Connect with us

Events

Real Madrid Foundation Clinics 21-24 Ιουνίου στην Καλαμάτα

Kalamata Times

Published

on

Real Madrid Foundation Clinics 21-24 Ιουνίου στην Καλαμάτα 1

Καλαμάτα – Real Madrid Foundation

Η ΡΕΑΛ Μαδρίτης αποτελεί σημείο αναφοράς για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, λαμβάνοντας πρόσφατα το βραβείο: “Ο καλύτερος σύλλογος του 20ου αιώνα της FIFA trophy”. Το 2018 σε συνεργασία με την MGC Soccer Central ξεκίνησε το πρόγραμμα της Real Madrid Foundation Clinics που φέρνει και στην Ελλάδα τις παγκόσμιες εκπαιδευτικές μεθόδους του κορυφαίου συλλόγου απευθείας από τους προπονητές ανάπτυξης της νεολαίας του, σε επίδοξους παίκτες στην Ελλάδα.

Το Real Madrid Foundation Clinics είναι ένας οργανισμός υπεύθυνος για τη διδασκαλία παικτών με τη μεθοδολογία προγύμνασης της Ρεάλ Μαδρίτης σε ολόκληρο τον κόσμο, προσφέροντας διδασκαλία σε άνδρες και γυναίκες αθλητές. Τα προπονητικά σεμινάρια με την προπονητική μεθοδολογία της Ρεάλ Μαδρίτης απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια αθλητές ηλικίας 6 έως 16 ετών και πραγματοποιούνται από επίσημους προπονητές νέων της Ρεάλ Μαδρίτης και περιλαμβάνουν τα εξής τη δημιουργία προφίλ αθλητή και διαδικασία scouting καθώς και ανάπτυξη του αθλητή ανάλογη της ηλικίας του.

Όλοι οι αθλητές θα λάβουν το επίσημο εκπαιδευτικό υλικό του Real Madrid Foundation και το κέντρο διδασκαλίας δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους αθλητές των ακαδημιών της ατομικής αξιολόγησης μετά των ολοκλήρωση της εκπαίδευσης στο τέλος κάθε έτους, την ευκαιρία να επιλεχθούν και να ταξιδέψουν στην Ισπανία για να συμμετάσχουν σε αποκλειστικό προπονητικό πρόγραμμα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το πρόγραμμα εστιάζει στην προσωπική προχωρημένη εκπαίδευση στην τεχνική, τακτική και τρόπο σκέψης στον αγωνιστικό χώρο, όπως επίσης και στις αξίες που συνδέονται με τη Ρεάλ Μαδρίτης όπως η ηγεσία, ομαδικότητα, σεβασμός, αλληλεγγύη και προσπάθεια. Κάθε εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει ενημέρωση των αθλητών για τους στόχους της εκπαίδευσης, ασκήσεις σχετικές με τους στόχους και το περιεχόμενο του προγράμματος, από απλές σε πολύπλοκες που προσομοιώνουν τον ανταγωνισμό και ασκήσεις με συγκεκριμένο προσανατολισμό, επιθετικές και αμυντικές λειτουργίες και ανά θέση μέσα στο γήπεδο.

Το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης έχει σχεδιαστεί για παιδιά και νέους ποδοσφαιριστές και στην Ελλάδα ξεκίνησε από την Αθήνα, τον Δεκέμβριο του 2018.

Το καλοκαίρι του 2019 επισκέπτεται τρεις πόλεις της Ελλάδας. Πρώτα την Κέρκυρα το τετραήμερο 16 -19 Ιουνίου 2019, ακολουθεί η Πελοπόννησος και η Καλαμάτα 21 με 24 Ιουνίου και τέλος η Ξάνθη, το τετραήμερο 2-5 Σεπτεμβρίου 2019.

REAL MADRID- KALAMATA 2

Real Madrid Foundation Clinics

Στην Καλαμάτα θα φιλοξενηθεί στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας με υπεύθυνο εκδήλωσης τον Παναγιώτη Καλόμαλλο (τηλ. επικοινωνίας: 6995780388).

 

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο site www.frmclinicsgreece.com

Continue Reading
Advertisement

Events

Βιβλία που ζητούν να αγαπηθούν πάλι από την αρχή από τον Ευκλή Καλαμάτας

Kalamata Times

Published

on

Βιβλία που ζητούν να αγαπηθούν πάλι από την αρχή από τον Ευκλή Καλαμάτας 4

ΣΠΟΚ ΕΥΚΛΗΣ Εκδήλωση ανταλλαγής βιβλίων

Το Σαββάτο 27 Ιουνίου 2020 το απόγευμα στις 7:00 μ.μ. ο σύλλογος του ΣΠΟΚ Ευκλή, πραγματοποιεί εκδήλωση ανταλλαγής βιβλίων, στον εξωτερικό χώρο των γραφείων του συλλόγου, τέρμα Αριστομένους 56 (αρχή Πάρκου Ο.Σ.Ε.) μετά από πρόταση της πεζοπόρου του συλλόγου Κωνσταντίνας Δρακουλάκου.

Η πρόσκληση απευθύνεται στα μέλη και στους φίλους του ΕΥΚΛΗ αλλά και σε όλους εκείνους που αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους θέασης και αίσθησης της ζωής.

Αν θέλετε να χαρίσετε βιβλία, να τα δωρίσουμε ή να τα ανταλλάξετε με όσους παρευρεθούν στην εκδήλωση, επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 27210 84844, 27210 90627 και 6974252234

Continue Reading

Events

Παιδικός Διαγωνισμός Ζωγραφικής με θέμα Παιδιά με χαμόγελα

Kalamata Times

Published

on

Παιδικός Διαγωνισμός Ζωγραφικής με θέμα Παιδιά με χαμόγελα 5

Διαγωνισμός Ζωγραφικής – Παιδιά με χαμόγελα

«Μικροί ζωγράφοι όλου του κόσμου, αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη, πάρτε τα πινέλα σας και δημιουργήστε την πιο όμορφη ζωγραφιά με θέμα Παιδιά με χαμόγελα».

Στείλε μας την πιο όμορφη ζωγραφιά σου μέχρι τις 30/6/2020 με θέμα Παιδιά με χαμόγελα και δώσε χρώμα στην κινητή μονάδα του συλλόγου μας.

Η πιο όμορφη ζωγραφιά θα ντύσει την κινητή μονάδα μας

Οι ζωγραφιές μπορούν να αποσταλούν στη διεύθυνση:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

ΤΘ 1484 ΤΚ19004 ΝΕΑΠΟΛΗ ΣΠΑΤΑ

Ή ηλεκτρονικά μέσα από το info@spaan.gr

Για περισσότερες πληροφορίες: τηλέφωνο 6975688814

H πιο όμορφη ζωγραφιά θα κερδίσει ένα δώρο έκπληξη

Continue Reading

Events

Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας: Bazar με αγαπημένα ρούχα second hand

Kalamata Times

Published

on

Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας: Bazar με αγαπημένα ρούχα second hand 6

Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας

Εκδήλωση της Πειραματικής Σκηνής Καλαμάτας, με Bazar από αγαπημένα ρούχα second hand (δεύτερο χέρι), όπου μπορεί όποιος επιθυμεί να προσφέρει και να προμηθευτεί από τη Δευτέρα 18 μέχρι την Κυριακή 24 Μάη 2020 κάθε απόγευμα 6.00-8.00 στα γραφεία της Πειραματικής Σκηνής Καλαμάτας, Ευριπίδου 2

  • Τι κάνετε αγαπημένα ρούχα που είναι «του κουτιού», αλλά δεν τα χρησιμοποιείτε;
  • Τι κάνετε παλτά, ταγιέρ φορέματα που αγαπήσατε πολύ και είναι δύσκολο να τα πετάξετε, αλλά ωστόσο δεν τα φοράτε  πια;
  • Τα πετάτε ή τα χαρίζετε;

Εμείς τα χαρίζουμε!

  • Τα χαρίζουμε για να μην τα πετάξουμε και  αυξηθούν κι άλλο τα σκουπίδια μας.
  • Τα χαρίζουμε για να συνεχίσει να τα χρησιμοποιεί κάποιος άλλος
  • Τα χαρίζουμε για να πάρετε κάτι με «ιστορία» που να το αξιοποιήσετε καλύτερα.

Αν θέλετε να πλουτίσετε την γκαρνταρόμπα σας δωρεάν, με ελεύθερη συνεισφορά, δεν έχετε παρά να έλθετε στην Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας, Ευριπίδου 2, από τη Δευτέρα  18 μέχρι την Κυριακή 24 Μάη 2020 κάθε απόγευμα 6.00-8.00.

Παλτά, ταγιέρ ,φορέματα, μπλούζες, καλοκαιρινά και χειμωνιάτικα.

Ρούχα αγαπημένα, ποιότητας, σας περιμένουν.

Μπορείτε να πάρετε και να φέρετε, αλλά σίγουρα θα συνεισφέρετε!

Στο χώρο θα υπάρχει κουτί ελεύθερης συνεισφοράς και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα βοηθήσουν στο ανέβασμα της παράστασης «ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ» της θεατρικής ομάδας του συλλόγου και στη διοργάνωση του 4ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου Καλαμάτας.

Προσοχή: Για τα εκτιθέμενα ενδύματα έχουν παρθεί όλα τα μέτρα προστασίας (αποστείρωση με ατμό), και οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες παρακαλούμε να φορούν μάσκα, Εμείς θα προσφέρουμε γάντια.

Τα ρούχα που δεν θα βρουν σπίτι θα δοθούν σε κοινωνικές δομές.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2721021653, 21721082864, 6971540945, 6977437279

 

Continue Reading

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ