Τρίτη , Δεκέμβριος 10 2019
Περιμένουν στην γωνία για τον Χριστόπουλο
Περιμένουν στην γωνία για τον Χριστόπουλο

Περιμένουν στην γωνία για τον Χριστόπουλο

Sharing is caring!

Ο κακός χαμός στη Καλαματά τα τελευταία 24ώρα. Μια παράξενη διοικητική κρίση που απειλεί να γκρεμίσει ότι με πολύ κόπο χτίστηκε το καλοκαίρι. Ένα «χτύπημα» την πιο ακατάλληλη στιγμή, αν αναλογιστεί κανείς ότι η Μαύρη Θύελλα όχι μόνο είναι πρώτη στον όμιλο της στην Γ Εθνική αλλά και ότι ουσιαστικά δείχνει σχηματισμένη όπως πρέπει για την επίτευξη του μεγάλου στόχου. Την πραγματική της επιστροφή στην ελίτ. Με νοικοκυριό στα οικονομικά της, με προφίλ ανάλογο της Ιστορίας της. Με καλή ομάδα.

Τέλος πάντων δικό τους το πρόβλημα, δική τους και η λύση. Μόνο που μιας και είναι οι μέρες γιορτινές ας τους ενημερώσουμε για κάτι που προφανώς και θα πρέπει να τους απασχολεί. Τρεις διαφορετικές ομάδες έδειξαν ήδη «ενδιαφέρον» για όσα συμβαίνουν στη Μεσσηνία. Και ο λόγος φυσικά είναι ο Γιάννης Χριστόπουλος. Η μια από την… περιφέρεια της Σούπερ Λιγκ. Οι άλλες δύο από την Φούτμπαλ Λιγκ με βλέψεις για το… παραπάνω.

Ο Χριστόπουλος δεν χρειάζεται συστάσεις, ούτε φυσικά το επίπεδο της δουλειάς του. Είναι αλήθεια πως η απόφαση του να αναλάβει την Καλαμάτα της Γ΄Εθνικής εξ αρχής είχε μια μπόλικη νότα συναισθηματισμού, και όχι την ψυχρή λογική του επαγγελματία. Η ομάδα της πόλης του…

Τι θα κάνει τώρα που το τηλέφωνο του άρχισε ήδη να χτυπά από «φίλους» που ενδιαφέρονται να μάθουν τα νεότερα από την Καλαμάτα; Άγνωστο. Το σίγουρο είναι πως μέσα στις επόμενες ημέρες μπορεί το συγκεκριμένο θέμα να βγάλει… λαβράκι.

ΥΓ. Και η Κύπρος ήταν στο κόλπο. Αλλά εκείνη τηλεφώνησε πριν από τη… κρίση. Και δεν έγινε ποτέ κουβέντα με περιεχόμενο

 

to10.gr

Περιμένουν στην γωνία για τον Χριστόπουλο

Δες και αυτό

Περιμένουν στην γωνία για τον Χριστόπουλο

Σφαλιάρα στο 96΄ η Καλαμάτα για 7η συνεχόμενη αγωνιστική

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΣφαλιάρα στο 96΄ η Καλαμάτα για 7η συνεχόμενη αγωνιστική Την κάτω βόλτα  …

shares