Πέμπτη , 23 Ιανουαρίου 2020
Home / Κους Κους / Ραμόνα Βλαντή και Μέγκι Ντρίο «έβγαλαν» μαχαίρια…
insta 1024x519 Small 660x330 - Ραμόνα Βλαντή και Μέγκι Ντρίο «έβγαλαν» μαχαίρια…

Ραμόνα Βλαντή και Μέγκι Ντρίο «έβγαλαν» μαχαίρια…

Sharing is caring!

Τις γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή τους σε ριάλιτι μόδας. Πρώτα τη Ραμόνα Βλαντή, μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του My Style Rocks (αναδείχθηκε και η μεγάλη νικήτρια αυτού) και έναν χρόνο αργότερα γνωρίσαμε και τη Μέγκι Ντρίο, μέσα από το Greece’s Next Top Model. Και τα δύο κορίτσια ξεχώρισαν στα ριάλιτι που συμμετείχαν και για τον εκρηκτικό τους χαρακτήρα.

Και η εκρηκτικότητα που χαρακτηρίζει και τις δύο ήταν αρκετή για να «ανάψει» τα αίματα στο Instagram. Όλα ξεκίνησαν από μία φωτογραφία με μαγιό που ανέβασε η Ντρίο στο λογαριασμό της και όπου δείχνει πολύ αδύνατη. Αν και η Βλαντή δεν είναι φίλη της, δεν άργησε να σχολιάσει την επίμαχη φωτογραφία μόλιες έπεσε στην αντίληψή της.

«Σταματήστε την κατάχρηση της εφαρμογής Photoshop γιατί θα αρχίσουμε να πιστεύομε ότι υπάρχουν στα αλήθεια aliens ανάμεσα μας», ήταν το σχόλιο που έκανε σε αυτήν.

ogfihnio3 - Ραμόνα Βλαντή και Μέγκι Ντρίο «έβγαλαν» μαχαίρια…

Και η απάντηση από το πρώην κορίτσι του GNTM δεν άργησε να έρθει.

«Κοπέλα μου με ξέρεις; Με είδες ποτέ από κοντά και κάθεσαι και σχολιάζεις τις φωτό μου; Η μήπως θέλεις και εσύ λίγο δημοσιότητα; Πληροφοριακά Photoshop δεν υπάρχει καθόλου εδώ, μόνο φίλτρο. Μήπως να την πάμε και την Ραμόνα στο GNTM2 φέτος να σχολιάζει μαζί με τους κριτές;», έγραψε η Ντρίο.

ogfihnio2 - Ραμόνα Βλαντή και Μέγκι Ντρίο «έβγαλαν» μαχαίρια…

 

ilias poulis home - Ραμόνα Βλαντή και Μέγκι Ντρίο «έβγαλαν» μαχαίρια… oinomessinia - Ραμόνα Βλαντή και Μέγκι Ντρίο «έβγαλαν» μαχαίρια… 24173577 212881032587180 6080907507292582957 o - Ραμόνα Βλαντή και Μέγκι Ντρίο «έβγαλαν» μαχαίρια… niniosbanner 1 - Ραμόνα Βλαντή και Μέγκι Ντρίο «έβγαλαν» μαχαίρια… MYLO Indian Palace Restaurant - Ραμόνα Βλαντή και Μέγκι Ντρίο «έβγαλαν» μαχαίρια… perrotis - Ραμόνα Βλαντή και Μέγκι Ντρίο «έβγαλαν» μαχαίρια… mavreas1anigif - Ραμόνα Βλαντή και Μέγκι Ντρίο «έβγαλαν» μαχαίρια… krystalkyriakoanigif - Ραμόνα Βλαντή και Μέγκι Ντρίο «έβγαλαν» μαχαίρια… YPODIMATA - Ραμόνα Βλαντή και Μέγκι Ντρίο «έβγαλαν» μαχαίρια…

Δες και αυτό

2117889 244046 696x417 696x417 310x165 - Χείμαρρος η Μέγκι Ντρίο: Άγριο χώσιμο στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Χείμαρρος η Μέγκι Ντρίο: Άγριο χώσιμο στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΧείμαρρος η Μέγκι Ντρίο: Άγριο χώσιμο στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου Η Μέγκι Ντρίο …

shares