Πέμπτη , 27 Φεβρουαρίου 2020

Μητροπολίτης Μεσσηνίας: Η έκτρωση αποτελεί εκούσιο φόνο (video)

Sharing is caring!

Μητροπολίτης Μεσσηνίας: Η έκτρωση αποτελεί εκούσιο φόνο (video)

Αντιδράσεις με δημόσιες θέσεις και ιδιωτικές συζητήσεις αλλά και χιλιάδες σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε η ενέργεια του υπουργού Μεταφορών και δικτύων να δώσει εντολή να απομακρυνθεί ενημερωτική αφίσα σχετικά με το έμβρυο και την ανάπτυξη του από τους σταθμούς του μετρό.

Επειδή κάποιοι αυτοχαρακτηριζόμενοι ως φιλελεύθεροι θεώρησαν την προβολή αυτή ως διαφημιστική καμπάνια κατά των αμβλώσεων, αντέδρασαν.

Ο υπουργός ενεργώντας φοβικά απέναντι στην αντίδραση των λίγων έδωσε την εντολή να αποκαθηλωθούν από τους χώρους διαφημιστικής προβολής οι αφίσες αυτές.

Η ενέργεια του υπουργού χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως αντιδημοκρατική πράξη διάκρισης και ρατσισμού απέναντι στην μεγάλη αυτή η ομάδα που θέλησε να προβάλει το μήνυμα της μέσω των σταθμών του μετρό. Κατηγόρησαν τον Υπουργό ότι με την ενέργειά του αυτή σκοτώνει τον πλουραλισμό σε ένα κράτος δημοκρατικό στο οποίο δεν μπορεί να απαγορεύεται ο λόγος επειδή κάποιοι δεν συμφωνούν μαζί του.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη δήλωση του Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομου, στην οποία διασαφηνίζει πως η έκτρωση αποτελεί εκούσιο φόνο

Μητροπολίτης Μεσσηνίας: Η έκτρωση αποτελεί εκούσιο φόνο (video)

ΠΗΓΗ  poimin.gr

Δες και αυτό

Σύσκεψη στο δημαρχείο Καλαμάτας για τον Κορονοϊό! Αντισηπτικά στα σχολεία (video)

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΚορονοϊός – Καλαμάτα Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι αρμόδιες δομές της αυτοδιοίκησης για …

shares