Κυριακή , 23 Φεβρουαρίου 2020

Ρακένδυτος έφυγε από τη ζωή αλλα… αναζητούνται κληρονόμοι για 1.000.000 ευρώ!

Sharing is caring!

Μια απίστευτη ιστορία συνταράσσει το νησί της Χίου καθώς ένας βαθύπλουτος όπως φαίνεται ρακένδυτος γέροντας έφυγε από τη ζωή αφήνοντας μια διόλου ευκαταφρόνητη κληρονομιά αλλά κανέναν κληρονόμο!

Ο 89 χρονος Παντελής Τσόφλιας, σίγουρα ασυνήθιστη περίπτωση ανθρώπου, κυκλοφορούσε σχεδόν ρακένδυτος, με μια χαρακτηριστική μπαστούνα στο χέρι και με τυλιγμένο στο κεφάλι του ένα κιτρινωπό μαντήλι, ενώ διέμενε σε ένα ετοιμόρροπο σπίτι.

Σύμφωνα με το alitheia.gr, η μόνη του τουλάχιστον εμφανής πολυτέλεια ήταν όταν πήγαινε εδώ και χρόνια στο ταμείο συστημικής τράπεζας καταθέτοντας στο Ταμείο, όσα ακριβώς κέρδιζε από την σκληρή εργασία του στις οικοδομές και αργότερα σχεδόν ατόφια την σύνταξη του.

Υπολογίζεται ότι πριν την μετατροπή της δραχμής σε ευρώ οι καταθέσεις του ξεπερνούσαν τα 330.000.000 δραχμές ενώ σήμερα σίγουρα ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Από τον θάνατό του μάλλον ευνοημένη είναι η τράπεζα μιας και ο 89χρονος δεν έχει κανέναν κληρονόμο.

Πηγή

Δες και αυτό

Χίος: Βρέθηκαν οι κληρονόμοι του ενός εκατ. ευρώ

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΟ 89 χρονος Παντελής Τσόφλιας, σίγουρα ασυνήθιστη περίπτωση ανθρώπου, κυκλοφορούσε σχεδόν ρακένδυτος, …

shares