Παρασκευή , Νοέμβριος 15 2019
Real Madrid Foundation Clinics 21-24 Ιουνίου στην Καλαμάτα
Real Madrid Foundation Clinics 21-24 Ιουνίου στην Καλαμάτα

Real Madrid Foundation Clinics 21-24 Ιουνίου στην Καλαμάτα

Sharing is caring!

Καλαμάτα – Real Madrid Foundation

Η ΡΕΑΛ Μαδρίτης αποτελεί σημείο αναφοράς για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, λαμβάνοντας πρόσφατα το βραβείο: “Ο καλύτερος σύλλογος του 20ου αιώνα της FIFA trophy”. Το 2018 σε συνεργασία με την MGC Soccer Central ξεκίνησε το πρόγραμμα της Real Madrid Foundation Clinics που φέρνει και στην Ελλάδα τις παγκόσμιες εκπαιδευτικές μεθόδους του κορυφαίου συλλόγου απευθείας από τους προπονητές ανάπτυξης της νεολαίας του, σε επίδοξους παίκτες στην Ελλάδα.

Το Real Madrid Foundation Clinics είναι ένας οργανισμός υπεύθυνος για τη διδασκαλία παικτών με τη μεθοδολογία προγύμνασης της Ρεάλ Μαδρίτης σε ολόκληρο τον κόσμο, προσφέροντας διδασκαλία σε άνδρες και γυναίκες αθλητές. Τα προπονητικά σεμινάρια με την προπονητική μεθοδολογία της Ρεάλ Μαδρίτης απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια αθλητές ηλικίας 6 έως 16 ετών και πραγματοποιούνται από επίσημους προπονητές νέων της Ρεάλ Μαδρίτης και περιλαμβάνουν τα εξής τη δημιουργία προφίλ αθλητή και διαδικασία scouting καθώς και ανάπτυξη του αθλητή ανάλογη της ηλικίας του.

Όλοι οι αθλητές θα λάβουν το επίσημο εκπαιδευτικό υλικό του Real Madrid Foundation και το κέντρο διδασκαλίας δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους αθλητές των ακαδημιών της ατομικής αξιολόγησης μετά των ολοκλήρωση της εκπαίδευσης στο τέλος κάθε έτους, την ευκαιρία να επιλεχθούν και να ταξιδέψουν στην Ισπανία για να συμμετάσχουν σε αποκλειστικό προπονητικό πρόγραμμα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το πρόγραμμα εστιάζει στην προσωπική προχωρημένη εκπαίδευση στην τεχνική, τακτική και τρόπο σκέψης στον αγωνιστικό χώρο, όπως επίσης και στις αξίες που συνδέονται με τη Ρεάλ Μαδρίτης όπως η ηγεσία, ομαδικότητα, σεβασμός, αλληλεγγύη και προσπάθεια. Κάθε εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει ενημέρωση των αθλητών για τους στόχους της εκπαίδευσης, ασκήσεις σχετικές με τους στόχους και το περιεχόμενο του προγράμματος, από απλές σε πολύπλοκες που προσομοιώνουν τον ανταγωνισμό και ασκήσεις με συγκεκριμένο προσανατολισμό, επιθετικές και αμυντικές λειτουργίες και ανά θέση μέσα στο γήπεδο.

Το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης έχει σχεδιαστεί για παιδιά και νέους ποδοσφαιριστές και στην Ελλάδα ξεκίνησε από την Αθήνα, τον Δεκέμβριο του 2018.

Το καλοκαίρι του 2019 επισκέπτεται τρεις πόλεις της Ελλάδας. Πρώτα την Κέρκυρα το τετραήμερο 16 -19 Ιουνίου 2019, ακολουθεί η Πελοπόννησος και η Καλαμάτα 21 με 24 Ιουνίου και τέλος η Ξάνθη, το τετραήμερο 2-5 Σεπτεμβρίου 2019.

Real Madrid Foundation Clinics 21-24 Ιουνίου στην Καλαμάτα
Real Madrid Foundation Clinics

Στην Καλαμάτα θα φιλοξενηθεί στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας με υπεύθυνο εκδήλωσης τον Παναγιώτη Καλόμαλλο (τηλ. επικοινωνίας: 6995780388).

 

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο site www.frmclinicsgreece.com

Real Madrid Foundation Clinics 21-24 Ιουνίου στην Καλαμάτα

Δες και αυτό

Real Madrid Foundation Clinics 21-24 Ιουνίου στην Καλαμάτα

Real Madrid Foundation στην Καλαμάτα (photos)

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΤα προπονητικά σεμινάρια Real Madrid Foundation Clinics, με τους βοηθούς του Raúl …

shares