Connect with us

Μουσική

Ο Χατζηγιάννης ανέφερε πώς έφτασε στην κορυφή και τι άλλάξε από την πρώτη του εμφάνισιση (photos)

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Ο Χατζηγιάννης ανέφερε πώς έφτασε στην κορυφή και τι άλλάξε από την πρώτη του εμφάνισιση (photos) 1
Κοινοποιησέ το

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μιλά για την πορεία του στο τραγούδι, τους πι­στούς θαυμαστές του και την αισθητική, που «κάνει τη διαφορά στην Τέχνη»

Το χαρακτηριστικό γνώρισμα του Μιχάλη Χατζηγιάννη είναι -εκτός από τη φωνή του- το κοινό του.

«Το συναίσθημα αυτό είναι όπως το κρασί: όσο ωριμάζει γίνεται κα­λύτερο», σχολίασε σε συνέντευξή του στη Secret.

Αλλά δεν έχει φτάσει στην κορυφή τυ­χαία και ο ίδιος αναφέρει.

«Η σκληρή δουλειά, η επί­πονη μελέτη και η συνεχής προ­σπάθεια» είναι τα μυστικά που κρύβονται πίσω από την επιτυχία του, όπως αποκαλύπτει, αφού θε­ωρεί ότι «τίποτα δεν δίνεται δωρε­άν. Το ταλέντο από μόνο του μπο­ρεί να είναι σημαντικό, αλλά δεν σε πάει πουθενά».

Οσο για το αν ένιωσε ποτέ να βαλτώνει; «Το να βαλτώνεις είναι ανα­πόσπαστο κομμάτι της ζωής του καθενός. Τώρα, για να βγεις, χρει­άζεται ένα χέρι άδολης αγάπης και η καύσιμη ύλη που ο ίδιος επιλέ­γεις (βιβλία, μουσικές, καλή πα­ρέα, περπάτημα κ.ά.). Γιατί, όπως είπε και ο John Donne, “No man is an island” (“Ουδείς είναι από μόνος του νησί”).

Και μπορεί ο δη­μοφιλής καλλιτέχνης να συνεχίζει ακάθεκτος να δημιουργεί, ωστόσο δεν είναι λίγοι όσοι ισχυρίζονται ότι η Τέχνη στις μέρες μας περνά­ει κρίση.

«Η Τέχνη είναι πάντα υπό κρίση. Δεν μπορεί να γίνεται διαφορετι­κά. Ποιος έχει το αλάθητο για να καθορίσει απόλυτα τι είναι στην Τέχνη ποιοτικό και τι όχι; Αυτό που όντως κάνει τη διαφορά είναι η αισθητική. Και η αισθητική είναι παιδεία. Γι” αυτό και οι άνθρωποι μεταξύ μας αξιολογούμε διαφορε­τικά την Τέχνη και επιλέγουμε από αυτή διαφορετικά πράγματα».

Στην ερώτηση αν θυμώνει που άνθρωποι εκτός του χώρου ασχο­λούνται με το τραγούδι, λέει: «Οχι, διότι αυτό πλέον δεν είναι η εξαί­ρεση αλλά ο κανόνας και, αφού δεν είναι παράνομο, είναι μάταιο να θυμώνει κανείς. Σημασία έχει τι μένει ως τραγούδι στη συλλογι­κή μνήμη».

Η απά­τη, η ασυνέπεια και ο ερασιτεχνι­σμός είναι αυτά που μπορούν να τον εξοργίσουν, αν και όπως πα­ραδέχεται «είκοσι χρόνια στον χώρο, προστατεύομαι όσο καλύτε­ρα μπορώ και δεν αφήνω πια τον εαυτό μου να εξοργίζεται».

Τι έχει όμως αλλάξει από την πρώτη του εμφάνιση μέχρι σήμε­ρα;

Η απάντηση στην ακόλουθη gallery.

Ο Χατζηγιάννης ανέφερε πώς έφτασε στην κορυφή και τι άλλάξε από την πρώτη του εμφάνισιση (photos) 2

Ο Χατζηγιάννης ανέφερε πώς έφτασε στην κορυφή και τι άλλάξε από την πρώτη του εμφάνισιση (photos) 3

. Μέσα από αυτή την εκπαίδευση θα μπο­ρούσαμε να μάθουμε να φροντίζουμε τους ανθρώπους γύρω μας, τον τόπο μας, το καλό του πλανή­τη γενικότερα. Επειτα, μεγάλη ση­μασία θα έδινα στη φροντίδα των ζώων».

Πηγή


Κοινοποιησέ το

Μουσική

Ο Daddy Cool, Σάββας Πούμπουρας, επιστρέφει με παιδικό τραγούδι!

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Μαγιό γιο γιο γιο
Κοινοποιησέ το

Σάββας Πούμπουρας «Μαγιό γιο γιο γιο»

Ο Σάββας Πούμπουρας έχει αποδείξει πολλές φορές την αγάπη του για τα παιδιά. Μάλιστα πρόκειται για έναν από τους πιο cool “χαζομπαμπάδες” της Showbiz. Και έρχεται να μας το επιβεβαιώσει με ένα ολοκαίνουριο παιδικό τραγούδι που κυκλοφορεί από την Heaven Music παρέα με τον παιδικό ήρωα “Hippoβρύχιο”.

Το εικονογραφημένο τραγούδι ονομάζεται «Μαγιό» και μας βάζει με ρυθμούς reggaeton σε mood καλοκαιριού. Φέτος το καλοκαίρι οι μικροί μας φίλοι τραγουδάνε «Μαγιό γιο γιο γιο».

Καλή ακρόαση

 


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Μουσική

Διεθνής αποδοχή για την Eva Sakellari

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

eva sakellari
Κοινοποιησέ το

Eva Sakellari

Ούτε σε μία ή δύο αλλά σε εφτά συλλογές που κυκλοφορούν παγκοσμίως, βρίσκουμε την soul-jazz ερμηνεύτρια και τραγουδοποιό Εva Sakellari, με το νέο της τραγούδι Afraid.

Ένα κομμάτι που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό και ακούγεται ήδη στο ραδιόφωνο, ξεχωρίζοντας με τα βελούδινα φωνητικά της Eva Sakellari και το groovy ρυθμό του.

Οι συλλογές που μπορείτε να ακούσετε το Afraid στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες είναι οι εξής: Soul feeling 2020 – Like Sugar: New Chart Toppers for 2020 – Diamonds are Forever: Smooth Music Diamonds to Relax – Home Alone: Happy Sounds for the Time at Home – VIP Lounge:Chilled vibes for the special traveller – Sound Bar: Soul, funk and disco essentials.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τραγούδια της Eva Sakellari έχουν συμπεριληφθεί σε ξένες συλλογές, μια που και η διασκευή της στο Move Over της Janis Joplin είχε συμπεριληφθεί σε αρκετές συλλογές πέρσι.

Στο Afraid συνεργάζεται με τον γνωστό και ταλαντούχο παραγωγό/συνθέτη Δημήτρη Νάσσιο (Quasamodo).

Σύντομα θα ανακοινωθούν τα καλοκαιρινά της live.

Eva Sakellari: Facebook YouTube| Instagram


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Μουσική

Μπάμπης Στόκας: Αυτός ήταν ο λόγος που διαλύθηκαν οι Πυξ Λαξ

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Μπάμπης Στόκας: Αυτός ήταν ο λόγος που διαλύθηκαν οι Πυξ Λαξ 8
Κοινοποιησέ το

Μπάμπης Στόκας – Πυξ Λαξ

Καλεσμένος του Κωνσταντίνου Αργυρού στην εκπομπή που παρουσίασε στο Mega ήταν ο Μπάμπης Στόκας, ο οποίος μίλησε για τους Πυξ Λαξ και τον λόγο που διαλύθηκε το συγκρότημα.

«Υπάρχει ένα τραγούδι που έγινε μεγάλη επιτυχία κι εγώ δεν το πίστευα, αυτό που λέει “είναι ωραία η θάλασσα”. Ο Μάνος το πίστευε πολύ αυτό το τραγούδι. Υπάρχει, όμως, και τραγούδι που είναι από τα πιο συναισθηματικά τραγούδια των Πυξ Λαξ που ο Μάνος το είχε πετάξει και πήγα και το μάζεψα εγώ και το έγραψα, το “Άμστερνταμ” που λέμε εμείς… Αυτό το τραγούδι το έκανα εγώ, το πέταξε ο Ξυδούς, το μάζεψα εγώ και το φτιάξαμε.

Η επιτυχία αυτής της ομάδας ήταν ότι ήμασταν τρεις διαφορετικοί άνθρωποι που είχαμε τον ίδιο στόχο και δεν είχαμε εγωισμό. Δηλαδή, όταν το δικό σου τραγούδι ήταν καλύτερο από το δικό μου, έμπαινε το δικό σου. Απλώς είπαμε ότι η μπάντα τα έχει κάνει όλα, οπότε πρέπει να σταματήσουμε. Αυτός είναι ο λόγος, ότι η μπάντα τα είχε κάνει όλα επί 100», είπε ο Μπάμπης Στόκας.

Δείτε το στιγμιότυπο

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Στα αγαπημένα τραγούδια των Πυξ-Λαξ σε λίγο με τον @bstokas στο MEGA! 💥 #SpitiMeTonArgiro #Mega #Stokas #AthinaMou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantinos Argiros (@argiros_konstantinos) στις

ΠΗΓΗ


Κοινοποιησέ το
Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ