Connect with us

Αθλητικά

Ο Μεσσηνιακός Γ.Σ. ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στα Παπαφλέσσεια 2020

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Μεσσηνιακός ΓΣ - Παπαφλέσσεια 2020
Κοινοποιησέ το

p3komma14

Μεσσηνιακός ΓΣ – Παπαφλέσσεια 2020

Το ΔΣ του Μεσσηνιακού Γ. Σ. με ανακοίνωση του, ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη αθλητική εκδήλωση Παπαφλέσσεια 2020

Αναλυτικά:

Η συνάντηση Στίβου «Παπαφλέσσεια 2020» πέρασε πλέον στην ιστορία και χαρακτηρίστηκε ως ιδιαίτερα επιτυχημένη αθλητική εκδήλωση, λαμβάνοντας υπόψιν τις ειδικές και πρωτόγνωρες συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας κορονοϊού, τις συνέπειες της οποία βιώνει ολόκληρος ο πλανήτης.

Ο Μεσσηνιακός Γ.Σ. 1888, ως κύριος και διαχρονικός διοργανωτής των «Παπαφλεσσείων» οφείλει να ευχαριστήσει όλους αυτούς τους παράγοντες οι οποίοι συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή μιας αθλητικής και συνάμα πολιτιστικής εκδήλωσης:

-Τους συνεργάτες και διαχρονικούς συνδιοργανωτές των αγώνων, α) τον Δήμο Καλαμάτας και β) την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την διάθεση οικονομικών πόρων, ανθρώπινου δυναμικού και αθλητικών εγκαταστάσεων.

-Το υφυπουργείου Αθλητισμού που ανέλαβε ξανά υπό την αιγίδα του την ιστορική διοργάνωση.

-Τον ΣΕΓΑΣ και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου για την σημαντική στήριξη της διοργάνωσης σε όλα τα επίπεδα.

-Τους αθλητές των αγώνων για το υψηλού επιπέδου αγωνιστικό θέαμα, τις αξιόλογες επιδόσεις, την προσπάθεια για την επίτευξη του αγωνιστικού τους στόχου, την μαχητικότητα και για τον έντιμο αγώνα τους.

-Τους κριτές των αγώνων για την αμεροληψία τους, τις δίκαιες αποφάσεις, την ορθή κρίση τους και γενικά την συνολική τους στάση εντός του αγωνιστικού χώρου.

-Τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, τους Δημοσιογράφους, τον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, οι οποίοι υποστηρίζουν ποιοτικά στο μέγιστο βαθμό την μεγάλη αυτή αθλητική εκδήλωση, διοχετεύοντας την πληροφόρηση προς κάθε ενδιαφερόμενο αποδέκτη.

-Τους εθελοντές των αγώνων, οι οποίοι με τον επαγγελματισμό και την αφοσίωσή τους αποτελούν την κινητήρια δύναμη της διοργάνωσης.

-Το προσωπικό του Μεσσηνιακού Γ.Σ. 1888 (Μέλη διοίκησης, προπονητικό επιτελείο τμήματος Στίβου, μέλη και αγνούς Φίλους του Συλλόγου), το οποίο ως βασικό μέρος της οργανωτικής επιτροπής συμβάλλει πολλαπλώς στην αρτιότητα της διοργάνωσης.

-Τους αθλητές του τμήματος Στίβου (αγωνιστική ομάδα και ακαδημίες) για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους από νευραλγικές και άκρως υπεύθυνες θέσεις, κατά την διάρκεια των αγώνων.

Ο Μεσσηνιακός Γ.Σ. 1888, χάρη στην τεχνογνωσία και την εμπειρία των ατόμων που τον στελεχώνουν, αποτελεί σημαντικό εγγυητικό παράγοντα για οργανωτικά επιτυχημένες μελλοντικές διοργανώσεις. Η φετινή διοργάνωση των «Παπαφλεσσείων» αποδεικνύει ότι ακόμα και κάτω από δύσκολες και ειδικές συνθήκες, η σύμπνοια, η συνεργασία και η οργανωμένη προσπάθεια είναι ικανές να φέρουν σε πέρας με επιτυχία το επιθυμητό αποτέλεσμα, ανεξάρτητα από τον βαθμό δυσκολίας του στόχου.

Μεσσηνιακός ΓΣ - Παπαφλέσσεια 2020


Κοινοποιησέ το

Αθλητικά

Ο Δημητρακόπουλος του ΠΟΚ Καλαμάτας χρυσός και στον 5ο Γύρο Χαλκίδας

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Ο Δημητρακόπουλος του ΠΟΚ Καλαμάτας χρυσός και στον 5ο Γύρο Χαλκίδας 1
Κοινοποιησέ το

p3komma14

Χρυσός με πρώτη θέση στον 5ο Γύρο Χαλκίδας ο Πρωταθλητής Ελλάδος 2020 Δημήτρης Δημητρακόπουλος, δοξάζοντας για μια ακόμη φορά τον Ποδηλατικό Όμιλο Καλαμάτας.

Την Κυριακή 20/9/2020 ο Ποδηλατικός Όμιλος Καλαμάτας, έλαβε μέρος στο αγώνα αντοχής 5ος Γύρος Χαλκίδας με επιτυχία, εκπροσωπούμενος από τέσσερεις αθλητές.

Ο Μεσσηνιακός Γ.Σ. ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στα Παπαφλέσσεια 2020 2

Ειδικότερα :

Στην κατηγορία Μάστερ Β ο Δημήτρης Δημητρακόπουλος κατάκτησε την πρώτη θέση και ήταν δεύτερος στη γενική κατάταξη.
Οι αθλητές Φώτης Κωτσιοπουλος, Θεόδωρος Κωνσταντόπουλος και Νικόλαος Κωνσταντόπουλος τερμάτισαν με επιτυχία και αξιοσημείωτη επίδοση ο καθένας στην κατηγορία του.

Ποδηλατικός Όμιλος Καλαμάτας

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Καλαμάτας ευχαριστεί για μια ακόμη φορά την εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής UpCycle – Fit&Shape Greece για την υποστήριξη των αθλητών μας με τα εξαιρετικά προϊόντα της.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές μας για την επίπονη προσπάθεια τους ,τους εύχεται υγεία και δύναμη ώστε να συνεχίσουν δυναμικά.


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Αθλητικά

Ποδοσφαιρικό camp 3 εβδομάδων από την Tecnofutbol Austria στην Καλαμάτα

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Πολυμενέας
Κοινοποιησέ το

p3komma14

Σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020, το απόγευμα στο ξενοδοχείο Φλοίσβος στην παραλία της Καλαμάτας, ο γνωστός σε όλους μας προπονητής ποδοσφαίρου, Γιώργος Πολυμενέας μαζί με τον προπονητή και ιδρυτή της Tecnofutbol Austria, Sascha Gasthuber, ανακοίνωσαν την συνεργασία με στόχο τους την ανάπτυξη του project στην Ελλαδα.

Η Tecnofutbol εργάζεται τακτικά σε νέες ιδέες και την εφαρμογή τους, σε συνεργασία με διεθνείς συλλόγους. Εντυπωσιακή επιτυχία έχει ήδη επιτευχθεί σε έργα στη Βαρκελώνη και τη Μάλτα.

Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική ακαδημία ποδοσφαίρου της Αυστρίας η Tecnofutbol Austria, ερχεται για τρεις εβδομάδες στην Καλαμάτα, για ένα ποδοσφαιρικό camp με τίτλο (be a pro) ώστε να δείξουν το πως λειτουργεί μια επαγγελματική ομάδα ποδοσφαίρου  με ποδοσφαιριστές από τα πρώτα βήματα της καριέρας τους. σε καθημερνή βάση δουλεύοντας με την Tecnofutbol, ξεκινώντας από την Καλαμάτα με σκοπό να συνεχίσουν στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα αφού σκοπός είναι να δουλέψουν στην Ελλάδα.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί τι μας δήλωσαν οι Γιώργος Πολυμενέα και ο Sascha Gasthuber


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Αθλητικά

Διοργάνωση Αναπτυξιακών Αγώνων Στίβου Πελοποννήσου τον Οκτώβριο στην Καλαμάτα, από τον ΓΣ Ακρίτα 2016

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Εθνικό Στάδιο Καλαμάτας
Κοινοποιησέ το

p3komma14

Η οργάνωση μιας νέας σειράς ημερίδων στίβου για αναπτυξιακές ηλικίες μέχρι 16 ετών, έρχεται τον Οκτώβριο στην Καλαμάτα. Εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία της διοργάνωσης, που θα λάβει χώρα στο Εθνικό Στάδιο Καλαμάτας.

Η σειρά των αγώνων θα συνεχιστεί τον Δεκέμβριο στο Λουτράκι, τον Φεβρουάριο στο Άργος και τον Απρίλιο στην Τρίπολη. Οι Αναπτυξιακοί Αγώνες συμβάλουν σημαντικά στην καλύτερη προετοιμασία των παιδιών για τα Διασυλλογικά και Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΣΕΓΑΣ, και είναι κίνητρο συνεχούς εξέλιξης & αξιολόγησης επιδόσεων. Οι αγώνες είναι ανοιχτοί σε συλλόγους της Περιφέρειας Πελοποννήσου / OPEN, με όριο συμμετοχών από αγωνιστικές ομάδες, χωρίς θεατές και θα τηρηθεί κάθε μέτρο προφύλαξης από τον covid-19.

Ακρίτας 2016

Ήδη έχουν δηλώσει το ενδιαφέρον τους 8 ομάδες:

ΓΣ Αρκαδίας, ΓΣ Ακρίτας 2016, ΑΟ Ποσειδών Λουτρακίου, ΣΔΥ Αργολίδας, Γ.Σ.Μ. Λύκαια Μεγαλόπολης, Α.Ο. Μεγαλόπολης, ΓΣ Γυθείου, Δρυόπες Κρανιδίου.

Στους αγώνες θα δοθούν μετάλλια, δώρα σε νικητές, διπλώματα, έπαινοι, θα υπάρχει ηχητική κάλυψη, ιατρική κάλυψη, υψηλό επίπεδο κριτών και οργάνωσης. Θα γίνουν αγώνες επίδειξης άλματος επί κοντώ με την παρουσία διακεκριμένων αθλητών και πρωταθλητών, ενώ η έκπληξη αφορά την βαθμολόγηση στους Αναπτυξιακούς αγώνες που θα έχει στοιχεία Diamond League!

Ο Γ.Σ. Ακρίτας 2016 Στίβος πρωτοστατεί και σε αυτή την καινοτόμα ιδέα, με σκοπό να δώσει στα παιδιά περισσότερους αγώνες, πιο πολλές εμπειρίες, για να εξελιχθούν και να είναι χαρούμενα.

Στους αγώνες θα έχουν συμμετοχή όλα τα παιδιά του συλλόγου, ακόμα και όσα δεν έχουν αγωνιστικά κίνητρα, διότι όλα τα παιδιά έχουν το δικαίωμα στο ευ αγωνίζεσθε!

Ακρίτας 2016

Πληροφορίες στον πρόεδρο του συλλόγου κ.Πέτρο Παπαδόπουλο 6944 204473 και την σελίδα www.akritastivos.gr


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ