνης, τα προϊόντα της Τυροκομικής Μεσσήνης – Αφοί Γ Πετρόπουλοι ΑΒΕΕΤ απέσπασαν τα παρακάτω Βραβεία:

  • ΦΕΤΑ ΠΟΠ, ΧΡΥΣΟ
  • ΣΦΕΛΑ ΠΟΠ, ΧΡΥΣΟ
  • ΓΙΔΙΝΟ ΤΥΡΙ, ΑΣΗΜΕΝΙΟ
  • ΜΥΤΖΗΘΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΞΕΡΗ, ΑΣΗΜΕΝΙΟ
  • ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΑΣΗΜΕΝΙΟ
  • ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΑΣΗΜΕΝΙΟ

Είναι προφανές, ότι δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι τα τυροκομικά μας προϊόντα βραβεύονται σε κάθε συμμετοχή τους σε διαγωνισμούς ποιότητας και γεύσης, καθώς σε σύνολο 14 διαγωνισμών έχουν αποσπάσει συνολικά 39 βραβεία. (2 Superior Taste Award, 12 Χρυσά , 16 Ασημένια , 9 Χάλκινα ).

Αυτό οφείλεται ασφαλώς στον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής που εφαρμόζουμε απαρεγκλίτως από το 1950 μέχρι σήμερα και φυσικά, στην ποιότητα του γάλακτος και των σύγχρονων εγκαταστάσεων.

Συνεχίζουμε δυναμικά με μεράκι και όρεξη, όπως κάνουμε κάθε χρόνο από το 1950, το πρώτο μας έτος τυροκόμησης, έως σήμερα!!!


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Επιχειρήσεις

Το κατάστημα «Υποδήματα» Γιαννακόπουλος τώρα και στην Καλαμάτα!

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Το κατάστημα «Υποδήματα» Γιαννακόπουλος τώρα και στην Καλαμάτα! 12
Κοινοποιησέ το

«Υποδήματα» Γιαννακόπουλος στην Καλαμάτα

Το όνομα «Υποδήματα» Γιαννακόπουλος στην υπόδηση, δεν χρειάζεται συστάσεις… Εδώ και χρόνια με επαγγελματική συνέπεια και απαράμιλλη ποιότητα προσφέρει στην σεβαστή πελατεία του τα καλύτερα υποδήματα της αγοράς.

Η ποιότητα και η μόδα που καθορίζει το κατάστημα «Υποδήματα» Γιαννακόπουλος από το κέντρο της Μεσσήνης, «ταξιδεύει» στην Καλαμάτα φέρνοντας τις πιο στυλάτες και μοδάτες προτάσεις στην γυναικεία και ανδρική υπόδηση!

Το κατάστημα «Υποδήματα» διαθέτει μεγάλη συλλογή αντρικών και γυναικείων υποδημάτων, ελληνικά και επώνυμα, τις καλύτερες φίρμες και όλα τα brands που… καθορίζουν την γυναικεία και ανδρική μόδα στην υπόδηση, θα τα βρείτε στη συλλογή του καταστήματος. Για καθημερινές, μοντέρνες, κλασικές και επίσημες επιλογές σε οικονομικές τιμές, ανθεκτικά και ποιοτικά!

«Υποδήματα» Γιαννακόπουλος

1ο Κατάστημα: Μεσσήνη, 28ης Οκτωβρίου 28, Τηλ: 27220 22213
2ο Κατάστημα: Καλαμάτα, Αναγνωσταρα 12, Τηλ. 2721404080

Υποδήματα Γιαννακόπουλος Καλαμάτα


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ