Connect with us
Επιμελητηρίο

πρέπει να δεις

Παραιτήθηκε ο ανεμβολίαστος διοικητής του ΝΙΜΤΣ

Ανέβηκε

στις

Παραιτήθηκε ο ανεμβολίαστος διοικητής του ΝΙΜΤΣ 3
Παραιτήθηκε ο ανεμβολίαστος διοικητής του ΝΙΜΤΣ 4https://diaplasis.eu/services/%ce%bd%ce%bf%cf%83%ce%b7%ce%bb%ce%b5%ce%af%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%cf%84-%ce%bf%ce%af%ce%ba%ce%bf%ce%bd/

Δεκτή έγινε η παραίτηση του διοικητή του ΝΙΜΤΣ, ο οποίος είναι ανεμβολίαστος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ο διοικητής είχε ενημερώσει την ηγεσία πριν από 10 ημέρες ότι δεν προτίθεται να εμβολιαστεί και του ζητήθηκε η παραίτηση, την οποία υπέβαλε και έχει αποχωρήσει από τη θέση του.

Το πρωί ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, ανέφερε ότι ο διοικητής του ΝΙΜΤΣ, στο οποίο εργάζονται ακόμα πολλοί ανεμβολίαστοι, είναι υπό παραίτηση. Ανέφερε, δε, πως το υπουργείο Άμυνας έχει ζητήσει την παραίτηση του διοικητή, καθώς είναι ανεμβολίαστος.

«Στο ΝΙΜΤΣ ο διοικητής είναι ανεμβολίαστος και κυκλοφορεί στους διαδρόμους ανενόχλητος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννάκος.

Ο κ. Γιαννάκος ονομάτισε τα νοσοκομεία τα οποία εξακολουθούν να απασχολούν ανεμβολίαστους εργαζομένους. Μέχρι στιγμής, όπως είναι γνωστό, τα δύο νοσοκομεία της Πάτρας, ο «Άγιος Ανδρέας» και το Ρίο, το ΔΑΦΝΙ και το ΝΙΜΤΣ απασχολούν ανεμβολίαστους εργαζομένους.

Πηγή: iefimerida.gr

https://www.instagram.com/reels/DaDDNtUgNp2/https://spourgitis.gr/en/https://spourgitis.gr/en/kafemauroeidis

ΔΗΜΟΦΙΛΗ