Τετάρτη , Μάρτιος 20 2019
Home / πρέπει να δεις / «Μπαμπά σ` αγαπώ, συνέχισε να με χτυπάς» τα τελευταία λόγια της 29χρονης

«Μπαμπά σ` αγαπώ, συνέχισε να με χτυπάς» τα τελευταία λόγια της 29χρονης

Σύμφωνα με την ομολογία του 52χρονου  τα τελευταία λόγια της κοπέλας ήταν «Μπαμπά φεύγω. Σ’ αγαπώ πολύ, συνέχισε να με χτυπάς».

Η ιατροδικαστής Χρυσαυγή Κούση στο πρώτο της πόρισμα κατέγραψε ότι η 29χρονη πάλεψε για τη ζωή της πριν χάσει τη μάχη. Ο συνήγορος του κατηγορουμένου δήλωσε πως «κατόπιν λογομαχίας υπήρξε η επίθεση, τη χτύπησε με σιδερένιο αντικείμενο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της».

Οι γείτονες καταγγέλλουν ότι ο πατέρας καυγάδιζε συχνά με την κόρη αλλά τον τελευταίο καιρό πολύ περισσότερο εξαιτίας της σχέσης που είχε συνάψει με άνδρα αφγανικής καταγωγής.

Η κοπέλα πριν ζήσει με τον 30χρονο έμενε μαζί με τον πατέρα της στην περιοχή της Αλεπούς. Δεν υπάρχουν άλλα συγγενικά πρόσωπα στο χωριό. Σύμφωνα με πληροφορίες η σορός της 29χρονης Αντζελίνας παραμένει στο γραφείο τελετών αφού κανένας δεν την έχει αναζητήσει μέχρι στιγμής. «Έχω μετανιώσει, δεν ήθελα να σκοτώσω την κόρη μου».

O 52χρονος δράστης περιέγραψε τα τελευταία λεπτά πριν από τη δολοφονία της κόρης του, σημειώνοντας με κλάματα ότι έχει μετανιώσει και πως δεν ήθελε να τη σκοτώσει. Επιπλέον, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είχε βιαιοπραγήσει σε βάρος της και στο παρελθόν….

Δες και αυτό

Επίσκεψη του Μανώλη Μάκαρη και του Ανοιχτού Δήμου στην Ράχη

Επίσκεψη στη Ράχη πραγματοποίησε ο Μανώλης Μάκαρης και στελέχη της δημοτικής  παράταξης «Ανοιχτός Δήμος – Ενεργοί Πολίτες». …