Ειδήσεις απο Μεσσηνία
Πρόταση για ένταξη της Μεσσήνης στα Έργα ορθολογικής και αποδοτικής διαχείρισης πόσιμου νερού
-
Αθλητικά17 ώρες πρινΗ Καλαμάτα δημιουργεί Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου – Ξεκινούν τα δοκιμαστικά για τη «Μαύρη Θύελλα»
-
Πολιτικά8 ώρες πρινΑλέξης Χαρίτσης: Ανάσες οικογενειακής χαλάρωσης στο λούνα παρκ της Καλαμάτας
-
Ειδήσεις απο Μεσσηνία16 ώρες πρινΜήνυμα του Σεβ. Μητροπολίτου Μεσσηνίας προς τους Αθλητές της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης (Water Polo).
-
Ειδήσεις απο Μεσσηνία8 ώρες πριν«Τιτανομαχία στα Ροζ»: Εντυπωσιακή πρεμιέρα του ΘΕΜ στο Θέατρο της Αρχαίας Μεσσήνης, φόρος τιμής στον Πέτρο Θέμελη
-
Αθλητικά8 ώρες πριν23α Δημάκεια – 25 χρόνια αθλητισμού και πολιτισμού στα Κερασούλια Αλαγονίας
-
Ειδήσεις απο Μεσσηνία9 ώρες πρινΗ Γιορτή του Αλιέα «αγκάλιασε» τον Άγιο Ανδρέα – Πλήθος κόσμου τίμησε τη θάλασσα και την παράδοση
-
Αθλητικά16 ώρες πρινΓιώργος Πρασσάς: «Επενδύουμε στο μέλλον του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου»
-
Πολιτικά9 ώρες πρινΕκδήλωση τιμής και μνήμης για τη Μάχη της Αρτεμισίας από το ΚΚΕ και την ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ



Η πρόταση «Αντικατάσταση τμημάτων του εσωτερικού δικτύου Ύδρευσης υψηλής ζώνης της Δ.Κ. Μεσσήνης» προϋπολογισμού 2.893.000 ευρώ, αφορά στην αντικατάσταση αγωγών του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της πόλης της Μεσσήνης και αντικατάσταση του αγωγού τροφοδοσίας της παραλιακής ζώνης, ώστε το δίκτυο να μπορεί να ανταποκριθεί στις σημερινές και στις μελλοντικές υδρευτικές ανάγκες της υψηλής ζώνης της πόλης και στις λειτουργικές απαιτήσεις του. Στην παρούσα πρόταση θα αντικατασταθεί το τμήμα, το οποίο βρίσκεται εντός του σχεδίου πόλης και παρουσιάζει σοβαρά λειτουργικά προβλήματα (καθημερινές βλάβες) που έχουν ως συνέπεια την ταλαιπωρία των πολιτών και μεγάλο κόστος αποκατάστασης.

















