Κυριακή , 19 Ιανουαρίου 2020
Home / Αθλητικά / ΠΣ Η Καλαμάτα ανακατασκευάζει και το Δημοτικό Στάδιο
kalamata nikas 660x330 - ΠΣ Η Καλαμάτα ανακατασκευάζει και το Δημοτικό Στάδιο

ΠΣ Η Καλαμάτα ανακατασκευάζει και το Δημοτικό Στάδιο

Sharing is caring!

Το Δημαρχείο επισκέφθηκαν και συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Ε. Νίκα, την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019, εκπρόσωποι του ΠΣ Η Καλαμάτα, μεταξύ των οποίων ο Χρήστος Παπαδημητρίου, Αντιπρόεδρος και ο Γιώργος Ράλλης, μέλος του ΔΣ. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Αντιδήμαρχος και εκλεγείς Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος και άλλοι αιρετοί του Δήμου Καλαμάτας.
Αντικείμενα της συζήτησης υπήρξαν οι υποδομές για την εξυπηρέτηση της ομάδας και η αναγκαία συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή.

4747 - ΠΣ Η Καλαμάτα ανακατασκευάζει και το Δημοτικό Στάδιο

Συμφωνήθηκαν τα εξής:

Ο ΠΣ «Η Καλαμάτα» αναλαμβάνει την ανακατασκευή των αποδυτηρίων, την αλλαγή καθισμάτων, την ανακατασκευή των θεωρείων και τη διαμόρφωση χώρου φιλοξενίας και συνεντεύξεων στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας. Η χρήση του γηπέδου θα παρέχεται ατελώς στον ΠΣ «Η Καλαμάτα».

Ο Δήμος Καλαμάτας αναλαμβάνει την αναβάθμιση του αγωνιστικού χώρου στο Δημοτικό Στάδιο και την ανακατασκευή των χώρων υγιεινής (υπάρχει εργολαβία).

Επίσης, ο ΠΣ «Η Καλαμάτα» θα επωμισθεί τη συντήρηση των εγκαταστάσεων του προπονητηρίου στα Παλιάμπελα, που του έχει παραχωρηθεί από το Δήμο Καλαμάτας χωρίς αντάλλαγμα.

Για τις ανωτέρω συμφωνηθείσες ρυθμίσεις, θα υπογραφεί συμφωνητικό άμεσα μεταξύ του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας και του ΠΣ «Η Καλαμάτα».

Οι εκπρόσωποι του ΠΣ «Η Καλαμάτα» εξέφρασαν ευχαριστίες προς τον Π. Νίκα για τις ενέργειες εκ μέρους του Δήμου προς υποστήριξη της ομάδας.

oinomessinia - ΠΣ Η Καλαμάτα ανακατασκευάζει και το Δημοτικό Στάδιο 24173577 212881032587180 6080907507292582957 o - ΠΣ Η Καλαμάτα ανακατασκευάζει και το Δημοτικό Στάδιο niniosbanner 1 - ΠΣ Η Καλαμάτα ανακατασκευάζει και το Δημοτικό Στάδιο MYLO Indian Palace Restaurant - ΠΣ Η Καλαμάτα ανακατασκευάζει και το Δημοτικό Στάδιο perrotis - ΠΣ Η Καλαμάτα ανακατασκευάζει και το Δημοτικό Στάδιο mavreas1anigif - ΠΣ Η Καλαμάτα ανακατασκευάζει και το Δημοτικό Στάδιο krystalkyriakoanigif - ΠΣ Η Καλαμάτα ανακατασκευάζει και το Δημοτικό Στάδιο YPODIMATA - ΠΣ Η Καλαμάτα ανακατασκευάζει και το Δημοτικό Στάδιο

Δες και αυτό

DSC09825 310x165 - Τι απαντά ο Βασιλόπουλος στην Πειραματική Σκηνή για το Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου

Τι απαντά ο Βασιλόπουλος στην Πειραματική Σκηνή για το Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΤι απαντά ο Βασιλόπουλος στην Πειραματική Σκηνή για το Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου Τις …

shares