Τρίτη , 28 Ιανουαρίου 2020
200111 Nitsiakos 660x330 - Νεκρός σε τροχαίο ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Νιτσιάκος

Νεκρός σε τροχαίο ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Νιτσιάκος

Sharing is caring!

Νεκρός σε τροχαίο ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Νιτσιάκος

Νεκρός είναι ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Νιτσιάκος μετά από τροχαίο δυστύχημα που συνέβη αργά το βράδυ της Παρασκευής (10/1). Ο επιχειρηματίας κατευθυνόταν στην περιοχή της Αετομηλίτσας Ιωαννίνων και όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες λίγο πριν φτάσει έχασε τον έλεγχο του οχήματός του για άγνωστη αιτία, με αποτέλεσμα να καταλήξει σε χαράδρα.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κόνιτσας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι όταν ο κ. Νιτσιάκος απεγκλωβίστηκε δεν είχε τις αισθήσεις του.

Βιογραφικό

Με καταγωγή από την Αετομηλίτσα Ιωαννίνων και γεννημένος στις 25/3/1944, ο Θεόδωρος Νιτσιάκος έκανε σπουδές στη Γεωπονική Σχολή Θεσσαλονίκης και μετεκπαίδευση στην Ολλανδία σε θέματα πτηνολογίας.

Το 1972 αποφάσισε να δημιουργήσει μια μικρή μονάδα αναπαραγωγής πατρογονικών ορνίθων λίγο έξω από τα Ιωάννινα.

Προκειμένου να συγκεντρώσει τα απαιτούμενα κεφάλαια και επειδή η Αγροτική Τράπεζα δεν του εξασφάλιζε το σύνολο της απαραίτητης χρηματοδότησης, απευθύνθηκε στους γονείς του οι οποίοι πούλησαν τα πρόβατα τους για να συνδράμουν στην προσπάθεια του.

Έκτοτε πραγματοποιούσε συνεχή βήματα προόδου διευρύνοντας την παραγωγική ικανότητα της επιχείρησης και χτίζοντας σταδιακά ένα κάθετα ολοκληρωμένο σύστημα παραγωγής προϊόντων κοτόπουλου που καλύπτει την αναπαραγωγή, την εκκόλαψη, την πάχυνση, την παρασκευη πτηνοτροφών, τη σφαγή και μεταποίηση, το δίκτυο διανομής για όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα, η εταιρεία εκμεταλλευόμενη τις υποδομές της σε Ήπειρο και Μακεδονία δραστηριοποιήθηκε έντονα στην αγορά των αυγών εκκολάψεως και νεοσσών, στην εμπορία πρώτων υλών ζωοτροφών και την παραγωγή ζωοτροφών για όλα τα παραγωγικά ζώα.

Την τελευταία δεκαετία, η «Νιτσιάκος» υλοποίησε ένα φιλόδοξο επενδυτικό πλάνο που της εξασφάλισε συνέχιση της αναπτυξιακής της πορείας στις κύριες δραστηριότητες της και επιπλέον επέτρεψε την είσοδο της στην αγορά της ξηράς τροφής για ζώα συντροφιάς, τη δημιουργία για πρώτη φορά στην Ελλάδα κύκλωμα παραγωγής για νωπά τεμάχια γαλοπούλας και κουνέλι, την παραγωγή άλευρων για την αρτοποιΐα και τη βιομηχανία, και την εισαγωγή και εμπορία ενός νέου οικονομικού και φιλικού προς το περιβάλλον τύπου βιομάζας από φλοιό ηλιόσπορου.

Δείτε το βίντεο με την ιστορία της εταιρείας «Νιτσιάκος» όπως την περιέγραφε ο ίδιος:

Νεκρός σε τροχαίο ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Νιτσιάκος

ilias poulis home - Νεκρός σε τροχαίο ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Νιτσιάκος oinomessinia - Νεκρός σε τροχαίο ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Νιτσιάκος 24173577 212881032587180 6080907507292582957 o - Νεκρός σε τροχαίο ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Νιτσιάκος niniosbanner 1 - Νεκρός σε τροχαίο ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Νιτσιάκος MYLO Indian Palace Restaurant - Νεκρός σε τροχαίο ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Νιτσιάκος perrotis - Νεκρός σε τροχαίο ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Νιτσιάκος mavreas1anigif - Νεκρός σε τροχαίο ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Νιτσιάκος krystalkyriakoanigif - Νεκρός σε τροχαίο ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Νιτσιάκος YPODIMATA - Νεκρός σε τροχαίο ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Νιτσιάκος
shares