Στη διάρκεια της περιπλάνησής του, ο Άγιος Βασίλης του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας, συνομίλησε με τους πελάτες και τους εργαζόμενους, μεταδίδοντας θετικά μηνύματα, ευχές και χαμόγελα. Επίσης, χάρισε γλυκίσματα και γεμάτες αισιοδοξία στιγμές, καθιστώντας την ημέρα αξέχαστη για όσους βρέθηκαν στο δρόμο του.

Οι ιδιοκτήτες και οι εργαζόμενοι των καταστημάτων χάρηκαν με την επίσκεψη του Άγιου Βασίλη, ενισχύοντας τη γιορτινή ατμόσφαιρα και δημιουργώντας μια πραγματικά μαγική εμπειρία για όλους. Στον δρόμο του Άγιου Βασίλη δεν έλειψαν και οι αναπάντεχες συναντήσεις με τοπικούς φορείς καθώς επίσης και με τον νέο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου ο οποίος έλαβε τις ευχές του Άγιου Βασίλη και του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου για την νέα του θητεία.

Ο Άγιος Βασίλης επισκέφθηκε τα Καταστήματα της Καλαμάτας με Ευχές και Δώρα 7

Οι κάτοικοι της Καλαμάτας εξέφρασαν τη χαρά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μοιραζόμενοι φωτογραφίες και στιγμιότυπα από τη συνάντησή τους με τον αγαπημένο Άγιο Βασίλη.

Οι δραστηριότητες του Άγιου Βασίλη στα καταστήματα της Καλαμάτας αποτελούν μια θερμή υπενθύμιση ότι η πνευματική πλοηγός των γιορτών είναι πάντα έτοιμη να μοιραστεί αγάπη και ευτυχία με την τοπική κοινότητα.

Εκφράζουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες σε όλους όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση αυτού του όμορφου γεγονότος και Ευχόμαστε σε όλους καλά Χριστούγεννα και ένα ευτυχισμένο, δημιουργικό και ειρηνικό Νέο Έτος.