Connect with us

Εκλογές Μεσσηνία

Πάνω από 2.200 άτομα επισκέφτηκαν την Μεσσηνία το 2017-2018. Ο τόπος μας έχει ανάγκη νέους δραστήριους ανθρώπους των έργων!

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Πάνω από 2.200 άτομα επισκέφτηκαν την Μεσσηνία το 2017-2018. Ο τόπος μας έχει ανάγκη νέους δραστήριους ανθρώπους των έργων! 1
Κοινοποιησέ το

Νίνα Δράκου

Η Δράκου – Χρυσού Λαμπρινή (Νίνα) είναι Διοργανώτρια Διεθνών Πολιτιστικών & Αθλητικών Εκδηλώσεων, του Διεθνούς Κυπέλλου Αθλητικού Χορού ‘KALAMATA DANCE CUP ’Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου ‘Dance Challenge’ και Ιδρύτρια της “PolisArt” Κοιν.Σ.Επ. διοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων.

KALAMATA DANCE CUP

KALAMATA DANCE CUP

 Η Μεσσηνία έχει ανάγκη νέους δραστήριους ανθρώπους των έργων!

Περήφανη για τις δράσεις μου στη Μεσσηνία!

 Πάνω από 2.200 άτομα είναι ο συνολικός αριθμός των επισκεπτών Ελλήνων και ξένων στη Μεσσηνία μέσα από τις διάφορες διεθνείς πολιτιστικές εκδηλώσεις χορού που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός μας Σύλλογος ‘Dance Challenge’ το 2017 – 2018. Οι επισκέπτες του ‘θεματικού τουρισμού’ έμειναν ενθουσιασμένοι και με τις καλύτερες εντυπώσεις από την κάθε μας διοργάνωση αλλά και την φιλοξενία στην υπέροχη πόλη της Καλαμάτας.

Η επιτυχία, η διάχυση στην πόλη, το τουριστικό και οικονομικό αποτύπωμα, η επικοινωνία, η δημοσιότητα και η προβολή μέσα από όλα τα media και τους χορηγούς επικοινωνίας μας, είναι ο απολογισμός των πολιτιστικών τοπικών και διεθνών εκδηλώσεων του Συλλόγου μας. Οι διάφοροι επισκέπτες όλων των ηλικιών ανά τη φορά (συμμετέχοντες και συνοδοί), σε περιόδους μη τουριστικές, γνώρισαν την μεσσηνιακή πόλη Καλαμάτα, περιηγήθηκαν στα αξιοθέατά της, απόλαυσαν τη θάλασσα και γεύτηκαν τα τοπικά προϊόντα της. Χρησιμοποιήθηκαν συνολικά πάνω από 200 κλίνες ξενοδοχείων και λοιπών καταλυμάτων σε διήμερες και τριήμερες διανυκτερεύσεις.

Προφανής η τόνωση και το κέρδος της τοπικής οικονομίας. Πάνω από 50 επιχειρήσεις και τοπικοί παραγωγοί της πόλης μας οι χορηγοί που στήριξαν τις προσπάθειες αυτές. (επιγραμματικά αναφέρω Platea, Ambassador, Αίγλη café, Κέντρο Ποδολογίας Καλαμάτας, Galerie de Beaute, Ποτοποιία Κωστέας, Οινομεσσηνιακή, Ήχος & Φως, Alma Sport, Ρούμπος, Κατελάνος, Οινοπαντοπωλείον, Κάρδαμο, ταβέρνα Σάκης, κ.α.).

Πολύτιμη και ουσιαστική και η προσφορά των εμπόρων τοπικών αγροτικών προϊόντων στους επισήμους επισκέπτες ως δώρα, είτε μέσω του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας (Agrovim, παστέλι Λάμπου, σύκα Συκική, Fare Οινομεσσηνιακή, Papadimitriou, ρύζι Ωμέγα, πατέ ελιάς Angel Dragonas Bros), είτε απευθείας όπως ο Αγροτικός Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Ριζόμυλου.

Η απήχηση του πλούτου του τόπου μας και των τοπικών μας προϊόντων συνεχίζεται παγκοσμίως, μέχρι σήμερα, και θα συνεχίζεται και στο μέλλον, μέσα από την συνεχή επικοινωνία των video clip των εκδηλώσεών μας από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και το youtube που σε πρώτο πλάνο απεικονίζονται φωτογραφίες της πόλης και των τοπικών μας προϊόντων. Αρκεί κανείς να κλικάρει στο youtube: Kalamata Dance Cup(highlights) ή Dance Challenge Kalamata

Νίνα Δράκου: Υπ Περιφερειακή Σύμβουλος με το Συνδυασμό ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΚαι συνεχίζουμε δυναμικά! Με σκληρή δουλειά και οργάνωση. Οι προβλέψεις για τις διοργανώσεις μας για το έτος 2019, κατόπιν έρευνας συναντήσεων και συζητήσεων, δείχνουν να διπλασιάζονται οι αριθμοί των επισκεπτών μας… με προσέλκυση περισσότερων συνεργατών και συμμετεχόντων από την διεθνή κοινότητα. Χαίρομαι πάρα πολύ για όλα αυτά ως διοργανώτρια και υπερτονίζω την ανάγκη υποστήριξης όλων των αρχών και θεσμών σε ανάλογες οργανωμένες πρωτοβουλίες και δυναμικά εγχειρήματα είτε αθλητικά είτε πολιτιστικά που γίνονται θεσμοί στον τόπο μας.

Ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τη ‘Νέα Πελοπόννησο’ του Πέτρου Τατούλη, γνωρίζω πως η Περιφέρεια Πελοποννήσου με την εξωστρέφεια και την αξιοπιστία της έχει αναπτύξει ένα διεθνές δίκτυο συνεργασιών που ενισχύει τον Αθλητικό, Πολιτιστικό, Κοινωνικό και Νεανικό Τουρισμό.

Οι υποδομές της Πελοποννήσου, καθώς και το μικροκλίμα της αποτελούν συγκριτικά της πλεονεκτήματα για την προσέλκυση κόσμου στα πλαίσια του ‘εναλλακτικού τουρισμού’. Με προοδευτικό πολιτικό σχεδιασμό για την Πελοπόννησο, με πολιτική συνέπεια και αξιοπιστία, μέσα από σχέση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας θα δημιουργούμε συνεχώς δυναμικές προϋποθέσεις ανάπτυξης και προοπτικής.

Με γνώμονα την προβολή και διάδοση των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων της Πελοποννήσου, θα σχεδιάζουμε και θα υλοποιούμε συνεχώς συνδυαζόμενες δράσεις προβολής του τουριστικού και πολιτιστικού προϊόντος της ΠΕ Μεσσηνίας.

Με στόχο πάντα την συνδυαστική προβολή και προώθηση του προορισμού της Μεσσηνίας,  η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Πέτρος Τατούλης υποστηρίζει εξειδικευμένες εκδηλώσεις που προβάλλουν την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας ως προορισμό, αλλά και ειδικότερα αναδεικνύουν τα διάσημα προϊόντα της και τον πολιτισμό της.

Συνεχίζω λοιπόν το έργο μου στον Πολιτισμό και τον Τουρισμό! ….Πάντα, με αγάπη για τούτον τον τόπο!

 

Πάνω από 2.200 άτομα επισκέφτηκαν την Μεσσηνία το 2017-2018. Ο τόπος μας έχει ανάγκη νέους δραστήριους ανθρώπους των έργων! 2 Πάνω από 2.200 άτομα επισκέφτηκαν την Μεσσηνία το 2017-2018. Ο τόπος μας έχει ανάγκη νέους δραστήριους ανθρώπους των έργων! 3 Πάνω από 2.200 άτομα επισκέφτηκαν την Μεσσηνία το 2017-2018. Ο τόπος μας έχει ανάγκη νέους δραστήριους ανθρώπους των έργων! 4 Πάνω από 2.200 άτομα επισκέφτηκαν την Μεσσηνία το 2017-2018. Ο τόπος μας έχει ανάγκη νέους δραστήριους ανθρώπους των έργων! 5 Πάνω από 2.200 άτομα επισκέφτηκαν την Μεσσηνία το 2017-2018. Ο τόπος μας έχει ανάγκη νέους δραστήριους ανθρώπους των έργων! 6 Πάνω από 2.200 άτομα επισκέφτηκαν την Μεσσηνία το 2017-2018. Ο τόπος μας έχει ανάγκη νέους δραστήριους ανθρώπους των έργων! 7 Πάνω από 2.200 άτομα επισκέφτηκαν την Μεσσηνία το 2017-2018. Ο τόπος μας έχει ανάγκη νέους δραστήριους ανθρώπους των έργων! 8 Πάνω από 2.200 άτομα επισκέφτηκαν την Μεσσηνία το 2017-2018. Ο τόπος μας έχει ανάγκη νέους δραστήριους ανθρώπους των έργων! 9 Πάνω από 2.200 άτομα επισκέφτηκαν την Μεσσηνία το 2017-2018. Ο τόπος μας έχει ανάγκη νέους δραστήριους ανθρώπους των έργων! 10 Πάνω από 2.200 άτομα επισκέφτηκαν την Μεσσηνία το 2017-2018. Ο τόπος μας έχει ανάγκη νέους δραστήριους ανθρώπους των έργων! 11 Πάνω από 2.200 άτομα επισκέφτηκαν την Μεσσηνία το 2017-2018. Ο τόπος μας έχει ανάγκη νέους δραστήριους ανθρώπους των έργων! 12 Πάνω από 2.200 άτομα επισκέφτηκαν την Μεσσηνία το 2017-2018. Ο τόπος μας έχει ανάγκη νέους δραστήριους ανθρώπους των έργων! 13 Πάνω από 2.200 άτομα επισκέφτηκαν την Μεσσηνία το 2017-2018. Ο τόπος μας έχει ανάγκη νέους δραστήριους ανθρώπους των έργων! 14 Πάνω από 2.200 άτομα επισκέφτηκαν την Μεσσηνία το 2017-2018. Ο τόπος μας έχει ανάγκη νέους δραστήριους ανθρώπους των έργων! 15 Πάνω από 2.200 άτομα επισκέφτηκαν την Μεσσηνία το 2017-2018. Ο τόπος μας έχει ανάγκη νέους δραστήριους ανθρώπους των έργων! 16 Πάνω από 2.200 άτομα επισκέφτηκαν την Μεσσηνία το 2017-2018. Ο τόπος μας έχει ανάγκη νέους δραστήριους ανθρώπους των έργων! 17 Πάνω από 2.200 άτομα επισκέφτηκαν την Μεσσηνία το 2017-2018. Ο τόπος μας έχει ανάγκη νέους δραστήριους ανθρώπους των έργων! 18 Πάνω από 2.200 άτομα επισκέφτηκαν την Μεσσηνία το 2017-2018. Ο τόπος μας έχει ανάγκη νέους δραστήριους ανθρώπους των έργων! 19 Πάνω από 2.200 άτομα επισκέφτηκαν την Μεσσηνία το 2017-2018. Ο τόπος μας έχει ανάγκη νέους δραστήριους ανθρώπους των έργων! 20


Κοινοποιησέ το

Εκλογές Μεσσηνία

Στα Φιλιατρά οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Στα Φιλιατρά οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας 29
Κοινοποιησέ το

Περιοδεία στα Φιλιατρά πραγματοποίησαν την Πέμπτη 27 Ιουνίου, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας Γιούλα Ζαχαροπούλου, Παναγιώτα Κοζομπόλη, Πέτρος Κωνσταντινέας και Νίκος Πατσαρίνος, συνοδευόμενοι από τοπικά στελέχη.

Η υποδοχή του κόσμου ήταν θερμή, με κεντρικό θέμα συζήτησης, την πρόσφατη απόφαση της Κυβέρνησης για την κατασκευή των δικτύων άρδευσης του φιλιατρινού φράγματος  στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη 2014-2020». Ένα έργο πνοής για τον αγροτικό κόσμο της Τριφυλίας και την ανάπτυξη της περιοχής, που οι προηγούμενες κυβερνήσεις άφησαν ημιτελές, καθώς δεν προέβλεψαν εξαρχής στην μελέτη, την κατασκευή και των δικτύων στο φράγμα.

Τελευταίος σταθμός, η Μαραθόπολη, με ακόμα ένα χαρμόσυνο νέο για την περιοχή, καθώς δημοσιεύθηκε εχθές η απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την ένταξη του αλιευτικού καταφυγίου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αλιεία και Θάλασσα 2014-2020». Το λιμάνι επιτέλους γίνεται λειτουργικό για τους αλιείς.

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Εκλογές Μεσσηνία

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά»

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά» 30
Κοινοποιησέ το

Τα εμπορικά καταστήματα της Μεσσήνης επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μίλτος Χρυσομάλλης

Ένα προς ένα, όλα τα εμπορικά καταστήματα της Μεσσήνης επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου ο Μίλτος Χρυσομάλλης. Ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας διαπίστωσε και ο ίδιος το «πάγωμα» της αγοράς αφού ελάχιστοι ήταν αυτοί που κυκλοφορούσαν στο εμπορικό κέντρο της Μεσσήνης.

Συνομιλώντας με εμπόρους και καταστηματάρχες συμφώνησαν πως η δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη, για άμεση μείωση της φορολογίας αποτελεί «μονόδρομο» για να μείνουν περισσότερα χρήματα στην «τσέπη» των καταναλωτών και να αρχίσει να κινείται η αγορά.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επιτακτική ανάγκη η μείωση των φόρων για να πάρει “ανάσα” η αγορά» 31


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Εκλογές Μεσσηνία

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας»

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 32
Κοινοποιησέ το

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας και την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Μίλτος Χρυσομάλλης.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 33Συναντήθηκε με τους διοικητές Δημήτρη Γεωργανά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και Παναγιώτη Πούπουζα στην Αστυνομική διεύθυνση καθώς και με το ανθρώπινο δυναμικό οι οποίοι αποτελούν την «ψυχή» των Σωμάτων Ασφαλείας.

Η πλήρης ετοιμότητα, καθώς βρισκόμαστε ήδη στην αντιπυρική περίοδο ήταν το κύριο αντικείμενο συζήτησης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, με το Μίλτο Χρυσομάλλη να εύχεται στους πυροσβέστες , να «κυλήσει» ομαλά χωρίς απρόοπτα.

Η παραβατικότητα ειδικά στην περιφέρεια του Νομού, ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ που αποφυλακίζει εγκληματίες αλλά και η υποστελέχωση και οι ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό ήταν τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Ο κ. Χρυσομάλλης τόνισε ο απαράδεκτος νέος ποινικός κώδικας , με τον οποίο οι επικίνδυνοι κακοποιοί που συλλαμβάνονται από την ΕΛ.ΑΣ. αφήνονται ελεύθεροι , πρόκειται να αλλάξει άμεσα.

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 34

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων των Σωμάτων Ασφαλείας» 35


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ