Πέμπτη , 23 Ιανουαρίου 2020
Home / Ελεύθερος Χρόνος / Τηλεόραση / Πέτα τη φριτέζα: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια
2642963 660x330 - Πέτα τη φριτέζα: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Πέτα τη φριτέζα: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Sharing is caring!

Πέτα τη φριτέζα: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Ένα έκτακτο δελτίο για επερχόμενο καταστροφικό τυφώνα στο Φτασμένο, φέρνει τους κατοίκους στα όρια τους και ο φόβος μαζί με ειλικρίνεια χτυπάνε κόκκινο.

Η σχέση της Θάλειας και του Φιλίππου φτάνει στα όρια της και η Ζαμπέλα αποκαλύπτει στον Αλέκο έναν φοβερό «σκελετό» που έκρυβε για χρόνια στη «ντουλάπα» της. Η Φάλον είναι αποφασισμένη αυτές τις τελευταίες στιγμές να τις περάσει με τον Αντρέα. Πώς θα αντιδράσει εκείνος; Στην αναμονή του φοβερού χτυπήματος ο Κίμωνας αποκαλύπτει στον Φίλιππο κρυφές ενέργειες σχετικά με τη φυλακισμένη Σελίνα και επιτέλους ο Λάκης αποκαλύπτει τι έγινε το περιβόητο καλοκαίρι του 2010.

Ο τυφώνας περνάει ξυστά και αφήνει πίσω του μερικές ζημιές στα διπλανά χωριά και διαλυμένες σχέσεις στο Φτασμένο. Το γυαλί λένε πως δεν ξανακολλάει αν ραγίσει αλλά αυτό δε μοιάζει να πτοεί τη συνεργασία του Κίμωνα και της Φωτεινής.

Παράλληλα ο Φίλιππος φτάνει στα άκρα μετά το χωρισμό του και το… θύμα του είναι ο Μένιος. Η Ζαμπέλα μαθαίνει για την εξαφάνιση του… εραστή της από το χωριό της και οι υποψίες βαραίνουν τον πληγωμένο Αλέκο. Ο Αντρέας θα βρεθεί στο επίκεντρο του «κυκλώνα» Αλέκου-Ζαμπέλας. Ο Κίμωνας νιώθει την ώρα της αποκάλυψης να πλησιάζει και έρχεται η ώρα του Σωκράτη να δείξει την αντοχή του στις έντονες συγκινήσεις…

image - Πέτα τη φριτέζα: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

ΠΗΓΗ

ilias poulis home - Πέτα τη φριτέζα: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια oinomessinia - Πέτα τη φριτέζα: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια 24173577 212881032587180 6080907507292582957 o - Πέτα τη φριτέζα: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια niniosbanner 1 - Πέτα τη φριτέζα: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια MYLO Indian Palace Restaurant - Πέτα τη φριτέζα: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια perrotis - Πέτα τη φριτέζα: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια mavreas1anigif - Πέτα τη φριτέζα: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια krystalkyriakoanigif - Πέτα τη φριτέζα: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια YPODIMATA - Πέτα τη φριτέζα: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Δες και αυτό

friteza copy 1 copy 1 310x165 - «Πέτα τη Φριτέζα»: Χαμός τη νέα σεζόν στο Φτασμένο – Οι μεγάλες εκπλήξεις (photos)

«Πέτα τη Φριτέζα»: Χαμός τη νέα σεζόν στο Φτασμένο – Οι μεγάλες εκπλήξεις (photos)

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΗ νέα τηλεοπτική χρονιά θα βρει τη σειρά «Πέτα τη Φριτέζα» γεμάτη …

shares