Κυριακή , 19 Ιανουαρίου 2020
Home / Τέχνη & Ψυχαγωγία / Βιβλία / Ουρές κόσμου έξω από το βιβλιοπωλείο για να τους υπογράψει ο… Ντάνος το βιβλίο του (Photos)
σαγφσαδ 1 660x330 - Ουρές κόσμου έξω από το βιβλιοπωλείο για να τους υπογράψει ο… Ντάνος το βιβλίο του (Photos)

Ουρές κόσμου έξω από το βιβλιοπωλείο για να τους υπογράψει ο… Ντάνος το βιβλίο του (Photos)

Sharing is caring!

Κάποιοι θα το πουν «κατάντια». Κάποιοι άλλοι στήθηκαν έξω από μεγάλο βιβλιοπωλείο προκειμένου να τους υπογράψει ο… Ντάνος του survivor το βιβλίο του.

Στην Ελλάδα του 2019 όλα μπορεί να συμβούν. Ο κόσμος στήθηκε και σχημάτισε μεγάλες ουρές έξω από το βιβλιοπωλείο προκειμένου ο Γιώργος Αγγελόπουλος ή Ντάνος, να βάλει την υπογραφή του στο βιβλίο του.

Όχι ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν είναι κάποιος συγγραφέας παγκοσμίου φήμης, ή έστω πανελλαδικής. Είναι ο παίκτης που συμμετείχε στο survivor και στη συνέχεια παίζει και σε σήριαλ. Αποφάσισε λοιπόν να εκδώσει βιβλίο για τη ζωή του, το οποίο αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες και τον κόσμο που έχει συγκεντρωθεί, πρέπει να πηγαίνει καλά. Εξάλλου το βιβλίο του Ντάνου είναι κόσμημα για κάθε βιβλιοθήκη, δε βρίσκετε; Τρέμε Σεφέρη, τρέμε Ελύτη, ο Ντάνος έφτασε.

LUr2CIt2EarsijV6WWHO15RZLnKydeXT20ZJ7pq2129R9r9GvWEKrPr k4OQ 23N8gOpVVIkWYr4TUs4L1Kf1AyVvNMkW fkb8D3wX6xqurK0OEdMDqLBW Z=s0 d - Ουρές κόσμου έξω από το βιβλιοπωλείο για να τους υπογράψει ο… Ντάνος το βιβλίο του (Photos)dNi07 FhXAfC9Q13sYbsokeDsU1Mt22z0I nyviDHj8F C9ywmWQcS9C45hdItfSJBgsS3TqM lWSPBTvJN8JrUasaaBe wEhLVuXDwLZSyBSMxFU 6VTYDMxg=s0 d - Ουρές κόσμου έξω από το βιβλιοπωλείο για να τους υπογράψει ο… Ντάνος το βιβλίο του (Photos)xoPt41vjXKuTA6YG3SAq9HmI46kqCmD0iK4CzrSqPCIzJuVwHOMKEJprSjl9dAkkWFKMYrN6LAfVicgyJQ OVWcq0eROeZr5xtT8M7eOzpyfddQv 3QN3aJfaRfujRJsguX4WXaQwPn3W6cFaqcWu8iTAwIJ3xrPfeLoGj966u5Jxg=s0 d - Ουρές κόσμου έξω από το βιβλιοπωλείο για να τους υπογράψει ο… Ντάνος το βιβλίο του (Photos)

niniosbanner 1 - Ουρές κόσμου έξω από το βιβλιοπωλείο για να τους υπογράψει ο… Ντάνος το βιβλίο του (Photos) MYLO Indian Palace Restaurant - Ουρές κόσμου έξω από το βιβλιοπωλείο για να τους υπογράψει ο… Ντάνος το βιβλίο του (Photos) perrotis - Ουρές κόσμου έξω από το βιβλιοπωλείο για να τους υπογράψει ο… Ντάνος το βιβλίο του (Photos) mavreas1anigif - Ουρές κόσμου έξω από το βιβλιοπωλείο για να τους υπογράψει ο… Ντάνος το βιβλίο του (Photos) krystalkyriakoanigif - Ουρές κόσμου έξω από το βιβλιοπωλείο για να τους υπογράψει ο… Ντάνος το βιβλίο του (Photos) YPODIMATA - Ουρές κόσμου έξω από το βιβλιοπωλείο για να τους υπογράψει ο… Ντάνος το βιβλίο του (Photos)

Δες και αυτό

giorgos aggelopoulos ntithike prigkipas ekplirose euxi mikris elenis 768x403 310x165 - Γιώργος Αγγελόπουλος: Ντύθηκε πρίγκιπας και εκπλήρωσε την ευχή της μικρής Ελένης

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ντύθηκε πρίγκιπας και εκπλήρωσε την ευχή της μικρής Ελένης

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΤην ευαίσθητη πλευρά του μας έδειξε για ακόμη φορά ο Γιώργος Αγγελόπουλος. …

shares